3885
  • NeBby
    Milyen hibát ír?
  • drop
    mitöl van az hogy a game idöközönként kék halál produkál menék énis multizni de igy gáz
  • NeBby
    Már 12 en vagyunk !
    Gyertek , még van hely
  • alma2
    Balumann for president !
    Eleg, ha ide irja az ember ? :)
  • davidka003
    Végigvittem a játékot. Az utolsó pálya kemény volt.
    Kb 15-ször próbáltam, mire sikerült.
    De szerintem nem volt olyan hangulatos, mint az első rész.
  • dante3
    Indítottam egy DM-et, ha akartok jönni, kb 1 órát leszek csak!
  • bauer15
    hello az lenne a kérdésem hogy mi lehet a probléma ugyanis a játék egy darabig tökéletesen megy minden madj egy idő után mintha egy pillanatra lefagyna és újraindul a gép majd bekapcsolás után kiírja hogy a rendszer súlyos hiba után állt hellyre
    és ez volt a Rainbow Six VEgas 1-el is
  • Balumann
    Kicsivel jobban van optimalizálva szerintem, de gyengébb gépeken nem érdemes próbálkozni.
  • Balumann
    És ha elfogadnátok házigazdának, akkor szavazzatok, mert csak úgy tudom kérvényezni, ha támogattok :I
  • Balumann
    Aki nem szereti keresgélni, annak: Ventrilo downloads
  • Balumann
    Nah szóval!
    Csak hogy szervezettebb legyen a dolog. 7-kor LEGYEN GAME, mindenki legyen itt aki tud. Ventrilot vagy TS-t addig üzemelje be mindenki akinek eddig nem lenne. Ventrillo szerintem jobb, de ha megszavazzátok a TS-t és tudtok szervert is akkor nekem az is jó!

hamachi szoba az eddigi 2 hamachi szoba legyen ami mosti s használatban van.

Tehát mindenki Hamachi 1.0.1.5 verziót rakjon fel, és oldja meg azt az ethernetkábeles hibát.

Ha a Ventrillo -t elfogadjátok (tudom h vannak Teamspeak hívők, akkor itt a GRAW 2-es FAQ-ban találhattok leírást hozzá! ITT (legalján nézzétek).
  • Facek
    leszek...remélem :D
    coop terrorist hunt lesz ?
  • NeBby
    7 kor lesz game ventriloval és reméljük sokan...

2 szoba ahova lehet jönni:
    RainbowSix:Vegas2
    jelszó: rsv2

vagy

RSV2-SG
    jelszó:rsv2
  • KOVU
    hali
    akkor ez jobban lett optimalizálva minit az 1. rész?
    elfut tehát gyengébb gépeken is?
    elöre is köszi ^^
  • alma2
    ,hogy volt 16:10-es.
    Elobb a mondat vege lemaradt :)
  • alma2
    hm, a legtobb mostani 20" 22" colos monitor 16:10 pl nekem is 1680:1050. Amirol most irok valami gagyesz laptop 1280:800 vagyis mind a ketto 16:10 aranyu. Ellenben az osszes tv, regi kepcsoves ami nekem is van 16:9-es. Illetve a tft tv-k, a regiek, kamu hdtv 1366 x 768 ami a 16:9-re hajaz, szerihntem sose lehetett mas felbontasu csak kisebb tft tv-t kapni. Illetve most a HDTV felbontasu tv-k, ami mar vegre emberi aron is elerhetoek 1920 x 1080, ami szinten a 16:9-re hajaznak. Persze regen biztosan volt 16:9-es monitor, vagy most is van, de tv-ben nem nagyon hiszem
  • NeBby
    Nem fordítva
    Ált pc moncsik 1280×720
    Tv: 1280×768
  • alma2
    Lehet, hogy ennel a jateknal felesleges, mert minden halozaton probal broadcastolni, annyira nem ismerem, talan nem is jatek, hanem windows fuggo, de pl conflict denied ops-nal csak az elson probalt, ott mindenkepp a hamachinak kell felul lennie. Alapesetben felmaszik a hamachi a csucsra, nalam igy volt, de pl haveromnak nem. Igy nekunk ez volt a megoldas, hogy o atalitotta, igy tudtunk egyutt menni. Mas kerdes, hogy gany egy jatek volt,1 palyat sem elt meg :)
  • alma2
    Aki trainert szeretne ehhez a jatekhoz, az azert jatszik mert elvezi, amit a jatek nyujtani tud neki, a kihivast, az oromet, ha nem egy nagy jatekos, de azert vegig kuzdotte magat, de egy hely kifogott rajta, es ott megkonnyitene a dolgat, vagy csak azert jatszik, hogy a csoda sg forumba, illetve a haverjanak elkuldje mms-ben, hogy mar vegig is tolta a jatekot ?
    Az az baj itt is az utobbiak, annyira nyomik, szerencsetlenek, hogy fel se fogjak amit itt feljebb irtam, igy egy ertelmes valaszt se tudnak ra osszehozni, csak porgetik a kerdes, magyaritast, es trainert a nepnek es kizarolag write onlyba mukodnek... Tisztelet a kivetelnek, es azoknak akik csak fel kezzel rendelkeznek es igy meggyulik a bajuk a jatekkal...
  • Rainbow15
    FAQ
  • alma2
    Pont forditva, de a tobbi igaz :)
    a Tv-k a 16:9-esek, a szeles monitorok altalaban 16:10
  • Balumann
    Sztem most is játszanak.
  • UTE1
    http://ibrik.atw.hu/ ezen az oldalon folyik a magyarositás ha utána akarsz nézni!
  • trogerzsiger
    Ma lesz valami multi móka? :-)
  • davidka003
    Miért jönne?
    Mit akarnál te magyarítani, mikor angol felirat sincs a játékban?
    Vagy már a menü nehézséget okoz? :)
  • NeBby
    Ha esetleg tele lenne a másik ide gyertek: (most még van hely az alpba)
    szoba: RSV2-SG

