18 WoS: American Long Haul

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
magyarítás honnan?

Majd talán az Eurotruck Simulatorban lesz, bár lehet, hogy abban is csak álom marad, pedig fain lenne ha megcsinálnák... Bár az csak jövõre jön gondolom, úgyhogy még van idejünk belerakni, és próbálgatni is..<#vigyor0>

bepe79
Nincs ebben sem multiplayer.

Suzuki Swift GL 1.3

Hali!
Most akadtam rá erre a game -re. Ehhez lessz multiplayer? Leges legjobb dolgot hagyják ki az elõzõkbõl, remélem ebbõl nem.
Tök filinges lenne, hogy ilyen 60 fõs szerver és midnenki szállitmányozik, konvoyban menés, stb. szerintem nagyon jo lenne.
Szóval, van valami ilyesmi ehez?
köszi.
Koszi az infot!

Requiem88
amint lesz, jelezzük. figyeld a topicot.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

hello! tud mar valaki valami megoldats az idolimitre? vagy esetleg mar van valami feloldo hogy teljes game legyen?

imark
ATI Radeon 9700 Pro

a driver frissítést mindjárt megpróbálom!

köszi

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Schwarz
videodriver frissítés kell neki

Mi az a windows?

Boconadi
milyen videókártyád van?
imark
hello!
letöltöttem az american long hault, felraktam , elindítom és a következõket írja ki:
we are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware.
az a baj hogy felraktam a haulint, aztán a pedal to the metalt és ugyanez a szöveg jön ki!
erre van vmi megoldás?
elõre is köszönöm!

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

sikerult mar valakinek krekkelni a jatekot? mert 60 perc az eleg keves volt a grafika az nagyon kiraly!

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Csinaltam uj screenshotokat, most toltom fel oket, nemsokara publikalom oket itt a topikban. (:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Egyebkent nem tudom, hogy figyeltetek-e, de az SCSSoft-nak a Hunting Unlimited sorozatanal is gyakorlatilag 0 valtozas van minden verzional. A Hunting Unlimited 2008-ban sincs szinte semmi uj, talan a vad-pulykakat leszamitva. Mondjuk en igy is elvagyok vele.. (:

Suzuki Swift GL 1.3

garam93
Ezt azért adták ki, hogy legyen egy új verzió?Mert ez lehetne 18 WoS Haulin v2.0 is...:-DDDD

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

gumikacsa
Nem állítólag, hanem biztos.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Az csak 2008-ban jön? Affene affene!<#ijedt>

Állítólag lesz Euro Truck Simulator is ettõl a SCS softwaretõl majd 2008-ban! Én azt várom mint az atom!!!
nem is igaz!! minden eredetiben van meg<#banplz>

<#eplus2>

Persze, persze, az ilyen népet bírom,csak lehet megnéznék a géped sz@rrá lenne warezolva...
van. vedd meg a játékot!!

Valami trükkje van már az idõlimit kikerülésének?
gumikacsa
nem

belehet rakni a haulinból az elmentett játékokat? mert nekem amikor tölti megáll...

Csak azt tudom mondani, hogy ostobák! Amikor indítottam a demo-t, elõtte megnéztem, hogy lehet fizetni bankkárytával... na gondoltam, ha jó a játék, már aktiválom is! Ezek után...

www.smart-bus.hu

bepe79
Csipi az SCS-nek a szemet, hogy jobbnal-jobb modellek latnak napvilagot a regebbi 18WOS reszekhez, es jobbak, mint amiket ok krealtak a jatekhoz. Ezert gyorsan tenni kellett valamit, hogy leallitsak a jatekosokat es belenyultak a game-be, hogy ne legyen soha tobbet moddolhato. Gratula SCSSoft. Eddig is gyakorlatilag tragya volt ez a game, meg a kutyat nem erdekelte, ezutan meg ennyire sem fog senkit. Ahelyett, hogy fullra moddolhatova tettek volna, hogy meg tobb jatekost meggyozzenek es meg tobb bevetelt produkaljanak ezzel...

Suzuki Swift GL 1.3

óriási... hozzányúltak ahhoz amihez nem kellett volna, és úgy maradt az amin meg változtatni kellett volna...

www.smart-bus.hu

Schwarz
<ot>
ATA66 vs. SATA2 mi? még 33Mb/sec-el sem töltesz lefele <#lama>
</ot>

Mi az a windows?

Boconadi
és a késõbbiekben nem is akarják kiadni a plugin-t?
gumikacsa
Ami rossz hír: A modellek nem módosíthatóak, tehát sem kamiont, sem pótot nem lehet beletenni. Nem is ez miatt rossz hír ez, hanem az euro truck sim miatt, mert az is ezt a formátumot fogja használni.

jó képek.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

bepe79
Ja, igen. Bocsi. Termeszetesen nem download csikra gondoltam, hanem a jatek loading csikjara, amikor tolti a palyat. Elirtam, sorry.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Az a koze, hogy a toltesi sebesseg fugg attol, hogy IDE vagy SCSI winyo, attol, hogy ATA66-os vagy ATA133-as, attol, hogy (P)ATA-s vagy SATA-s vagy SATAII-es, es meg sorolhatnam... Tehat igencsak fugg a toltesi sebesseg (toltesi csik sebessege) attol, hogy milyen vas van alatta.

Suzuki Swift GL 1.3

N o N a m e
szerintem a loading csikot akarta mondani 😊
Schwarz
mi köze a download csíknak az izmos vashoz? ha nem p1-es géppel nem jön akkor p4-essel se fog.

Mi az a windows?

N o N a m e
bepe79
A download csik nalam is kicsit eltokolt, pedig eleg izmos vasam van. Varni kell egy kicsit, es tovabbmegy. Legalabbis nalam tovabbment es nem volt semmi gond.

Suzuki Swift GL 1.3

N o N a m e
én is fogok vele nyomúlni, csak ki kell cseréljem a videókártyámat mert a régi elromlott és most egy szar 16mb-os van benne <#szomoru1>, ezzel is megy, csak nagyon szar a grafika...
mozesapo
Biztos jó játék.
Bárhogy indítom a loading csík megáll kb 60%-nál, azt annyi.
Valami ötlet?

PLackó
Forgalom intelligenciája nem javult?
szerk, közben bepe leírta 😊

bepe79
Ez a Haulin-ra irt magyaritas, csak mukodik ezzel is gondolom.
Szerintem eppen eleg jo lesz, ha a Haulinnal egy picit tobb lesz ezekkel: meg egy picivel jobb grafika az uj Prism3D engine-el, jol mozgo es pontos muszerek, tobb benzinkut ut kozben, kibovitett terkep, jobb AI-kocsi modellek es fejlesztett AI, es meg egy-ket ujitas, amit belecsempesztek a fejlesztok. Szerintem eleg jo lett, en fogok vele nyomulni.

Suzuki Swift GL 1.3

N o N a m e
szóval van már magyaritás! Örülök neki 😄
Schwarz
na, errõl ennyit. nem írom le mégegyszer, amit már korábban leírtatok.

azért még megvárom a fullt, nehogy 1-2 dolog kimaradjon <#idiota>

Mi az a windows?

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Nah, leert nekem is es csinaltam nektek en is ingame kepeket. <#wink>
Mar toltom fel oket ingyenes kepfeltoltore, par perc es linkelem oket nektek. Szerintem iszonyat jo lett, es a tobbi jarmu modellje is sokkal kidolgozottabb, szerintem erezhetoen jobb az uj engine.

Suzuki Swift GL 1.3

Magnumrolcsi
Javított Haulin féleség. 😊

Nem rossz ez az új game, nekem megtetszett.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh