1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • sharpwrz
    Nézegelődtem a neten, és hát találtam egy videót, mely egy kamion karácsonyi világítását mutatja be! Ilyent lehet csinálni hogy a játékba is legyen, vagy ez nem lehetséges?
    Video
  • sharpwrz
    Hello
    Amikor megállsz a Hotel - nél, ugye nyomsz egy Enter - t. Felül tudsz választani hogy mennyi időt szeretnél aludni (Advanced Time)
    Alatta pedig ha van felvehető sofőr, lesz szöveg! aki netalán nem veszi észre azt csak sajnálni lehet, mert mikor én találtam először felvehető sofőrt egyből kiszúrta a szemem.
  • Zsizsi34
    Hali mindenkinek!
    Mielőtt azt írnátok hogy erre már válaszoltak elmondom hogy nekem annyi nem volt elég:D
    Nah szóval lenne egy kis gondom a sofőrök felvételével... már több helyen olvastam ugyan, hogy a hoteleknél kell, de ott vagyok a hotelnél és nem tudom hogy mit kéne csinálni...
    Légyszi segítsetek!
  • kcst
    Ó, ez eszembe se jutott :-) Kösz, kipróbálom.
  • újonc tomi
    Kedves KCST.
    Próbáld meg a Haulin magyarítását belerakni és sztem működni fog.
    Nekem sikerült. :)
  • dragon11
    Lol sry akkor, nem néztem meg^^még1x bocs NEM OLVASTAM a hsz-ed mert írtam és 1perccel előtte küldted el sry sry sry sry
  • dragon11
    Nem csak nem olvastam, am köszöi...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A haulin+pttm-nak volt a F.A.Q-ba felvolt töltve vlahova a gém és mindneki lehúzta törten és azzal nyomta, itt nincs f.a.q-honnan szedjem le a teljest?:) nem a demó+crackeltet...thx^^:)
  • Attila889
    A többi mind kamu duma amit feltöltenek a rapidshare...vagy a demo megcrackelve vagy valami fake-es ökörség...ami Long Haul néven van
  • Attila889
    Mégegyszer mondom.
    FIGYELJÉTEK A TORRENTEKET MERT ODA TESZIK KI A FULL VERSIONT!!!FELSELGES KÉRDEZNI!!!
  • kcst
    Lehet, Mr. Schwarz, csak nem mindenki játszik vele 100 éve...
  • kcst
    Próbálgattam magyarítani is, de nem megy, ha csak egyetlen karaktert átírok benne, már nagyon fura lesz (és nem ékezetes betűre). Ráadásul csak a kamionok és a kiegészítők nevét találtam meg, a többit nem. Ha esetleg valaki tudja, elárulhatná. Nyugi, nem fogom publikálni a teljes fordítást, én kalandokat szoktam fordítani. :-(
  • Schwarz
    ez már 100 éve így van a 18 wosoknál
  • kcst
    Köszi!
  • Solt
    te tényleg ilyen értetlen vagy? :D

• újonc tomi
    Egy idő után megjelenik a telephelyeden.
    Azután miután leszállították utána tudod átszállíttatni másik város parkolójába.
  • dragon11
    Mikor jelenik meg a teljes?(NEM A DEMÓ FELCRACKELVE...)Thx:)
  • kcst
    Azt viszont árulja már el nekem valaki, hogy ha vettem egy új trackert, akkor hogy tudom lecserélni az ócskát? Mert nekem nem megy. Köszi
  • kcst
    Hát nem kötelező... :-) Igen, a pénzre ez az egyik, a másik a konzol. A Windows a Dokumentumok mappában telepítés után nyit egy "18 WoS American Long Haul" könytárat és készít bele egy config.cgf-t. Ezt szövegszerkesztővel megnyitva van egy g_police című sor, ezt kell 0-ra állítani. Az ásítás pedig akkor szűnik meg, ha a g_fatigue sort veszed 0-ra. Ha a g_console és a g_developer értékét 1-re állítod, akkor a játékon belül a 0 megnyomására előjön a konzol, ahol használhatók az ismert parancsok, pl. cheat money-ra ad 500000 dollárt :-)
  • Sleepy Bone
    Hallod nem vagy semmi xD ennyi erővel kiiktathatnád a kamionokat is...
    A rendőröket nem tudom... nekem nem ásítozik xDxD komolyan... csak kiírja h fáradt vok :-) pénzt pedig a mentésedbe tudsz állítani nyisd meg az 1iket (nem tom meiket) szövegszerkesztővel és keress rá arra h money és írd át amennyira akarod...
  • kcst
    Sziasztok, azt ugye tudjátok, hogy lehet kiiktatni a rendőrt és az ásításokat? És korlátlan pénzt csinálni? ;-)
  • N o N a m e
    nem.
  • Bodka12
    Kéne F.A.Q csinálni nem gondoljátok?
  • Magnumrolcsi
    Te meg tudod csinálni?
  • gumikacsa
    nincs titok. zmodeler 2.0.9 kell hozzá, és azzal lehet úgy menteni, hogy jó legyen.
  • Carlos
    Még nincs is patch...akkor nem tök mindegy.
  • Magnumrolcsi
    Elmondhatnák a nagy titkot.
  • N o N a m e
    hát.. szar.. ki van irva az American Long Haul logóra hogy www.share-rapid.com, és a játék betöltésénél prism3d.exe hiba.. ne töltéstek mert marhaság..
  • N o N a m e
    letöltöttem és azt irja hogy full csak maszek telepitője van és +18 zeneszám van benne. Most próbálom ki. Kiváncsi vagyok valami más van-e benne...
  • Solt
    december 17.-én megjelent! amazon.com-ról és a valusoft oldaláról is rendelhető...
  • Magnumrolcsi
    Igen :) Tudtam, hogy kib*sz a fenébe :)
  • Magnumrolcsi
    prism3d*
  • Attila889
    fogadjunk hogy a Haulinos kamiont tetted bele a játékba :D
  • Magnumrolcsi
    Persze prims3d hibával kilépett :))
  • Attila889
    Akkor jön ki ha a torrenteken fent lesz....Upsz warezolok XD
    Most akárki mondd akármit ígyis úgyis a demot tudjátok leszedni és utána a cracket....
    A Haulinnál is ez volt...nemtom mit vagytok oda a full-ért...a tört demo is jó srácok...mert nem 60 másodperces
  • dragon11
    Miért is ? már kijött?:D
  • sharpwrz
    2007.12.24
    http://rapidshare.com/files/78241948/18WeelsLH.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/78250952/18WeelsLH.part2.rar

Állítólagosan Teljes Verzió!

Nem próbáltam ki...
  • dragon11
    Igen igen, és mikorra várható a FULL?(értsd:nem feltört demó...hanem a full ami a polcokra kerülnek...nem magy.országban..)thx.:)
  • Attila889
    ehh...nézz már be a haulin topicba pelase..

FELTRÖRT DEMORA NEM MEGY A PATCH!!!!!!!!!!
    Még nincs kint a full...csak a demo amihez crack van :)
  • Carlos
    A 60 perces demó az full. Arra kell feltenni a crack-et ami leszedi az időkorlátot.
    Tehát amit letöltesz, az full.
  • Attila889
    még fölösleges a full ha nincs patch :D