18 WoS: American Long Haul
← ElőzőOldal 23 / 23
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg napokon belul aranyba fog menni, es jon egy DEMO belole. Persze ha minden jol megy.
Suzuki Swift GL 1.3
http://9gag.com/gag/5135249
a haulin tetszett, ezt is kipróbálom...
+fav
+fav
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
http://9gag.com/gag/5135249
Én már várom.Az összes rész meg van.<#nevetes1>#nevetes1>
A legtobb online aruhaz december 17-ere es december 20-ara irja a megjelenest. Az kb. realis, akkor fog kijonni a tervek szerint. DEMO pedig szerintem november vegere - december elejere varhato, ugyanis az SCSSoft szokott kiadni minden esetben az 18 WoS-okhoz demot par hettel a megjelenes elott. Tehat mar csak par het..
Suzuki Swift GL 1.3
Szerintem nem, a Haulin`-ra kezdte kiforrni magat. A Haulinban mar minden megvan, ami egy kamionszimben benne lehet, es ha ezt megfejelik most meg egy uj generacios prism3D engine-el, ahogyan igertek, akkor egy egesz jo kis game lehet belole. Meg gondolom a Haulinhoz kepest is lesznek meg mas ujitasok is.
Suzuki Swift GL 1.3
Az a baj, hogy ez a sorozat már régóta csúszik lefelé szerintem. Egyre gyengébbek az új részek!
Þór vígi þessi rúnar
18 Wheels of Steel: American Long Haul
Sziasztok!
Mivel meg nincsen neki topik (rakerestem a google segitsegevel is es az SG search engine segitsegevel is), ezert nyitok neki egyet. Tudom, hogy az Euro Truck Simulator mar kapott egy topikot, de mivel ket kulon game-rol van szo, es a 18 WoS sorozat az nagy nevnek szamit a kamion-szimek teren, ezert gondoltam, ez a resz is megerdemel egy kulon topikot.
Eddig annyit tudunk rola, amennyit leforditottam az angol szovegbol a masik topikban:
`` A 18 WoS American Long Haul is close to finished and "gold" status can be reached to the end of this month. The game can be released even this year! The official site will be probably ready in couple of weeks.``
Tehat: A 18 WoS American Long Haul kozel van a befejezeshez es az aranyba menetelhez (aranylemez..), valoszinuleg ennek a honapnak a vegere keszen lesz. A jatek nagy valoszinuseg szerint meg az iden megjelenhet, meg fog jelenni. A hivatalos web-oldal ket heten belul elerheto lesz valoszinusithetoen.
Tehat hamarosan aranyba megy es jon a demo, a full valtozatot pedig meg az iden kiprobalhatjuk. (:
Udv: Bepe
Sziasztok!
Mivel meg nincsen neki topik (rakerestem a google segitsegevel is es az SG search engine segitsegevel is), ezert nyitok neki egyet. Tudom, hogy az Euro Truck Simulator mar kapott egy topikot, de mivel ket kulon game-rol van szo, es a 18 WoS sorozat az nagy nevnek szamit a kamion-szimek teren, ezert gondoltam, ez a resz is megerdemel egy kulon topikot.
Eddig annyit tudunk rola, amennyit leforditottam az angol szovegbol a masik topikban:
`` A 18 WoS American Long Haul is close to finished and "gold" status can be reached to the end of this month. The game can be released even this year! The official site will be probably ready in couple of weeks.``
Tehat: A 18 WoS American Long Haul kozel van a befejezeshez es az aranyba menetelhez (aranylemez..), valoszinuleg ennek a honapnak a vegere keszen lesz. A jatek nagy valoszinuseg szerint meg az iden megjelenhet, meg fog jelenni. A hivatalos web-oldal ket heten belul elerheto lesz valoszinusithetoen.
Tehat hamarosan aranyba megy es jon a demo, a full valtozatot pedig meg az iden kiprobalhatjuk. (:
Udv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
← ElőzőOldal 23 / 23