1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • Requiem88
    na ezt pl beleírhatnátok a faq-ba, nem ő lesz az utolsó aki megkérdezi...
  • Attila889
    de sok az analfabéta.Azért csináltunk FAQ-t....Meg a Haulin meg a PTTM óta sok változás nem történt a 18 Wosokba.Szal majdnem ugyanazok vannak benne.Azért vettünk át jópár kérdést :)
  • Attila889
    megnyomod az N betüt és ott van alul hogy Advenced Time!Katt rá és ot elhúzod a csíkot 24 órára majd ott van alatta egy ingyó bingyó és arra katt és már is kész.Vagy pedig Hotelekben alszol de azért fizetned kell
  • Attila889
    pfff....tuningold öcsémés mész vele 120-at.....hidd már el!Alapból meg 80-at megy ki.Mivel nekem lejtőn lefele megy 100-at alapból!De ne törödj vele :)
  • Attila889
    olvass vissza!
  • Attila889
    nem teljesen.Mindeggyik ugyanazt tudja...csak az eggyik mondjuk hosszabb,a másik meg rövidebb kamion.Meg a belső terek különböznek.
  • dmtuning
    sziasztok oan kérdésem van hogy hogytudok a játékban aludni
  • ágybanalvó
    nem lehet mindegyikkel 120-at csak ki van rá írva mert amit alapból kaptam kamion azzal még 60-al se tudok menni max lejtőn lefelé :D.
  • N o N a m e
    Azt ne tőlünk kérdezd..
  • Charly
    Sziasztok érdeklődni szeretnék merre vannak a cirkuszos pótok egy kamiont látam 3 póttal keresem de nem találom köcce a segitséget
  • balika666
    Nem akarok senkit sürgetni, de kamionok mikor lesznek?
  • Requiem88
    de gondolom a gyorsulásukban van különbség...
  • Boconadi
    Minek csináltatok még FAQ-t, teljesen értelmetlen volt... Amit észrevettem, hogy olvasgattátok előttee a pttm és a haulin faq-ját, ugyanis hasonló kaliberű kérdések vannak benne.

De ti tudjátok, grat az illetőnek!
  • Attila889
    majd betesszük!
  • Attila889
    tök mind1 mert mindeggyikkel csak 120-at tudsz menni :)
  • Attila889
    jópár textura módosult azért a Haulin óta.....erősebbek lettek a kamion texturái is....lehet ezért nem kompatiblis...bár lehet hülyeséget mondok :D
  • rics88
    Kedves F.A.Q. szerkesztők a "Vannak már a játékhoz kiegészítők?" kérdéshez kérem az oldalam URL-jét linkeljétek be.Nagyon köszönöm www.alhskins.mlap.hu
  • rics88
    egy újabb skinnel bővült az oldalam használjátok egészséggel
  • rics88
    a kamion típusa nem igazán számít inkább a motor és a váltó típusa...de következtethetsz az árbol is
  • Emb3rke
    Melyik a legerősebb/leggyorsabb kamion a játékban? Peterbilt 387 fullosan?
  • rics88
    már nem kell segítség
  • Schwarz
    Itt jelezze már az aki nem kapott aktiválós mailt a felhasználói nevének és mailcímének megadásával.

valamiért nem minden címre megy ki automatikusan a mail.
  • Schwarz
    szoktad olvasni a fórumot?
    azért köszi
  • rics88
    Segítséget szeretnék kérni:csináltam skint de ha a mod mappába teszem nem működik csak ha a játék base.scs mappájába ez nekem nem gond de ha feltöltöm a sineket mások nem tudják berakni hogy lehetne a mod mappába rakni????segítsetek lécci sürgőős
  • Emb3rke
    De egyébként nem értem a készítőket. Szinte teljesen ugyanazt a motort használják, apró kis módosításokat csinálnak és kiadják új játéknak és nem kompatibilisek egymással kiegészítők terén. Ez sztem nagyon nagy hiba. Remélem könnyen meg tudják oldani majd a modellkészítők, hogy a Long Haul-hoz is jók legyenek az új kamionok.
  • rics88
    bocsi a helyesírási hibákért
  • rics88
    Schwarz tudom hogy utálsz de azt irtad hogy ha vmi hibát észreveszünk a magyarításban írjuk le: néhány kamion neve nem stimmel (ui.xxx), a mexikói városok nevei is ilyenek (ui.xxx) amikor a sofőr elalszik a fakateség közepén ez van:ui.doozing vagy ilyesmi a többi stimmel és ráérsz a javítással
  • Attila889
    nem jó az oldalad....nem kapunk mailt.....mi lehet a baj?Pedig beregelünk.
  • Attila889
    azt én se.... :S
  • Attila889
    nem...mert prism3d exe hibát ír ki....
    De ha visszaolvasnál azt is megtalálnád hogy beírták hogy betették a Haulinos kamionokat és kilép a játékból!!
  • ronso
    köszi..megvan,regeltem az oldalon csak nem kapok vissza emilt..
  • rics88
    nem műkodnek ha használsz egy ilyet a játék prism 3d hibával kilép
  • Emb3rke
    A Long Haul-hoz nem működnek az előző 18 WoS játékokra fejlesztett kamionok?
  • rics88
    Kész az oldal egyenlőre csak 1 saját skin van fenn remélem sokan meglátogatjátok www.alhskins.mlap.hu (bocs nem enged linket beszúrni az sg)
  • Attila889
    nem baj....jó néven vesszük ha valaki készít kiegészitéseket a game-hez :)
  • Attila889
    #497 hsz :)
  • rics88
    Készítettem egy agip gázolaj skint most töltöm fel www.alhskins.mlap.hu oldalra kb 1 óra mulva már megnézhetitek és tölthetitek remélem teccik habár még igen kezdő...
  • rics88
    visszaolvastam 1 oldalt de nem találom...bocs a lámulásért de biztos én vok balfasz
  • Attila889
    Boldog új évet mindenkinek és baleset mentes kamionozást 2008-ra ;)
  • Schwarz
    oké, köszi!