18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálgattam magyarítani is, de nem megy, ha csak egyetlen karaktert átírok benne, már nagyon fura lesz (és nem ékezetes betûre). Ráadásul csak a kamionok és a kiegészítõk nevét találtam meg, a többit nem. Ha esetleg valaki tudja, elárulhatná. Nyugi, nem fogom publikálni a teljes fordítást, én kalandokat szoktam fordítani. :-(
Schwarz
ez már 100 éve így van a 18 wosoknál

Mi az a windows?

Köszi!
te tényleg ilyen értetlen vagy? :D

www.smart-bus.hu

Egy idõ után megjelenik a telephelyeden.
Azután miután leszállították utána tudod átszállíttatni másik város parkolójába. <#vigyor4>

dragon11
Mikor jelenik meg a teljes?(NEM A DEMÓ FELCRACKELVE...)Thx:)

Azt viszont árulja már el nekem valaki, hogy ha vettem egy új trackert, akkor hogy tudom lecserélni az ócskát? Mert nekem nem megy. Köszi
Hát nem kötelezõ... :-) Igen, a pénzre ez az egyik, a másik a konzol. A Windows a Dokumentumok mappában telepítés után nyit egy "18 WoS American Long Haul" könytárat és készít bele egy config.cgf-t. Ezt szövegszerkesztõvel megnyitva van egy g_police címû sor, ezt kell 0-ra állítani. Az ásítás pedig akkor szûnik meg, ha a g_fatigue sort veszed 0-ra. Ha a g_console és a g_developer értékét 1-re állítod, akkor a játékon belül a 0 megnyomására elõjön a konzol, ahol használhatók az ismert parancsok, pl. cheat money-ra ad 500000 dollárt :-)
Sleepy Bone
Hallod nem vagy semmi xD ennyi erõvel kiiktathatnád a kamionokat is...
A rendõröket nem tudom... nekem nem ásítozik xDxD komolyan... csak kiírja h fáradt vok :-) pénzt pedig a mentésedbe tudsz állítani nyisd meg az 1iket (nem tom meiket) szövegszerkesztõvel és keress rá arra h money és írd át amennyira akarod...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Sziasztok, azt ugye tudjátok, hogy lehet kiiktatni a rendõrt és az ásításokat? És korlátlan pénzt csinálni? ;-)
N o N a m e
nem.
Kéne F.A.Q csinálni nem gondoljátok?
Magnumrolcsi
Te meg tudod csinálni? <#vigyor3>

gumikacsa
nincs titok. zmodeler 2.0.9 kell hozzá, és azzal lehet úgy menteni, hogy jó legyen.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Carlos
Még nincs is patch...akkor nem tök mindegy.

Þór vígi þessi rúnar

Magnumrolcsi
Elmondhatnák a nagy titkot.

N o N a m e
hát.. szar.. ki van irva az American Long Haul logóra hogy www.share-rapid.com, és a játék betöltésénél prism3d.exe hiba.. ne töltéstek mert marhaság..
N o N a m e
letöltöttem és azt irja hogy full csak maszek telepitõje van és +18 zeneszám van benne. Most próbálom ki. Kiváncsi vagyok valami más van-e benne...
december 17.-én megjelent! amazon.com-ról és a valusoft oldaláról is rendelhetõ...

www.smart-bus.hu

Magnumrolcsi
Igen :) Tudtam, hogy kib*sz a fenébe :)

Magnumrolcsi
prism3d*

Attila889
fogadjunk hogy a Haulinos kamiont tetted bele a játékba :D

Magnumrolcsi
Persze prims3d hibával kilépett :))

Attila889
Akkor jön ki ha a torrenteken fent lesz....Upsz warezolok XD
Most akárki mondd akármit ígyis úgyis a demot tudjátok leszedni és utána a cracket....
A Haulinnál is ez volt...nemtom mit vagytok oda a full-ért...a tört demo is jó srácok...mert nem 60 másodperces

dragon11
Miért is ? már kijött?:D

sharpwrz
2007.12.24
http://rapidshare.com/files/78241948/18WeelsLH.part1.rar
http://rapidshare.com/files/78250952/18WeelsLH.part2.rar

Állítólagosan Teljes Verzió!

Nem próbáltam ki...

