1116
-
#595 máshogy nemtudod letenni az árut csak ha betolatsz...de nem muszály tökéletesen betolatni -
Dreaming #594 Hali. ha meghozom az árut az adott helyre piros kockába téglalpaba be kell tolatnom? vagy hogy tudom lerakni árut, mert betolatni nem nagyon birok mert dupla platót viszek és szétcsuszik egész...és cska leszakad hátsó platom -
#593 gondoltam :D -
#592 Én voltam az 1., megnéztem jó helyre mutat-e a letöltés -
#591 Tök jo a nagyaritás..köszi üdvözlet a gyártónak D -
#590 köszi! Én vagyok a 2. letöltő :P -
Solt #589
#588 köszönjük! -
#588 Elkészült az American Long Haul magyarításának második béta verziója.
Kérem a magyarítás további tesztelését
Letöltés itt, fórum ugyanott. -
#587 Tetszik az aláírásod -
bajusza #586 A Man nekem is tetszik, majd dobok róla egy másik képet. -
#585 távolsági fényszóro??Ejnye bejnye :D
Ennyire vak nem lehetsz :P -
#584 a Man nem rossz csak kár hogy még Béta csak :( :D -
bajusza #583 itt vannak a képek:
M.A.N F2000 Evo:
Scania 111s:
-
Solt #582
Jó lenne, ha az ifjú titánok is egy picit több tiszteletet mutatnának a többiek felé!
Nem lehet külön fórum szabályzatot csinálni? Magyartalan mondatok, alapvető helyesírás hiánya, a másik fórumozó sértegetése = azonnali elakadásjelző -
#581 Hát azt nem mondanám, hogy hibátlan, dolgozom rajta. Köszi. :-) -
#580 Nyilván egy 10 hozzászólásonként megjelenő kérdéstől már herótja van az embernek, de egy másjellegű kérdés esetén miért kell mindjárt leugatni az illetőt? Ugyanannyi idődbe került volna belinkelni a másik topikot. -
#579 húúúha de nagyon szeret valaki itt oltogatni.Amúgy meg skh........és no comment jólvan?! -
#578 Most miert baj az ha megkerdez az ember valamit .. kerestem azt a forumot de nem talaltam ...Rics88 -nak koszonom a valaszt, Attila889 -nek meg gondolom nehez volt a gyermekkora, nem baj megbocsajtok ... -
#577 Kis ajándék!
sajnos képeket nemtudok dobni hozzá
Man F2000 Evo:
Innen tölthetitek
Scania 111s:
Innen tölthetitek
További szép estét!
Euro_wheels
Innen -
#576 Schwarz-nak ksözönd hiszen ő csinálta :) -
#575 vedd úgy hogy nem szóltam...de amúgy is ...ott van fent a kereső(tudom hogy rossz de erőlködni lehetne vele)vagy ott van a játékok fóruma és kikell nyitni a csipás szemeket és rögtön megvan...nem offolni kéne más topicokban...nah mind1 vedd úgy hogy nem szótlam semmit,nem akarok vitatkozni :) -
#574 hello urak..hibátlan a magyaritás...köszi. -
rics88 #573 bocs az offért csak zeus89 kérdezte amugy www.eurotrucksimulator.com-on vann egy új galéria gondolom itt sok embert érdekel csak ezért irtam.bocs -
#572 Most mi bajod van? Kérdezett valamit, amire már meg is kapta a választ. -
#571 ez most hogy jön ide? :D -
rics88 #570 Euro Truck Simulator fórum: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504 -
#569 hááát figyelj, van aki kamionrajongó, szívesen játszik a játékkal, esetleg modellezik is mellé. neked is van hobbid, nem? én olyankor játszom vele amikor nem akarok semmiféle agymunkát igénylő játékkal játszani, csak zenét hallgatok és közben 120-al robogok végig extrémen kerülgetve a kocsikat az autópályán. néha kifejezetten jólesik. de komolyan. -
Lajti #568 Schwarz, küldtem egy mélt, benne a kiegészített ui_-kkal (amit észrevettem). -
#567 van az az EURO TRUCK forum, azt Istenert sem talalom ... valaki adja mar meg a linket :) -
#566 S(Service Station)....és ott Upgrate Truck -
Emb3rke #565 Én egyébként nem is értem, hogy egyesek miért fektetnek ennyi energiát és időt ebbe a játékba. (Mármint globálisan a 18 WoS-be ) Gondolok itt a modellezőkre, pályakészítőkre, stb. Nagyon látványosak az FH-s Volvók és a Scaniák, de 1-2 fuvar után már azzal is unalmas lesz a játék. :( Vagy ti nem unjátok? Hosszú perceken/órákon át megyünk a leállósávban az autópályán (hamar unalmassá válik), majd beérünk a városba és letesszük az árut (kis izgalom kerül a játékba), majd rögtön fel is vesszük az új pótot és megyünk újból ki a városból (ami mellesleg elég uncsi és élettelen - csak a jelzőlámpák és az a néhány kocsi visz egy kis életet belé, ahol pl. a jobbra kanyarodó kocsik bevágnak elénk a belső sávból, stb..), majd ismét autópályán leállósávban, ahol néha idióta sofőrök hirtelen sávot váltanak/megállnak. És ez így megy örökkön örökké.. -
ágybanalvó #564 hát a haulin se valami sok mega. -
#563 akkor miért ilyen kevés mega?:)
jo amugy? -
#562 Nem..Ez egy külön álló gama :) -
#561 cső.Ez egy kiegészitő:18 Wheels of Steel American Long Haul-??? -
rics88 #560 Ha vkit érdekel egy fekete pólós napszemüveges söfőr keresse az oldalamon www.alhskins.mlap.hu -
rics88 #559 +nescafé skin -
rics88 #558 Készítettem egy tesco tojás skint ha vkit érdekel www.alhskins.mlap.hu -
ágybanalvó #557 jah jóvan :D én nem tudtam hogy amit alapból kapok azt is lehet tuningolni. de ha már itt tartunk hol lehet tuningolni? :D
-
#556 oksa,beleírjuk...jó hogy már az egész játékmenetet beleírjuk XD
Mit kell csinálni,mit hogyan kell...melyik gomb micsoda,stb... XD
Bár mondjuk nem lenne hülyeség :)