1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • N o N a m e
    ezmáfull?
  • dragon11
    #230 Thanks!!!!!:))

Boldog Karácsonyt.
  • Sleepy Bone
    egy iudő után unalmassá vállik :-) am 12 évesen még a 18 wos élet 18 keréken MAGYAR NYELVŰ EREDETI játékkal toltam, volt benne vagy 7 kamion, meg egy extra F1 autó :-) én voltam a fuvarozók gyöngye cheyenne (vagy mi) től san fransiscoba mentem mindig.. :)
  • kulagep96
    szerintem a legjobb játék a hard truck mind része megvan:d
  • kulagep96
    Letöltés:part1:http://www.4shared.com/file/32578614/75487819/Hard_Truck_-_Long_Haulpart1.html

part2:http://www.4shared.com/file/32582051/882e4295/Hard_Truck_-_Long_Haulpart2.html
  • dragon11
    Értem, köszi!!:) és ugye nem keyloggeres, vírusos meg ilyenek?
    Am mikor jött ki a gamma?:)THX A VÁLASZT NAGYON!!!
  • Sleepy Bone
    Uh gyerekek dupla póttal rémálom betolatni a rakodóhoz... AMúgy iszonyat jó a dupla pót, a 620 pacis vasamat se hagyta 90 fölé menni, aminek örültem, így billel, mert azzal nehéz betartani a korlátozást, max tempomattal, az meg az unalom csúcsa...
  • Sleepy Bone
    köszi már megvan :) kérdezztem már 1x :P ma sikerült végre, am a FAQ-ba mondtam pár kérdést, nekem ez okozott problémákat...
  • rgida666
    Sofőr felvétel: pár teljesített fuvar után lehet felvenni a "H" jelü hotelekben. Ha telálsz egy sofőrt vedd fel mindenképpen, mert nem sok lesz belőlük. Ez már nem a PTTM, ahol válogatni lehet. Persze venned kell nekik járgányt is.
    A legobb kamion: értelemszerűen a drágábbak, egyébként az a lényeg, hogy max tuning legyen beleértve az alapjárgányt is.
    Fuvar: a dupla pótok. Ezek hozzák a legtöbbet. Pl.: Glass
  • imark
    mindkettőt le kell töltene, csak akkor tudod majd kicsomagolni a fájlokat!
  • dragon11
    Jah és ugye elég az egyiket letölteni ha nem vírusos....vagy mindkettőt lekell?:) T h A n K s
  • dragon11
    Már megjelent?LoL?Etetsz, keyloggeres cuccot töltetnél le velünk, vagy télleg megjelent?:)
  • Sleepy Bone
    meg h hogyan kell sofprt felvenni :) meg talán cheat lehetőséget, meg h meik a legjobb kamion, melyik fuvar ad sok pénzt, mit jelent a kis "tömeg" jel a szűllítmány mellett...
  • Attila889
    hát figyelj lehet bele írni...pl változás a Haulinnal szemben,a játék letöltése....patcheket...(igaz még nincs)meg stb...meg az aljára pár kép :D
  • Boconadi
    olyan sok dolgot lehet bele írni :D
  • Peti 6425
    Innen letölthetitek a teljes játékot.
    http://rapidshare.com/files/77520209/18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/77521081/18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul.part2.rar

Kellemes ünnepeket és boldog újévet mindenkinek!
  • Attila889
    ha valaki megtanít FAQ készitésre nagyon szivesen megcsinálom a Long Haul FAQ-ját :)
  • Attila889
    kéne már valami banner.... :)
    Meg FAQ is.....
  • dragon11
    Mikor jelenik meg a teljes?:)
  • AdyBaby
    Jajj! Hol az az "y"? XD

Jó fuvarozgatást!
  • AdyBaby
    Boldog Karácsont!

