Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mehet modnak, kezdheted XD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Játékmódok:
* CA Battle: CA, or Corner Artist Battles focus on drifting through the mountain pass. Normally, time is not a factor in drifting, but TXRD2 added time limits that can have no effect or can force you to the limit, balancing speed, angle, and line into a perfect combination.
* TA Battle: TA, or Time Attack Battles are runs against the clock. They show how truly talented you are at going fast. These races may or may not have ghosts which can add pressure to the match.
* SP Battle: SP, or Spirit Point Battles are the basic racing mode of the night. In these, you race until one player crosses the finish line or the other runs out of 'Spirit' and loses instantly. If you lose a lot of SP in a race against a team member that isn't the leader, you will have reduced SP for the next race.
* FL and LF Battles: FL/LF, or First-and-Last/Last-and-First Battles are a new addition to the DRIFT series. In these, one car starts directly in front of the other. If the lead car pulls 200m ahead, the race is over. Likewise, if the rear car pulls 100m ahead, that also ends the race. If neither of those happen, the car that finishes first wins. These races are employed mostly for Slasher battles and tougher opponents.
* TAC Battles: TAC, or Time Attack Collision Battles are identical to TA Battles with an added feature: you now have SP to defend. If you hit the walls, you lose SP and, as always, you lose. These are one of the two more uncommon races.
* CAT Battles: CAT, or Corner Artist Target Battles are commonly considered the essence of evil. In these extremely rare battles you must get a specific amount of CA Points each corner or you fail. These are pretty much reserved for Sponsor Tests.
Vagyis max 2 autót kellene egyszerre megjelenítenie + fizikát számolnia rájuk... 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ha azt mondom, hogy makró rücskök, akkor az polygonokból áll, és én modelleztem bele a pályába.
A mikró-t a programozó adja hozzá.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A programozónk nem nagy játékos, és néha saját elképzelései vannak dolgok megvalósításáról, amit nekem kell kordában tartanom. 😊
Azért is sokat gyõzködtem, hogy legyen meg rendesen az egeres használat a menüben, illetve a menüpontok ugorjanak a tetejére vagy az aljára, ha az ellentétes irányban közelebb el lehet jutni a nyilakkal.
Szóval türelem. Egyenlõre a menü azért van, hogy legyen valami, ahol minden beállítható, ami kell.
A fûre 10 centis +- tûrésû mikrorücskösség van rászámolva. Az simán elõfordulhat, hogy a hajtott kerekek ilyenben akadnak el, és a fû rossz tapadási képessége miatt nem tudsz onnan kikászálódni.
Lehet a fû tapadásán kicsit enyhítünk, de a gödrök a talajban szerintünk reálisak.
A pálya részletessége még majd javul, vagy lesznek jobbak, ez meg megmarad ilyen unalmasnak... 😊
Nem tudom pereltek-e mar be valakit azert, hogy teljesen lemasolja szinte minden mas jatekban elfogadott beallitasi metodust, de ketlem. A bevallt, jo, gyakran hasznaljak, nem art beallni a sorba, a felhasznalok kenyelmi , elegedettsegi szempontjait figyelembe veve.
Olyan mintha ti ragaszkodnatok ahhoz, hogy ha jobbra tekerem a kormanyt akkor mert mi nem "Kopirozunk" balra indul el a kocsi 😊
De igazad van ez legyen a legkisebb problema ! De probaltam nem hardcore szimes szempontbol nezni, mert talan nem is vagyok az, hanem mint egy mezei user, aki szeretne eljutni addig, hogy vezessen a jatekban, de elobb meg kell kuzdenie a beallitasokkal. De az ilyen embernek konnyen mar az elejen lefele lehet gorbiteni a szajat, es akkor a tovabbiakban is negativan all a jatek tovabbi reszehez, legyen barmilyen jo is, igy egy meggyozo fomenu se artana majd a kesobbiekben 😊
Igen sokat megyek RBR-el, de ott akar fel palyakat is meglehet tenni, a fuvon foldon stb, mig elakad, elsullyed az ember. Itt valahogy az volt az erzesem, ahogy leterek az utrol akar 20 cm-ert is egybol mintha fel meteres homokban talalnam magam amibol nem tud kijonni a kocsi. Persze lehet, hogy mindig rossz helyen tertem le, majd kiprobalom megint 😊
Itt valaki irta, hogy tul egyhangu a palya, ami gondolom szinten valtozni fog kesobb, de ezt nem szeretnem minden eszrevetelhez hozzairni 😊
Konkretan nekem nem a nezok hianyzonak, hanem a palya valtozatossaga, ha nem kap az ember idonkent valami meglepo, latvanyos, egyedi grafikai hangulati elemet, egy kis tisztas, kidolt fak, mas szinu levelek, hibas utburkolat stb, akkor hajlamos azt erezni, hogy egy 10 meteres szakasz ismetlodik, hamar unalmas lesz. RBR-e utalva ez a legtobb helyen profin megoldottak !
