18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
szerkeztés=szerkeSztés

..jöhet, de legalább a helyesírás ellenõrzõt engedd rá. Két posttal lejjebb ott a javított.

Mi az a windows?

Attila889
Én gazából mappot jobban várok majd....de majd jön az is XD

Attila889
hmmm holnap átjavítjuk a dolgokat.Dde thx

Attila889
megjöttek az elsõ módok 😄
Király...akkor jöhet a FAQ szerkeztés? :S

gumikacsa

Renault magnum http://kamionszim.hu

Schwarz
Hát most nem fogtam hozzá pirosozni, mert több lett volna, mint a fekete <#idiota>. Tess

Mi az a windows?

Kabin nélküli kamionban mi a jó a külsejüket leszámítva? Használja valaki õket?

TDU Nick: AdyBabyHUN

Attila889
most hogy így nézem elég sok kamionos oldalon járogatok/jártam és sehol sincs közzé téve az American Long Haul...csak a díszdoboza...semmi infó róla,meg semmi.....hmmmm lehet hogy nem is érdekli õket?Vagy egyszerüen fittyet hánynak az egészre? :S

Attila889
szivesen.Ha nem jön be az akkor állitsd vissza.De amúgy miközben mondjuk benyomod a tempomatot és a kamion megy megnyomod az N betüt és ott van alul hogy advenced time és azt 24:00-ra álitod majd ki az n és utána ugyanúgy gurul a kmamionod...tehát nem fog leálni 😊
Ez egy elõkelõ hiba a játékban XD XD

Köszönöm a segítséget!

Attila889
A config.cfg fájlban írt át a fatique-nél a 1-et 0-ára: nincs fáradság.

Így mehetsz nyugodtan alvás nélkül is.De a rendõr megbüntet mert nem alszol 😄

Te tudsz választ a kérdésemre? <#pias>

Attila889
ha nekem írtad akkor én ezt válaszolom rá: de izgalmas csak fura volt 😄
De ez így jó pénz volt....mindig a nagybbat választom...van mikor kicsik vannak,ezért azokat is bevállalom 😊

Attila889
a válasz gombot kérlek használjátok!

Valahogy meglehet oldani azt benne, hogy ne legyen az az ásítós hülyeség benne? Olvastam, hogy valamelyik fájlban átkell írni egy számot és annyi... Köszi elõre is a segítséget! <#vigyor0>

Akkor neked nem is izgalmas a játék! 😛

Attila889
nekem érdekes de a full-ba engedte az elsõ szállitmánynál hogy 103 711 $-ért szállithassak XD
Egybõl azt választottam és nem is kellett messze mennem és hibátlanul teljesítettem XD

Ne szekáljátok már egymást! Jóvanaz! XD

Jó kis játék! Viszem a tojást, erre nem telibe kap egy kamion oldalról?! Fene a belét...Kb. bukok így 2-3 ezret...Eddig...Aztán lehet lesz még pár ilyen. XD

Manuálisan tényleg jobb a gép. A 205Les motorból dupla póttal így is ki lehet sajtolni hazsnálható sebességet. Tapasztalta valaki, hogy tiltásig pörgetve olykor többet fogyaszt e a gép, vagy megfõ, meghibásodik, stb?

Attila889
hát akkor légyszives mondd el mik a hibák..mert a gépigényen holnap lesz a nagy javítás...átnéztem és más hibákat nem igazán találtam...mármint én szerintem

Attila889
de amúgy is írtuk hogy a helyesírási hibák javítva lesznek....és a sok lámát úgyis a FAQ-ra kénszeritjük szóval XD XD
De ha szerinted még hiányzik belõle valami csak szólj...a kiegészitéseket úgyanúgy a mod mappába kell tenni mint a Haulinnál de azt késõbb tesszük bele,meg a többit is késõbb...de a végén ott van: NEM VÉGLEGES!

Schwarz
nem kell jobbat csinálni, ezt kell normálisan leírni

Mi az a windows?

Schwarz
hibázik, az lehet de, hogy minden magyar mondatában hiba legyen...

Mi az a windows?

hungaro
ez igaz,köszönjük a megértésedet,mi legalább vettük a fáradtságot hogy utánna néztünk és elkészítettük!

