1116
-
hát, én tennék bele dolgokat, de nem tudok serialt a zmod 2.0.9-hez. Ebbe meg csak azzal lehet dolgokat pakolni. -
jó oksa....elnézést.Már dolgozunk rajta! -
Bakker, még a hozzászólás szövegét sem tudod értelmezni.
A 3. pontban két kérdés van ugye, ott a másodikról beszélek, nem a 2. pontban levő kérdésről. -
mér most a 2.kérdésre mit írjak????Írjam ott le hogy hol letölthető,meg stb...stb....? -
#469:nem én írtam az egésszet hanem Attila889,én csak szerkesztő vagyok!! #470:3.kérdés válasz Attila889 ötlete volt hogy oda kerűljön!Téma lezárva,ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor le veszem a nevedet!
Holnap teljessen és véglegessen javítva lesz az összes helyesírási hiba! -
"3.Érdemes letölteni a teljes verziót?Jó a grafika,jó az irányitás?
Ha nem akarod elöbb letölteni a teljes verziót itt a 60 másodperces demo linkje:ITT
A demo mérete ~108MB
"
A második kérdésre egy deka válasz nincs, másrészt mi az összefüggés a kettő között?
Ha továbbra is így marad, légyszíves a nevemet levenni az oldalról.
FAQ témát lezártam. -
Elég szomorú, hogy így gondolod. Ha olvasok egy weblapot és tele van helyesírási hibával zárom befele kapásból. A helyesírás alapvetően minősíti a weblap készítőjének értelmi képességeit, és így az egész weblap színvonalát. -
hello #468 Nemtom h felmerült-e már, El Paso-nál amikor megyek be az autópályán akkor mindíg ugyanazon a ponton maxra ugrik a körözöttségi szint mert szerinte áthaladtam a piroson miközben a közelben nincs lámpa. -
Neton #467 Csak azokat a duplapótos fuvarokat érdemes elvállalni, mint pl a tojás (törik, tehát többet fizet) és csak a Zabarts foodokhoz, mert ott van elég hely manőverezni a kamionnal, h rendesen be tudj tolatni vele. A többi helyen képtelenség szerintem is. -
ágybanalvó #466 én is egy olyat kaptam elsőnek hogy 2 pótos volt de addig tolattam meg csináltam amíg le nem bírtam rakni. de nem muszály szabályosan lerakni mert nekem kb keresztbe volt azon ahol le lehet tenni.
amúgy találkozott már valaki ilyen őrült kamionosokkal? :D nemtom hogy csinálta a gép de mikor mentem méretni a kamion súlyát egyszercsak bevágott elém egy kamion a szállítmánya meg majdnem felborult :D. -
mindenhol van valami repülő alkalmatosság amivel találkozhatsz. de vannak még easter eggek( repülőronycs az út mellett) aki talált még vmit az írja le hogy hol és mit! -
Kcyred #464 Nekem a haulin'-ban álltalában sikerült letenni a Dupla pótkocsis cuccokat, megvan a technikája..(de csak olyan helyen, ahol van elég helyed bűvászkedni), ha érdekel teszek fel 1 vidit jutubéra :) -
Kcyred #463 Megvan a játék nagyon frankó! :) Lehet nem nagy szám, de találkoztam 1 UFO-val Phoenix-től nem messze a 93-as úton:D
Videoval tudom bizonyítani :)..
Itt:UFO -
vki esetleg tudja miert nem kezeli a kormanyomat?momo racing,nem jovok ra miert nem kezeli es gombokkal azert nem az igazi -
nem mondtam hogy nem lehet, csak nem érdemes jáccani vele, mert elég bonyolult odafigyelni. de ha valaki ráér és kitapasztalja akkor már jóval könnyebb -
En mindig normálisan betolatom a kettős pótot, nekem nem nehéz. A következőnél adok egy képet :) -
lehet hogy ezeket is be kellene írni a F.A.Q.-ba. -
a 2pótos fuvart nem érdemes elválalni, mert sehogy nem lehet leparkolni vele. nekem úgy sikerült, hogy addig tolattam amíg szét nem szakadt, és akkor belökdöstem a kamionnal. összetört, de leszállítottam, és megtanultam hogy nem szabad többet ilyet elválalni
-
elég ha megálsz és advanced time, de ez csak alvós(sleeper)kamionoknál lehet.