...

dragon11
Igen igen, és mikorra várható a FULL?(értsd:nem feltört demó...hanem a full ami a polcokra kerülnek...nem magy.országban..)thx.:)

Attila889
ehh...nézz már be a haulin topicba pelase..

FELTRÖRT DEMORA NEM MEGY A PATCH!!!!!!!!!!
Még nincs kint a full...csak a demo amihez crack van :)

Carlos
A 60 perces demó az full. Arra kell feltenni a crack-et ami leszedi az idõkorlátot.
Tehát amit letöltesz, az full.

Þór vígi þessi rúnar

Attila889
még fölösleges a full ha nincs patch :D

N o N a m e
ezmáfull?
dragon11
#230<#nezze><#help><#worship> Thanks!!!!!:))

Boldog Karácsonyt.

Sleepy Bone
egy iudõ után unalmassá vállik :-) am 12 évesen még a 18 wos élet 18 keréken MAGYAR NYELVÛ EREDETI játékkal toltam, volt benne vagy 7 kamion, meg egy extra F1 autó :-) én voltam a fuvarozók gyöngye cheyenne (vagy mi) tõl san fransiscoba mentem mindig.. :)

szerintem a legjobb játék a hard truck mind része megvan:d
Letöltés:part1:http://www.4shared.com/file/32578614/75487819/Hard_Truck_-_Long_Haulpart1.html

part2:http://www.4shared.com/file/32582051/882e4295/Hard_Truck_-_Long_Haulpart2.html
dragon11
Értem, köszi!!:) és ugye nem keyloggeres, vírusos meg ilyenek?
Am mikor jött ki a gamma?:)THX A VÁLASZT NAGYON!!!

Sleepy Bone
Uh gyerekek dupla póttal rémálom betolatni a rakodóhoz... AMúgy iszonyat jó a dupla pót, a 620 pacis vasamat se hagyta 90 fölé menni, aminek örültem, így billel, mert azzal nehéz betartani a korlátozást, max tempomattal, az meg az unalom csúcsa...

Sleepy Bone
köszi már megvan :) kérdezztem már 1x :P ma sikerült végre, am a FAQ-ba mondtam pár kérdést, nekem ez okozott problémákat...

Sofõr felvétel: pár teljesített fuvar után lehet felvenni a "H" jelü hotelekben. Ha telálsz egy sofõrt vedd fel mindenképpen, mert nem sok lesz belõlük. Ez már nem a PTTM, ahol válogatni lehet. Persze venned kell nekik járgányt is.
A legobb kamion: értelemszerûen a drágábbak, egyébként az a lényeg, hogy max tuning legyen beleértve az alapjárgányt is.
Fuvar: a dupla pótok. Ezek hozzák a legtöbbet. Pl.: Glass

imark
mindkettõt le kell töltene, csak akkor tudod majd kicsomagolni a fájlokat!

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

dragon11
Jah és ugye elég az egyiket letölteni ha nem vírusos....vagy mindkettõt lekell?:) T h A n K s

dragon11
Már megjelent?LoL?Etetsz, keyloggeres cuccot töltetnél le velünk, vagy télleg megjelent?:)

Sleepy Bone
meg h hogyan kell sofprt felvenni :) meg talán cheat lehetõséget, meg h meik a legjobb kamion, melyik fuvar ad sok pénzt, mit jelent a kis "tömeg" jel a szûllítmány mellett...

Attila889
hát figyelj lehet bele írni...pl változás a Haulinnal szemben,a játék letöltése....patcheket...(igaz még nincs)meg stb...meg az aljára pár kép :D

Boconadi
olyan sok dolgot lehet bele írni :D
Innen letölthetitek a teljes játékot.
http://rapidshare.com/files/77520209/18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul.part1.rar
http://rapidshare.com/files/77521081/18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul.part2.rar

Kellemes ünnepeket és boldog újévet mindenkinek!
Attila889
ha valaki megtanít FAQ készitésre nagyon szivesen megcsinálom a Long Haul FAQ-ját :)

Attila889
kéne már valami banner.... :)
Meg FAQ is.....

dragon11
Mikor jelenik meg a teljes?:)

Jajj! Hol az az "y"? XD

Jó fuvarozgatást!

TDU Nick: AdyBabyHUN