18 WoS: American Long Haul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ha nem akarod elõbb letölteni a teljes verziót itt a 60 másodperces demo linkje:ITT
A demo mérete ~108MB
"60 Máosdperces" F.A.Q-ban van írva. :DDD xDDDDDDDDDDDDD
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
meg lehet valahogy variálni, hogy más motort is tudjak választani 1 adott tipushoz? (jó lenne a W900-ban egy 620as moci:))
üdv!
Egyébként köszönet a készítõnek!!
Hivatás az Életért!
Hi all megszereztem a játékot olyan kérdésem lenne srácok hogy hogyan lehet benne sofõröket alkalmazni? és hogyan termelnek azok nekem pénzt? vagy ilyen lehetõség nincs a játékban? el olvastam a FAQ 14. -es pontját azt írja ugye hogy igen lehet találkozni velük csak ha H betû höz oda értem meg í kívánt helyen meg álltam akkor milyen gombokat nyomjak hogy sofõröket mutassa vagy állást lehessen nekik ajánlani!
elõre is köszönöm a válaszokat!!!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Hogy miért jobb a Haulin? Hát pont azért mert ugyanúgy van hozzá olyan mod ami belerakja Mexikót, illetve milliónyi mod készült hozzá, amelyek az ALH-val nem biztos hogy kompatibilisek...
Egy olyan kérdésem lenne hogy nincs-e több ALH-val foglalkozó oldal a F.A.Q-ban találhatón kívül...
Hivatás az Életért!
Haulinhoz sincs meg véletlenül? Mert állítólag kompatibilis ahhoz is meg ehhez is jó.
Amúgy a Haulin jobb?
ETS nem indul el nekem. A 18 WOS sorozat megy, az ETS meg nem.
Hivatás az Életért!
American Long Haulhoz keresem a benzinkutas modot. Meg van esetleg valakinek?
Hivatás az Életért!
az miért lehet,hogy a kamion nem fordul se jobbra, se balra ????
nem kanyarodik !!!
lenne 1 kérdésem: van e a játékban olyan, hogy megmutatja, vagy bemondja merre kell menni (kb mint egy GPS)?
köszi
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!