Most szereztem meg a Long Hault. XD Olvastam, köszi a tippeket! XD
  • Sleepy Bone
    köszi! MOst elkapott az ideg :) nem mentettem, éppen találtam Ken-t aki noob skilles sofőr, de dolgozna, erre kifagyott ez a xar :)
  • Carlos
    Nem minden hotelban vannak. Álltalában pár teljesitett fuvar után jelennek meg.
    Bemész a hotelba és a markeren nyomsz egy enter-t. Az alvás alatt lesz egy olyan, hogy egy muksó és ott a Hire Driver vagy valami ilyesmi felirat.
  • Sleepy Bone
    Hello!
    Megint itt... Hogy is tom akkor őket felvenni? Próbáltam a hotelba belépni a notebookba meg aludtam is :) de nem történt semmi különös... :'-( Az első szűllítmány mondjuk nincs még meg :) mer jó hosszút választottam :-)
  • Attila889
    hát nekem nem akarja feltölteni hiába várok rá....vártam 45 percet aztán semmi :S
    Mozillát használok...elhet az a baj?
  • Schwarz
    az a baj, hogy programozásbeli hiányosságokat (mint pl a multiplayer hiánya) mod mappába pakolt fájlokkal nem lehet megoldani, ezt csak a fejlesztők tudják megcsinálni
  • N o N a m e
    http://media.proxnet.hu
  • TottiZsolt
    Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
  • Sleepy Bone
    Nagyon szépen köszönöm :)
  • Attila889
    tudtok mondani egy képfeltöltő oldalt?
    Please!
  • Carlos
    Énis, Énis!
  • Attila889
    úgyszintén én is mindenkinek :)
  • N o N a m e
    Boldog Karácsonyt és Új Évet Kívánok mindenkinek!
  • Carlos
    Nos. Alapból a H betüs Hotelekben tudsz találkozni sofőrökkel és ott tudod őket felvenni.
    Ezután ha teljesitesz fuvarokat egy cégnek, akkor tudsz csak sofőrt hozzárendelni. Ilyenkor egy dollárjel jelenik meg a cég nevénél (Manage Contract menübont a Notebook-odban (N gomb)).
    Ilyenkor ha ez megvan, akkor Create Contract, itt kell hozzáadni a sofőrt, majd a kamiont. A pót nem lényeg. Ha nem adsz hozzá pótot, akkor elvisz mindenfélét. Ha adsz hozzá, akkor csak azt viszi el, amit azzal a póttal el lehet. (igy lehet egy féle dologra specializálni.)

Ha van még kérdésed szólj.
  • Sleepy Bone
    Hello FIúk!
    Először is BOldog Karácsonyt mindenkinek.
    Másodszor pedig elmondanátok, hogy hogyan lehet sofőrt felvenni? A PTTM-be jól meg volt oldva de itt gőzöm sincs. Először is hol tok találkozni sofőrökkel? MOndjuk ezt megoldottam asszem, mert a save file-ban adtam 2 driver-t (meg egy kis pénzt is :) mer utálom a kezdeti időszakot) De a notebookomba nem tom, hogy mifenét csináljak... :(
  • Attila889
    semmi baj... :)
    Legközelebb figyelj azért oda :)
  • sharpwrz
    Bocsánat, elfelejtkeztem róla, hogy válaszoltál...
  • Attila889
  • sharpwrz
    A játékhoz még mindig nincsen semmilyen mod vagy valami extra? Hiába keresgélek GOOGLE-t használva, de semmi!???
    Haulin-hoz láttam egy multiplayer próbálkozást, igaz, hogy Cseh oldalon, de letöltést nem találtam, ugyhogy lehet ők is feladták!
    ETS mikor jelenik meg amugy?

#194 Kellene bele egy olyan mod, vagy nem is tudom mi, hogyha nekimész másik Kamionnak, akkor Büntetőpontot kapsz, és ha összegyűlik X pont akkor kitilt a server! Vagy nem is tudom! Az a lényeg, hogy mindenki örülne nekijje...
  • N o N a m e
    állitólag lesz az Euro Truck Simulatorban multi.. hát reménykedjünk!