Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
nemtudom a fejlesztõk olvassák-e ezt a fórumot (az oldalukon beregeltem csak még nem küldte az e-mailt :S) de ami nekem az az egérrel való kormányzás. billel elég tré kormányozni, de ez nem csak errõl a játékról hanem az összes szimröl elmondható mivel nem tudom szabályozni rendesen mennyire forduljon a kormány.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én biztos végignyomkodnám elõbb ezeket, és csak utána várnám a sült galambot! 😉
www.smart-bus.hu
Gombnyomásra aktiválni lehetne a defektet egy gyors kanyarban,vagy a parkolós pályán ,meg lenne automata üzemmódja is véletlenszerû defekt😊
Tudom hülyén hangzik a kérés de beletennétek?
Mind a négy keréken külön kapcsolható defekt😊
Ez olyasmi lehetne mint a Viper Racingben a labda lövöldözés,csak egy kicsit komolyabb móka,meg hát rutint is szerezhetne az ember😊hisz az a szimulátor dologa...
Esetleg lehetne egy játékmód amiben csupa ilyen nyalánkságok lennének,defekt,tócsa(vízen felúszás),jégfolt,kátyú .
Ez demonstrálná a motor nagyszerûségét és egyedi is lenne tõle a játék.
További kitartó fejlesztést!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Thank God, I\'m a Lada owner!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De sok más apróság is változik itt-ott, ezért újra a teljes pack-ot kell majd letölteni, mert nem akarok ilyen kérdéseket kapni, hogy mi hova kell másolni, vagy felülírni...
Az alapvetõ különbség az, hogy a gamexban még nincs benne a FOG, azaz a ködeffekt, ami a félreértések elkerülése véget nem csak a köd megjelenítésére jó, hanem az elfehéresedés, vagy elkékesedés megjelenítésére is, ami a fenti képen jól látható. Ettõl a távolabbi növények fakulnak, de a közeliek kontrasztosabbak, és élénkebb színûek.
Ez a dinamikus megjelenítés még nincsen befejezve, és a textúrákat élénkre kell megcsinálni ahhoz, hogy majd az effektek után így nézzenek ki.
Mindemellett változtattam a színek telítettségén, és a következõ 1.11-es verzióban, ami ma estére kb meglesz ezt a változást is meg lehet majd nézni.
A fenti képrõl még annyit, hogy ez egy erõsen borult égbolt alatt készült, azaz nincsen látható tiszta kék égbolt az égen, ha odaképzeled magad, ellenben a fehér takarófelhõ teljesen fehér, és a nap azon úgy szûzõdik át, hogy a felhõ erõs fehér fényt bocsát ki. Ennek az oka az is, hogy a távolabbi növények fehéresek, és fakóbbak.
Ezek a dolgok sokkal bonyolultabbak annál, mintsem, hogy csak beállítom ilyenre azt jól van...
Gondoljatok arra is, hogy mi lesz, ha esik az esõ, vagy éppen éjszaka van.
Teljesen más megvilágítás, mások a fényviszonyok. Ezeket nem lehet pusztán textúraszínezéssel megoldani. Ha mégis, akkor napszakonként csinálhatnék különbözõ textúrákat a növényekre, de az mekkora pocsékolás lenne, mitöbb marhaság.
A fenti kép egyenlõre nem megjeleníthetõ a játékban így ahogy látszik, de törekszünk rá, hogy erre is kiterjedjen a dinamikus fényszámítás.
jol glondolom?
RGB azért néz ki most is elég jól, mert ott minden egy fotóról van kivágva és ugy van ráhuzva valamire, de ettõl ami az elõnye, hátránya is lesz.
Az árnyékkal kell valamit csinálni, nem a fákkal.
És még egy tanács: ne techdemot akarjatok csinálni, kicsit mintha átment volna a dolog a "rakjunk bele minden menõ dolgot, had ámuljon a nép" irányába !Ha lesz valami cross dolog is benne, hogy fog ez muzsikálni 10 autóval ???
Texturázáshoz pedig kérj tanácsot valakitõl, Alex-tõl akár ( õ elég jól nyomja...), mert ez így nagyon nem szép( tudom pre alfa, de akkoris, és hogy tudok-e ilyent az nem lényeg..) !
"Miért fogyasszon többet egy autó ha lassú" ...? 😉Mert most itt tartotok: van egy szuper új dolgokat használó engine, ami néhol DX5 korszakba épp' hogy elmenne ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Fogot lehet éppen most fogunk bele hegeszteni.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
és több pálya meg kocsi sztem
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
pl. ebbe megnézheted: http://ancientlegion.ext.co.za/
Mozinál nélkülezhetetlen, horror vagy akciójátékoknál úgyszint... Meg végülis bármilyen játékba belehet rakni... Lényeg, hogyha te "fotorealisztikusat" produkálni akkor is van még mit dolgozni rajta(és gondolom fogsz is). Egyébként nem kötekedni, vagy bántani akartalak, mert egyébként eddig nagyon is szép munka, és további sok sikert kívánok!
