1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • Attila889
    máshogy nemtudod letenni az árut csak ha betolatsz...de nem muszály tökéletesen betolatni
  • Dreaming
    Hali. ha meghozom az árut az adott helyre piros kockába téglalpaba be kell tolatnom? vagy hogy tudom lerakni árut, mert betolatni nem nagyon birok mert dupla platót viszek és szétcsuszik egész...és cska leszakad hátsó platom
  • N o N a m e
    gondoltam :D
  • Schwarz
    Én voltam az 1., megnéztem jó helyre mutat-e a letöltés
  • ronso
    Tök jo a nagyaritás..köszi üdvözlet a gyártónak D
  • N o N a m e
    köszi! Én vagyok a 2. letöltő :P
  • Solt

#588 köszönjük!
  • Schwarz
    Elkészült az American Long Haul magyarításának második béta verziója.

Kérem a magyarítás további tesztelését

Letöltés itt, fórum ugyanott.
  • Schwarz
    Tetszik az aláírásod
  • bajusza
    A Man nekem is tetszik, majd dobok róla egy másik képet.
  • Attila889
    távolsági fényszóro??Ejnye bejnye :D
    Ennyire vak nem lehetsz :P
  • Attila889
    a Man nem rossz csak kár hogy még Béta csak :( :D
  • bajusza
    itt vannak a képek:

M.A.N F2000 Evo:

Scania 111s:

• Solt

Jó lenne, ha az ifjú titánok is egy picit több tiszteletet mutatnának a többiek felé!

Nem lehet külön fórum szabályzatot csinálni? Magyartalan mondatok, alapvető helyesírás hiánya, a másik fórumozó sértegetése = azonnali elakadásjelző
  • Schwarz
    Hát azt nem mondanám, hogy hibátlan, dolgozom rajta. Köszi. :-)
  • Schwarz
    Nyilván egy 10 hozzászólásonként megjelenő kérdéstől már herótja van az embernek, de egy másjellegű kérdés esetén miért kell mindjárt leugatni az illetőt? Ugyanannyi idődbe került volna belinkelni a másik topikot.
  • Attila889
    húúúha de nagyon szeret valaki itt oltogatni.Amúgy meg skh........és no comment jólvan?!
  • zeus89
    Most miert baj az ha megkerdez az ember valamit .. kerestem azt a forumot de nem talaltam ...Rics88 -nak koszonom a valaszt, Attila889 -nek meg gondolom nehez volt a gyermekkora, nem baj megbocsajtok ...
  • Colos111
    Kis ajándék!
    sajnos képeket nemtudok dobni hozzá

Man F2000 Evo:
    Innen tölthetitek

Scania 111s:
    Innen tölthetitek
    További szép estét!
    Euro_wheels
    Innen
  • Attila889
    Schwarz-nak ksözönd hiszen ő csinálta :)
  • Attila889
    vedd úgy hogy nem szóltam...de amúgy is ...ott van fent a kereső(tudom hogy rossz de erőlködni lehetne vele)vagy ott van a játékok fóruma és kikell nyitni a csipás szemeket és rögtön megvan...nem offolni kéne más topicokban...nah mind1 vedd úgy hogy nem szótlam semmit,nem akarok vitatkozni :)
  • ronso
    hello urak..hibátlan a magyaritás...köszi.
  • rics88
    bocs az offért csak zeus89 kérdezte amugy www.eurotrucksimulator.com-on vann egy új galéria gondolom itt sok embert érdekel csak ezért irtam.bocs
  • Schwarz
    Most mi bajod van? Kérdezett valamit, amire már meg is kapta a választ.
  • Attila889
    ez most hogy jön ide? :D
  • rics88
    Euro Truck Simulator fórum: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504
  • Requiem88
    hááát figyelj, van aki kamionrajongó, szívesen játszik a játékkal, esetleg modellezik is mellé. neked is van hobbid, nem? én olyankor játszom vele amikor nem akarok semmiféle agymunkát igénylő játékkal játszani, csak zenét hallgatok és közben 120-al robogok végig extrémen kerülgetve a kocsikat az autópályán. néha kifejezetten jólesik. de komolyan.
  • Lajti
    Schwarz, küldtem egy mélt, benne a kiegészített ui_-kkal (amit észrevettem).
  • zeus89
    van az az EURO TRUCK forum, azt Istenert sem talalom ... valaki adja mar meg a linket :)
  • Attila889
    S(Service Station)....és ott Upgrate Truck
  • Emb3rke
    Én egyébként nem is értem, hogy egyesek miért fektetnek ennyi energiát és időt ebbe a játékba. (Mármint globálisan a 18 WoS-be ) Gondolok itt a modellezőkre, pályakészítőkre, stb. Nagyon látványosak az FH-s Volvók és a Scaniák, de 1-2 fuvar után már azzal is unalmas lesz a játék. :( Vagy ti nem unjátok? Hosszú perceken/órákon át megyünk a leállósávban az autópályán (hamar unalmassá válik), majd beérünk a városba és letesszük az árut (kis izgalom kerül a játékba), majd rögtön fel is vesszük az új pótot és megyünk újból ki a városból (ami mellesleg elég uncsi és élettelen - csak a jelzőlámpák és az a néhány kocsi visz egy kis életet belé, ahol pl. a jobbra kanyarodó kocsik bevágnak elénk a belső sávból, stb..), majd ismét autópályán leállósávban, ahol néha idióta sofőrök hirtelen sávot váltanak/megállnak. És ez így megy örökkön örökké..
  • ágybanalvó
    hát a haulin se valami sok mega.
  • elekati
    akkor miért ilyen kevés mega?:)
    jo amugy?
  • SitatiS
    Nem..Ez egy külön álló gama :)
  • elekati
    cső.Ez egy kiegészitő:18 Wheels of Steel American Long Haul-???
  • rics88
    Ha vkit érdekel egy fekete pólós napszemüveges söfőr keresse az oldalamon www.alhskins.mlap.hu
  • rics88
    +nescafé skin
  • rics88
    Készítettem egy tesco tojás skint ha vkit érdekel www.alhskins.mlap.hu
  • ágybanalvó
    jah jóvan :D én nem tudtam hogy amit alapból kapok azt is lehet tuningolni. de ha már itt tartunk hol lehet tuningolni? :D
  • Attila889
    oksa,beleírjuk...jó hogy már az egész játékmenetet beleírjuk XD
    Mit kell csinálni,mit hogyan kell...melyik gomb micsoda,stb... XD
    Bár mondjuk nem lenne hülyeség :)