Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ezt a fájlt nem tudja megnyitni az 1.11,és kilép.Valaki feltöltene egy jót?
VGA: HD4830 512mb
Proci:E5200
Ram:CSX 2048mb 800mhz
Alaplap:Gigabyte ga-ep43-s3l
Hátha ezek segítenek valamit.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2) Az árnyékok amit a fák vetnek kevésbé sötétek.
egyszóval kicsit valósághûbb lett.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Raadasul, az online szinte kulon szakma😉 Kismillio dologra kell figyelni, nagymertekben befolyasolja a megvalositsat a grafikai-, effekt-, hangengine, az interaktivitas, utkozesmodel, fizika stb.
Pl. ha vannak/lesznek kidontheto, torheto objectek, leszakado alkatreszek, amelyek befolyasoljak az autok mozgasat, viselkedeset (fennakad rajta), akkor azt is "at kell vinni" korrekttul, mert anomaliak lesznek😉
Vagy ha komolyabb porfelhot general 1-1 auto, az erosen korlatozza a latotavolsagot, az sem art, ha megjelenik rendesen a "tuloldalt"😊
Vagy az utkozes modell, nem mindegy hogy az autot egy extralowpoly objecttel vizsgalja, vagy egy nehany szaz polys komlex cuccal.
csak legyen rallycross hogy test-test ellen is lehessen küzdeni úgy sokkal izgisebb mint egy idõeredménnyel versenyezni 😊
A szinek jobbak lettek, ha lesz "kod" akkor az meg sokat segit rajta.
Egy ilyen gépet olcsón össze lehetne pakolni lemész eg kis számtechszervízbe és kész. Esetleg bontó. Ott mindig vannak ilyen régi cuccok.
Ezeket a hibákat másképp nem lehet kiszûrni.
Tudom, hogy nem kis kérés, de ha valakinek régebbi DX9es kártyája hever a fiókban, és nem sajnálna megválni tõle, akkor szívesen fogadnánk.
AGP-s konfigunk jelenleg nincs, ezért egy ilyen gépre is szükség lesz majd.
(összerakjuk, ha van mi(ket) beletenni tesztelni).
HM....
Azt sejtem mitõl "generálódhatott", de hogy ennek mi köze lenne az ütközéshez...
Egyébként változtak a színek, vélemény?
Gamex 1.11 Beta
Charade GTti
Thank God, I\'m a Lada owner!
www.smart-bus.hu
Ki szeretném próbálni ezt a játékot és annyi lenne a kérdésem hogy ez még csak BÉTA verzióval elérhetõ?? Vagy van már valami komolyabb fejlesztés is? /Csak mert én nem találtam/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A lényege az hogy nincs semmi lényege. 😊
Szabadon lehet csapatni az autóval a pályán belül.
Thank God, I\'m a Lada owner!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
De amit írtam azt szerintem te megértetted.
Az RBRék mindent beállítottak egy középfakó értékre, hogy úgy általában jó legyen a napszaktól, meg az idõjárástól függetlenül.
A gamexben pedig mindent a dinamikus fény, és egyéb effektek színeznek (majd) át, olyanra, amilyennek az adott esetben lennie kell.
Egyébként, ha mindent leveszel csontra (statikus reflekció, azaz a low beállítás rajta lehet, akár az RBRben), akkor sztem a gamex sem visz többet mint az RBR (az autó felbontása, és a textúrák jóval nagyobbak) ami egyébként egyáltalán nem jól optimalizált (lehetne gyorsabb is egy DX9es kártyán...), ismerve a pályafelépítését.
Ezt egész egyszerûen onnan tudom, hogy az RBR egyik pályáját kipróbáltam a gamexban úgy ahogy az az RBRben látszik.
De most komolyan, akinek nincs pénze kormányra, annak igen is jó ha van egér irányitási lehetõség. Pl nekem is a tesómmal 1 kormányunk van a 2 gépere, szóval egyszerre csak egyikünk tud kormánnyal jáccani. És az egér mégis csak egy analóg eszköz. Nem kell nyomogatni a kanyargombot, hanem csak szépen elhúzod és akkor ott marad a kormány ahova tekerted.
Hozzá kell tennem hogy az alap billentyûzet beállitással is, meglepõen jól lehet irányitani a Pannónia Rally-t!
Én most egérrel jáccom, ugyanis létezik egy ppjoy nevû progi, amivel virtuális joystickká lehet alakítani az egeret, így minden játékot lehet ezzel irányitani, Rfactort,RBR-t,Pannóniát....
(én pl lfsbe még életembe nem mentem csak billel, amig nem volt kormányom addig egérrel, utána amékkel kedvem vagy lehetõségem volt menni.)
Ha meg F1-s haverunk nem tekergetni akar, hanem húzogatni, az az õ dolga, de ilyen butaságokat ne beszéljen! 😄 Lenne ötletem, hogy mijét húzogassa, vagy rángassa! 😄
www.smart-bus.hu
Én ezekkel a vezetés élménye miatt játszom... amit csak tudok, mindent minél valósághûbbre állítok... nekem ez jelenti az élményt! Semmilyen WR nem kéne úgy, hogy egy egeret rángatok magam elõtt! Sírni tudnék ettõl!
www.smart-bus.hu
am próbált már valaki hogy controllerel milyen? mert nemsokára sikerül szereznem egy box360 conntrollert ocsópénzért és egy ideig akk azzal nyúzom a VFTS-t 😊
LFS-ben foleg a drift miatt hasznaljak egerrel, mert "csak ide-oda kell rangatni", es elhiszik, hogy ok mar tudnak driftelni😄
www.smart-bus.hu