18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog Karácsont!

Most szereztem meg a Long Hault. XD Olvastam, köszi a tippeket! XD

TDU Nick: AdyBabyHUN

Sleepy Bone
köszi! MOst elkapott az ideg 😊 nem mentettem, éppen találtam Ken-t aki noob skilles sofõr, de dolgozna, erre kifagyott ez a xar 😊

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Carlos
Nem minden hotelban vannak. Álltalában pár teljesitett fuvar után jelennek meg.
Bemész a hotelba és a markeren nyomsz egy enter-t. Az alvás alatt lesz egy olyan, hogy egy muksó és ott a Hire Driver vagy valami ilyesmi felirat.

Þór vígi þessi rúnar

Sleepy Bone
Hello!
Megint itt... Hogy is tom akkor õket felvenni? Próbáltam a hotelba belépni a notebookba meg aludtam is 😊 de nem történt semmi különös... :'-( Az elsõ szûllítmány mondjuk nincs még meg 😊 mer jó hosszút választottam :-)

Attila889
hát nekem nem akarja feltölteni hiába várok rá....vártam 45 percet aztán semmi :S
Mozillát használok...elhet az a baj?

Schwarz
az a baj, hogy programozásbeli hiányosságokat (mint pl a multiplayer hiánya) mod mappába pakolt fájlokkal nem lehet megoldani, ezt csak a fejlesztõk tudják megcsinálni

Mi az a windows?

N o N a m e
Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Sleepy Bone
Nagyon szépen köszönöm 😊

Attila889
tudtok mondani egy képfeltöltõ oldalt?
Please!

Carlos
Énis, Énis!

Þór vígi þessi rúnar

Attila889
úgyszintén én is mindenkinek 😊

N o N a m e
Boldog Karácsonyt és Új Évet Kívánok mindenkinek!
Carlos
Nos. Alapból a H betüs Hotelekben tudsz találkozni sofõrökkel és ott tudod õket felvenni.
Ezután ha teljesitesz fuvarokat egy cégnek, akkor tudsz csak sofõrt hozzárendelni. Ilyenkor egy dollárjel jelenik meg a cég nevénél (Manage Contract menübont a Notebook-odban (N gomb)).
Ilyenkor ha ez megvan, akkor Create Contract, itt kell hozzáadni a sofõrt, majd a kamiont. A pót nem lényeg. Ha nem adsz hozzá pótot, akkor elvisz mindenfélét. Ha adsz hozzá, akkor csak azt viszi el, amit azzal a póttal el lehet. (igy lehet egy féle dologra specializálni.)

Ha van még kérdésed szólj.

Þór vígi þessi rúnar

Sleepy Bone
Hello FIúk!
Elõször is BOldog Karácsonyt mindenkinek.
Másodszor pedig elmondanátok, hogy hogyan lehet sofõrt felvenni? A PTTM-be jól meg volt oldva de itt gõzöm sincs. Elõször is hol tok találkozni sofõrökkel? MOndjuk ezt megoldottam asszem, mert a save file-ban adtam 2 driver-t (meg egy kis pénzt is 😊 mer utálom a kezdeti idõszakot) De a notebookomba nem tom, hogy mifenét csináljak... 😞

Attila889
semmi baj... 😊
Legközelebb figyelj azért oda 😊

sharpwrz
Bocsánat, elfelejtkeztem róla, hogy válaszoltál...<#vigyor3>

...

Attila889

sharpwrz
A játékhoz még mindig nincsen semmilyen mod vagy valami extra? Hiába keresgélek GOOGLE-t használva, de semmi!???
Haulin-hoz láttam egy multiplayer próbálkozást, igaz, hogy Cseh oldalon, de letöltést nem találtam, ugyhogy lehet õk is feladták!
ETS mikor jelenik meg amugy?

#194 Kellene bele egy olyan mod, vagy nem is tudom mi, hogyha nekimész másik Kamionnak, akkor Büntetõpontot kapsz, és ha összegyûlik X pont akkor kitilt a server! Vagy nem is tudom! Az a lényeg, hogy mindenki örülne nekijje...

...

N o N a m e
állitólag lesz az Euro Truck Simulatorban multi.. hát reménykedjünk!
Attila889
még nincs mivel mgé csak most jött ki a játék...de sztem Januárban vagy Februárban már lehet hogy lesz..még mindenki a Haulinnal szórakozik aztán majd átálnak erre 😄

Requiem88
ja nekem is megfordult a fejemben a multi... nagyon zsír lenne ^^
csak gondolom sok elvetemült lenne aki csak poénból ha látná hogy törékeny cuccot szállítasz 120-al menne neked :S
amúgy jó lenne

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sharpwrz
Ha a szépségre mész nagyon, akkor nyugodtan lehet szenvedni! Majd holnapra megprószálok összehozni egy normális duplapótos betolatást és felteszem a képet!
Amugy ha nem a szépségre mész (mondjuk úgy sem látja senki) Elég ha a hátsó pót bent van a piros rubrikába! Picike gázfröccsöket nyomogatsz, és egyszercsak bevillan, hogy tedd le...

+ még egy kérdés:

Multiplayer mod-ot nem lehetne valakivel csináltatni hozzá? Most gondoljatok bele, milyen fasza lenne, mikor száguldassz az autópályán a csapat többi tagjaival convoy-ba... Lehetne benne egy chat is, hogy lehessen egymást tájékoztatni! Még fizetnék is érte, ha fizetõs serverre csinálnák...XD...De mondjuk ennyire azért ne kallódjon el a dolog...LoooL

...

