Pannónia Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Ha belefér az idõdbe, leírnád hogy mit fog tartalmazni az 1.1?

Olvass kicsit vissza. Vagy nézd meg a banner alatti linkeket. Természetesen egy béta már letölthetõ és hamarosan érkezik egy újabb, ismétlem NEM TELJES(!) csak egy kipróbálható ELÕZETES.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

matyi0323
Hali. Azt kérdezném, hogy le lehet tölteni valahonnan? tudom bolt meg stb..^^ meg, hogy milyen a gép igény? köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

JuanG
sztem a fák árnyéka is lehetne kisebb felbontású mert sztem a mostani zavaró és az igazi árnyékok se ilyen "élesek" ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hát ja... 😄

Amíg nem túl nagy plusz munka, addig próbálunk lefele is kompatibilitást biztosítani, de a DX9 támogatás mindenképp az alap, az alatt semmi!

Az 1.1 sokkal gyorsabb lesz, mint elõdje, mert pár dolgot sikerült optimalizálni, illetve lesz lehetõség egy erõs grafikai butításra a nagyon lassú kártyákhoz, mint az Ati 9600 széria. (ami a megadott min.konfig alatt van jóval...)
leho94
:SADAS:SAD?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
Legalabb lesz kihivas: hogyan fejlesszetek egy 2 ev mulva megjeleno programot, egy 3-4 eve elavult videokartyara😄DDD
Az 1.1-es bétában valszeg már nem lesz ilyen gondod, addig türelem!
Ha mégis, akkor megpróbáljuk megtalálni ennek az okát.
kemszi2
jó a banner srácok!<#wow2><#nevetes1>
Köszike, de ezt már próbáltam és egy re jobban belefáradok, de azért nem adom fel!😊
lac coo
Töltsd le ezt, és másold be a gamex\CShaders\background mappába! Talán jó lesz ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alaplap:
CPU típusa AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+
Alaplap neve Asus A7N8X v2.0 Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 3 DDR DIMM, Dual LAN, IEEE-1394)
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce2 Ultra 400
Rendszermemória 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
DIMM3 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
BIOS típusa Award (08/04/04)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM2)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)

Megjelenítés:
Videokártya RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 M😎
Videokártya RADEON 9600 SERIES (128 M😎
3D gyorsító ATI Radeon 9600 (RV350)
Képernyõ Acer X203W <20" LCD> (LAN080034201)

Sziasztok!
Miért nem indul pedig szeretném nagyon!
Ezt irja could not compile 'CShaders/phong_bump.glsl":
Proex kipufogóról kellene valami felszerelt alvázkép vöftihez, ha tudna valaki ilyen képet!
pajti
gyárekek! papír lada meg hungaríse asztal terítõ? hogy gondoltátok ezt bannernak? (vicc volt😊 <#idiota><#vigyor3>

Igy mar, hogy kint van bannerkent, mar nekem is tetszik!<#vigyor3> Pedig gondolom nem valtozott semmit a #669 hsz-hoz kepest.

Thx a Dimension Technics javításáért!
Nagyon jó a banner!!! <#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nem, sajnos az alapminõsége sem elég jó egy youtube videónak, de ebben több zaj is van, amit ha kiszûrök belõle akkor sem lesz az igazi.

Ideiglenesen lehetne belõle csinálni valamit, de nem igazán éri meg vele foglalkozni.

Az RPMet valóban elég ideig tartja. Az alapján jó lett volna.
Ez sem lenne rossz, ha kicsit szinesebb lenne. Tul szurke szerintem.😊

Ez nagyon ott van! 😄

www.smart-bus.hu

Penge88
Én erre szavazok || Remélem nemsokára elérhetõ lesz a 07 is a játékba...
\/

Illetve találtam egy videót, a hang témára... Nem tufom pontosan milyen fordulaton megy, kb olyan 5500-ra saccolom, Szerintem használható anyag...

http://www.youtube.com/watch?v=GyCBZ5-bitI

Olyan 0:22-nél abbahagyja a gumicsikorgást utána kábé 15 mpig közel állandó fordulaton megy a gép... Remélem tudtam segíteni!

