1591
-
#871 Sokkal jobb lett az új verzió, grat!
- jobb a kormányzás már lehet eléggé ladásan menni néhol, alig várom a murvát, remélem már dolgoztok rajta :))
- graf király
- jó lenne egy restart funkció a esc menüben
- window mód lesz majd benne??
- visszajátszásnál jó lenne manuálisan kapcsolható kamera, nekem most autómatán váltogatja, és csak a belső kamerákat...
- fűben, árokban az elakadás pont jó, sztem reális lett...
- a pálya így 15 felfutás után eléggé unalmasnak-egyhangúnak tűnik, főleg ha azt nézzük hogy még itiner sincs, vagyis annak hiánya + izgalmat jelent...
3:49-es idő milyen, ti mennyit mentek? -
#870 okés.akkor marad a nyálcsorgatás -
#869 :) Túl jól szűr, valóban, egyébként a megoldás tetszik, hogy letiltjátok a lassabb kártyákon. :)
Valaki tud küldeni egy konfig fájlt bekapcsolt HDR-rel?:) -
brutaldt #868 Sejtem mi lehet az oka.
Vannak régebbi kártyák, amivel képtelen menni a hdr, de azért csak elindul a game és mocskos lassú, az mellett, hogy nem jól jeleníti meg a képet.
Erre néztünk egy szűrést, ami az ilyen kártyákat kiszűrve eleve nem engedi meg a hdr bekapcsolását.
Úgy látszik, ezen még csiszolni kell, mert túl jól szűr... :)
A megoldást számodra most abban látom, hogy esetleg próbálj meg egy valakitől kapott konfigfile-t, hátha abból megengedi majd, bár állítani továbbra sem fogod tudni, de akkor be lesz kapcsolva elvileg. -
#867 Nekem a konfigom:intel pentium core 2 quad 2,4, Nvidia GeForce 9600 GT 512-es videókari, 2 gb ddr 800mhz, XP -
#866 Nem engedi bekapcsolni a HDR-t. Konfig az aláírásban de azért leírom:
Asus p5b alaplap, c2d e8500, 2x2gb ddr2-800, radeon hd3870, sb audigy ls, windows vista ultimate x64 sp1 -
#865 de, csak gondoltam oda már kész játékok mennek, elvileg jó kategóriába raktam, csak itt senkit nem foglalkoztat:) -
brutaldt #864 Hát igen, ezekkel a laptopokkal szokott a baj lenni...
Sajnos ez annyira speciális probléma, hogy csak egy ilyen, vagy hasonló laptopon lehet igazán bugfixálni.
De majd próbálunk hozzájutni egy ilyenhez. -
Toya #863 Rallyban nem lenne jobb helyen? Ezt én is csak keresgettem most :) -
#862 az enyém 1 toshiba satellite p200-as laptop. intel pentiumdual cora t2370(1.73Ghz)cpu,2giga ddr2-es ram(667mhz),ATI Mobility™ Radeon® HD2600 256 ram.gondolom ezek a fontosak.jah és vista az oprendszer -
#861 én csináltam már, de nincs érdeklődő:) -
Toya #860 Srácok nincs kedve valakinek egy topicot csinálni az RSC-n a játéknak és tájékoztatni az ott érdeklődőket?
Alex vagy valaki? -
brutaldt #859 Konfigot írjatok a hibajelentéshez!
Különben esélytelen, hogy megtaláljuk az okát!
Későbbiekben még 2-3 gépet muszáj lesz összeraknunk, mert sajnos a mi gépeinken hibátlanul megy, így nem tudhatjuk, hogy más gépeken lesz e problémája. -
#858 nekem se sajnos
-
#857 Nekem ezzel sem oldódott meg...de azért köszi -
brutaldt #856 Hatarozottabban mar kezd hasonlitani egy autos jatekhoz, az 1.0-hoz kepest. Mar nem is erzem, hogy egy 5000 loeros sugarhajtomuves csodajarganyban ulok :)
Bar gondolom jelenleg tized rangu meg a grafika, meg a korites, menu stb, de remelem van egy-ket jo izlessel megaldott ember is a hatterben, mert a latvany ami fogad az tenyleg mintha egy programozo cicomazta volna fel az egeszet, finoman szolva is szornyu :)
- Nagyjából ez is a helyzet. A menü kizárólag programozói grafikát kapott. :) Természetesen ez egy béta, és nincs szüksége jobb menüre szerintünk.
