1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • Attila889
    még nincs mivel mgé csak most jött ki a játék...de sztem Januárban vagy Februárban már lehet hogy lesz..még mindenki a Haulinnal szórakozik aztán majd átálnak erre :D
  • Requiem88
    ja nekem is megfordult a fejemben a multi... nagyon zsír lenne ^^
    csak gondolom sok elvetemült lenne aki csak poénból ha látná hogy törékeny cuccot szállítasz 120-al menne neked :S
    amúgy jó lenne
  • sharpwrz
    Ha a szépségre mész nagyon, akkor nyugodtan lehet szenvedni! Majd holnapra megprószálok összehozni egy normális duplapótos betolatást és felteszem a képet!
    Amugy ha nem a szépségre mész (mondjuk úgy sem látja senki) Elég ha a hátsó pót bent van a piros rubrikába! Picike gázfröccsöket nyomogatsz, és egyszercsak bevillan, hogy tedd le...

+ még egy kérdés:

Multiplayer mod-ot nem lehetne valakivel csináltatni hozzá? Most gondoljatok bele, milyen fasza lenne, mikor száguldassz az autópályán a csapat többi tagjaival convoy-ba... Lehetne benne egy chat is, hogy lehessen egymást tájékoztatni! Még fizetnék is érte, ha fizetős serverre csinálnák...XD...De mondjuk ennyire azért ne kallódjon el a dolog...LoooL
  • SlaCker
    Há nem tom én úgy szoktam hogy kicsiket kormányzok nem pedig tekergetem meg alászedem teljesen.Meg próbálok mindenhova tolatni.Utóbb duplával feltolattam a szervízpadra :DDDD
    Ja a képeken amúgy amcsi pótok vannak azt néztétek???
    Az eu track sim szerintem új motorral lesz mert a képen már van visszapillantó tükör. :)))
  • Requiem88
    duplapótossal ti hogy bírtok betolatni a kijelölt helyre? nekem sose sikerült... tekereg össze-vissza én meg már a hajamat téptem :/
  • sharpwrz
    Előttem sajnos már csinált satuféket egy autó, pedig előtte nem volt senki! Egy volt a baj, hogy későn vettem észre, ezért a duplapótos tojásszállítmányom kicsike károkat szenvedett!
  • N o N a m e
    Már nem tudom hogy van-e a haulinban olyan, hogy ha sávot váltok és jelzem hogy sávot szeretnék váltani, akkor aki a mellettemlevő sávba van az lefékez és elenged. Nem tudom ilyen volt-e a haulinban, de nekem ez tetszik :) meg amennyit én játszottam rajta, eddig még nem volt olyan hogy előttem satuféket vágjon egy autós.
  • sharpwrz
    Nem tudom, mert én is a 600Hp-s Gépsárkányommal tépettem lefele lejtőn mint állat, de csak 120-at mutatott! Viszont lassításnál olyan, mintha később kezdene visszaesni a mutató, ugyhogy lehet többel megy, csak nem bírja mutatni...szerintem
  • Requiem88
    az a leállósáv, sztem nem szabad ott menni, de engem még nem büntettek meg érte, pedig volt olyan hogy a rendőr mellett húztam el ott, 120-al apropó, 120 a maximum sebesség?
  • sharpwrz
    Még egy kérdés!
    A legkülső sávban, hol még a kutya sem jár (csak egy zsernyák áll) na én ott mehetek vagy nem? Van ahol szaggatott vonallal van elválasztva, van ahol záróvonallal! Van jogsim tudom a kreszt, de ezt nem értem, hogy itt mi van?!

