3885
-
#762 most hagytuk abba Akylleus -al a Coop -t. Iszonyat jo:) -
#761 3000Ft egy audigy... -
#760 3Ghz Prescott /2GB RAM/ GF6600-on ez is és AC is kellemesen fut, ofkorz 800x600 / low/medium-ban. -
#759 ugyan mi lehet olyan hülye rajta? - sárga helikopter 3m re a föld felett és falakon átlátó ellenség? - ugyan : blaszfémia -
#758 na csak végignyomtam. hát az utolsó rész nc. nem akarom lelőni a poént de elég hülyeség... :S -
#757 már nem -
theodor #756 nyomjátok még ma hamachin? -
theodor #755 nekem oly mind1 fülessel:S -
#754 Sztem nem fogja. A hangok creative kártyákra vannak optimalizálva, az 5.1 is csak azokkal működik :( (akárcsak az assassin's creed-nél, de ott legalább sztereoban normálisan szól). -
#753 Itt egy újabb eax.dll , állítólag megoldja a hang problemet!
DOWNLOAD
(ez nem az amit régen linkeltem) -
#752 most egy coop ot? -
#751 Ok köszi. -
csgj #750 Döcög... :P Az AC-vel az a baj, hogy neki MINIMUM kétmagos proci kell. Ami enyhén szólva durva. A városokban nagyon akadt, úgyhogy nem igazán bírtam tovább, és töröltem. -
#749 Hát, azért mert nem kérte senki a moderátorok topikban h rakják be.
Egyébként írtam a moderátoroknak, remélem hamarosan házigazdává tesznek, és akkor betudom rakni én is. -
#748 És fut nálad az Assassin's Creed? -
csgj #747 Hát egy olyan jó gagyi... :P Ne akarj meglincselni, de csak egy egyszerű celeron 2,8 Ghz. Ezért nem ér sokat a körítés. :S -
#746 Neked milyen processzorod van? -
#745 faq mér nincs a bannerban? -
csgj #744 Ja, nálam például volt olyan, hogy a sportcentrumban (vagy miben) egy olyan mászófal elé álltunk, melyről 3 kötél lógott le. És sorban jöttek le róluk a hülye terroristák, hogy sorban lelőhessük őket... :P De egyik se jött rá, hogy felesleges ott lemésznia. De nem baj, engem annyira nem zavar, csak nem éppen reális, nem életszerű. -
#743 Normális dolog az, hogy nincs egy db. gém sem multiban? 15 ös hamával - nyugtassatok meg, hogy már nincs szerver- ne keressem tovább a bibit. -
theodor #742 Az MI elég híg néha... -
peter01 #741 Csak szerintem nevetséges hogy milyen lassan lehet fejlődni? Legnehezebb szinten is 125 ölés kell a 2. szinthez ... -
#740 Ettöl függetlenül lehetne egy állando server. Ha nincs is fent mindenki, akkor is legalább az a 2 ember tudna taktik olna és jobban megismernénk egymást. -
csgj #739 Szerintem ez nem béta verzió, és nem csak a játékban található 1.0valahány-as verziószámra gondolok... Régebben is voltak olyan warez verziók, melyek az eredeti megjelenése előtt már hetekkel fent voltak a neten. De gondolhatunk arra is, hogy a Ubisoft szórakozik velünk. Mégis, én nem nem hiszem, ugyanis az AC első verziója is csak abban különbözött az újtól, hogy kifagyott egy bizonyos helyen (Jeruzsálemnél)... Volt egy kis hibája, vagy csak így készült mondjuk egy újságíró számára. Fene tudja... De minden más miatt mondhatjuk, hogy ugyanaz mind2 verzió. -
KOVU #738 hali
olvasgatom itt a FAQ-t és látom hogy ápr,18-án jelenik meg a játék
akkor ez csak 1 béta verzió vagy mi?
olyan mint mondjuk az assassin's creed volt?
elöre is thx -
#737 Haggyátok most a Ventrit, nem hajlandóak csomóan feljönni meg átjönni. Gyertek játszani simán. -
WOLF3x6 #736 Elnezest, erre nem kell valaszolni, most olvasom csak a FAQ-t. :S -
WOLF3x6 #735 Jah es uj vagyok meg a hamachiban, azert nem ertek hozza... eleg bezarnom ha mar nem jatszok, vagy kulon leave network-el hagyjam el a szobat, hogy mas is felferjen? -
WOLF3x6 #734 En felleptem a 2. hamachi serverre, de jatekban akarmire kattintok, peldaul hogy join terrorist hunt, akkor kiirja hogy vmilyen kabel nincs bedugva. Legyszi segitsetek, mert en is szeretnek veletek Vegas-ozni. Elore is koszonom! -
#733 csak én nem tudok csatizni a ventrire? -
#732 Nah kezdenénk játszani!
Ventrilo szervert csinált Akylleus! Tehát Ventrilo főablakában, Username mellett nyil -> NEW -> beírod a nevedet
Server melletti nyil -> new -> ide mind1 mit írsz, de mondjuk Akylleus szervere, IP : 5.9.183.198 , port marad
Utána Connect. A mikrofont lehet majd be kell állítani.
Játékban vszínű én fogok szervert csinálni.
Szóval még1x, Hamachi 1.0.1.5 verzió legyen fennt (vagy régebbi), NOD32 3.0 tűzfalát lőjjétek ki ha az van.
Hamachi szobák:
RainbowSix:Vegas2
jelszó: rsv2
vagy
RSV2-SG
jelszó:rsv2
És gyertek játszani! -
#731 Megnéztem a FAQ-t, mit takar ez a DirectX 9.0c?
Valahogy a faq be kellene tennni a bannerba ha lehetséges, mielött még elkeveredik a címe -
Rainbow15 #730 Támogatom Balumann-t házigazdának. -
#729 Directx update -
#728 es hol? mert a menu nem latszik -
#727 hello! Haveromnál feltelepítettük a játékot, de indítás után már a karakterválasztásnál villogot a háttér. Elindítottuk magát a Storyt, de teljesen játszhatatlan volt: semmit nem lehetett látni, előtér teljesen fehér volt, a háttér ugyanúgy villogot. (valami áremszedőt, vagy ilyesmit láttunk) Mi lehet a probléma? A probléma teljesen minimumon, és teljesen maxon is ugyanúgy ott volt.
Lehet, hogy telepítsi probléma volt? Jó lenne, ha nálam már normálisan futna el -
#726 AA-t vagy Motion blurt le kell venni (nemtom már melyiket) -
#725 mi lehet a problema ha az elejen nem latom a menut? directx updatelve, vga driver mivel laptopon futtatom, igy ujabb nem igazan van... elejen szepen bejon minden, hang is stb... de a menut nem latom -
theodor #724 I'll be there sir!!!v O.o -
#723 valami memoria meg hogy biosba álitcsak a memorian uj a gép és csak enél a játéknál csinálja