18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Nekem nagyon hiányzott már a haulinból is a normális térkép egyszerûen nem lehet rajta eligazodni vagy legalább tábláznák ki merre kell menni, egy GPS jól jönne nem tudom miért vették ki már a haulinból is.

0Fritz0
Magyarán kiadtak egy patch-et külön játékként.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Boconadi
Nos akkor egy kis beszámoló a játékról:

Hát lényegében mit ne mondjak, mikor beléptem a menübe (már csak a menübe!), azt hittem haulinnal játszom. Semmi más külömbség nincs, csak néhány szín, és a logó. A showroom-ba belépve megkaptam kedvenc Üzenetem :]. Folytatván a játékot, belépve egy kis szállításba, ismét csak a haulint látom. "Cockpit" ugyan az, forgalom ugyan az, táj ugyan az, és én a térképen sem láttam változást (Mintha mexikót ígértek volna?)
Kérdem én: Ez nem a haulin?

Ami pozitív változást okozott, hogy már nem rettegtem attól, hogy éppen melyik pillanatban áll meg, lép ki, jelent hibát, akad, bugzik. Mintha azt vettem volna észre, hogy stabilabb a rendszer, és ugyan az a beállítás mellett amit a haulinban játszottam, szebb megjelenítést ad, és az fps is stabilabb.

Minden esetre, hogy lássátok mirõl beszélek, készítettem pár fotót:

A bus driver féle registry átírós módszer szerintem itt is mûködik, és akkor mindig újra lehet indítani a 60 percet. CSak a fene tudja, hogy hogy kelett már.

Ati

Requiem88
cracket akarok <#nyes> nekem tetszik

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Na kb 5 percet tóltam, de ez a Haulin! 😄 Aki többet játszott az mi változást lát? Azon kívül, hogy nem akad... nekem a Haulin sem akadt...

www.smart-bus.hu

Boconadi
akit érdekel:

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP / Vista
Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
256 MB RAM
400 MB HDD Space
64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
DirectX 9.0c or later
DirectX compatible sound card
Mouse
CD-ROM drive
ez a játék pont olyan mint a haulin' csak annyi h több a város van meg még nem tom mi, de én sokkal többet vártam volna, legalább a menü le legyen olyan mint a haulinba...

bepe79
Ha tenyeg most is ugy csinaltak meg, hogy a DEMO egyezik a FULL-al, akkor meg 1-2 het, es kijon a crack hozza, amivel mar akarmennyit lehet jatszani, nem csak 60 percet.

Suzuki Swift GL 1.3

Magnumrolcsi
Végre mûködik rendesen a kilométer számláló, és több töltõállomás is van.

bepe79
Nagy valoszinuseggel igen, mivel az Euro Truck Simulator alatt szerintem ugyanaz a Prism3D graph engine lesz, mint ami ez alatt a 18 Wheels of Steel: American Long Haul alatt van.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Kerdes az, hogy a DEMO-t lockolja majd ugyanugy ki a crack, mint a Bus Driver-nel? Mert ez a 107 MB-os DEMO kicsit kicsinek tunik, bar ki tudja..

Suzuki Swift GL 1.3

Boconadi
Ha nekem most elindul ez a játék, az azt jelenti, hogy az Euro Truck Simulator is menni fog?
N o N a m e
ez már a full, csak kellene crack 😄
még nincs... olyan lesz MAJD, amivel életed végéig játszhatod... <#idiota>

www.smart-bus.hu

nincsen crack amivel örökre lehet játszani?

Nekem tetszet a játék,tényleg gyorsabb lett most nekem egy kicit sem akadozott.Amúgy a játék a teljesen a haulinra épült.Annyi,hogy a cégek a PTTM-bõl vannak.Vagyis én ezt vettem észre.1 szó mint 100,végülis jól sikerült.Gratula a készitõknek.<#taps><#taps><#taps><#taps>
bepe79
Irtam nektek, hogy az angol szovegben, amit leforditottam nektek az Euro Truck Simulator topicban, az van, hogy a fejlesztok azt nyilatkoztak, hogy egy uj generacios Prism3D grafikus motor dolgozik az Euro Truck Simulator es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul alatt, ami stabilabb, gyorsabb, es jobb grafikat lehet kihozni belole. Tehat ez elvileg mar egy legujabb generacios, atdolgozott Prism3D graph engine.

