Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék már valamit csinálni az uraknak... !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezek nincsenek, sem külföldön sem idehaza .....Fizika és FFB legyen korrekt, többi részlet kérdés .
Nekem ez kéne ! 😄DD
Bár ez a grafika nem igazán arra lett-lesz belõve, hogy 20 autó gyilkolja egymást 😊Úgyhogy valószínûleg marad a rally, ez viszont szerintem pazarlás (feltételezve a jó fizikai motort ...) !
Pl. nagyon jo lenne, egy magyar Rally-t feldolgozo jatek, magyar palyakkal, "magyar" autokkal (Lada, Skoda, Dacia, Trabant stb.)😊 De ezt el lehetne adni nemzetkozi szinten?! Magyar eladasokban ne gondolkodjunk, abbol a nehany tucatbol tyukot dobni nem lehet normalisan😄
Azt döntsétek el, hogy miben akartok mást mint az Lfs. Egy "Lfs-klónt" készíteni szerintem nem is érdemes és nem is fogja megérni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez a modell (Lajber fele Jarmu Dinamikai Modell - 2000. majus - Lajber®😉 kifejezetten szamitogepes szimekhez keszult, 3 fele "melysegben" (Arcade, Simulator, Realistic modellek), kepekkel, grafikonokkal, sok-sok-sok-sok keplettel😊)))))
Aki egyik naprol a masikra var kezenfokhato eredmenyt, az olvasson bele, aztan megerti, hogy miertis olyan macera😄
- http://alexease.uw.hu/files/Lajber_Jarmu%20Dinamikai%20Modell.pdf
- http://alexease.uw.hu/files/Lajber_Modell.zip
- http://alexease.uw.hu/files/Lajber_Motszim.zip
A játék valóban nem egy hobbi projekt. (már nem)
A verdalicenszek sokmindentõl függenek, de persze a reális az az, hogy fake autók lesznek, melyek lehetõleg hasonlítanak majd a valódiakra. Tudtommal 30% eltéréssel már nem lehet gond.
A moddolhatóság különleges témakör valóban.
Gondoljon bele mindenki abba, hogy online a hivatalos szerveren futtatott játékban nem megengedhetõ, hogy eredeti modellek szerepeljenek, mert azért a teamet vonnák felelõsségre.
Az LFS az igen!😊 En legalabbis azt az iranyvonalat probalgatnam😊 LFS Dirt😄D Liszensznelkuli, de hasonlito-kasztnis auto(k) (😄), folyamatosan bovulo, egyre pontosabb adatokkal, csak palya modolasi lehetoseggel😊 Mint mar korabban tobbszor is irtam😛
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
- Nem valoszinu, hogy ez egy hobbybol fejlesztett, ingyenes cucc, amit majd mindig belinkelgetnek, sok igazi autova, palyaval es persze modolhatoan😊
- Egy ilyen cucc fejleszteset nem napokban, hetekben kell merni, hanem honapokban😉
- Ha meg fizetos a cucc, akkor sem kell szamitani sok igazi autora, mert meg egy Lada-nak a jogdija is sokszorosa a befektetheto penzmennyisegnek😉 Audi, Lancia es a tobbi eleve felejtos😉 Ezekhez igen komoly kulfoldi befekteto/kiado kellene😛
Ezért ezt nem is várom egy kis magyar fejlesztõgárdától. Csak egy jó rally-szimet (játékot) szeretnék (mint az RBR +néhány finomság...)!
Nem is a tökéleteset várjuk, hanem a lehetõségekhez képest tökéletest... 😊
www.smart-bus.hu
Egy autót faszán behangolni nagyon sok beállítás, és ha ezekrõl nincsen adat, akkor mondanom se kell, hogy nagyon nehéz jól belõni.
Még sok mindenre nyitottak vagyunk, ha van benne fantázia.
Ami bizonyos, hogy online alapú lesz, ha elkészül, és folyamatosan fejlesztjük, ha igény mutatkozik rá.
Megcsinálhatnánk idõvel a Magyar Bajnokságot is, ha ebben partnerek lennének. Akár hivatalos partnerként is.
Konkrétumokat most nem tudok írni, de ha látnak benne fantáziát, akkor szívesen felvennénk velük a kapcsolatot.
Pályákkal hogy álltok? Elképzelhetõ hogy nemsokára murván is ki tudjuk próbálni a VFTS-t??
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A fizikában minden beállítható, de még nem találtunk egy olyan beállítás pl, ami képes lenne a vfts maximális nyomatékával, ami adatok szerint 176Nm elérni azt, hogy 7sec alatt gyorsuljon 100ra 0ról...
Szóval ez nem olyan egyszerû, sokmindentõl függ.
(Futómû, váltóáttétel, gumik, meg úgy is pályánként változtak, ráadásul a pilóták is más és más beállításokkal/cuccokkal mentek már akkor is).
Még egy VFTS beállításával is sokat kell bajlódni, mire tényleg elég jó lesz.
Mi lenne azokkal a gépekkel, melyeket már csak videón lehet látni, és el sem tudom képzelni, mi ereje lehetett ezeknek a szörnyeknek. 😊
Audi Quattro pl...
Remélhetõleg errõl esetleg kaphatunk hasznos infókat az illetékesektõl.
De a shadow mappot jól fel lehet használni ilyen célokra, kérdés, mennyi erõforrást vinne, ha kicsit még bonyolítanánk rajta. Ez még a jövõ zenéje.
Más: szerintem a volt KGST versenyautók lennének az igazán autentikusak ebben a szim.-ben, nagy WRC autókat szvsz. nem érdemes eröltetni. Tudom, hogy licencelni nagyon drága lenne még egy Skoda 100 RS-t is, de "belsõ felhasználásra" én olyan autóknak örülnék, amivel a régi nagyok mentek...
Másik: én is azt mondom hogy a hold nem vet erõs fényt, teheát jó lesz a szort fény. És nagyon örülök hogy valódi fényforrás lesz a fényszóró!!!! de gondolom leszenk utcai lámpák megy egyéb fényforrások azokkal mi ahelyzet?
amugy nagyon fasza game lesz szerintem minden szempontból. csak igy tovább le a kalappal! én a simulátoros táborban vagyok úgyhogy remélem efelé fejlõdik
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014