1116
-
Robi546 #1116 Üdv! Régebben játszottam és volt/van hozzá olyan kiegészítő hogy Ice Road Trucker Map és ez nekem meg is volt, és most le húztam de valamiért nem megy, nem akarja bele tenni a Campaingba mert nincs ott a térképen és ha mindjárt onnen kezdek például Single Deliveryn akkor meg crashel,kidob a játékból. :S Valaki nem tud egy linket adni ahol letölthetem a működő Ice Road Trucker mapot ? Előre is köszi. -
#1115 ide regizz itt van valamiféle magyarositás -
Robi546 #1114 LOL! 3.Érdemes letölteni a teljes verziót?
Ha nem akarod előbb letölteni a teljes verziót itt a 60 másodperces demo linkje:ITT
A demo mérete ~108MB
"60 Máosdperces" F.A.Q-ban van írva. :DDD xDDDDDDDDDDDDD -
#1113 senki? -
#1112 Sziasztok!
meg lehet valahogy variálni, hogy más motort is tudjak választani 1 adott tipushoz? (jó lenne a W900-ban egy 620as moci:))
üdv! -
Anor #1111 Dobja már fel valaki máshova azt a magyarosítást mert nem lehet elérni azt a honlapot! - legalábbis nekem nem jön be... :(
Egyébként köszönet a készítőnek!! -
DIESEL DOG #1110 Elvileg szállodákban lehet találkozni a sofőrökkel, majd fel lehet őket venni, kell nekik venni kamiont amivel dolgozhatnak. -
#1109 Inkább játssz a Haulinnal,vagy az Euro Truck Simulátorral, vagy a German Truck Simulátorral, vagy az UK Truck Simulátorral! -
zetorkapitány #1108 Meg tudnátok adni hogy honnan szedjek le magyarosítást? Köszi -
#1107 Ezt kell csinálni a hotelban,nem sofőrök után kajtatni...:D -
sanyiute #1106 valaki válaszolna pls:D -
sanyiute #1105 hi all 18 Wheels of Steel American Long Haul-t fel telepítettem és játszok vele olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell benne sofőröket fel venni magamhoz akik esetleg tudnának nekem pénzt termelni? vagy ilyen lehetőség nincs?
Hi all megszereztem a játékot olyan kérdésem lenne srácok hogy hogyan lehet benne sofőröket alkalmazni? és hogyan termelnek azok nekem pénzt? vagy ilyen lehetőség nincs a játékban? el olvastam a FAQ 14. -es pontját azt írja ugye hogy igen lehet találkozni velük csak ha H betű höz oda értem meg í kívánt helyen meg álltam akkor milyen gombokat nyomjak hogy sofőröket mutassa vagy állást lehessen nekik ajánlani!
előre is köszönöm a válaszokat!!! -
MaxJumper #1104 Hi! robi25-nek írnám készült ALH-hoz magyarosítás és 100%-os lett!:) -
MaxJumper #1103 Hi! Olyan "gondom" lenne, h nem toom hogy kell beilleszteni a kamionokat,egyebeket.Ha valaki tudja please írja meg! Kössz!:) -
ricsike002 #1102 sziasztok nem tudtok nekem valami olyan oldalt mondani ahol le tudok tölteni kamionokat mert ami a faq -ban van az nem jön le és még képek sincsenek hozzá ja és csak 8 van. Elöreis köszi -
#1101 na mi újság fiuk -
#1100 sziasztok,frissítettem az F.A.Q.-t! linkeket javítottam!:) -
DIESEL DOG #1099 Az ALH dettó ugyanaz mint a Haulin. Annyiban különbözik, hogy az ALH-ban már benne van Mexikó északi része, meg pluszba két új amerikai csőrös kamion.
Hogy miért jobb a Haulin? Hát pont azért mert ugyanúgy van hozzá olyan mod ami belerakja Mexikót, illetve milliónyi mod készült hozzá, amelyek az ALH-val nem biztos hogy kompatibilisek... -
robi25 #1098 De mitől jobb a haulin???? most a amlh raktam fel de még magyaritás sincs hozzá.Meg mod is kevés. -
DIESEL DOG #1097 Igen... -
Axtros #1096 Ebben a játékban a saját söfőrjeimmel találkozhatok az utakon, úgy, mint régen a PTM-ben? Szóval mondjuk jöhetnek velem szemben egy autópályán, azzal a szerelvénnyel, amit korábban adtam nekik? -
DIESEL DOG #1095 Ok. Majd meglátjuk... -
Blackdog #1094 Sztem próbálj haulinnal foglalkozókat keresni, azok közül sok helyen foglalkoznak alh-val is -
DIESEL DOG #1093 Hát ez esetben akkor már mindegy.
Egy olyan kérdésem lenne hogy nincs-e több ALH-val foglalkozó oldal a F.A.Q-ban találhatón kívül... -
#1092 igen,nagyon ritkán!De szerintem már felesleges a topic! -
DIESEL DOG #1091 Jár még ide valaki? -
321 #1090 hello -
billyjack #1089 Igen, ezt nézegettem ma egész nap. Valahogy nincs köze a letöltendőnek a Gas Station-hoz. Nem tudom, hogy mi az??? A hozzászólásokat sem igazán értem. Te érted?? -
#1088 mit csináljak vele?haulin az jobb mint a long haul,ennyi:D -
#1087 de nézz körül itt,itt találtam ki egeket!: itt -
billyjack #1086 Pillants rá lécci az 1052-es hozzászólásra. -
#1085 Hát az ETS-nek már nagyon fel szökött a gép igénye sajnos!Haulin az jobb,mert vannak hozzá térképek,rengeteg kamion/pótkocsi,meg még sorolhatnám!Én úgy tudom,hogy a haulin meg a long haul nem kompatibilis egymással! -
billyjack #1084 Köszi.
Haulinhoz sincs meg véletlenül? Mert állítólag kompatibilis ahhoz is meg ehhez is jó.
Amúgy a Haulin jobb?
ETS nem indul el nekem. A 18 WOS sorozat megy, az ETS meg nem. -
#1083 Én nem játszok a long haulal,csak tanácsokat adok,régen játszottam vele,de már inkább haulin v. ETS! -
billyjack #1082 Sziasztok!
American Long Haulhoz keresem a benzinkutas modot. Meg van esetleg valakinek?
-
#1081 Szia,sajnos senki se törődik a Long Haulal,mindenki vagy Euro Truck Simulátorozik,Haulinozik vagy PTTM-ezik!Ajánlom neked a Haulint,rengeteg kamiont,pótkocsit és egyéb más dolgokat csináltak már bele! -
Plata #1080 Sziasztok,nincs olyan magyar oldal ahonnan lehetne letölteni a játékhoz kamionokat? -
kitt2000 #1079 köszönöm a segitségedet! -
#1078 probálok keresni neked valamit -
kitt2000 #1077 valaki nem tud egy kamion ,tréjel modot késziteni ami kicseréli mert nekem nem nagyon jönnek be?