Egyébként az RBR menüje sem nagy szám, ha innen nézzük a dolgot.
-Lehet, valahogy allitani, ha jol vettem ki a fu kirajzolasanak a tavolsagat, mert boven a latotavon belul jelenik meg, igen zavaro !Egyszer csak a barna domboldal bezoldul stb.
Nem, a füvet csak kikapcsolni lehet. Majd optimalizálunk rajta, hogy a láthatóságát is be lehessen lőni. Elég gépigényes tud lenni, ha árnyék is vetül rá.
-Talan picit sokat elakad az utszeli homokban, legalabbis neha nem ertem miert nem moccan, a grafikaban nem indokolja semmi.
Miért a valóságban belátsz a susnyásba, hogy miért forog el a kerék? :)
RBR-el nem játszottál még? Ott is a semmitől nem lehet néha elindulni.
Azt akartuk elérni ezzel a mikrorücskösség számítással, hogy ne legyen kifizetődő nascarpályának használni a domboldalt. :)
-en is abba a taborba tartozok akik egyelore nem tudnak megbaratkozni ezekkel az arnyekokkal. Egyszeruen zavarja a szemem, meg az uv zold fak is :)
Hát sajnos mindennek megvan a technikai korlátja, de az árnyék ki is kapcsolható ha zavar. ;) Nem tudom mennyivel tetszene jobban egy GTA 4as szort effektusú árnyék, de sztem az se jobb.
A fák zöld színe nem UV. Nézzél meg pár fényképet a napsütésben.
Persze ezeken még lehet hogy még változtatok, de a többségnek tetszenek ezek a színek.
- Ez a logitech hulyesege, hogy a spring dumper-nel kell allitani az ffb erejet ? Mas jateknal akkor miert nem igy mukodik ?
Ez a mi "hülyeségünk"... :) Nem azt a rendszert használjuk amit más játékok, mert ezzel pontosabb és gyorsabb adatokat lehet küldeni az FFB-nek. Ez a dolog még lehet változni fog.
-Menuben ne kelljen mar minden allitas utan entert nyomni, eletemben nem lattam ilyet, kozben a beallitas mar elotte is el bizoyos esetekben. Kaosz.
Ez lenne a legnagyobb probléma, hogy a játék előtt 2 percet állítgatással kell tölteni, és miután elmentette a game, többet be sem mész a settingsbe?
Minden játékban másképp működnek dolgok. Mi nem kopírozógép vagyunk, hanem így láttuk jónak.
-Nem tudom honnan szedte az informaciot, hogy a Lcd monitorom 100 Hz-en is mukodik, de felve valtottam fel 1680-ba, mert alatta folyamatosan 85,100 Hz-et mutatott. Jo miutan az ember bevallalja a kockazatot, hogy nesze neked 100 Hz max kikapcsol es sose latom tobbet a jatekot, utana tudatosult csak bennem, hogy azt kulon is lehet majd utana allitani, es addig nem el az elozo beallitas mig ki nem lepek a menubol, mashol persze nem. 0 logikus mukodes.
A hülye windowsból, meg a monitordriver által engedélyezett lehetőségekből vette ki. Azért komoly dolgokba tudsz belekötni ám... :) Vannak játékok, ahol 0 korlátozással bármit meg lehet adni, aztán lesz ami lesz.
Nekem 24"os LCD moncsim van, és csak azt engedi a program, amit a win felbontásának is meg lehet adni.