A magyar utakra hajazva en konkretan akar jo mely godroknek is orulnek egy ket szakaszon, ahol lassitani kell, mert leszakad a futomu 😊
Amit legjobban varok az barmilyen utfelulet, ami vegre nem aszfalthoz hasonlithato. Murva, homok, sar minden ami nalam a rallyt jelenti.
szerintem
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Itt azért már kezdtem félni közben... 😄 Vannak még hibák, de, ha valakit érdekel, és lesz egy kis idõ, akkor csinálok egy videót róla....
www.smart-bus.hu
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
3:45:41 (bõven van még benne jó pár mp)
Ui.: Hogy kritikus is legyek... sok a fékerõ, és picit lomha a lelkem! 😉
www.smart-bus.hu
Az 1.1b nagyon jó lett, még csak bill-et próbáltam, de este majd kormánnyal is csapatok.
elég szépen lehet keresztbe menni vele, még bill-el is!😊
a grafikai beállítások azok lehetnének részletesebbek is, árnyékok felbontására gondolok itt. ne csak on-off.
de ezek ilyen kis "apróságok"!
tényleg, lehet majd moddolni? saját felni, saját skin,pályák,stbstb.
gratula és csak így tovább.
Éjszakai verseny biztosan lesz.
idõjárást tesztek bele? Esõ?(nagyon faxa lenne, grafika szemopontból is)vagy hó?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Délután ki fogom próbálni...
Megnéztem a replay-t. Szerencsére ez éppen hibátlanul leszimulált nálam is.
Sajnos vannak gépek melyek felvétele, vagy lejátszása hibázik még.
Az idõeredmény nem rossz, de látom fogsz te még 1-2 sec-et lefaragni ebbõl. 😊
Ezzel a beállítással én sem mentem sokat. Egy 3:47-es eredményem van.
Ha valaki tökéletesen végigmegy, az szerintem meg tudja közelíteni a 3:40-et.
Persze, normál esetben nem mész végig 15 ször egy szakaszon. 😊
A pályáról még hiányoznak dolgok. Legfõképp nézõk, ami majd változatosabbá teszi a terepet.
Window módra miért lenne szükség?
Azért nincsen Restart funkció, mert akkor is újra kell tölteni a pályát.
De majd megoldjuk.
Majd idõvel lesz egy Replay menü, amiben lehet majd állítani, hogy fix nézeteket játszon le, vagy az automatikust, ami most megy.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
- jobb a kormányzás már lehet eléggé ladásan menni néhol, alig várom a murvát, remélem már dolgoztok rajta 😊)
- graf király
- jó lenne egy restart funkció a esc menüben
- window mód lesz majd benne??
- visszajátszásnál jó lenne manuálisan kapcsolható kamera, nekem most autómatán váltogatja, és csak a belsõ kamerákat...
- fûben, árokban az elakadás pont jó, sztem reális lett...
- a pálya így 15 felfutás után eléggé unalmasnak-egyhangúnak tûnik, fõleg ha azt nézzük hogy még itiner sincs, vagyis annak hiánya + izgalmat jelent...
3:49-es idõ milyen, ti mennyit mentek?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valaki tud küldeni egy konfig fájlt bekapcsolt HDR-rel?😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Vannak régebbi kártyák, amivel képtelen menni a hdr, de azért csak elindul a game és mocskos lassú, az mellett, hogy nem jól jeleníti meg a képet.
