1116
-
#355 nem nagyon találtam képet bannernak.Szerintetek ez jó lenne?
-
#354 én nem akarom hogy engem istenítsenek :S :S
Én azt istenitem aki segít nekem :D -
#353 Istenem...miért vállalsz olyat,amihez fogalmad nincsen...és más segítségével csinálod meg..és mindenki téged fog Isteníteni...^^ am meg kell egy ingyenes domain -.-" -
#352 kéne valami valami kép felülre nem? :P
-
#351 akkor ideje váltani a full konfigra :) -
#350 Demó+crack "konfiggal" játszom a Haulint és megtudtam peccselni és működik is. -
#349 Már rég lentvan;) 20perc alatt lekaptam az egészet,azért kösz:) -
#348 Eltér. A demoval nem működneka hivatalos javítások. És ez minden eggyes pecsnél fel van tüntetve.
RETAIL VERSION ONLY - will not work with online demo version! The update to the online version will be available soon.
-
#347 3mb le - 512kbps fel
honnan töltöd? esetleg beállok seedelni. -
#346 Igazad van, mindenki letöltötte egyedül töltöm hova seedeljek?XD lloll:) -
#345 Aha én másrol, ha érdekel pm-et írj x) hallod hány mb-es neted van?Mert nekem 1 és örülök h ennyivel jön:) -
#344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az nCore oldalról töltöttem le -
#343 Egyetertek. Az OSSZES eddigi 18 Wheels of Steel jateknal a DEMO + crck = FULL game, es ugyanez igaz a mostani 18 Wheels of Steel: American Long Haul-ra is. Annyi, hogy kiuti a 60 perces idolimitet. Nagyon meglepodnek, ha elterne barmiben is a mostani altalatok fullnak nevezett game a demotol. Merthogy szerintem nem fog, a ketto egy es ugyanaz... -
#342 hova álljak be seedelni? én átlag 280-al szedtem le. 12 perc és kész volt. -
#341 LoL én átlag 130kb/s-el szedem^^ igaz meghívós oldalról...1seedelő van az is tag, és leszedte tzsoltika dehát ő hol állna be seedelni...én beállok seedelni 1mb os nettel ember:P csak nem ma, mert ezután meek PRo street-et lan-en..:D haverral..:) -
#340 Hát jóh mert nekem nem jön 50-nél többel. :S -
#339 Mennyivel szeded?^^am miért nem állsz be seedelni?:P -
#338 beszéltem egy SG-s cimbivel vele elkészitem :) -
#337 Az igen a nagy F.A.Q. csinálók csinálják. XDXDXD -
#336 ha értesz hozzá akkor kezdjünk bele....én nem értek hozzá :S :D
Ha értesz hozzá akkor privi MSN és ott megdumáljuk XD -
#335 én segitek -
#334 nah gyerekek jöhet a FAQ...ki segít megcsinálni nekem? :D
És akkor lenne FAQ XD XD -
#333 a CIFE verzió mindig is jó...úgy mint a RELODED csak azok elrontják a cracket :D :D
De a CIFE jó mostanában..mint pl: World Racing 2 CIFE :) -
#332 lol! -
#331 nekem már megvan :P -
#330 kössz isten vagy ember...ezt bekell írni az egos szobádba XD XD XD XD -
#329 Mit mondtam^^ ennyi.:) am én már szedem^^ 110kb/s átlag... 6perce töltöm és 18.4% 20min és lent van;) utána én seedelek...:) sok sikert...
ugye megmondtam a cife-s a jó;) -
#328 A Cife-t szedjétek! Full verzió mert nem kell crack! -
#327 Sztem a cifet szedjétek;) egy meghívós oldalon 1seedelő van, és 100kb/s-el húzom le torrenten, tehát nekem 37perc múlva lent van és seedelem ezt...sztem ezt szedjétek le, 37perce van feltöltve tuti jó..:) sok sikert... -
#326 EZ A FULL! ILYEN A TELEPITŐ:
Kép1
Kép2
Kép3 -
#325 kicsit kevésnek tűnik a másikhoz képest nem? :S
Meg RIP-es :S
Lehet csak a Demo exéjét tartalmazza :S -
#324 Meg kell próbálni. :D
Bár véglegesen majd a patch-nél dől el. -
#323 18 Wheels of Steel American Long Haul RIP-Unleashed már ilyen is van.
Gyerekek szerintem megvan a full játék :) -
#322 Szerintem ez már a full mert a mininovara 3 órával ezelőtt került fel. -
#321 Demóhoz azért van crack, hogy 60perc letelte után is tudjál játszani amennyit csak akarsz. :) -
#320 Én is várom már a teljest..pedig már 17.-én megjelent...a torrentezők ennyire megutálták a sorozatot?:D -
#319 jöjjön már ki egy patch a játékhoz hogy tudjuk hogy melyik a full és melyik a demo :) -
#318 Jah... -
#317 A Haulinhoz nem kellett. :) -
#316 Sztem kéne.