Rainbow Six Vegas 2

← ElőzőOldal 78 / 78

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor9202
Nyugiba legyél, az ubi nem hülye, még nem alakított DX 10 es játékot, szal itt az ideje és ez már DX 10 es lesz hidd el 😉

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

tommyg
sztem meg tuti h nem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

MerlinW
Ha neked attól lesz jó egy játék...

[merlinw.org]

Balumann
DX10-es kártya fog kelleni majd biztos, h betudd kapcsolni az antianalising-et, meg 1-2 motion blur meg mittudomén milyen effektet... :/

MerlinW
Elvileg ez is U3-as lesz.

Olyan játék ami csak DX10-en futna nem nagyon lesz amíg van XP szupport (ez per pillanat 2012-ig van letárgyalva). Vagy miután megszüntetik a DX9-ces kártyák gyártását.

Lényeg, hogy gondolj csak bele, mi abban a biznisz ha a vásárlók csak X%-a vásárolja meg a játékot, mert nem használ Vista-t ill DX10-es kártyát.

DX9 az alap, az hogy lesz benne DX10 mód az valószínû, de ha jövõ tavasszal jelenik meg, esélyes hogy már DX10.1-et is fog tudni használni.

[merlinw.org]

Bence94
nem

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tuti Dx10 grafikája lesz

MerlinW
Próbáld ki a Vegas-t. Nem fogsz csalódni.

[merlinw.org]

VRSDM
az új részekkel még nem játszottam, de tény hogy az elsõ két epizód hatalmas robbanás volt a korában. emlékszem mikor kis szarosként, elvitt apám egy ismerõshöz akinek volt akkor már VGA-ja, (én karácsonyra vártam 😄) szóval, ott játszottak vele, aztán eljöttünk és én nem játszottam.

és sírtam :]

u dont have to listen anybody else but me

Sadist
Pontosan azt írja, amire válaszoltál:
"Several NATO countries have collectively organized an elite counterterrorist unit, composed of the best soldiers from the militaries of several nations"

Anti-terrorista szervezet, katonai múltú emberekbõl, akiknek a terrorista elhárítás a feladatuk. És itt az elhárítás az elõbb lövünk, aztán kérdezünk elvet követi. Míg a SWAT életmentõ szervezet, náluk a fegyverhasználat csak a legutolsó lépés.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Egyik legjobb FPS még ma is, a régebbiek egyenesen játék klasszikusok.

ScarY MAN
tudsz fogalmazni barátom 😄
amugy nemtom... réjbovsziksz... hááát... valamikor letudott kötni...

...

Bence94
üdv mármint a vegas 1. része.de ezt is meg veszem mert megérdemli csak az a gond hogy akkor a "sima vegast hanyagolják már nem mintha sokat foglalkoztak vele.a képen tetszik hogy lesz fekete ruhánk.

OFF:
Maga a Rainbow Six, egy regény, amit Tom Clancy írt. Egy anti-terrorista szervezetrõl szól, aminek a neve "Rainbow".

Látom lefordították magyarra a címet: "Szivárvány kommandó" elég bénán hangzik <#vigyor1>

MerlinW

[merlinw.org]

Ez van magyarul is? Egyáltalán nem olvasok ilyesmit de most a játék miatt kivételt tennék.

MerlinW
Zsoltika 007
Az fura mert az elsõ részbõl is egy valag pályán túszt kellett menteni... De ahogy érzed 😄D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
Beletehetnének Stranglehold féle rombolhatóságot!

Next PC upgrade: 2022

hatalmas gém!

örülök hogy a folytatás is vegas-ban játszódik, imádtam!

Balumann
Ja értem. Akkor csak annyi, hogy több civilt rakhatnának bele, h tényleg ne csak az legyen h menni kell elõre és lõni mindenkit a 2 társon kívül :S Meg kicsit változatosabb feladatok. Sztem nem lenne akadálya.

Fenrir
R6 egy katonai szervezet, nem rendõrségi. Szabadon lõhetnek le bárkit, nem túszmentés/gyanusított elfogás a feladatuk 😊

A halál csupán a kezdet...

Prince of Máté
Szerencsére PC-re is lesz.

Balumann
Splinter Cell-nél az elsõ 3 -al érdemes játszani, a 4 már történetben meg játékmenetben is kiesik, és ami most fog jönni az sem igazi Splinter már.

Rage47
remélem ezt jobban optimalizálják 😊
Sadist
Fene egye meg, még az elsõvel se játszottam, és már itt jön a második. Splinter Cellbõl is le vagyok maradva <#wilting> Csomó Ubisoft játék van, amit be kéne pótolni :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
Az 1 nagyon tetszett, bár azért nem ártott volna több civilt beletenni, meg letartóztatást hiányoltam belõle nagyon (kicsit a SWAT 4 stílushoz lehetne közelíteni szerintem). Ezerszer jobb lehetne a játék. De mind1, végülis így is jó volt.

akyyy
nekem is van 1, gshez volt teljes gama<#ravasz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kandurex
nekem is meg van 😊 <#duhos2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tommyg
na ez jó hír, de azt fontos volt leírni hogy az 1 megvan eredetibe<#eplus2>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bence94
helo most már hivatalosan is lesz folytatás a rainbow six vegas 2 megvan eredetiben az 1<#eljen>
Hivatalos sajtólevélben jelentette be a Ubisoft, hogy a korábban több díjat is besöpört taktikai-akciójáték, a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas új taggal bõvül.

A második részt ugyanaz a UbiSoft Montreal hegeszti, aki az elõzõ részt is elkövette. Elõreláthatólag a next-gen konzolok mellett PC-re is kapható lesz a stuff. Ha a fejlesztés üteme megfelelõen halad, akkor már jövõ tavasszal, azaz valamikor márciusban vehetjük a kezünkbe a játékot, ami természetesen jó pár újítást tartalmaz majd.

Pergõsebb, látványosabb játékmenetet, több taktikai elemet, új helyszíneket és persze rengeteg vadonatúj multiplayer pályát, és jó pár játékmódot ígérnek. forrás:gamestar

← ElőzőOldal 78 / 78