1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • Magnumrolcsi
  • gabber_saviola
    köszönöm szépen a választ
  • Bandi 18
    A serveice-ben a térképen S a jele vagy amikor veszed a kamiont akkor is tudod. Ha nem a sajátod akkor szinte bárhol tudod upgradelni.
  • gabber_saviola
    sziasztok
    egy egyszerü kérdésem van, mégpedig, hogy hol tudom upgradelni a kamoinom,
    (nagyobb motor, gps...) és ezt mi jelzi a térképen?
  • adsa
    nekem az lene a bajom h a játék nem kompatibilis wide képernyővel. nekem 1680*1050-es felbontás van betéve és a képet eltorzítja...
  • balika666
    http://sheryo3d.free.fr/dl/index.php innen is lehet tölteni
  • Kcyred
    Hello!
    Még nincs meg a játék, csak képeket láttam róla..első ránézésre szinte ugyanaz mint a haulin'..
    Van valami fontosabb újítás? (Eddig az összes 18 Wos és Hard Truck rész megvolt és szerintem az Across America volt eddig a legjobb)
  • Emb3rke
    Sziasztok!

A rendőrös dolgokat vki el tudná magyarázni? A rendőrök mindenről tudnak -még akkor is, ha nem is vannak jelen- csináljunk bármilyen szabálytalanságot? Ha a pusztában pl. szemben megyünk a forgalommal és 2 nap múlva találkozunk vhol a rendőrökkel akkor is megbüntet? Mert ez elég idegesítő. Vagy inkább játsszak easy fokozaton? ;)
  • hali
    az egerrel torteno kormanyzast meg lehet valahogy oldani? (regebbi 18wos verziokban azt hiszem lehetett hasznalni)
  • poopa
    config edit rendben, de a regi kodok nem mennek.
    Valakinek infoja?
  • N o N a m e
    Maradt a régi faq..
  • Attila889
    most tök mind1 hogy sablonra készitett mlapos...FAQ az FAQ és kész... én nem akarok veled vitatkozni de végülis elvan készitve és ez a lényeg :)
  • Attila889
    nemtom hogy mivan veletek gyerekek.Nem ám hogy örülnétek hogy van FAQ.Jó ez így ahogy van.....olvasható,érthető is....nemtudom miért kell mindenkinek FAQ-t csinálnia.Én megmondtam hogy belekezdek egy ismerőssel és megcsináltuk.Csináltam bannert legyen elég ez....feldobtuk a topciot...szerintem ennyi bőven elég.
  • Solt
    sárgával emeld ki a fekete szövegeket és teljesen jó! :)
  • N o N a m e
    Sziasztok. Összedobtam egy FAQ-t. Kinek mi a véleménye róla? Nekem jobban tetszik mint az a sablonra készitett mlapos. A faq-ba Schwarz szövegét tettem bele, a szövegen nem módositottam semmit.

Ha gondoljátok akkor szivesen szerkeszteném én a faq-t mert látom egyeseknek a helyesirásával bajok vannak. Persze én csak a szerkesztő lennék, a szövegeket ti adjátok hogy mi kerüljön a faq-ba.
  • AdyBaby
    Hűűűű! Csak érjek haza! Köszi srácok! :D
  • Attila889
    óóó nagyon zsííír :D
  • gumikacsa
    4 Peterbilt. (jön majd még több is.)

• hungaro
    Köszönjük,ki lett cserélve!
  • Attila889
    láttam...már dolgozunk rajta :)
    És mégegyszer köszi!
  • Schwarz
    szerkeztés=szerkeSztés

..jöhet, de legalább a helyesírás ellenőrzőt engedd rá. Két posttal lejjebb ott a javított.

• Attila889
    Én gazából mappot jobban várok majd....de majd jön az is XD
  • Attila889
    hmmm holnap átjavítjuk a dolgokat.Dde thx
  • Attila889
    megjöttek az első módok :D
    Király...akkor jöhet a FAQ szerkeztés? :S
  • gumikacsa
    KAMION

PÓTKOCSI

• Schwarz
    Hát most nem fogtam hozzá pirosozni, mert több lett volna, mint a fekete . Tess
  • AdyBaby
    Kabin nélküli kamionban mi a jó a külsejüket leszámítva? Használja valaki őket?
  • Attila889
    most hogy így nézem elég sok kamionos oldalon járogatok/jártam és sehol sincs közzé téve az American Long Haul...csak a díszdoboza...semmi infó róla,meg semmi.....hmmmm lehet hogy nem is érdekli őket?Vagy egyszerüen fittyet hánynak az egészre? :S
  • Attila889
    szivesen.Ha nem jön be az akkor állitsd vissza.De amúgy miközben mondjuk benyomod a tempomatot és a kamion megy megnyomod az N betüt és ott van alul hogy advenced time és azt 24:00-ra álitod majd ki az n és utána ugyanúgy gurul a kmamionod...tehát nem fog leálni :)
    Ez egy előkelő hiba a játékban XD XD
  • TottiZsolt
    Köszönöm a segítséget!
  • Attila889
    A config.cfg fájlban írt át a fatique-nél a 1-et 0-ára: nincs fáradság.

Így mehetsz nyugodtan alvás nélkül is.De a rendőr megbüntet mert nem alszol :D
  • TottiZsolt
    Te tudsz választ a kérdésemre?
  • Attila889
    ha nekem írtad akkor én ezt válaszolom rá: de izgalmas csak fura volt :D
    De ez így jó pénz volt....mindig a nagybbat választom...van mikor kicsik vannak,ezért azokat is bevállalom :)
  • Attila889
    a válasz gombot kérlek használjátok!
  • TottiZsolt
    Valahogy meglehet oldani azt benne, hogy ne legyen az az ásítós hülyeség benne? Olvastam, hogy valamelyik fájlban átkell írni egy számot és annyi... Köszi előre is a segítséget!
  • AdyBaby
    Akkor neked nem is izgalmas a játék! :P
  • Attila889
    nekem érdekes de a full-ba engedte az első szállitmánynál hogy 103 711 $-ért szállithassak XD
    Egyből azt választottam és nem is kellett messze mennem és hibátlanul teljesítettem XD
  • AdyBaby
    Ne szekáljátok már egymást! Jóvanaz! XD

Jó kis játék! Viszem a tojást, erre nem telibe kap egy kamion oldalról?! Fene a belét...Kb. bukok így 2-3 ezret...Eddig...Aztán lehet lesz még pár ilyen. XD

Manuálisan tényleg jobb a gép. A 205Les motorból dupla póttal így is ki lehet sajtolni hazsnálható sebességet. Tapasztalta valaki, hogy tiltásig pörgetve olykor többet fogyaszt e a gép, vagy megfő, meghibásodik, stb?
  • Attila889
    hát akkor légyszives mondd el mik a hibák..mert a gépigényen holnap lesz a nagy javítás...átnéztem és más hibákat nem igazán találtam...mármint én szerintem
  • Attila889
    de amúgy is írtuk hogy a helyesírási hibák javítva lesznek....és a sok lámát úgyis a FAQ-ra kénszeritjük szóval XD XD
    De ha szerinted még hiányzik belőle valami csak szólj...a kiegészitéseket úgyanúgy a mod mappába kell tenni mint a Haulinnál de azt később tesszük bele,meg a többit is később...de a végén ott van: NEM VÉGLEGES!