1116
-
#395 nem kell jobbat csinálni, ezt kell normálisan leírni -
#394 hibázik, az lehet de, hogy minden magyar mondatában hiba legyen... -
#393 ez igaz,köszönjük a megértésedet,mi legalább vettük a fáradtságot hogy utánna néztünk és elkészítettük! -
#392 nem azt kell nézni... mindenki hibázik, főleg ha valamit gyorsan kell megcsinálni a sok láma kérdései miatt. igaz, ettől még ugyanúgy kérdeznek, de így le lehet őket szidni mert nem nézték meg a F.A.Q.-t -
#391 nemtudom mit kell szekálni :S
Ha te jobbat tudsz csinálni akkor csinálj.Legalább vettük a fáradságot hogy megcsináljuk.A géigénynél jóhogy hibás az írás mivel külföldi oldalról lett leszedve.De ha te érted akkor forditsd le Please!Mert hogy ez nem angol,se német az hót biztos. -
#390 Helyesírás = 0 -
#389 F.A.Q. 3.kérdés-válasz -
#388 már régóta.....csak visszakéne olasnod pár hsz-t vagy megtenkintenekd a FAQ-t -
K Ace #387 Kint a rendes full. -
Solt #386 én meg a munkátokat köszönöm! :)) -
#385 köszönjük a figyelmeztetést,de nem érünk rá mindenre egyszerre!De már folyamatban van!;)naggyából ki lettek javítva de még át nézzük párszor! -
Solt #384 nem szeretnék kukacoskodni, de egy kis helyesírás ellenőrzés ráférne! :)) -
#383 És bekerült a F.A.Q. is. -
#382 1 óra múlva bent lesz eme szép FAQ
FAQ 1 óra múlva ezt látjátok ott fent a banner alatt :) -
#381 Tetszik ez a banner. -
#380 24 óra múlva ott tudod átvenni ahol elkezdted a játékot...a garázsban(G) -
#379 Szokásos prism3d fetrengés, video driver és/vagy directx frissítés meg szokta oldani általában. -
ágybanalvó #378 szevasztok.
a játékban ha veszek egy utánfutót amivel kocsikat lehetne elvileg szállítani, azt hogy tudom használni? thx. -
#377 ksözönöm...nem találtam jobb bannert...aki tud jobbat az szóljon :D
Én ezt találtam remélem tetszik mindenkinek.És ma már lesz FAQ is :)
De még csak BÉTA verziós :D
változni fog ha jönnek a kiegészitők :) -
#376 Bocsi, pont fordítva linkeltem be a két hibát, kérlek a Hiba 2-t nézzétek elsőnek! Köszi. -
#375 Sziasztok. Megvan a teljes játék, és mikor indítanám ezzel az üzenettel fogad: Hiba utána leokézom és kidobja emezt: Hiba 2 Mit tehetnék? Köszönöm! -
#374 na ez a banner tetszik (a Hauliné nem) -
#373 Na de az alap 1.0-as game ezexerint megiscsak ugyanaz. Akkor annyi az elteres, hogy en a patch-eket nem tudom majd feltelepiteni ra. De attol meg full a game es nincs 60 perces idolimitem. Mas elteres gondolom nincs a patchelhetosegen kivul. -
rics88 #372 Jó bocs mindenkitöl ideg voltam tegnap...én nem követelőztem csak mivel már mutattál belőle képeket gondoltam kész..na mindegy még egyszer bocs
-
#371 Hello
Tapasztalta már azt valaki hogy mikor rákattint a manage drivers-re akkor egyszerűen megfagy a játék de hibaüzenetet nem kapok. Először csak pár óra játék tán jött elő de most már nem tudok bemenni a menüjébe a manage drivers-nek mert megfagy. -
bajusza #370 szerintem is. -
#369 Nagyon frankó a banner! -
#368 "akkor ennyit érsz"
Ez a legszebb a mondatban. Nem érdemes "ezeknek" sz@rt sem csinálni. Jószívvel megcsinálod megosztod, aztán elkezdenek követelőzni, ha meg nem csinálod, akkor ilyen vagy, meg olyan vagy... (természetesen, akinek nem inge...) -
#367 kéne banner kép...utána betesszük a FAQ-t :) -
#366 látod, nem csinálsz semmit, csak követelőzöl, még épphogy kijött a játék... erről ennyit
természetesen majd készül a magyar -
#365 Aham...mind1 köszi azért..úgy se fogok vele játszani marad a régi...:)) -
ntex #364 Features :
* Bid – May the best man win. Do you take what the company is bidding for a job or do you move on and lose valuable time? Remember – Profit is King!
* Haul – Start behind the wheel transporting 45+ types of cargo including livestock, chemicals, and mobile homes, cross country to bring in the big bucks.
* Handle – These beasts don’t drive themselves! Back up to loading docks, manage your fuel, and maintain your trucks in peak condition.
* Dominate – Move it better and faster than your competition. Build your reputation coast to coast as you long haul across 48 states, Canada and now Mexico!
* Grow - Build your business and add rigs to your fleet. Own up to 37 mammoth machines and trailers. -
rics88 #363 schwarz ha ez nekem szólt akkor ennyit érsz én szívesen megcsinálnám a magyarítást csak nem értek hozzá majd talán 1-2 év mulva ha olyan suliba tanulok de addig is kérném a segítséged na mindeggy.... -
#362 LoL. -
#361 álljál már le! -
#360 Mégpedig?:) -
#359 Csak 1-2 kiegészítővel bővült. -
#358 NAH LOLLLLLLL ez dettó az mint a haulin WTF?^^...menü,kamisz,elrendezés...ez már unalmas.. -
rics88 #357 Schwarz multkor ígérted ha lesz teljes verzió csinálsz magyarítást...nem akarlak sürgetni sak jó lenne azzal tolni...igaz én is csak most töltöm az állítólag fullt a CIFE-set... -
#356 nem akarja beteni...no mind1