1116
-
#315 A demohoz van crack. A fullhoz nem kellene crack? -
#314 Demóval csak 60percet lehet játszani, ennyi. -
#313 18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul-CiFE :) -
#312 van egy torrent verzió amit egy magyar trackerre töltöttek fel: 18.Wheels.of.Steel.American.Long.Haul-CiFE 174,56 mb
Szerintetek full?
Letöltöm, de mi a különbség a full és a demo között? Mit kellene észrevegyek ami a demoban más? Mondjatok példákat és megnézem. -
#311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valahova feltették már torrenten?ilyen megbízható, mint pl: mininova..stb... a fullt nem a demót és törve..thx...:) -
Darcher #310 Hali mindenkinek!
Itt többen kérdezték (én is...), hogy hogyan lehet sofőrt felvenni. Nos nekem feltűnt (kicsit későn), hogy minden harmadik szállítás után lehet felvenni és ilyenkor szerintem bármelyik hotelnél. Ha valaki nagyon türelmetlen lenne, akkor a "save" mappában lévő "game.sii" fájlt nyisd meg egy fegyzettömbbel például, írd be a keresőjébe (ctrl+f) hogy "cargo", az első találat valami olyasmi, hogy "cargos till hire:" a mögötte lévő számot írd át nullára és máris felvehetsz egy új sofőrt. Ezt bármennyiszer meg lehet csinálni.
Ha esetleg már mindenki észre vette volna akkor bocsi, nekem most tűnt föl -
rics88 #309 Én betettem a haulin 1.1es magyarítást és kiírta a menübe hogy a mod nem stimmel semi nem magyar csak a CB hangok...de nekem elég ennyi ettől lesz a játéknak igazi hangulata sztem... -
balika666 #308 Hell, vannak már hozzá kamionok? mer így elég unalmas. Ja, és a Haulin magyarítása jó hozzá? ha jó akkor honnan lehet letölteni? -
#307 Egyetértek véled, mert én is mikor felvettem az első sofőrömet, kiadtam neki, hogy csak tojást szállíthat (olyan Trailert vettem neki)! Nos 1 hét alatt visszahozta a kamionja árát (hasznalt volt) + a Trailert + az én kamionom árát! utána még kb 4-5 hetes alvás után 5millát szerzett nékem! Ugyhogy mire körbeérek a pályán hogy megvegyek minden létező garázst, addigra ugyanannyi pénzem marad ( na jó majdnem, vagy lehet hogy nem...)
Jó8 mindenkinek...
-
#306 ez a játék is olyan mint a haulin' volt. addig élvezetes amíg nincs sofőröd, mert utánna alszol egy csomót és jön a pénz. akár kódozni is lehetne ezzel az erővel... sztem egy kicsit változtathattak volna ezen az alvós dolgon, mert így nem éppen valósághű hogy 1 évig is aludhatsz folyamatosan... -
dennis88 #305 ebbe lehet betenni új kamionokat???
köszi
hy -
Lajti #304 Most mit izgulsz? Senki nem gondolja, hogy a Te felelősséged lenne.
Amúgy én is betettem a fordítást, egy-két dolog hiányzik csak. Nem fagy, nincs gond, csak a szokásos, hogy vissza kell állítani a nyelvet kilépés előtt.