-
Emb3rke #456 2 nagy problémám lenne
- Az egyik, hogy mikor odaérek a célállomásra, akkor szépen be kell tolni a pótot ahogy jelzi? Ez eddig oké is lenne, de mi van, ha 2 pótkocsit húzunk? Mert én rögtön ilyen melót kaptam és ugye 2 póttal fizikai képtelenség normálisan tolatni. Tehát nem bírom elvégezni így a feladatot. Nincs vmi egyszerűbb megoldás erre vagy muszáj vhogy bekínozni tolatva a pótkocsi(ka)t???
- A másik meg a pihenés. Hol lehet megnézni, hogy mikor kell menni pihenni és mennyit? Honnan lehet tudni előre, hogy mikor kell aludni? Mert elég idegesítő, hogy megyek és egyszercsak kidobja, hogy aludnom kéne utána meg folyton az a hülye képelsötítés "szundikál" felirattal.. És muszáj hotelban aludni vagy elég ha út szélén megállok és benyomom az "advance time"-ot vagy 10 órára? -
2db új kérdés-válasszal bővűlt az F.A.Q.! -
Akkor nem írok Storage-t.
Oké köszi szépen.
-
nekem semmi baj nincs a berakott kamionokkal, mindegyik müködik. Talán azért mert én nem irtam semmit a truck storage-ba (?) -
Te mi a f*a*szt csinálsz? A becsomagolt fájlba talált project_pete1.SCS fájlt átmásolod a játék mod mappájába. -
Lenne egy gondom. Tudom a tökötök tele van már a prism3d hibával de akkor is.
Berakom a játékba azokat a kamionokat amiket gumikacsa belinkelt. Beírom a truck storage-ba és a tömörítés=0 és zip-ben rakom a mod-mappába.
Namost elindítom a játékot bemegyek a Showroom-ba és ott meg is jelennek.
Rámegyek New Game---> Play és feléig felmegy a töltés jelző és utána prism3d hibaüzi.

Kérlek segítsetek !!! Kösz !!! -
balika666 #450 Nem akarok sürgetni senkit de vannak itt ügyes emberek Pl:gumikacsa, schwarz akik csinálhatnának kamionokat. Jó lenne
-
ez ugyanaz mint a mostani. csak más skinnel. megyek én is csinálok egy faq-t. nehogymár nekem ne legyen
. ők jelentkeztek elsőként, megcsinálták, és érthető, nem tudom miért kell ilyen apróságokon felakadni mint helyesírási hibák.
-
még megvan az én faqm.. ha kell (itt) -
köszi a figyelmeztetést!már bent van,én a demóra értettem mert az is volt mielött letöltöik a full verziót ki lehet próbálni...én arról beszélek -
??? mi volt vírusos? miről beszélsz? a faq 15. pontjához írtam figyelmeztetést félkövér betűvel (bár mindent félkövérrel írtatok) azt miért vettétek ki?
// belőle -
volt demó is csak vírusos volt,mi nem vettünk ki belölle semmit!köszi! -
Azért észrevehető, hogy mit írtatok hozzá, ez így tök gáz szerintem. A patchos pontnál miért vettétek ki a figyelmeztetést? Naponta fognak rinyálni, hogy a demora miért nem megy fel a patch.
Online helyesírás ellenőrző
A Magyar Helyesírás szabályai -
akkor bele fog kerűlni:) -
a csalások ugyanazok, mint a haulinban -
köszönöm a figyelmeztetést!A linkeket át néztem és amelyik nem jó,nem üzemel,azt törőltem!Aki tud olyan oldalt ahonnan lehet már letölteni,vagy majd lehet akkor azt meg kérem hogy itt közölje,vagy írjon privátot nekem avagy Attila889-nek!
És természetessen csalások,cheatek után nézek,nézünk,és ha találunk valami használhatót akkor az bele kerűl a F.A.Q.-ba!
-
volfika #440 igazad van pontattlan,hiányos ugy kéne kinéhnie mint 18 pttm-nél!!!
-
A FAQ-t inkább ne, mert rettenetesen pontatlan.(legalábbis, ami a letöltési részeket illeti :P) A linkeket át kellene nézni, mert a fele már nem is működ. -
TottiZsolt #438 Olvassál FAQ-t, nem véletlenül csinálták meg!!! -
volfika #437 Hali!
Most töltöttem le a játékot és ki is probáltam jobb mint a haulin szerintem. Lesze e hozzá kiegészitök,magyarositás.....stb????
A haulin kiegek jok e hozzá?????????
Aki még nem játszott vele az probálja ki nagyon jo szerintem

-
balika666 #436 Légyszi csináljatok valami EU-s kamionokat
Pl: Scania, Renault, MAN esetleg Merci