Hivatás az Életért!

ocskoszilard
nem azt kell nézni... mindenki hibázik, fõleg ha valamit gyorsan kell megcsinálni a sok láma kérdései miatt. igaz, ettõl még ugyanúgy kérdeznek, de így le lehet õket szidni mert nem nézték meg a F.A.Q.-t

Attila889
nemtudom mit kell szekálni :S
Ha te jobbat tudsz csinálni akkor csinálj.Legalább vettük a fáradságot hogy megcsináljuk.A géigénynél jóhogy hibás az írás mivel külföldi oldalról lett leszedve.De ha te érted akkor forditsd le Please!Mert hogy ez nem angol,se német az hót biztos.

Schwarz
Helyesírás = 0

Mi az a windows?

hungaro
F.A.Q. 3.kérdés-válasz

Hivatás az Életért!

Attila889
már régóta.....csak visszakéne olasnod pár hsz-t vagy megtenkintenekd a FAQ-t

Kint a rendes full.

Ati

én meg a munkátokat köszönöm! 😊)

www.smart-bus.hu

hungaro
köszönjük a figyelmeztetést,de nem érünk rá mindenre egyszerre!De már folyamatban van!😉naggyából ki lettek javítva de még át nézzük párszor!

Hivatás az Életért!

nem szeretnék kukacoskodni, de egy kis helyesírás ellenõrzés ráférne! 😊)

www.smart-bus.hu

Doog
És bekerült a F.A.Q. is. <#nevetes1>

...::::::...

Attila889
Doog
Tetszik ez a banner. <#wink>

...::::::...

Attila889
24 óra múlva ott tudod átvenni ahol elkezdted a játékot...a garázsban(G)

Schwarz
Szokásos prism3d fetrengés, video driver és/vagy directx frissítés meg szokta oldani általában.

Mi az a windows?

szevasztok.
a játékban ha veszek egy utánfutót amivel kocsikat lehetne elvileg szállítani, azt hogy tudom használni? thx.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Attila889
ksözönöm...nem találtam jobb bannert...aki tud jobbat az szóljon 😄
Én ezt találtam remélem tetszik mindenkinek.És ma már lesz FAQ is 😊
De még csak BÉTA verziós 😄
változni fog ha jönnek a kiegészitõk 😊

ITM
Bocsi, pont fordítva linkeltem be a két hibát, kérlek a Hiba 2-t nézzétek elsõnek! Köszi.

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

ITM
Sziasztok. Megvan a teljes játék, és mikor indítanám ezzel az üzenettel fogad: Hiba utána leokézom és kidobja emezt: Hiba 2 Mit tehetnék? Köszönöm!

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

Schwarz
na ez a banner tetszik (a Hauliné nem)

Mi az a windows?

bepe79
Na de az alap 1.0-as game ezexerint megiscsak ugyanaz. Akkor annyi az elteres, hogy en a patch-eket nem tudom majd feltelepiteni ra. De attol meg full a game es nincs 60 perces idolimitem. Mas elteres gondolom nincs a patchelhetosegen kivul.

Suzuki Swift GL 1.3

Jó bocs mindenkitöl ideg voltam tegnap...én nem követelõztem csak mivel már mutattál belõle képeket gondoltam kész..na mindegy még egyszer bocs
<#awink>

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

Bandi 18
Hello

Tapasztalta már azt valaki hogy mikor rákattint a manage drivers-re akkor egyszerûen megfagy a játék de hibaüzenetet nem kapok. Elõször csak pár óra játék tán jött elõ de most már nem tudok bemenni a menüjébe a manage drivers-nek mert megfagy.

szerintem is.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Boconadi
Nagyon frankó a banner!
gumikacsa
"akkor ennyit érsz"

Ez a legszebb a mondatban. Nem érdemes "ezeknek" sz@rt sem csinálni. Jószívvel megcsinálod megosztod, aztán elkezdenek követelõzni, ha meg nem csinálod, akkor ilyen vagy, meg olyan vagy... (természetesen, akinek nem inge...)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Attila889
kéne banner kép...utána betesszük a FAQ-t 😊

Schwarz
látod, nem csinálsz semmit, csak követelõzöl, még épphogy kijött a játék... errõl ennyit

természetesen majd készül a magyar

Mi az a windows?