Erre néztünk egy szûrést, ami az ilyen kártyákat kiszûrve eleve nem engedi meg a hdr bekapcsolását.
Úgy látszik, ezen még csiszolni kell, mert túl jól szûr... 😊
A megoldást számodra most abban látom, hogy esetleg próbálj meg egy valakitõl kapott konfigfile-t, hátha abból megengedi majd, bár állítani továbbra sem fogod tudni, de akkor be lesz kapcsolva elvileg.
Forza Juve!!
Asus p5b alaplap, c2d e8500, 2x2gb ddr2-800, radeon hd3870, sb audigy ls, windows vista ultimate x64 sp1
Sajnos ez annyira speciális probléma, hogy csak egy ilyen, vagy hasonló laptopon lehet igazán bugfixálni.
De majd próbálunk hozzájutni egy ilyenhez.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Alex vagy valaki?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Különben esélytelen, hogy megtaláljuk az okát!
Késõbbiekben még 2-3 gépet muszáj lesz összeraknunk, mert sajnos a mi gépeinken hibátlanul megy, így nem tudhatjuk, hogy más gépeken lesz e problémája.
Bar gondolom jelenleg tized rangu meg a grafika, meg a korites, menu stb, de remelem van egy-ket jo izlessel megaldott ember is a hatterben, mert a latvany ami fogad az tenyleg mintha egy programozo cicomazta volna fel az egeszet, finoman szolva is szornyu 😊
- Nagyjából ez is a helyzet. A menü kizárólag programozói grafikát kapott. 😊 Természetesen ez egy béta, és nincs szüksége jobb menüre szerintünk.
Egyébként az RBR menüje sem nagy szám, ha innen nézzük a dolgot.
-Lehet, valahogy allitani, ha jol vettem ki a fu kirajzolasanak a tavolsagat, mert boven a latotavon belul jelenik meg, igen zavaro !Egyszer csak a barna domboldal bezoldul stb.
Nem, a füvet csak kikapcsolni lehet. Majd optimalizálunk rajta, hogy a láthatóságát is be lehessen lõni. Elég gépigényes tud lenni, ha árnyék is vetül rá.
-Talan picit sokat elakad az utszeli homokban, legalabbis neha nem ertem miert nem moccan, a grafikaban nem indokolja semmi.
Miért a valóságban belátsz a susnyásba, hogy miért forog el a kerék? 😊
RBR-el nem játszottál még? Ott is a semmitõl nem lehet néha elindulni.
Azt akartuk elérni ezzel a mikrorücskösség számítással, hogy ne legyen kifizetõdõ nascarpályának használni a domboldalt. 😊
-en is abba a taborba tartozok akik egyelore nem tudnak megbaratkozni ezekkel az arnyekokkal. Egyszeruen zavarja a szemem, meg az uv zold fak is 😊
Hát sajnos mindennek megvan a technikai korlátja, de az árnyék ki is kapcsolható ha zavar. 😉 Nem tudom mennyivel tetszene jobban egy GTA 4as szort effektusú árnyék, de sztem az se jobb.
A fák zöld színe nem UV. Nézzél meg pár fényképet a napsütésben.
Persze ezeken még lehet hogy még változtatok, de a többségnek tetszenek ezek a színek.
- Ez a logitech hulyesege, hogy a spring dumper-nel kell allitani az ffb erejet ? Mas jateknal akkor miert nem igy mukodik ?
Ez a mi "hülyeségünk"... 😊 Nem azt a rendszert használjuk amit más játékok, mert ezzel pontosabb és gyorsabb adatokat lehet küldeni az FFB-nek. Ez a dolog még lehet változni fog.
-Menuben ne kelljen mar minden allitas utan entert nyomni, eletemben nem lattam ilyet, kozben a beallitas mar elotte is el bizoyos esetekben. Kaosz.
Ez lenne a legnagyobb probléma, hogy a játék elõtt 2 percet állítgatással kell tölteni, és miután elmentette a game, többet be sem mész a settingsbe?
Minden játékban másképp mûködnek dolgok. Mi nem kopírozógép vagyunk, hanem így láttuk jónak.