Há nem tom én úgy szoktam hogy kicsiket kormányzok nem pedig tekergetem meg alászedem teljesen.Meg próbálok mindenhova tolatni.Utóbb duplával feltolattam a szervízpadra 😄DDD
Ja a képeken amúgy amcsi pótok vannak azt néztétek???
Az eu track sim szerintem új motorral lesz mert a képen már van visszapillantó tükör. 😊)) <#finom>
Requiem88
duplapótossal ti hogy bírtok betolatni a kijelölt helyre? nekem sose sikerült... tekereg össze-vissza én meg már a hajamat téptem :/

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sharpwrz
Elõttem sajnos már csinált satuféket egy autó, pedig elõtte nem volt senki! Egy volt a baj, hogy késõn vettem észre, ezért a duplapótos tojásszállítmányom kicsike károkat szenvedett!

...

N o N a m e
Már nem tudom hogy van-e a haulinban olyan, hogy ha sávot váltok és jelzem hogy sávot szeretnék váltani, akkor aki a mellettemlevõ sávba van az lefékez és elenged. Nem tudom ilyen volt-e a haulinban, de nekem ez tetszik 😊 meg amennyit én játszottam rajta, eddig még nem volt olyan hogy elõttem satuféket vágjon egy autós.
sharpwrz
Nem tudom, mert én is a 600Hp-s Gépsárkányommal tépettem lefele lejtõn mint állat, de csak 120-at mutatott! Viszont lassításnál olyan, mintha késõbb kezdene visszaesni a mutató, ugyhogy lehet többel megy, csak nem bírja mutatni...szerintem

...

Requiem88
az a leállósáv, sztem nem szabad ott menni, de engem még nem büntettek meg érte, pedig volt olyan hogy a rendõr mellett húztam el ott, 120-al <#nyes> apropó, 120 a maximum sebesség?

sharpwrz
Még egy kérdés!
A legkülsõ sávban, hol még a kutya sem jár (csak egy zsernyák áll) na én ott mehetek vagy nem? Van ahol szaggatott vonallal van elválasztva, van ahol záróvonallal! Van jogsim tudom a kreszt, de ezt nem értem, hogy itt mi van?!

...

sharpwrz
Ehhez a verzióhoz nincs még semmilyen mod? Hiába keresek, nem találok semmit!

...

Az újdonságok: új pályarész (mexikó), néhány új kamion, átdolgozott motor.
Szerintem érdemes felrakni, sokkal stabilabban fut, és az fps is nagyobb a haulin-al szemben. Most az más, hogy ezt simán kiadthatták volna patch-ként, de hát ez van.

Ati

Carlos
Énis erre tippeltem...

Þór vígi þessi rúnar

Truck Driver001
Ne aggódj..kb semmi különbség a két játék között.Ja de..a menübe Long Haul felirat található.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Carlos
Nem tapasztaltam ilyesmit. CSak olyan tunningot, mint amilyen már az Across Americában is volt annó 1000 éve.

Þór vígi þessi rúnar

DaniX14
ujítás #163-ban

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Carlos
Az újjal játszom. LoL.
A Haulinnal akkor játszottam amikor kijött.

Þór vígi þessi rúnar

Attila889
a térkép más,változtak a szabályok benne,mindenért büntet a rendõr......jobb egy fokkal az irányitás,és minden más sokkal jobb...de ha te ezeket nem veszed észre akor az már egy kicsit gáz....mert akkor még az újjban sem fogod észre venni a különbséget! :S

Carlos
Émmeg kiváncsi lennék, hogy mi a különbség, mert szerintem nem sok minden...

Þór vígi þessi rúnar

inter94
sztem is jobb mint a haulin én is nagyon várom már a letöltéseket hozzá

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Attila889
szerintem ez a játék jobb mint a haulin nekem jobban bejön 😄
Várom a letöltéseket majd hozzá 😛
Nem csináltok bannert meg FAQ-t? 😊
Bár sztem fölösleges mert alig-alig játszogattok vele..... :S

kalee
Sziasztok!
Ha valaki megtenné hogy megmondja hogyan tudok új kamiont beszerezni (mondjuk a mercit :-) ) a játékhoz ill. azt hogy hogyan tudom beletenni azt nagyon megköszönném!!!
Hali

sharpwrz
Ja, abban igazad van!

...

Schwarz
patch nem fog rá felmenni, szóval nem

Mi az a windows?

sharpwrz
Amugy meg ez is normális verzió, ha megcrackeled! Amit legelõször letölthettünk, azt ugye LEKORLÁTOZTÁK 60 percnyi játszhatóságra, de nem demo! Szerintem

...

Carlos
Egész jópofa lett.
Épp most tunningoltam fel az alap járgányomat.

Mi a lényeges különbség a Haulin és a Long Haul játék között?
(magam sok mindent nem vettem észre)

Þór vígi þessi rúnar

jah...igazad van mondjuk én még mindíg nem jöttem rá mi a tört verzió meg a teljes között a külömbség...mondjuk majd letöltöm a teljest ha késsz lesz de addig elvok a törttel...

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

Schwarz
majd, ha lesz egy normális teljes verzió megcsinálom

Mi az a windows?

SCHWARZ!Nem tudnád vhogy átkonvertálni a magyarítást ebbe a játékba...sztem rohadt nagyot dob a hangulaton a magyar CB szövegek megy ilyesmi...Sokak nevében kössz...

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

[HUN]FaTaL
A lámpák ugyanolyan szarok mint eddig vagy kijavították? (Rövid sárga, satuzó AI)

http://goo.gl/gd6Zi5