Suzuki Swift GL 1.3

Nekem valahogy stabilabbnak tûnik a motor. Nekem a haulin-ba voltak akadások, itt ezek megszûntek, és sokkal jobb fps-t produkál tartalmasabb helyeken is.

Ati

N o N a m e
ok, köszi!
bepe79
Kb. az a gepigenye, ami a Haulin-nak is.

Suzuki Swift GL 1.3

N o N a m e
valahol egy gépigény?
Igen

Ati

bepe79
A DEMO most is a FULL jatek idokorlatos verzioja? Es ugyanugy 60 perc?

Suzuki Swift GL 1.3

gumikacsa
nem.

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Egy az egyben a haulin, van benne 2-3 új kamion, meg vagy 3 +város, de ennyi. Se grafikai+, sem fizikán nem csiszoltak. (legalábbis nem venni észre)

Egy utolsó kérdés.Magarországon fogják forgalmazni?Aki már most tudja kérem írja le.
De az lenne a kérdésem itt is csak 60 percig lehet furkázni?
Na végre itt a demó.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
gumikacsa

tyû má naon várom<#taps><#eljen>
Szép a boritója.<#taps>
bepe79
N o N a m e
az utolsó az milyen kamion mert nagyon csúnya 😊
gumikacsa
ez hamarosan jön. Még idén.

Kijöhetne már valamelyik a kettõ közül... Vagy legalább egy demó vagy valami...

bepe79
Hat pedig kell, hogy legyen, mert azt nyilatkoztak a fejlesztok, hogy az egyszerre fejlesztett Euro Truck Simulator (Europai piacra szant verzio) es a 18 Wheels of Steel: American Long Haul (Amerikai piacra szant verzio) tovabbfejlesztett uj generacios Prism3D graph engine-t fog hasznalni, ami el fog terni az eddigi 18WoS-okban hasznalt Prism3D graph engine-tol.

Suzuki Swift GL 1.3

szerintem ebben semmi uj nincs mármint graf motor ugyüleg
gumikacsa
N o N a m e
honnan vannak a képek? a www.americanlonghaul.com még nem müködik
Requiem88
nem tartom valószínûnek hogy lesz ilyen... már csak azért sem mert sokaknak arról szólna a játék hogy járókelõket üt el 😄 (többek között nekem is 😄)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

gumikacsa
Hát õõõ.... végül is szép. Kíváncsi vagyok, hanyadik rész lesz, ahol lesz már némi élet is a városokban (járókelõk).

Nagyon jól néz ki <#taps><#taps>
Lehet látni hogy újgenerációs prism3d vel készül.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

júúúúúúúúúúj dá jóóóóóó! 😊)) egész biztató...

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Képek:

bepe79
Egyebkent vannak kepek az American Long Haul-bol!!!

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Hitelkartya mellett a gamecopyworld-rol leszedett crack is fulla teszi a Haulint, ahogy a tobbit is. Igy lesz a hivatlaosan letoltott, legalis Haulin DEMO-bol felig hivatlaos full game.

Suzuki Swift GL 1.3

Demo-t letöltöd és utána hitelkártyával aktíválhatod <#eljen>

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Ez a szöveg márt hónapok óta van az oldalon.Márt egy ideje figyelem az oldalt.

bepe79
A web-oldal (a domain) mar le van foglalva: http://www.americanlonghaul.com/ es fellottek egy szoveget is, hogy nemsokara indul a game web-lapja (gondolom napokon, heteken belul), de mas meg nincs rajta:

18 Wheels of Steel: American Long Haul

Welcome to the future home of American Long Haul, a truck driving sim developed by SCS Software

keywords: Truck, Simulation, Game, USA, Canada, Mexico

Please check back for updates

Suzuki Swift GL 1.3