De meg az arnyekolas is ratesz egy lapattal😊 Pri meg minden, az teny, csak erdeke es furcsa, hogy a tizen-huszon meterrol az aszfaltra vetodo falevel arnyekok ilyen elesen rajzolodnak ki😊
De csak így tovább!
(Ugye nem automatán fog váltogatni a kamera a külsõ/belsõ nézet között?)
Hamarosan patch várható, ahol ezeket a hibákat javítjuk!
A csapat emailcímére sok levelet kaptunk, ahol külön dicsérték a grafikát.
Valószínûleg sok embernek mégiscsak számít, még akkor is, ha nem elsõdleges szempont, mert az nyilván a fizika.
Kíváncsi lennék milyen szövegek mennének itt, ha megvalósítottam volna azt az ötletemet, hogy a lombok levelei spekulárissan csillanjanak a napfénybe, és csaknem fehér színt árasztottak volna magukról!"
Jaj, ne már! Tegye fel a kezét, akit egy rally szimulátorban(!) a levelek színének élethûsége érdekel?!
Biztos hozzászokott a szemetek a fakó, esetenként színtelen szürke és sötét növényzethez.
Én a színeket valódi fényképekrõl kevertem ki!
Kíváncsi lennék milyen szövegek mennének itt, ha megvalósítottam volna azt az ötletemet, hogy a lombok levelei spekulárissan csillanjanak a napfénybe, és csaknem fehér színt árasztottak volna magukról!
Mert a valóságban még ilyen is van, bármennyire is furcsa ez.
Bekorlátoltak a lehetõségek ennél a technológiánál, amit alkalmazunk.
A lomb felbontása 1024*1024, de még így sem áll sok pixelbõl egy levél, amibõl nem könnyû olyan színeket keverni, hogy az ne legyen homogén, fõleg, hogy van mipmap is. Ezek a fák rengeteg lomból állnak, melyeket filleznie kell a videókártyának, és ez bizony gépigényes feladat, fõleg a shadow mappal együtt, ami a legmodernebb és legpontosabb árnyékszámítási eljárás! Ennek meg van az ára. Ezért gépigényes a grafika, ami egyébként egyáltalán nem az, mert nekem ne mondja senki, hogy egy 20ezres 8800GT elérhetetlen kártyacsoda napjainkban! (ezen a kártyán fullhd-ban megy)
Tessék lekapcsolni a shadow-t és a low-ra tenni a detail-t. Mindjárt lesz fps.
Ezt a grafikát nem lehet függetleníteni a ráhúzott effektektõl!
Az egészet egyszerre kell csinálni! Figyelembe kell vennem sok dolgot, amit egy effektszegény megjelenítésnél el lehet hanyagolni.
Még nincs is készen minden effekt ami lesz benne.
Sok emberke mond itt nagy dolgokat, de valójában fingja sincsen róla, engem csak ez zavar, nem az, hogy nem tetszik neki amit lát.
Nézd meg a Dirt színvilágát... Az lenne a valóság?? Nem is minõsíteném inkább.
Vagy, nagyon szépek az "önárnyékos" fényképbõl kivágott fák pl az rfactorban, csak éppen képtelenek dinamikusan változtatni a színüket a megvilágítás változásával. Én erre büszke vagyok, hogy meg tudtuk csinálni, és nem kevés meló volt összehozni.
Nem fejeztem még be a növényzet színvilágát, de a "fakókreátorok" soraiba nem fogok beállni, mert nekem más az ízlésem.
Vannak akik a Crysis-hoz hasonlítják amit látnak, mások meg azt mondják hogy csúnya. Nagyon valószínû, hogy akinek ez így nem tetszik, az a véglegesre is max azt fogja mondani, hogy elmegy. Sajnálom, de mindenkinek nem tudok megfelelni, és nem is szándékozom.
egy kis gond a gémmel, eddigi béták mentek faszán 1024x768 full minden, az uj béta meg nem indul el engine.exe hiba üzenettel.
gépem Amd x2 3800+ Geeforce 9600Gt 1024mb, 2 giga memoria
valami tipp?
elöre is köszi a válaszokat
Azert egy CRC fele projecthez, mar tizen-husz vagy tobb alkalmazott szukseges, plusz iroda, gepek, egyebek. Laza fejszamolassal is a 10 millio fele kozelit a havi koltsegvetes😉 Ha csak 1 evig fejlesztik (de altalaban 2-3 ev is kell egy ilyennek, ha az engine-t is meg kell csinalni), akkor osszessegeben mar igen szep summa😄
http://goo.gl/gd6Zi5