3885
-
theodor #802 Vista nál nemvágom.. -
#801 Nah pont ez van nekem is. Vistával valami más van? -
#800 Hehh ugyanúgy nem megy. Online nem tudok bejelentkezni, lanban meg nincs bedugva az ethernet kábel. -
#799 őő Vistán nem tudjátok hogy kell? -
theodor #798 vezérlőpult: területi beállítások: speciális és átállítod angolra (asszem USA-ra)) -
#797 De azt írja ki hogy nem csesztem be az enthernet kábelt. Hogy kell megcsinálni?? -
#796 Van pár Terrorist hunt szerver , oda lehet jönni! -
#795 Tényleg most hogy megnéztem bent vagyok a hamachi szobában, de nem nem tudok bemenni lanba. Csak ne legyen annyi szarság, mint a Gears of Warnál :D -
retek683 #794 sziasztok!! Hamachin vagy vmin lehet coop-ba nyomni? a haverrral szeretném vki mesélje má el lécci hogy lehetne? neten keresztül pls!!!! -
#793 Genius 5.1 az a hangfalam (ami most van), nem hangkártya :D Jelenleg integrált RealtekHD hangkártya van. -
Skyline #792 Nem akarlak megsérteni de felesleges pénzt kiadni ilyen szemét hangkártyákra...Anno volt genius 5.1-em elégedett voltam vele aztán kaptam egy sb live 5.1-et és rendesen sokkal szebben szólt,mint a genius...Egy Xfi manapság 10 körül kapható és gyönyörűen szól az alaplapi szarok és az egyéb kis cégek hangkártyái a közelébe nem érnek... -
#791 Látom vagytok hamachin. De szervert most sem látok. -
#790 Nekem pont ugyanolyan kártyám van mint neked.
Előtte egy Sound Blaster Live 5.1-em volt, és ez egy kicsivel jobb, az előző torzított kicsit!
A hangszóró(nk)ból meg sokkal többet ki lehet hozni egy drágább hangkarival! -
#789 Elméletileg megy úgy is. Ugyan az a játék felépítése (motor is), mint a Fuel of War. -
#788 Hamachi 1.0.1.5-ös, NOD-ot nem használok, Avast van meg Comodo tűzfal. De a tűzfalat kikapcsoltam mégse láttam a szervert. A routert sajnos nem tudom kiiktatni, a másik gép is megy. Igazából a coop érdekelne, mert haverral akarjuk nyomni. Nem próbálta még valaki konzolba beírni a szerver IP címét? Hátha megy úgy ez is mint a Frontlines. -
#787 Ma este jó lenne, ha mindenki fel jönne Ventrilora, akárhányan leszünk. Én fogok Ventri szervert csinálni valószínűleg. És megpróbálhatnánk kicsit taktikázni játék közben. -
#786 Tegnap végülis Akylleusnak laggolt, így én csináltam volna Ventri szervert, de csak 2-en jöttek át, többen fel se jöttek, így meg nem volt értelme Ventrinek, úgyhogy én is léptem belőle.
Hamachi 1.0.1.5 -ös verzió van (újabb nem jó), és ha NOD32 3-as verziója van fenn, annak a tűzfalát kilőtted? -
#785 Tegnap este felmentem én is ventrillóra /ramboroby/ meg hamachira, de a játékban sajnos egy szervert sem láttam. Lehet a kúva routerem kavar be. -
#784 az első mondat kérdés akart lenni. -
#783 De ti is ismeritek az "újabb" alaplapokon lévő hangkártyákat, például azt ami nekem van. Előző gépemen nekem is csak sztereo integráltam volt (nem tom milyen márka), és abba vettünk egy C-media 5.1-est. Bár akkor csak egy gagyi btech 5.1-esem volt. Először azzal próbáltam ki ezt, a Btech tényleg jobban szólt a c-mediaval is. Viszont most ez a Genius 5.1-es iszonyat jól szól ezzel is ami most van, nagyon jó térhangzás és jó minőségű is minden. Nagyon sokat hallgatok zenét (természetesen akkor csak az első 2 hangszórót meg a mélnyomót használom), filmeket is nézek vele, játszok is vele, stb.