Thank God, I\'m a Lada owner!

lac coo

De jó!!😊 Grat

Jól néz ki ez a másik kép is, de kérem...
Nem DimensionTech, hanem Dimension Technics a team neve.
Csabesz6
Hidd el vannak még csodabogarak<#ravasz1><#vigyor>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Dekurvajó😄!
07 rulez😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

rolee17
Nagyon jó a játék! Csak annyi a problémám, hogy hiába állítom be a billentyûket amikkel kanyarodjon, nem kanyarodik:S tudtok esetleg segíteni?

Forza Juve!!

lac coo
De akkor még nem nagyon volt miért szavazgatni ! 😄DDD
De addig maradhat, fiatalság úgysem szavaz ilyesmire 😊))) Csak ha hájtek a cucc ...😛PP

Alexease
Az elozot sem szavazta meg senki😄
lac coo
Ne rakd már ki szavazás nélkül 😊))))
Lehet mindenki okádik tõle ! 😄D

Alexease
<#zavart1>
lac coo
<#zavart1>....

JuanG
a pályatapadást-fizikát nem lehet vhogy átírni? csak úgy próbaképpen gondoltam 😛P

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
kipróbáltam én is a bétát, nagyon tetszik, alig várom hogy murván is próbálhassam a lada-t 😄D...a kormányzás nálam se túl jó, túlságosan érzékeny ahogy aesir is írta, de amúgy fasza és igéretes!! GRAT!

Alexease
Egyelore, ideiglenesen jo lesz😉 De a keszitoknek nem nagyon tetszett (valami), igy biztos valtoztatni kell rajta es/vagy masik kell. Addig akkor ez lesz😉
sztem túl kicsi bannernak <#idiota>

Máté94
#625 Banner?😊

Alexease
Most latom csak, hogy Hazigazda lettem😉 Akkor hirtelen a teendok😉

- Varok bannereket, 780x150 pixeles meretben, megszavazzuk, kivallasszuk, kiteszem
- Linkekre is szukseg lesz: weboldalak, letoltesek, szponzorok, bajnoksag, egyeb. Persze, ezekbol egyelore nem sok van, de majd lesz😉
maffioso
nekem akarok semmit, nem értettem, hogy miért mondod h ne ragozzam, én nem láttam h elõttem már mondták, hogy valoszinüleg a vessz véletlen maradt el, azt hittem te sem érted
de akk fejezzük be, mert a rallyé a téma itt

\"If in doubt, flat out!\"

Egy hatalmas smile kíséretében próbáltam arra célozni, hogy a nyelvtani hiba ellenére teljesen érthetõ a szövegkörnyezetbõl, hogy mi a lényeg, ezért értelmetlen ragozni a dolgot, erre Te ego kérdést csinálsz belõle. Írd le, hogy mit szeretnél hallani tõlem, hogy helyre álljon a lelki békéd.

Macskafogó: "ne ragozd Kuki, mert meghülyülök" 😄

www.smart-bus.hu

😄

Fejezzétek már be!
Vétettem egy nyelvtani hibát, erre ez a téma... 😊
maffioso
én meg nem hiszem, hogy megértetted, amit mondtam, és most ezért vagy ilyen

Nem hiszem, hogy fejtegetésre szorulna a történet.

www.smart-bus.hu

maffioso
? ezt most fejtsd ki kérlek

Kellene nekünk vfts motorhang a PRally-hoz!😊

Vagy legalább olyan hang-, ill. videófelvétel ami elég jó ahhoz, hogy kivágható legyen belõle.
Kellene egy legalább 20seces fix-RPM-es hangrészlet a motorról
lehetõleg 3000 feletti fordulaton. Persze, ha több fordulatról van, az mégjobb!

Meg egy alapjárati hang.

Aki tud az legyen szíves segítsen!!

THX!

(ide is)
Na ja, elnézést kívánok... 😊

Elmaradt a vesszõ!

De a szövegkörnyezet, azaz a válasz a kérdésre mégis egyértelmû. 😉
Bucser
Bármi lehet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem ezt ne ragozd tovább, egyre rosszabb! 😄

www.smart-bus.hu

maffioso
gondolom a budapestiek vagytok kérdésre akkor válaszol vki igy ha a nem után odarak egy vesszõt, cask elmaradt...igy lenne logikus