-Ha csak ekkora elorelepes lesz majd az 1.2-ben mint most van az 1.0 . 1.1 kozott, es nem telik el kozte fel ev, akkor jo iranyba indultatok el :)
Köszi az észrevételeket. Azért az az elindulás már elég régen megtörtént. Inkább úgy veszem, hogy jó irányba haladunk tovább! ;) -
#855 Csak egy tipp, talán a hanggokkal lehet vmi hiba. Próbáltátok h a futtatás/dxdiag/hangok menüben a fizikai gyorsítást leveszitek/kikapcsoljátok?? -
#854 A kovetkezoben mar biztos lesz kozonseg is, igy a problemad megoldodik, ha kell vegigtoljak neked a palyan a kocsit :)
Probald ki esetleg, hogy letiltod a hangkartyad es ugy inditod el, hatha azzal akad ossze valami.
-
#853 nekem is ilyen problémám van :/ -
#852 hát nekem minden hogy fagyás van,time trial-ban és free ride-ban is.úgy is ha mindent kikapcsoltam.betölt a pályára és addig nincs is gond amíg nem adok gázt neki. -
#851 Valódiban nincs FFB ! :DDDD -
#850 Ez tenyleg utos lett, sok valtozassal, grat! Sok olyan dolgot lattam, ami a "kivansaglistakon" szerepelt, es bar masodlagos lett volna az elkeszitese (a fizika, motor, gumi mellett), megis elkeszult (pl. HUD kikapcsolhatosag, egerhasznalat a menuben, uj palya, kameranezetek):) THX!:)
Jo(bb) lett gumi mukodesre, erzesre, es latvanyra is. Most mar nincs egyedul az LFS ebben a funkcioban sem;)
Az FFB (Spring effektes) nekem is furcsa meg, de igazabol nem tudom milyen a valodi:))) Csak a "tobbiekhez" tudok hasonlitani (LFS, iR, nK, rF stb.).
De meg sorolhatnam, hogy milyen dolgok lettek jobbak (pl. festes, model, muszerek, hangok stb.), de igazabol minden ami a listaban szerepelt;) -
#849 csak az 1.0-ból indultam ki -
#848 nekem lehet ki-be kapcsolni a HDR-t, ami latszik is on-the-fly, ati 4850 -
#847 Hatarozottabban mar kezd hasonlitani egy autos jatekhoz, az 1.0-hoz kepest. Mar nem is erzem, hogy egy 5000 loeros sugarhajtomuves csodajarganyban ulok :)
Bar gondolom jelenleg tized rangu meg a grafika, meg a korites, menu stb, de remelem van egy-ket jo izlessel megaldott ember is a hatterben, mert a latvany ami fogad az tenyleg mintha egy programozo cicomazta volna fel az egeszet, finoman szolva is szornyu :)
-Lehet, valahogy allitani, ha jol vettem ki a fu kirajzolasanak a tavolsagat, mert boven a latotavon belul jelenik meg, igen zavaro !Egyszer csak a barna domboldal bezoldul stb.
-Talan picit sokat elakad az utszeli homokban, legalabbis neha nem ertem miert nem moccan, a grafikaban nem indokolja semmi.
-en is abba a taborba tartozok akik egyelore nem tudnak megbaratkozni ezekkel az arnyekokkal. Egyszeruen zavarja a szemem, meg az uv zold fak is :)
- Ez a logitech hulyesege, hogy a spring dumper-nel kell allitani az ffb erejet ? Mas jateknal akkor miert nem igy mukodik ?
-Menuben ne kelljen mar minden allitas utan entert nyomni, eletemben nem lattam ilyet, kozben a beallitas mar elotte is el bizoyos esetekben. Kaosz.
-Nem tudom honnan szedte az informaciot, hogy a Lcd monitorom 100 Hz-en is mukodik, de felve valtottam fel 1680-ba, mert alatta folyamatosan 85,100 Hz-et mutatott. Jo miutan az ember bevallalja a kockazatot, hogy nesze neked 100 Hz max kikapcsol es sose latom tobbet a jatekot, utana tudatosult csak bennem, hogy azt kulon is lehet majd utana allitani, es addig nem el az elozo beallitas mig ki nem lepek a menubol, mashol persze nem. 0 logikus mukodes.
