18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
A demohoz van crack. A fullhoz nem kellene crack?
Magnumrolcsi
Demóval csak 60percet lehet játszani, ennyi.

Magnumrolcsi
18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul-CiFE 😊

N o N a m e
van egy torrent verzió amit egy magyar trackerre töltöttek fel: 18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul-CiFE 174,56 mb

Szerintetek full?
Letöltöm, de mi a különbség a full és a demo között? Mit kellene észrevegyek ami a demoban más? Mondjatok példákat és megnézem.
dragon11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valahova feltették már torrenten?ilyen megbízható, mint pl: mininova..stb... a fullt nem a demót és törve..thx...😊

Hali mindenkinek!
Itt többen kérdezték (én is...), hogy hogyan lehet sofõrt felvenni. Nos nekem feltûnt (kicsit késõn), hogy minden harmadik szállítás után lehet felvenni és ilyenkor szerintem bármelyik hotelnél. Ha valaki nagyon türelmetlen lenne, akkor a "save" mappában lévõ "game.sii" fájlt nyisd meg egy fegyzettömbbel például, írd be a keresõjébe (ctrl+f) hogy "cargo", az elsõ találat valami olyasmi, hogy "cargos till hire:" a mögötte lévõ számot írd át nullára és máris felvehetsz egy új sofõrt. Ezt bármennyiszer meg lehet csinálni.
Ha esetleg már mindenki észre vette volna akkor bocsi, nekem most tûnt föl<#smile>
Én betettem a haulin 1.1es magyarítást és kiírta a menübe hogy a mod nem stimmel semi nem magyar csak a CB hangok...de nekem elég ennyi ettõl lesz a játéknak igazi hangulata sztem...

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

Hell, vannak már hozzá kamionok? mer így elég unalmas. Ja, és a Haulin magyarítása jó hozzá? ha jó akkor honnan lehet letölteni?<#wave>
sharpwrz
Egyetértek véled, mert én is mikor felvettem az elsõ sofõrömet, kiadtam neki, hogy csak tojást szállíthat (olyan Trailert vettem neki)! Nos 1 hét alatt visszahozta a kamionja árát (hasznalt volt) + a Trailert + az én kamionom árát! utána még kb 4-5 hetes alvás után 5millát szerzett nékem! Ugyhogy mire körbeérek a pályán hogy megvegyek minden létezõ garázst, addigra ugyanannyi pénzem marad ( na jó majdnem, vagy lehet hogy nem...)

Jó8 mindenkinek...

...

ocskoszilard
ez a játék is olyan mint a haulin' volt. addig élvezetes amíg nincs sofõröd, mert utánna alszol egy csomót és jön a pénz. akár kódozni is lehetne ezzel az erõvel... sztem egy kicsit változtathattak volna ezen az alvós dolgon, mert így nem éppen valósághû hogy 1 évig is aludhatsz folyamatosan...

ebbe lehet betenni új kamionokat???
köszi
hy
Most mit izgulsz? Senki nem gondolja, hogy a Te felelõsséged lenne.
Amúgy én is betettem a fordítást, egy-két dolog hiányzik csak. Nem fagy, nincs gond, csak a szokásos, hogy vissza kell állítani a nyelvet kilépés elõtt.

A hiányzó dolgokat mindenképp lefordítom magamnak, ha még nem tetted volna meg.

Attila889
jah mivel ingyenes 😄

Magnumrolcsi
Nagyon rávagy cuppanva a torrentre.

ocskoszilard
jaaa, értem... de akkor ennek a "demónak" szinte semmi értelme...

A hülyeségeket hagyjuk már, meg a Warezt is, a demo is a full verzió, csak éppe ezt aktiválni kell(ene), viszont ha megtörik, akkor már a törtre nem megy föl a patch, nagyjából ennyi a külömbség.
ocskoszilard
a régebbiekben se volt minden hotelnél sofõr. néha vany csak. én is jáccok már vele de szerencsém volt, mert már 2 sofõröm is van, és jön a pénz. amúgy nekem semmi bajom vele, teljesen olyan mint a teljes...

Énis tört demót töltöttem le és minden jó... az már az én hülyeségem, hogy egyik hotelnél sem tudok sofõrt fölvenni<#circling>
sharpwrz
Na megyek nyomok egy fuvart Calgary-ból Cheyenne-be, majd jövök...Addig is legyetek jók...

...

Bandi 18
Én eddig mindig a tört demoval szoktam nyomni és rakom rá simán a peccset a magyarosítást kamionokat. Mondjuk a Haulinnal nem nyomtam.

sharpwrz
Tudod, a sündisznó is tévedt, aztán inkább leszállt a drótkeférõl...LoOoL

...

Attila889
általbáan a demo az egy félkész játék...a full version több dolgot szokott adni.Tehát több cucc van benne mint a demoban....
Szóljatok ha hülyeséget mondok 😄
De én így tom

Attila889
észre vettem 😄
Leszedtem aztán láttam hogy ez a demo exéje..+a crack

sharpwrz
Én sem tudom miben jobb, kivéve annyit, hogy amíg nincsen full verzió, addig nincsen magyarítás sem, meg modok se nagyon...

...

Bandi 18
Én csak azt nem értem miben jobb a full mint a tört demo? tudomásom szerint ugyanazt tudják egyedül a patch nem megy fel a demora.

