1116
-
ricsa008 #35 tyű má naon várom -
Bodka12 #34 Szép a boritója. -
http://www.scssoft.com/image/americanlonghaul/american_long_haul_box.jpg
Coming late 2007
-
#32 az utolsó az milyen kamion mert nagyon csúnya :) -
#31 ez hamarosan jön. Még idén. -
TottiZsolt #30 Kijöhetne már valamelyik a kettő közül... Vagy legalább egy demó vagy valami... -
#29 Hat pedig kell, hogy legyen, mert azt nyilatkoztak a fejlesztok, hogy az egyszerre fejlesztett Euro Truck Simulator (Europai piacra szant verzio) es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul (Amerikai piacra szant verzio) tovabbfejlesztett uj generacios Prism3D graph engine-t fog hasznalni, ami el fog terni az eddigi 18WoS-okban hasznalt Prism3D graph engine-tol. -
newz #28 szerintem ebben semmi uj nincs mármint graf motor ugyüleg -
#27 http://www.scssoft.com/18_wheels_of_steel_american_long_haul_screens.php -
#26 honnan vannak a képek? a www.americanlonghaul.com még nem müködik -
#25 nem tartom valószínűnek hogy lesz ilyen... már csak azért sem mert sokaknak arról szólna a játék hogy járókelőket üt el :D (többek között nekem is :D) -
#24 Hát őőő.... végül is szép. Kíváncsi vagyok, hanyadik rész lesz, ahol lesz már némi élet is a városokban (járókelők). -
kalapos #23 Nagyon jól néz ki
Lehet látni hogy újgenerációs prism3d vel készül. -
Solt #22 júúúúúúúúúúj dá jóóóóóó! :))) egész biztató... -
#21 Képek:
-
#20 Egyebkent vannak kepek az American Long Haul-bol!!! -
#19 Hitelkartya mellett a gamecopyworld-rol leszedett crack is fulla teszi a Haulint, ahogy a tobbit is. Igy lesz a hivatlaosan letoltott, legalis Haulin DEMO-bol felig hivatlaos full game. -
kalapos #18 Demo-t letöltöd és utána hitelkártyával aktíválhatod -
kalapos #17 Ez a szöveg márt hónapok óta van az oldalon.Márt egy ideje figyelem az oldalt. -
#16 A web-oldal (a domain) mar le van foglalva: http://www.americanlonghaul.com/ es fellottek egy szoveget is, hogy nemsokara indul a game web-lapja (gondolom napokon, heteken belul), de mas meg nincs rajta:
18 Wheels of Steel: American Long Haul
Welcome to the future home of American Long Haul, a truck driving sim developed by SCS Software
keywords: Truck, Simulation, Game, USA, Canada, Mexico
Please check back for updates -
#15 reméljük... -
#14 Elvileg napokon belul aranyba fog menni, es jon egy DEMO belole. Persze ha minden jol megy. -
#13 -
#12 innen -
#11 Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a Haulint? Torrenten kívül? -
#10 a haulin tetszett, ezt is kipróbálom...
+fav -
#9 Ha nemsokara jon, akkor mondjuk valoban lehetnenek mar kepek.. -
#8 ;) -
#7 jó hirek!
+fav -
Bodka12 #6 Én már várom.Az összes rész meg van. -
#5 A legtobb online aruhaz december 17-ere es december 20-ara irja a megjelenest. Az kb. realis, akkor fog kijonni a tervek szerint. DEMO pedig szerintem november vegere - december elejere varhato, ugyanis az SCSSoft szokott kiadni minden esetben az 18 WoS-okhoz demot par hettel a megjelenes elott. Tehat mar csak par het.. -
#4 Szerintem nem, a Haulin`-ra kezdte kiforrni magat. A Haulinban mar minden megvan, ami egy kamionszimben benne lehet, es ha ezt megfejelik most meg egy uj generacios prism3D engine-el, ahogyan igertek, akkor egy egesz jo kis game lehet belole. Meg gondolom a Haulinhoz kepest is lesznek meg mas ujitasok is. -
#3 Az a baj, hogy ez a sorozat már régóta csúszik lefelé szerintem. Egyre gyengébbek az új részek! -
#2 és még képeket nemdobtak? csak van :D -
#1 18 Wheels of Steel: American Long Haul
Sziasztok!
Mivel meg nincsen neki topik (rakerestem a google segitsegevel is es az SG search engine segitsegevel is), ezert nyitok neki egyet. Tudom, hogy az Euro Truck Simulator mar kapott egy topikot, de mivel ket kulon game-rol van szo, es a 18 WoS sorozat az nagy nevnek szamit a kamion-szimek teren, ezert gondoltam, ez a resz is megerdemel egy kulon topikot.
Eddig annyit tudunk rola, amennyit leforditottam az angol szovegbol a masik topikban:
`` A 18 WoS American Long Haul is close to finished and "gold" status can be reached to the end of this month. The game can be released even this year! The official site will be probably ready in couple of weeks.``
Tehat: A 18 WoS American Long Haul kozel van a befejezeshez es az aranyba menetelhez (aranylemez..), valoszinuleg ennek a honapnak a vegere keszen lesz. A jatek nagy valoszinuseg szerint meg az iden megjelenhet, meg fog jelenni. A hivatalos web-oldal ket heten belul elerheto lesz valoszinusithetoen.
Tehat hamarosan aranyba megy es jon a demo, a full valtozatot pedig meg az iden kiprobalhatjuk. (:
Udv: Bepe