1116
-
#435 -
#434 köszönöm szépen a választ -
#433 A serveice-ben a térképen S a jele vagy amikor veszed a kamiont akkor is tudod. Ha nem a sajátod akkor szinte bárhol tudod upgradelni. -
#432 sziasztok
egy egyszerü kérdésem van, mégpedig, hogy hol tudom upgradelni a kamoinom,
(nagyobb motor, gps...) és ezt mi jelzi a térképen? -
adsa #431 nekem az lene a bajom h a játék nem kompatibilis wide képernyővel. nekem 1680*1050-es felbontás van betéve és a képet eltorzítja... -
balika666 #430 http://sheryo3d.free.fr/dl/index.php innen is lehet tölteni -
Kcyred #429 Hello!
Még nincs meg a játék, csak képeket láttam róla..első ránézésre szinte ugyanaz mint a haulin'..
Van valami fontosabb újítás? (Eddig az összes 18 Wos és Hard Truck rész megvolt és szerintem az Across America volt eddig a legjobb) -
Emb3rke #428 Sziasztok!
A rendőrös dolgokat vki el tudná magyarázni? A rendőrök mindenről tudnak -még akkor is, ha nem is vannak jelen- csináljunk bármilyen szabálytalanságot? Ha a pusztában pl. szemben megyünk a forgalommal és 2 nap múlva találkozunk vhol a rendőrökkel akkor is megbüntet? Mert ez elég idegesítő. Vagy inkább játsszak easy fokozaton? ;) -
#427 az egerrel torteno kormanyzast meg lehet valahogy oldani? (regebbi 18wos verziokban azt hiszem lehetett hasznalni) -
#426 config edit rendben, de a regi kodok nem mennek.
Valakinek infoja? -
#425 Maradt a régi faq.. -
#424 most tök mind1 hogy sablonra készitett mlapos...FAQ az FAQ és kész... én nem akarok veled vitatkozni de végülis elvan készitve és ez a lényeg :) -
#423 nemtom hogy mivan veletek gyerekek.Nem ám hogy örülnétek hogy van FAQ.Jó ez így ahogy van.....olvasható,érthető is....nemtudom miért kell mindenkinek FAQ-t csinálnia.Én megmondtam hogy belekezdek egy ismerőssel és megcsináltuk.Csináltam bannert legyen elég ez....feldobtuk a topciot...szerintem ennyi bőven elég. -
Solt #422 sárgával emeld ki a fekete szövegeket és teljesen jó! :) -
#421 Sziasztok. Összedobtam egy FAQ-t. Kinek mi a véleménye róla? Nekem jobban tetszik mint az a sablonra készitett mlapos. A faq-ba Schwarz szövegét tettem bele, a szövegen nem módositottam semmit.
Ha gondoljátok akkor szivesen szerkeszteném én a faq-t mert látom egyeseknek a helyesirásával bajok vannak. Persze én csak a szerkesztő lennék, a szövegeket ti adjátok hogy mi kerüljön a faq-ba. -
AdyBaby #420 Hűűűű! Csak érjek haza! Köszi srácok! :D -
#419 óóó nagyon zsííír :D -
#418 4 Peterbilt. (jön majd még több is.)
-
#417 Köszönjük,ki lett cserélve! -
#416 láttam...már dolgozunk rajta :)
És mégegyszer köszi! -
#415 szerkeztés=szerkeSztés
..jöhet, de legalább a helyesírás ellenőrzőt engedd rá. Két posttal lejjebb ott a javított.
-
#414 Én gazából mappot jobban várok majd....de majd jön az is XD -
#413 hmmm holnap átjavítjuk a dolgokat.Dde thx -
#412 megjöttek az első módok :D
Király...akkor jöhet a FAQ szerkeztés? :S -
#411 KAMION
PÓTKOCSI
-
#410 Hát most nem fogtam hozzá pirosozni, mert több lett volna, mint a fekete . Tess -
AdyBaby #409 Kabin nélküli kamionban mi a jó a külsejüket leszámítva? Használja valaki őket? -
#408 most hogy így nézem elég sok kamionos oldalon járogatok/jártam és sehol sincs közzé téve az American Long Haul...csak a díszdoboza...semmi infó róla,meg semmi.....hmmmm lehet hogy nem is érdekli őket?Vagy egyszerüen fittyet hánynak az egészre? :S -
#407 szivesen.Ha nem jön be az akkor állitsd vissza.De amúgy miközben mondjuk benyomod a tempomatot és a kamion megy megnyomod az N betüt és ott van alul hogy advenced time és azt 24:00-ra álitod majd ki az n és utána ugyanúgy gurul a kmamionod...tehát nem fog leálni :)
Ez egy előkelő hiba a játékban XD XD -
TottiZsolt #406 Köszönöm a segítséget! -
#405 A config.cfg fájlban írt át a fatique-nél a 1-et 0-ára: nincs fáradság.
Így mehetsz nyugodtan alvás nélkül is.De a rendőr megbüntet mert nem alszol :D -
TottiZsolt #404 Te tudsz választ a kérdésemre? -
#403 ha nekem írtad akkor én ezt válaszolom rá: de izgalmas csak fura volt :D
De ez így jó pénz volt....mindig a nagybbat választom...van mikor kicsik vannak,ezért azokat is bevállalom :) -
#402 a válasz gombot kérlek használjátok! -
TottiZsolt #401 Valahogy meglehet oldani azt benne, hogy ne legyen az az ásítós hülyeség benne? Olvastam, hogy valamelyik fájlban átkell írni egy számot és annyi... Köszi előre is a segítséget! -
AdyBaby #400 Akkor neked nem is izgalmas a játék! :P -
#399 nekem érdekes de a full-ba engedte az első szállitmánynál hogy 103 711 $-ért szállithassak XD
Egyből azt választottam és nem is kellett messze mennem és hibátlanul teljesítettem XD -
AdyBaby #398 Ne szekáljátok már egymást! Jóvanaz! XD
Jó kis játék! Viszem a tojást, erre nem telibe kap egy kamion oldalról?! Fene a belét...Kb. bukok így 2-3 ezret...Eddig...Aztán lehet lesz még pár ilyen. XD
Manuálisan tényleg jobb a gép. A 205Les motorból dupla póttal így is ki lehet sajtolni hazsnálható sebességet. Tapasztalta valaki, hogy tiltásig pörgetve olykor többet fogyaszt e a gép, vagy megfő, meghibásodik, stb? -
#397 hát akkor légyszives mondd el mik a hibák..mert a gépigényen holnap lesz a nagy javítás...átnéztem és más hibákat nem igazán találtam...mármint én szerintem -
#396 de amúgy is írtuk hogy a helyesírási hibák javítva lesznek....és a sok lámát úgyis a FAQ-ra kénszeritjük szóval XD XD
De ha szerinted még hiányzik belőle valami csak szólj...a kiegészitéseket úgyanúgy a mod mappába kell tenni mint a Haulinnál de azt később tesszük bele,meg a többit is később...de a végén ott van: NEM VÉGLEGES!