18 WoS: American Long Haul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szereztem meg a Long Hault. XD Olvastam, köszi a tippeket! XD
TDU Nick: AdyBabyHUN
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Bemész a hotelba és a markeren nyomsz egy enter-t. Az alvás alatt lesz egy olyan, hogy egy muksó és ott a Hire Driver vagy valami ilyesmi felirat.
Þór vígi þessi rúnar
Megint itt... Hogy is tom akkor õket felvenni? Próbáltam a hotelba belépni a notebookba meg aludtam is 😊 de nem történt semmi különös... :'-( Az elsõ szûllítmány mondjuk nincs még meg 😊 mer jó hosszút választottam :-)
Mozillát használok...elhet az a baj?
Mi az a windows?
Ezután ha teljesitesz fuvarokat egy cégnek, akkor tudsz csak sofõrt hozzárendelni. Ilyenkor egy dollárjel jelenik meg a cég nevénél (Manage Contract menübont a Notebook-odban (N gomb)).
Ilyenkor ha ez megvan, akkor Create Contract, itt kell hozzáadni a sofõrt, majd a kamiont. A pót nem lényeg. Ha nem adsz hozzá pótot, akkor elvisz mindenfélét. Ha adsz hozzá, akkor csak azt viszi el, amit azzal a póttal el lehet. (igy lehet egy féle dologra specializálni.)
Ha van még kérdésed szólj.
Þór vígi þessi rúnar
Elõször is BOldog Karácsonyt mindenkinek.
Másodszor pedig elmondanátok, hogy hogyan lehet sofõrt felvenni? A PTTM-be jól meg volt oldva de itt gõzöm sincs. Elõször is hol tok találkozni sofõrökkel? MOndjuk ezt megoldottam asszem, mert a save file-ban adtam 2 driver-t (meg egy kis pénzt is 😊 mer utálom a kezdeti idõszakot) De a notebookomba nem tom, hogy mifenét csináljak... 😞
Haulin-hoz láttam egy multiplayer próbálkozást, igaz, hogy Cseh oldalon, de letöltést nem találtam, ugyhogy lehet õk is feladták!
ETS mikor jelenik meg amugy?
#194 Kellene bele egy olyan mod, vagy nem is tudom mi, hogyha nekimész másik Kamionnak, akkor Büntetõpontot kapsz, és ha összegyûlik X pont akkor kitilt a server! Vagy nem is tudom! Az a lényeg, hogy mindenki örülne nekijje...
...
csak gondolom sok elvetemült lenne aki csak poénból ha látná hogy törékeny cuccot szállítasz 120-al menne neked :S
amúgy jó lenne
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Amugy ha nem a szépségre mész (mondjuk úgy sem látja senki) Elég ha a hátsó pót bent van a piros rubrikába! Picike gázfröccsöket nyomogatsz, és egyszercsak bevillan, hogy tedd le...
+ még egy kérdés:
Multiplayer mod-ot nem lehetne valakivel csináltatni hozzá? Most gondoljatok bele, milyen fasza lenne, mikor száguldassz az autópályán a csapat többi tagjaival convoy-ba... Lehetne benne egy chat is, hogy lehessen egymást tájékoztatni! Még fizetnék is érte, ha fizetõs serverre csinálnák...XD...De mondjuk ennyire azért ne kallódjon el a dolog...LoooL
...
Ja a képeken amúgy amcsi pótok vannak azt néztétek???
Az eu track sim szerintem új motorral lesz mert a képen már van visszapillantó tükör. 😊)) <#finom>#finom>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
...
...
A legkülsõ sávban, hol még a kutya sem jár (csak egy zsernyák áll) na én ott mehetek vagy nem? Van ahol szaggatott vonallal van elválasztva, van ahol záróvonallal! Van jogsim tudom a kreszt, de ezt nem értem, hogy itt mi van?!
...
Szerintem érdemes felrakni, sokkal stabilabban fut, és az fps is nagyobb a haulin-al szemben. Most az más, hogy ezt simán kiadthatták volna patch-ként, de hát ez van.
Ati
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Várom a letöltéseket majd hozzá 😛
Nem csináltok bannert meg FAQ-t? 😊
Bár sztem fölösleges mert alig-alig játszogattok vele..... :S
Ha valaki megtenné hogy megmondja hogyan tudok új kamiont beszerezni (mondjuk a mercit :-) ) a játékhoz ill. azt hogy hogyan tudom beletenni azt nagyon megköszönném!!!
Hali
...
Épp most tunningoltam fel az alap járgányomat.
Mi a lényeges különbség a Haulin és a Long Haul játék között?
(magam sok mindent nem vettem észre)
Þór vígi þessi rúnar
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu