1591
-
agp-s csak többévesbe van -
Az arnyek is jobb, hogy vilagosabb, igy nem annyira zavaro a reszletessege, es kozelit afele, mintha el lenne mosva es szortabb lenne a fenytoresek es a reflektiv fenyek miatt. -
En nem tudom miert csinalja, de ahogy hozzaerek a szalagkorlathoz, azonnal megjelenik. Az ott baloldalt egy feketezaszlo lenne, vagy csak ugy nez ki?:)
A szinek jobbak lettek, ha lesz "kod" akkor az meg sokat segit rajta.
-
Szerintem nem több éves gépeken kéne tesztelni egy olyan játékot,ami még jópár mai gépet is meg tud fingatni:D -
2 hete volt itthon egy gfmx4 meg egy p4-es lap agp-s csak már nincs nálam :S. De egy 2,4ghz-s celeront fel tudok ajánlani ha az segít valamit. Azt viszont nemtudom hogy működik-e meg hűtője sincs de azt tudok szerezni végülis...
Egy ilyen gépet olcsón össze lehetne pakolni lemész eg kis számtechszervízbe és kész. Esetleg bontó. Ott mindig vannak ilyen régi cuccok. -
brutaldt #1026 Nincs mese, nem csak több videókártya kell nekünk előbb-utóbb tesztelésre, de több típusú kormány is...
Ezeket a hibákat másképp nem lehet kiszűrni.
Tudom, hogy nem kis kérés, de ha valakinek régebbi DX9es kártyája hever a fiókban, és nem sajnálna megválni tőle, akkor szívesen fogadnánk.
AGP-s konfigunk jelenleg nincs, ezért egy ilyen gépre is szükség lesz majd.
(összerakjuk, ha van mi(ket) beletenni tesztelni).
-
Igen azt is feljebb vettem -
brutaldt #1024 Ütközésnél??
HM....
Azt sejtem mitől "generálódhatott", de hogy ennek mi köze lenne az ütközéshez...
Egyébként változtak a színek, vélemény?
-
A Spring/Damper efekteket is feljebb vetted a driverbeallitasnal?:) -
Valamiért nálam Logitech DFP kormánnyal nincsen FFB. Már próbáltam windowsban feljebb húzni az erősségét, de ez se segített... :( -
Es kozben generalodott egy kis bug is. Utkozesnel jon elo:
-
Meggyogyult az oldal:)
Gamex 1.11 Beta -
Szó stint elvittél egy körre :D -
Köszi, állat lett a videó, jó a pálya, csapatni akarok... áááá -
Jo lett, foleg azoknak elonyos, akinek esetleg nem indul, nem mukodik, nem tudja megnezni stb. -
gamex2.wmv VIDEÓ
bocsi a minőségért, de nem volt kedvem sokat tökölni vele :DDD -
Jajjj az jóóóóóóóóóóó erre vágytam! Egy kis feszkó levezetős pálya, még ha nem is tecsó parkoló de nahgy placc ahol ki élhetem a nehéz jobb cipő előnyeit! cool már csak haza kell jutnom :D -
Gyuszy93 #1014 Köszi:) -
Ez meg csak Beta, most keszul, letoltes a hivatalos oldalon (banner alatt, de most nem mukodik;P). -
Solt #1012 Kizárólag az alfa és a ceta verzió közti rész az elérhető egyelőre... -
Gyuszy93 #1011 Üdv!
Ki szeretném próbálni ezt a játékot és annyi lenne a kérdésem hogy ez még csak BÉTA verzióval elérhető?? Vagy van már valami komolyabb fejlesztés is? /Csak mert én nem találtam/ -
gyakorló pálya, raktár-telephely :))) -
brutaldt #1009 Biztos találkoztál már ilyen játékmóddal.
A lényege az hogy nincs semmi lényege. :)
Szabadon lehet csapatni az autóval a pályán belül. -
Free ride-on mit lehet érteni? Sajnos nem tudok vele játszani remélhetőleg csak csütörtökig... :( :( -
jó lesz ez a fizika, egész jókat drifteltem tegnap freeride-ban:
Lada drift -
brutaldt #1006 Lesz még olyan, hogy ezzel a képpel is össze lehet hasonlítani a gamexot! ;)
De amit írtam azt szerintem te megértetted.
Az RBRék mindent beállítottak egy középfakó értékre, hogy úgy általában jó legyen a napszaktól, meg az időjárástól függetlenül.
A gamexben pedig mindent a dinamikus fény, és egyéb effektek színeznek (majd) át, olyanra, amilyennek az adott esetben lennie kell.
Egyébként, ha mindent leveszel csontra (statikus reflekció, azaz a low beállítás rajta lehet, akár az RBRben), akkor sztem a gamex sem visz többet mint az RBR (az autó felbontása, és a textúrák jóval nagyobbak) ami egyébként egyáltalán nem jól optimalizált (lehetne gyorsabb is egy DX9es kártyán...), ismerve a pályafelépítését.
Ezt egész egyszerűen onnan tudom, hogy az RBR egyik pályáját kipróbáltam a gamexban úgy ahogy az az RBRben látszik. -
PacsutaTibi #1005 Majd csak holnap. Most megyek Tévézni(Tűzvonalban,Gyilkoselmék,Aztán meg IRC az EUROSPORTon /pontosabban én a neten nézem/) :D -
Mai napon jöttem rá,hogy milyen jó is ez a játék.Egyszerűen leírhatatlan élményt okoz a játék( és egyben függőséget is).Amint kilépek a játékból,nem tellik el 10perc hogy újra játszani akarok vele.Grat a készítőknek. -
ez a progi nekem kell :D leszedem és ha elakadok akk tudsz segíteni privátba? -
PacsutaTibi #1002 Pedig igen is jó ha lehet valamit egérrel irányitani. Mert pl munkahelyre nem tudsz bevinni kormányt :D
De most komolyan, akinek nincs pénze kormányra, annak igen is jó ha van egér irányitási lehetőség. Pl nekem is a tesómmal 1 kormányunk van a 2 gépere, szóval egyszerre csak egyikünk tud kormánnyal jáccani. És az egér mégis csak egy analóg eszköz. Nem kell nyomogatni a kanyargombot, hanem csak szépen elhúzod és akkor ott marad a kormány ahova tekerted.
Hozzá kell tennem hogy az alap billentyűzet beállitással is, meglepően jól lehet irányitani a Pannónia Rally-t!
Én most egérrel jáccom, ugyanis létezik egy ppjoy nevű progi, amivel virtuális joystickká lehet alakítani az egeret, így minden játékot lehet ezzel irányitani, Rfactort,RBR-t,Pannóniát....
(én pl lfsbe még életembe nem mentem csak billel, amig nem volt kormányom addig egérrel, utána amékkel kedvem vagy lehetőségem volt menni.) -
Solt #1001 Én nem tudom Villeneuve honnan tud a belpolitikai helyzetünkről, de igaza van! :D Viszont, ha autó, akkor azt kormánnyal kell irányítani... nekem már ezek az F1-s fél bigyók is idegesítőek... hiába no, maradi vagyok! :D
Ha meg F1-s haverunk nem tekergetni akar, hanem húzogatni, az az ő dolga, de ilyen butaságokat ne beszéljen! :D Lenne ötletem, hogy mijét húzogassa, vagy rángassa! :D -
Solt #1000 Én imádok jó időt menni... ha sikerül az hizlalja az ember máját, de ennél még fontosabb, hogy érem el!
Én ezekkel a vezetés élménye miatt játszom... amit csak tudok, mindent minél valósághűbbre állítok... nekem ez jelenti az élményt! Semmilyen WR nem kéne úgy, hogy egy egeret rángatok magam előtt! Sírni tudnék ettől!
-
én egérrel nemtok driftelni akk má inkább bill ha nincs kormány...
am próbált már valaki hogy controllerel milyen? mert nemsokára sikerül szereznem egy box360 conntrollert ocsópénzért és egy ideig akk azzal nyúzom a VFTS-t :) -
Ha jol emlekszem, Villeneuve is azt mondta, hogy a kormany mar reg elavult, massal kellene az autokat iranyitani:D Lehet hogy igaza van;D -
jaja egérrel menték a legjobb időt de tényleg illúzióromboló egérrel de azért meg lehetne oldani pl az olyan usereknek mint én :) -
Nem gond, ha van benne eger lehetoseg, de nem az az elsodleges;) Majd a vegen:D Persze, ha nagy ra az igeny, ettol lesz nepszeru, akkor had menjen:D
LFS-ben foleg a drift miatt hasznaljak egerrel, mert "csak ide-oda kell rangatni", es elhiszik, hogy ok mar tudnak driftelni:D -
Ha jól tudom,akkor egy ideig a WR-t egy billentyűs-egeres gyerek tartotta xfg-vel.Hogy még most is az övé-e azt nem tudom. -
Solt #994 Van ez így, adom... főleg azokat nem értem akik direkt így játsszák pl az LFS-t... végül is az ő dolguk! :) -
Az az osszehasonlito kep azert nem az igazi;) Teljesen mas a ketto alapja. Az a RBR-hoz hasonlitgatni nagyon jo. Latszik rajta, hogy profik, egyszeru grafikaval (PS2-on megy) latvanyosan osszeraktak, dinamikus mozgo objectekkel, kozonseggel, esovel, stb. Igy azert jobban latszik, ezeket erdemes hasonlitani;)
-
tudom nemrég ment tönkre kormányom már nem élhette meg a pannonia rally-t legközelebb nyáron lesz rá pénzem mert suli miatt most nemtok dolgozni, millerek meg nem vagyunk szal a géphez én veszem a cuccokat és most ment el egy csomó pénzem jogsira is :S