-Nem tudom honnan szedte az informaciot, hogy a Lcd monitorom 100 Hz-en is mukodik, de felve valtottam fel 1680-ba, mert alatta folyamatosan 85,100 Hz-et mutatott. Jo miutan az ember bevallalja a kockazatot, hogy nesze neked 100 Hz max kikapcsol es sose latom tobbet a jatekot, utana tudatosult csak bennem, hogy azt kulon is lehet majd utana allitani, es addig nem el az elozo beallitas mig ki nem lepek a menubol, mashol persze nem. 0 logikus mukodes.
A hülye windowsból, meg a monitordriver által engedélyezett lehetõségekbõl vette ki. Azért komoly dolgokba tudsz belekötni ám... 😊 Vannak játékok, ahol 0 korlátozással bármit meg lehet adni, aztán lesz ami lesz.
Nekem 24"os LCD moncsim van, és csak azt engedi a program, amit a win felbontásának is meg lehet adni.
-Ha csak ekkora elorelepes lesz majd az 1.2-ben mint most van az 1.0 . 1.1 kozott, es nem telik el kozte fel ev, akkor jo iranyba indultatok el 😊
Köszi az észrevételeket. Azért az az elindulás már elég régen megtörtént. Inkább úgy veszem, hogy jó irányba haladunk tovább! 😉
Probald ki esetleg, hogy letiltod a hangkartyad es ugy inditod el, hatha azzal akad ossze valami.
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jo(bb) lett gumi mukodesre, erzesre, es latvanyra is. Most mar nincs egyedul az LFS ebben a funkcioban sem😉
Az FFB (Spring effektes) nekem is furcsa meg, de igazabol nem tudom milyen a valodi😊)) Csak a "tobbiekhez" tudok hasonlitani (LFS, iR, nK, rF stb.).
De meg sorolhatnam, hogy milyen dolgok lettek jobbak (pl. festes, model, muszerek, hangok stb.), de igazabol minden ami a listaban szerepelt😉
Bar gondolom jelenleg tized rangu meg a grafika, meg a korites, menu stb, de remelem van egy-ket jo izlessel megaldott ember is a hatterben, mert a latvany ami fogad az tenyleg mintha egy programozo cicomazta volna fel az egeszet, finoman szolva is szornyu 😊
-Lehet, valahogy allitani, ha jol vettem ki a fu kirajzolasanak a tavolsagat, mert boven a latotavon belul jelenik meg, igen zavaro !Egyszer csak a barna domboldal bezoldul stb.
-Talan picit sokat elakad az utszeli homokban, legalabbis neha nem ertem miert nem moccan, a grafikaban nem indokolja semmi.
-en is abba a taborba tartozok akik egyelore nem tudnak megbaratkozni ezekkel az arnyekokkal. Egyszeruen zavarja a szemem, meg az uv zold fak is 😊
- Ez a logitech hulyesege, hogy a spring dumper-nel kell allitani az ffb erejet ? Mas jateknal akkor miert nem igy mukodik ?
-Menuben ne kelljen mar minden allitas utan entert nyomni, eletemben nem lattam ilyet, kozben a beallitas mar elotte is el bizoyos esetekben. Kaosz.
-Nem tudom honnan szedte az informaciot, hogy a Lcd monitorom 100 Hz-en is mukodik, de felve valtottam fel 1680-ba, mert alatta folyamatosan 85,100 Hz-et mutatott. Jo miutan az ember bevallalja a kockazatot, hogy nesze neked 100 Hz max kikapcsol es sose latom tobbet a jatekot, utana tudatosult csak bennem, hogy azt kulon is lehet majd utana allitani, es addig nem el az elozo beallitas mig ki nem lepek a menubol, mashol persze nem. 0 logikus mukodes.
-Ha csak ekkora elorelepes lesz majd az 1.2-ben mint most van az 1.0 . 1.1 kozott, es nem telik el kozte fel ev, akkor jo iranyba indultatok el 😊
szerintem
Kipróbáltam amúgy, bár felületesen csak, de nagyon tetszik, csak így tovább <#eljen>#eljen>