18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ocskoszilard
mindenhol van valami repülõ alkalmatosság amivel találkozhatsz. de vannak még easter eggek( repülõronycs az út mellett) aki talált még vmit az írja le hogy hol és mit!

Nekem a haulin'-ban álltalában sikerült letenni a Dupla pótkocsis cuccokat, megvan a technikája..(de csak olyan helyen, ahol van elég helyed bûvászkedni), ha érdekel teszek fel 1 vidit jutubéra 😊
Megvan a játék nagyon frankó! 😊 Lehet nem nagy szám, de találkoztam 1 UFO-val Phoenix-tõl nem messze a 93-as úton😄
Videoval tudom bizonyítani 😊..
Itt:UFO
MaverickSXT
vki esetleg tudja miert nem kezeli a kormanyomat?momo racing,nem jovok ra miert nem kezeli es gombokkal azert nem az igazi

ocskoszilard
nem mondtam hogy nem lehet, csak nem érdemes jáccani vele, mert elég bonyolult odafigyelni. de ha valaki ráér és kitapasztalja akkor már jóval könnyebb

N o N a m e
En mindig normálisan betolatom a kettõs pótot, nekem nem nehéz. A következõnél adok egy képet 😊
ocskoszilard
lehet hogy ezeket is be kellene írni a F.A.Q.-ba.

ocskoszilard
a 2pótos fuvart nem érdemes elválalni, mert sehogy nem lehet leparkolni vele. nekem úgy sikerült, hogy addig tolattam amíg szét nem szakadt, és akkor belökdöstem a kamionnal. összetört, de leszállítottam, és megtanultam hogy nem szabad többet ilyet elválalni<#falbav>

ocskoszilard
elég ha megálsz és advanced time, de ez csak alvós(sleeper)kamionoknál lehet.

2 nagy problémám lenne
- Az egyik, hogy mikor odaérek a célállomásra, akkor szépen be kell tolni a pótot ahogy jelzi? Ez eddig oké is lenne, de mi van, ha 2 pótkocsit húzunk? Mert én rögtön ilyen melót kaptam és ugye 2 póttal fizikai képtelenség normálisan tolatni. Tehát nem bírom elvégezni így a feladatot. Nincs vmi egyszerûbb megoldás erre vagy muszáj vhogy bekínozni tolatva a pótkocsi(ka)t???

- A másik meg a pihenés. Hol lehet megnézni, hogy mikor kell menni pihenni és mennyit? Honnan lehet tudni elõre, hogy mikor kell aludni? Mert elég idegesítõ, hogy megyek és egyszercsak kidobja, hogy aludnom kéne utána meg folyton az a hülye képelsötítés "szundikál" felirattal.. És muszáj hotelban aludni vagy elég ha út szélén megállok és benyomom az "advance time"-ot vagy 10 órára?
hungaro
2db új kérdés-válasszal bõvûlt az F.A.Q.!

Hivatás az Életért!

Doog
Akkor nem írok Storage-t.
Oké köszi szépen. <#vigyor2>

...::::::...

N o N a m e
nekem semmi baj nincs a berakott kamionokkal, mindegyik müködik. Talán azért mert én nem irtam semmit a truck storage-ba (?)
Magnumrolcsi
Te mi a f*a*szt csinálsz? A becsomagolt fájlba talált project_pete1.SCS fájlt átmásolod a játék mod mappájába.

Doog
Lenne egy gondom. Tudom a tökötök tele van már a prism3d hibával de akkor is.
Berakom a játékba azokat a kamionokat amiket gumikacsa belinkelt. Beírom a truck storage-ba és a tömörítés=0 és zip-ben rakom a mod-mappába.
Namost elindítom a játékot bemegyek a Showroom-ba és ott meg is jelennek.
Rámegyek New Game---> Play és feléig felmegy a töltés jelzõ és utána prism3d hibaüzi. <#falbav><#violent><#gun><#falbav>
Kérlek segítsetek !!! Kösz !!!

...::::::...

Nem akarok sürgetni senkit de vannak itt ügyes emberek Pl:gumikacsa, schwarz akik csinálhatnának kamionokat. Jó lenne<#integet2>
Requiem88
ez ugyanaz mint a mostani. csak más skinnel. megyek én is csinálok egy faq-t. nehogymár nekem ne legyen<#banplz>. õk jelentkeztek elsõként, megcsinálták, és érthetõ, nem tudom miért kell ilyen apróságokon felakadni mint helyesírási hibák.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

N o N a m e
még megvan az én faqm.. ha kell (itt)
hungaro
köszi a figyelmeztetést!már bent van,én a demóra értettem mert az is volt mielött letöltöik a full verziót ki lehet próbálni...én arról beszélek

Hivatás az Életért!

Schwarz
??? mi volt vírusos? mirõl beszélsz? a faq 15. pontjához írtam figyelmeztetést félkövér betûvel (bár mindent félkövérrel írtatok) azt miért vettétek ki?

// belõle

Mi az a windows?

hungaro
volt demó is csak vírusos volt,mi nem vettünk ki belölle semmit!köszi!

Hivatás az Életért!