• sharpwrz
    Ehhez a verzióhoz nincs még semmilyen mod? Hiába keresek, nem találok semmit!
  • K Ace
    Az újdonságok: új pályarész (mexikó), néhány új kamion, átdolgozott motor.
    Szerintem érdemes felrakni, sokkal stabilabban fut, és az fps is nagyobb a haulin-al szemben. Most az más, hogy ezt simán kiadthatták volna patch-ként, de hát ez van.
  • Carlos
    Énis erre tippeltem...
  • Truck Driver001
    Ne aggódj..kb semmi különbség a két játék között.Ja de..a menübe Long Haul felirat található.
  • Carlos
    Nem tapasztaltam ilyesmit. CSak olyan tunningot, mint amilyen már az Across Americában is volt annó 1000 éve.
  • DaniX14
    ujítás #163-ban
  • Carlos
    Az újjal játszom. LoL.
    A Haulinnal akkor játszottam amikor kijött.
  • Attila889
    a térkép más,változtak a szabályok benne,mindenért büntet a rendőr......jobb egy fokkal az irányitás,és minden más sokkal jobb...de ha te ezeket nem veszed észre akor az már egy kicsit gáz....mert akkor még az újjban sem fogod észre venni a különbséget! :S
  • Carlos
    Émmeg kiváncsi lennék, hogy mi a különbség, mert szerintem nem sok minden...
  • inter94
    sztem is jobb mint a haulin én is nagyon várom már a letöltéseket hozzá
  • Attila889
    szerintem ez a játék jobb mint a haulin nekem jobban bejön :D
    Várom a letöltéseket majd hozzá :P
    Nem csináltok bannert meg FAQ-t? :)
    Bár sztem fölösleges mert alig-alig játszogattok vele..... :S
  • kalee
    Sziasztok!
    Ha valaki megtenné hogy megmondja hogyan tudok új kamiont beszerezni (mondjuk a mercit :-) ) a játékhoz ill. azt hogy hogyan tudom beletenni azt nagyon megköszönném!!!
    Hali
  • sharpwrz
    Ja, abban igazad van!
  • Schwarz
    patch nem fog rá felmenni, szóval nem
  • sharpwrz
    Amugy meg ez is normális verzió, ha megcrackeled! Amit legelőször letölthettünk, azt ugye LEKORLÁTOZTÁK 60 percnyi játszhatóságra, de nem demo! Szerintem
  • Carlos
    Egész jópofa lett.
    Épp most tunningoltam fel az alap járgányomat.

Mi a lényeges különbség a Haulin és a Long Haul játék között?
    (magam sok mindent nem vettem észre)
  • rics88
    jah...igazad van mondjuk én még mindíg nem jöttem rá mi a tört verzió meg a teljes között a külömbség...mondjuk majd letöltöm a teljest ha késsz lesz de addig elvok a törttel...
  • Schwarz
    majd, ha lesz egy normális teljes verzió megcsinálom
  • rics88
    SCHWARZ!Nem tudnád vhogy átkonvertálni a magyarítást ebbe a játékba...sztem rohadt nagyot dob a hangulaton a magyar CB szövegek megy ilyesmi...Sokak nevében kössz...
  • [HUN]FaTaL
    A lámpák ugyanolyan szarok mint eddig vagy kijavították? (Rövid sárga, satuzó AI)
  • Requiem88
    talán ha visszaolvasnál... másrészt kamiontól ne várd el hogy egy bmw módjára gyorsuljon, és azt se hogy a nemtudomhány tonnájával azonnal megálljon.
  • LightimgSpeedy
    aki tud valmit a játékról hogy mien az irányitása a fékezés meg a gyorsítás javult e vagy szarabb a haulinhoz képest az írjon visssza mert akkor addig le se töltöm...
  • DaniX14
    hát én azt vettem észre hogy amikor "tuningolod" a kamiont akkor lehet vannak uj dolgok pl uj kis lámpák,táblák a kamionon(pl:Caution:New Driver),némeikre gallytörörács és kipufogó csövek napfény elleni ien kis védők..:D
    de lehet ez a hauliba is benne volt de én nem találtam ugyhogy sztem ez ujjítás lenne..
  • Requiem88
    egy játék
  • újonc tomi
    mie z az american long haul??
  • rics88
    amugy ti eddig hány db külömbséget vettetek észre a haulinhoz képest?
  • rics88
    Én is most töltöm a mininovásat elvileg két óra és má nyomom...megpróbálom a haulin magyarítást hátha mükszik benne...
  • adsa
    én azzal amit adott...
  • DaniX14
    nekem engdei..én egy pacific 362 próbáltam,te?
  • adsa
    megvan az első bug... nekem nem engedi h a mobile home-ot hozzácsatoljam a kamionhoz mintha egy fal lenne a trailer...:S