1591
-
brutaldt #1111 Nem tudom ki a keyboardmájszter, de nem az én művem, csak találtam. :) -
#1110 van egy youtube uploader progi, nekem azzal gyorsabban szokott menni
megy sotube is,c sak ott nem írja hol tart és idegesítő:) -
#1109 Ez nem az a videjó. :) -
#1108 36 sec es 156 MByte?! Jo sikerult tomorites:D Ez meg rendes HD-ben sem lenne tobb 10 MByte-nal:) De jok a fenyek a palyan. Bar erdekes hogy kulso kameraval vetted fel, belegallatszik minden:DD -
brutaldt #1107 http://www.youtube.com/watch?v=HBeZdPter74
Na itt a billentyűzet mester gyerekek! :D
-
#1106 Délután raktam fel videót,nem volt 40mb,és marha sokáig töltötte.Igaz torrenten is töltöttem fel közvbe:D -
brutaldt #1105 Mennyi ideig tart egy youtube videót feltölteni??
Egy órája várok rá. Az igaz, hogy HD és 156MB, de akkor is.
-
#1104 KÖszi :) -
brutaldt #1103 Lehet itt hackolgatni...
majd megnézzük, hogy a parallaxnál mi a kánya.
Lehetséges, hogy egyszerűen le kell majd kapcsolni, mert egyes kártyák nem fogják bírni.
Ha valaki nem tudná, ez mélységtextúrát számol és a falakon illetve a tetőkön, valamint a dobozokon látható az eredménye. -
#1102 tessék , feltettem máshová:| -
Solt #1101 Arra figyeljetek, hogy a beállításoknál semmilyen értéket ne vegyetek nullára! Én akkor tapasztaltam fagyást... -
#1100 Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
Miért a szar rapidra töltöttétek?:D -
#1099 pár hszel lejjebb ottvan a jó fájl.
ui.: én leszedtem , elis indul de kidob engine.exe hibával.wtf?:O -
#1098 Nekem nem indul el az új beta :(
Konfig az adatlapon, mi lehet a gond? -
Solt #1097 Nem baj... nekem tetszik! :D -
brutaldt #1096 Bazz, de hülye ez! Folyton újraküldte a szarját és most... -
brutaldt #1095 :D -
brutaldt #1094 :D -
brutaldt #1093 :D -
Solt #1092 Akkor új idő! :D 3:34:xx :D -
brutaldt #1091 AZ. :) -
#1090 ez még csak béta, egy lada vfts van benne, egy aszfaltos gyorsasági, meg egy gyakorlópálya... -
titan15 #1089 sziasztok! mirol szol a game? gondolom rally, de hogyan? magyar palyakon, ladaval? -
Vagtazo #1088 Nem tud valaki egy jo kormány beállitást? nem tudom beállitani mindig tul gyorsan reagál a legaprobb mozdulatra is
Logitech Momo Force EX kormányom van -
Solt #1087 Ez már az "új" fizika? :)) -
#1086 Sikerült elérnem a 170+km/h-t a rally pályán.:) -
brutaldt #1085 Közben megtudtam, hogy egyes ATI 9600os kártyákon az eredeti ati driverrel multitextúra hibával nem indul a game.
De az Omega driverrel megy. Ez azért érdekes...
-
brutaldt #1084 Nem vettem a lelkemre, de a csipkelődésre csipkelődés a válasz. ;) -
brutaldt #1083 Thx.
Jól érzed, erősebb lett, de nem is igazán maximális nyomatékban, hanem más lett a nyomatékgörbe, és immár pontos a "hosszú egyes" váltó és a végáttétel beállítása.
Beszélgettem Koltai Zolikával, aki sok hasznos dolgot mondott a VFTSről, így azokat figyelembe véve állítottam a setupot.
A meghajtáson kívül az első gátlókon állítottam, illetve a rugón.
Nem tudom, hogy ez most képes e már a 7 másodperces gyorsulásra 100on, de közel lehet hozzá. Esetleg lehet próbálkozni vele. -
#1082 Bocs ha a lelkedre vetted, nem bántásnak szántam. -
brutaldt #1081 Igen, bár ezeket bármikor bele lehet tenni, de majd erre is áldozunk egy kis időt.
-
brutaldt #1080 Hát az szép is lenne, ha fpsfüggő lenne... :)
Természetesen független a grafikától a fizika, hiszen akkor pontatlan lenne az egész.
Gondolj bele, hogy a reszimulációs replay mit művelne különböző gépeken, vagy akár ugyan azon, ha változna a szimuláció sebessége...
-
#1079 hát nekem az új verzió nem megy :S kiir vmi hibát -
#1078 kipróbáltam az új verzió, és úgy érzem sokkal jobb lett a fizika ill. irányítás...most gyorsabb kanyarokban ha túl gyorsan megyek könnyebben megindul a kocsi segge, és nem csak az orrát tolja...az is jó hogy erősebb lett kicsit a verda, ha jól érzem :))...most már tényleg durvva Lada feeling van, GRAT!!! -
#1077 Nem tudom mivel mesz, de en igazabol a kormanyra (FFB), es az erzesekre ertettem a dolgot;) Mintha kockasabban ereznem az autot ha kevesebb az fps. -
#1076 Szerintem, a fejlesztes elso szakaszaba erdemes lenne a mar mashol bevezetett "josagokat" atvenni:) Pl. az LFS mar eleg kiforrot, felhasznalobarat (persze csak olyan dolgokat, amelyek a megvalosithatok). Pl.:
- audio allitasnal kulon kulso, motor, gumi, efekt hangerok
- a nezeteknel cockpitpozicio (elore-hatra, fel-le, jobbra-balra), FOV, latoszog dolesek, pilota fizika (tomeg, mozgasok hatara, iranyok - elore-hatra, fel-le, jobbra-balra -, kanyarba benezesek, azok hatari, dolesek stb.), kulon-kulon autonkent elmenthetoen (automatan!)
- a kormany beallitasoknal FFB erok, igazi- es a jatekban szereplo kormany elfordulasa, kormenyszog allitas stb.
- stb.:)
Igazabol, minnel tobb dolgot lehet szemelyre szabni, annal egyszerubb lesz az elet.:P -
#1075 én is kipróbáltam hogy mindent levettem és szerintem azért jobb mert jobban látni a pályát -
#1074 Tenyleg, ha mar fps:) Hogy szamolja a progi a fizikat? Szinkronban a keppel vagy attol fuggetlenul fix frissitessel (100-X00Hz)?
Nalam ugyahogy megy (35-55fps), de ha leveszem a tukrozodest es az arnyekot, akkor 100+fps, es mintha sokkal jobban ereznem az autot;) Bar nehez eldonteni, mert lehet hogy csak a "szaggatas" miatt ereztem akadozobbnak. -
#1073 Minimum alatti konfiggal: 3000+, 1.5GB RAM, ATI9600PRO (128MB)
Időmérő pályán 15-17fps, persze mindent kikapcsolva.
Szóval fut így is, bár nem egy élmény így. -
#1072 am néztem a videót és jó lenne éjszakai rally is :)