Schwarz
Azért észrevehetõ, hogy mit írtatok hozzá, ez így tök gáz szerintem. A patchos pontnál miért vettétek ki a figyelmeztetést? Naponta fognak rinyálni, hogy a demora miért nem megy fel a patch.

Online helyesírás ellenõrzõ
A Magyar Helyesírás szabályai

Mi az a windows?

hungaro
akkor bele fog kerûlni😊

Hivatás az Életért!

gumikacsa
a csalások ugyanazok, mint a haulinban

Renault magnum http://kamionszim.hu

hungaro
köszönöm a figyelmeztetést!A linkeket át néztem és amelyik nem jó,nem üzemel,azt törõltem!Aki tud olyan oldalt ahonnan lehet már letölteni,vagy majd lehet akkor azt meg kérem hogy itt közölje,vagy írjon privátot nekem avagy Attila889-nek!<#vigyor5>És természetessen csalások,cheatek után nézek,nézünk,és ha találunk valami használhatót akkor az bele kerûl a F.A.Q.-ba!

Hivatás az Életért!

igazad van pontattlan,hiányos ugy kéne kinéhnie mint 18 pttm-nél!!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

gumikacsa
A FAQ-t inkább ne, mert rettenetesen pontatlan.(legalábbis, ami a letöltési részeket illeti 😛) A linkeket át kellene nézni, mert a fele már nem is mûköd.

Olvassál FAQ-t, nem véletlenül csinálták meg!!!

Hali!
Most töltöttem le a játékot és ki is probáltam jobb mint a haulin szerintem. Lesze e hozzá kiegészitök,magyarositás.....stb????
A haulin kiegek jok e hozzá?????????
Aki még nem játszott vele az probálja ki nagyon jo szerintem<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Légyszi csináljatok valami EU-s kamionokat<#vigyor3> Pl: Scania, Renault, MAN esetleg Merci<#finom>
Magnumrolcsi
<#worship>

gabber_saviola
köszönöm szépen a választ

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Bandi 18
A serveice-ben a térképen S a jele vagy amikor veszed a kamiont akkor is tudod. Ha nem a sajátod akkor szinte bárhol tudod upgradelni.

gabber_saviola
sziasztok
egy egyszerü kérdésem van, mégpedig, hogy hol tudom upgradelni a kamoinom,
(nagyobb motor, gps...) és ezt mi jelzi a térképen?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nekem az lene a bajom h a játék nem kompatibilis wide képernyõvel. nekem 1680*1050-es felbontás van betéve és a képet eltorzítja...

http://sheryo3d.free.fr/dl/index.php innen is lehet tölteni
Hello!
Még nincs meg a játék, csak képeket láttam róla..elsõ ránézésre szinte ugyanaz mint a haulin'..
Van valami fontosabb újítás? (Eddig az összes 18 Wos és Hard Truck rész megvolt és szerintem az Across America volt eddig a legjobb)
Sziasztok!

A rendõrös dolgokat vki el tudná magyarázni? A rendõrök mindenrõl tudnak -még akkor is, ha nem is vannak jelen- csináljunk bármilyen szabálytalanságot? Ha a pusztában pl. szemben megyünk a forgalommal és 2 nap múlva találkozunk vhol a rendõrökkel akkor is megbüntet? Mert ez elég idegesítõ. Vagy inkább játsszak easy fokozaton? 😉
hali
az egerrel torteno kormanyzast meg lehet valahogy oldani? (regebbi 18wos verziokban azt hiszem lehetett hasznalni)

www.napisajto.hu

poopa
config edit rendben, de a regi kodok nem mennek.
Valakinek infoja?

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

N o N a m e
Maradt a régi faq..
Attila889
most tök mind1 hogy sablonra készitett mlapos...FAQ az FAQ és kész... én nem akarok veled vitatkozni de végülis elvan készitve és ez a lényeg 😊

Attila889
nemtom hogy mivan veletek gyerekek.Nem ám hogy örülnétek hogy van FAQ.Jó ez így ahogy van.....olvasható,érthetõ is....nemtudom miért kell mindenkinek FAQ-t csinálnia.Én megmondtam hogy belekezdek egy ismerõssel és megcsináltuk.Csináltam bannert legyen elég ez....feldobtuk a topciot...szerintem ennyi bõven elég.

sárgával emeld ki a fekete szövegeket és teljesen jó! 😊

www.smart-bus.hu

N o N a m e
Sziasztok. Összedobtam egy FAQ-t. Kinek mi a véleménye róla? Nekem jobban tetszik mint az a sablonra készitett mlapos. A faq-ba Schwarz szövegét tettem bele, a szövegen nem módositottam semmit.

Ha gondoljátok akkor szivesen szerkeszteném én a faq-t mert látom egyeseknek a helyesirásával bajok vannak. Persze én csak a szerkesztõ lennék, a szövegeket ti adjátok hogy mi kerüljön a faq-ba.
Hûûûû! Csak érjek haza! Köszi srácok! 😄

TDU Nick: AdyBabyHUN

Attila889
óóó nagyon zsííír 😄

gumikacsa
4 Peterbilt. (jön majd még több is.)

hungaro
Köszönjük,ki lett cserélve!

Hivatás az Életért!

Attila889
láttam...már dolgozunk rajta 😊