Ja amúgy egy fura dolog a játékban. Ha manuális váltóval mentek sokkal jobban gyorsul a gép mert autoban csak 2000-ig pörgeti pedig felette kezd el húzni de úgy hogy azt egy versenykocsi is megirigyelné 😄 Szabályzásig kell húzatni de mikor a fordulatmérõ már kiakad attól még a sebesség nõ érdemes azt nézni. És így sem fogyaszt többet a gép viszont jobban megy nekem sikerült megrakottan 90-et kihozni belõle (Pacific nem csõrös).

sharpwrz
El kell, hogy keserítselek, mert a kommentek szerint:

3 - Demo
4 - A törés nem mûködik
5 - Játszál addig, mig az idõ le nem jár, és csak utána másold be a cracket...

Meg a másik, hogy 15 bapja töltötték fel, ugyhogy szerintem ez sem rendes teljes verzió!

...

Attila889
a kommentek szerint télleg a full version és tökéletes minden...

Attila889
szarul írtam be sorry :S

Attila889
Attila889
inkább mi az a torrent XD XD
Én nem azt mondtam hogy itt van...csak a google jó barátod.Beírod torrent és kiad egy rakat torrentet.És ha fent van akkor tölthetõ

Attila889
itt az eredeti Long Haul....tölthetõ... 😊

Schwarz
Miért ki az a torrent, az atyaúristen, hogy, ha ott nics akkor nincs is? <#lama><#wilting>

Mi az a windows?

Attila889
én csinálnék FAQ-t ha valai elmagyarázza hogy kell 😄

Attila889
semmi baj...én csak az igazat írtam le 😄

Schwarz
Jajj, te csak ne javasolj ilyen lámaságokat, jó? Ha te miattad fagyogatni, meg összevissza fog mûködni valakinek a játék azért én nem vállalok felelõsséget, és nem is járultam hozzá ilyesmihez.
Csak a telepítõvel felrakott magyarításért vállalok felelõsséget! (Ami ehhez még ugye nem készült el)

Mi az a windows?

Schwarz
semmi gond, csak az össezs beállítás meg minden az össezs 18 wosnál így volt, nem valami kreatívak <#smile>

magyarítást megoldom ehhez is

Mi az a windows?

dragon11
Aki megtalálta a TELJES (tehát nem demó feltörve...)az tegye már ki ide spoilerbe....thx...😊

am a haulin/pttm f.a.q-jába benne van a letöltés de itt nincs FAQ 😞 Thank You Very Much!

Üdv mindenkinek!
A #273-as postot én írtam egy osztálytársam nevével, mert ugye kell várni mire bejelentkezhetek a sajátommal.
Elõször is köszönöm a segítséget! Másodszor pedig megkérdezném, hogy minden hotelnél lehet sofõrt felvenni, mert sorra járom a hoteleked de sehol senki<#wilting>. Vártam mindegyiknél napokig és óránként ellenõriztem... de semmi<#help>
sharpwrz
Nézegelõdtem a neten, és hát találtam egy videót, mely egy kamion karácsonyi világítását mutatja be! Ilyent lehet csinálni hogy a játékba is legyen, vagy ez nem lehetséges?
Video

...

sharpwrz
Hello
Amikor megállsz a Hotel - nél, ugye nyomsz egy Enter - t. Felül tudsz választani hogy mennyi idõt szeretnél aludni (Advanced Time)
Alatta pedig ha van felvehetõ sofõr, lesz szöveg! aki netalán nem veszi észre azt csak sajnálni lehet, mert mikor én találtam elõször felvehetõ sofõrt egybõl kiszúrta a szemem.

...

Zsizsi34
Hali mindenkinek!
Mielõtt azt írnátok hogy erre már válaszoltak elmondom hogy nekem annyi nem volt elég😄
Nah szóval lenne egy kis gondom a sofõrök felvételével... már több helyen olvastam ugyan, hogy a hoteleknél kell, de ott vagyok a hotelnél és nem tudom hogy mit kéne csinálni...
Légyszi segítsetek!

Ó, ez eszembe se jutott :-) Kösz, kipróbálom.
Kedves KCST. <#vigyor2>
Próbáld meg a Haulin magyarítását belerakni és sztem mûködni fog. <#wink>
Nekem sikerült. 😊

dragon11
Lol sry akkor, nem néztem meg^^még1x bocs NEM OLVASTAM a hsz-ed mert írtam és 1perccel elõtte küldted el sry sry sry sry

dragon11
Nem csak nem olvastam, am köszöi...

A haulin+pttm-nak volt a F.A.Q-ba felvolt töltve vlahova a gém és mindneki lehúzta törten és azzal nyomta, itt nincs f.a.q-honnan szedjem le a teljest?😊 nem a demó+crackeltet...thx^^😊

Attila889
A többi mind kamu duma amit feltöltenek a rapidshare...vagy a demo megcrackelve vagy valami fake-es ökörség...ami Long Haul néven van

Attila889
Mégegyszer mondom.
FIGYELJÉTEK A TORRENTEKET MERT ODA TESZIK KI A FULL VERSIONT!!!FELSELGES KÉRDEZNI!!!

Lehet, Mr. Schwarz, csak nem mindenki játszik vele 100 éve...