Az is igaz, hogy ezt a hangfalat még soha nem hallottam más hangkártyával. De én nem nagyon hiszem, hogy ennél annyival jobb lenne a hang, hogy érdemes lenne még egy 12-15k -s hangkártyát vennem. Meg ezen legalább elég csatlakozóm is van (3 kimenet az 5.1-nek, 2 kimenet a 2 fülhallgatónak (egyik headset másik studio füles), 1 bemenet a mikinek) (na jó egy line in-nek nincs helye úgyh vmelyiket mindig ki kell húznom olyankor, az elektromos zongorámnak :D)
Örülnék hogyha valaki ilyen realtek hd-s (7.1) hangkártya mellett lenne tapasztalata. Nemhiszem, hogy botfülü lennék, zeneművészeti szakközépiskolába hangtechnika és szolfézs-zeneszerzés szakon :D -
#782 Nem mindegyik PCI-s hangkártya használ saját procit, csak a drágábbak!
Pl ez az Audigy SE szoftveres, ergó realtek szinten van kb.
-
#781 OFF
Nem csak az, a ~2001-es normális Audigy 1-2 is 3-4k körül mozog, mióta kijött az X-Fi széria. Egyébként ahogy írták két pozitívuma van a PCI-os hangkártyáknak: saját processzort használ (aka hardveres hang), illetve emu10k2 szintetizátor chip magasan leszólja az integrált kártyákét. De ha van keret rá, már az alap X-Fi kártyák is 12-15 körül mozognak. Ha kicsit is igényes vagy a hangzásra (és persze, ha megteheted), bepróbálsz egyet.
ON
(bocsánat a mellékvágányért) -
#780 volt már nem egyszer hogy mikor egy játék "bearanyozódott" (onnastol kezdve csinálják a sokszorosítást) simán kiloptak egy példányt.... -
#779 lehet ha meghallgatnál egy audigy2 vagy 4-es vagy x-fi gamert stb lehet megváltozna a véleményed :) -
#778 az a 3ezer forintos kártya a second edition, ami butított szar, ráadásul a prociből számol. Kb a realtek szintjén lehet.
Én ha veszek, legalább egy X-fi Music/Gamer editiont veszek, az nem lassítja a procit, és mindent tud! -
peter01 #777 Mért változik azonos armorok statisztikája 1x belenézek az eqipment-es ládába és pl a goliath armornak 1 a mobiliti és 9 a protection de után még 1x beleénzek ugyan abba a ládába akkor már 3 a mobiliti és 7 a protection. -
Sam87 #776 Köszi! -
#775 c:\users\felhasználó\dokumentumok\mygames\ubisoft stb -
renatokancso #774 Valaki pls válszoljon a #771-es hozzászóláshoz fontos lenne!!! -
#773 De most minek vegyek másik hangkártyát?! Egy Realtek HD 7.1-es integrált hangkártya van, ami nekem nagyon jól működik, nagyon szépen szól vele minden. Nemhiszem h jobban szólna más is egy másik audigy hangkártyával, meg h az többet tudna. És eddig csak ez a 2 játék az amit úgy csináltak meg, hogy ilyennel ne mennyen 5.1-be (amit azért sem értek, mert az első részbe meg mint írtam nagyon jó volt a térhatás, szinte hang alapján tudtam h mögöttem hol van milyen távolságra). -
Sam87 #772 Hol tárolja a játék a mentéseket? -
renatokancso #771 Csá all nem tudja valaki mi lehet a baja a játékomnak elinditom a játékot rendesen fut is meg minden de ahogy el akarok kezdeni akármelykk mód-ba játszani a töltésnél megáll és nem megy továbbb!Ha valaki tudjami a baj pls help!!!! -
#770 "amire mindenki azt mondja ez a teljes, ilyen a bolti verzió."
-Meg ki az az idióta, aki elhiszi, hogy valaki azt mondja 2 héttel a játék megjelenése előtt, hogy "ilyen a bolti verzió"? -neki talán a dobozos verziót is előre leszállították? :D -
#769 Mindenki tudja, hogy ezek nem teljes verziók. -
#768 A beszédek alatt nincs felirat.
A menü fordítás meg nem sokat ér.
Ez volt a Vegas 1-el is. -
#767 Figyelmesen kellett volna olvasni. Azt írták, hogy reggel jön ki (és még nem is az, aki fordítja), de azt nem, hogy melyik reggel! -
KOVU #766 hali
nem lehet valahogy jobban visszább venni a képet minimumnál?
elöre is köszi -
#765 -
#764 Mondtam már, hogy a játékban nincs angol felirat se.
Nem tudnak sokat magyarítani rajta. Vagy már a menüben elakadtál? -
UTE1 #763 nem tudjátok a magyarositás mikor jön ki mert tegnap nem jött mert ugy volt köszike!