A hiányzó dolgokat mindenképp lefordítom magamnak, ha még nem tetted volna meg. -
#303 Egy percet szánjatok erre a topikra :) -
#302 jah mivel ingyenes :D -
#301 Nagyon rávagy cuppanva a torrentre. -
#300 jaaa, értem... de akkor ennek a "demónak" szinte semmi értelme... -
Flyman #299 A hülyeségeket hagyjuk már, meg a Warezt is, a demo is a full verzió, csak éppe ezt aktiválni kell(ene), viszont ha megtörik, akkor már a törtre nem megy föl a patch, nagyjából ennyi a külömbség. -
#298 a régebbiekben se volt minden hotelnél sofőr. néha vany csak. én is jáccok már vele de szerencsém volt, mert már 2 sofőröm is van, és jön a pénz. amúgy nekem semmi bajom vele, teljesen olyan mint a teljes... -
Darcher #297 Énis tört demót töltöttem le és minden jó... az már az én hülyeségem, hogy egyik hotelnél sem tudok sofőrt fölvenni -
#296 Na megyek nyomok egy fuvart Calgary-ból Cheyenne-be, majd jövök...Addig is legyetek jók... -
#295 Én eddig mindig a tört demoval szoktam nyomni és rakom rá simán a peccset a magyarosítást kamionokat. Mondjuk a Haulinnal nem nyomtam. -
#294 Tudod, a sündisznó is tévedt, aztán inkább leszállt a drótkeféről...LoOoL -
#293 általbáan a demo az egy félkész játék...a full version több dolgot szokott adni.Tehát több cucc van benne mint a demoban....
Szóljatok ha hülyeséget mondok :D
De én így tom -
#292 észre vettem :D
Leszedtem aztán láttam hogy ez a demo exéje..+a crack -
#291 Én sem tudom miben jobb, kivéve annyit, hogy amíg nincsen full verzió, addig nincsen magyarítás sem, meg modok se nagyon... -
#290 Én csak azt nem értem miben jobb a full mint a tört demo? tudomásom szerint ugyanazt tudják egyedül a patch nem megy fel a demora.
Ja amúgy egy fura dolog a játékban. Ha manuális váltóval mentek sokkal jobban gyorsul a gép mert autoban csak 2000-ig pörgeti pedig felette kezd el húzni de úgy hogy azt egy versenykocsi is megirigyelné :D Szabályzásig kell húzatni de mikor a fordulatmérő már kiakad attól még a sebesség nő érdemes azt nézni. És így sem fogyaszt többet a gép viszont jobban megy nekem sikerült megrakottan 90-et kihozni belőle (Pacific nem csőrös). -
#289 El kell, hogy keserítselek, mert a kommentek szerint:
3 - Demo
4 - A törés nem működik
5 - Játszál addig, mig az idő le nem jár, és csak utána másold be a cracket...
Meg a másik, hogy 15 bapja töltötték fel, ugyhogy szerintem ez sem rendes teljes verzió! -
#288 a kommentek szerint télleg a full version és tökéletes minden... -
#287 szarul írtam be sorry :S -
#286 Full Version Long Haul -
#285 inkább mi az a torrent XD XD
Én nem azt mondtam hogy itt van...csak a google jó barátod.Beírod torrent és kiad egy rakat torrentet.És ha fent van akkor tölthető -
#284 itt az eredeti Long Haul....tölthető... :) -
#283 Miért ki az a torrent, az atyaúristen, hogy, ha ott nics akkor nincs is? -
#282 -
#281 én csinálnék FAQ-t ha valai elmagyarázza hogy kell :D -
#280 semmi baj...én csak az igazat írtam le :D -
#279 Jajj, te csak ne javasolj ilyen lámaságokat, jó? Ha te miattad fagyogatni, meg összevissza fog működni valakinek a játék azért én nem vállalok felelősséget, és nem is járultam hozzá ilyesmihez.
Csak a telepítővel felrakott magyarításért vállalok felelősséget! (Ami ehhez még ugye nem készült el) -
#278 semmi gond, csak az össezs beállítás meg minden az össezs 18 wosnál így volt, nem valami kreatívak
magyarítást megoldom ehhez is -
#277 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki megtalálta a TELJES (tehát nem demó feltörve...)az tegye már ki ide spoilerbe....thx...:)
am a haulin/pttm f.a.q-jába benne van a letöltés de itt nincs FAQ :( Thank You Very Much! -
Darcher #276 Üdv mindenkinek!
A #273-as postot én írtam egy osztálytársam nevével, mert ugye kell várni mire bejelentkezhetek a sajátommal.
Először is köszönöm a segítséget! Másodszor pedig megkérdezném, hogy minden hotelnél lehet sofőrt felvenni, mert sorra járom a hoteleked de sehol senki. Vártam mindegyiknél napokig és óránként ellenőriztem... de semmi