-Ha csak ekkora elorelepes lesz majd az 1.2-ben mint most van az 1.0 . 1.1 kozott, es nem telik el kozte fel ev, akkor jo iranyba indultatok el :)
-
#846 Volt biza.És kurva jól nézett ki vele.Lezuhanyzok,aztán teszt:) -
#845 hmmm nekem az első gázadásnál kifagy a játék.... -
#844 érdekes, az előző bétában úgy emlékszem hogy volt HDR.
Kipróbáltam amúgy, bár felületesen csak, de nagyon tetszik, csak így tovább -
#843 ati kártya miatt -
#842 Még nem próbáltam az új bétát, de az volna az első kérdésem, hogy a HDR miért lehet szürke nálam? -
#841 baromi jó -
#840 köszönjük -
brutaldt #839 http://www.dimensiontechnics.com/?page_id=79
Itt a béta! :P -
#838 Hammm...nyammm,nyammm!!!Ide a bétával:P -
Csirkenyál #837 Ajánlom figyelmetekbe a weboldalon a sreenshotokat, én egy kicsit meglepődtem:P -
#836 Az egyelore csak egy szuksegszulte barkacs cucc, a logokkal egyutt;) Mivel hirtelen kikerult az oldal cime, publikus lett, hirtelen kellett valami. Majd folyamataban, egyenkent kivalasztva az epitoelemeket, szineket, formakat, lehet barkacsolni valami normalisat. -
#835 Biztos, hogy bonyolodik a szamitas, de azert elonye is van. Az igazit ugy sem lehet rendesen visszaadni, hiaba a rengeteg parameter, eleve 2D monitor, latoszog, sebessegerzet, kormenyzas stb. Ha sok reszletes adat alapjan szamolja ki, talan kevesebb az anomalia:)
Pl. kuplung:D Ha csak egyszeruen nem szamolja, vagy ha csak igen/nem, vagy ha linearisan, akkor OK, mukodik, eleg is, de olyan amilyen. De ha mar beallithato parameterekkel csuszast, surlodast, nyomatekot, rugo/pedal erot, melegedest, kopast stb. is szamol (az megsem egy fix kapcsolat, foleg hogy szabalyozhato:D), akkor valszeg mar az elso elindulaskor (valtozik a motorhang, a huzoero, csusztathato stb.), a felhasznalo aztmondja, hogy: "Igen, ez jol kezdoik!" :))
Persze, sok parameter = sok elb*sz*s:) De ha mar van egy alap, akkor nem jelenthet gondot. Mivel olyan nagy kulonbsegek nincsenek, a lenyeg hogy mukodjon f*sz*n:)
Persze, beallitas fuggo, de masik szimben van olyan, hogy alapjaraton, gaz nelkul, 50 km/h-val halad az auto, ugy hogy a fekpedal feligbenyomott allapotban van, es visit a fektarcsa:DDDDD Vagy orral all a szalagkorlatnal, es porognek a hatsokerekek (alapjaraton):))))
Igy en amellett vagyok altalaban, hogy legyen egy nagyon korrekt, reszletes AUTO fizika, amihez be van allitva a lehetosegekhez kepest a legjobban a kivant jarmu, es ennyi:) Aztan hogy mennyire hasonlit a reszletekben, az mar ugyis attol fugg, hogy "ki ul bele":) -
#834 csak azirt itam mert ezek megvalósítása nem bonyolult(gondolom én) minden adott már, és kis plusz munkával sokkal jobbá lehet tenni. -
#833 Ennyire ne rohanjunk előre:D -
#832 HU még nagyon fontosnak tarom hogy lehessen az ülést előrébb-hátrább, fentebb-lenteb álítani. meg a nézőpont fordulását a kormánymozgásfüggően(azaz arra fordulj a fej amerre meg ammennyire forditom a kormányt) mert ez nagyon sokat lök a realimusba. ezek várhatóak? esetlg FreeTracIR támogatás?