Fő szoba: RainbowSix:Vegas2
  • NeBby
    Én csináltam , ürítek és jöhetsz is!
  • Gebe7636
    dante csinálhatnál még 1-2 szobát hamachin. Mert nem férek már be és biztos jönnének többen is.
  • UTE1
    valaki tud valamit mikorra jön ki a magyarositás elöre köszike
  • Balumann
    Most néztem a readme-t, mostmár értem miért nem 5.1 -be megy nekem a játék:

Sound Cards Supported: 5.1 surround sound
    Creative X-FI Pci-Express
    Creative Audigy IV series
    Creative Audigy II Series
    Creative Audigy 1 Series

Sound Cards Supported: Stereo
    Onboard - Realtek HD
    Onboard - SoundMAX HD
    Onboard - Sigmatel
    Onboard - C-Media
    Hercules Series
    Turtle Beach series

Ez de egy...
  • dante3
    Valaki jön hamachira?

Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
    Pass: rsv2
  • Rainbow15
    Start/ futtatás, beírod: dxdiag.
    Hang - hardveres gyorsítás: nincs
  • Bence94
    hosszan r
  • goblin83
    Hali!

Visszaolvastam elég sokat, nem találtam ilyet. Lehet valahol, valahogy a fegyverekre hangtompítót rakni? Bár ugye úgy indulunk már az első mapon is, hogy az mp5-ön van, de pl az én pisztolyomon nincs. A többiek meg ereszkedés előtt felrakják inf módban. Ass-ban meg lecsavarják.

A gimnáziumi pályán meg nekem egyáltalán nincs, még az mp5-ön sem. Néztem ott a fegyvereket, de nem találtam.

Köszi előre is!
  • Bence94
    a problémámra tud valaki megoldást mert így nem játszok ha nincs beszéd ellenség fegyverének hangja meg miegymás?
  • Balumann
    Van HDR az első részben is sztem, csak nem olyan hatásosan. Meg főleg benti pályák vannak.
  • Bence94
    itt a menü:
    Vegas a felbontás nem 640x480 hanem 1280x1024 csak a játék alapból nem támogatja az 1280-at de egy progival be tudtam állítani csak a menüben annak írja.

Vegas 2

Adam nem az effektekkel van a baj hanem hogy kis felbontásúak a textúrák a 2. részben.
  • kaqkk01
    nekem is sikerült a helikoptert leküzdenem. :) de gondoltam, hogy már sok nem lehet vissza a játékból :(
  • Adam II
    Hát nem is tudom.
    A legtöbb modern játék nagy baja ,hogy izléstelenül sok effektet használnak minden mosott minden túlzott. A Vegas első pályája szerintem rémesen néz ki. Minden narancssárga és mindent furcsa homáj(ly?) fed. A belső terek viszont szépek voltak.
    Ha nem használnak effekteket Vegas 2 akkor meg elavultnak tűnik a grafika.
    Miért nem lehet a megfelelő helyeken megfelelő effekteket megfelelő mennyiségben alkalmazni?

• o0tomy0o
    Nem emlékszem hogy HDR lett e volna az első részben de a másodikban tuti nincs. Pedig ez azért manapság már alap egy ilyen játékban. Max grafon toltam végig, de nem olyan szép mint várná az ember...