1591
10990605341231393056.jpg
  • brutaldt
    Soltnak is kellene már. Ő autózza a rekordokat tudtommal. :)

Valaki kérdezte, hogy a fejlesztők hogyan mennek...
    Hát biztos vannak nálunk jobbak. Szoktunk játszani, de spec az új beállítással csak addig játszottam, amíg azt állítgattam. Nem tréningeztem azóta vele. Van más dolgom... :)
  • Toya
    Hát jó lenne :)
    Öröm volt nézni az előző menetet is.
  • JuanG
    murvát nagyon várjuk, az a vfts savaborsa :DD
  • JuanG
    még nem...menjek? :P ...próbáltam még 1.1 -el egy jó ladás menetet nyomni, de még nem jött össze...de majd próbálkozom :D...
  • Toya
    Juan mentél már az 1.11-el valami elmebeteg és hibátlan futamot?
    Esetleg van róla visszajátszásod?
  • csige791
    itt a komplett iRacinges mezony :) kiraly!
  • brutaldt
    Nem titok, hogy van egy Trabantunk is, de addig nem szeretnénk már betenni, amíg nincs hozzá megfelelő hang.

Aki tudna felvenni anyagot, az kérem jelezze!
  • Penge88
    Jah, mikorra várható új autó? Jelenleg fejlesztetek valami új masinát? Nem muszáj lelőni a poént, csak hogy a közel jövőben számíthatunk-e ilyesfajta meglepetésre? :))
  • Penge88
    Jeeeee, na ennek örülök, a pályaautózást meg szerintem meg lehet oldani rfactorral. Szeretem azt is, de már rég jött ki ütős rally játék... RBR óta nem is szerintem...
  • brutaldt
    Nem győzöm hangsúlyozni, hogy rally készül első sorban, és még csak véletlenül sem akarjuk az embereket félrevezetni egy olyan pályával, ami nem oda való!
    A free ride volt a maximum ami belefért a dologba.
    Murvás pálya lesz a következő amit ki lehet majd próbálni.
  • brutaldt
    http://www.youtube.com/watch?v=tlTwcD_3l8M&feature=channel_page

A videóm HD verziója!
  • copass
    körpályákat akartam mondani!:)
  • copass
    ez az iracing-es kormány kalibrálás tűnik a legkézenfekvőbbnek (atyaég milyen szavakat tudok:) )
    igaz van egy pár éves már a kormány, de lfs,rf,grid,gtr2,gtl mindnél betudtam lőni egy használható szintre.
    igaz én inkább a pályákat bírom, a monotonitást, körbe-körbe mint a hüjegyerek a mászókán, egyre jobb időket menve.
    pálya: nem lehet olyan körpályát csinálni mint a free ride, beton elválasztókkal kirakni egy pályát, hogy azért legyen fizikai határa a pályának.
    így lehetne "szerintem" feszegetni a saját határokat meg a gépet is kiismerni. megtervezem/lemodellezem ha kell a pályát, persze koncepció szinten.
  • Alexease
    A jatek fokonyvtaraba masolod temp.rec neven. Aztan persze Replay:)
  • kifli
    az ilyet hogy tudom megnézni? hova kell bemásolni?
  • Alexease
    Sajnos sose lesz jo beallitas, mert nem egyformak a kormanyok elfordulasai.:)

Szerintem, alapbol a 900 fokos kormanyokhoz kellene beloni, mivel abba gond nelkul belefer az 540. A program addig tekerne a kormanyt, linearisan, utana mar hiaba forgatnam tovabb, nem tortenne semmi. Ez lenne az 1.0. A kontroller beallitasoknal lehetne egy kormanyszog beallitas 0.25-tol 4.0-ig, ami osztana vagy szorozna az attetelt.

Ha pl. egy 270 fokos kormanyon 0.5-re allitom, akkor a teljes elfordulasanal nem 540 fokot fordulna a programban a kormany, hanem csak 270-et. Igy persze a fordulosugara is felere csokken az autonak, de ritkan fordulnak olyan szuken, jobb mint a semmi;) Ha valakinek megis kell a kissebb fordulokor (nagyobb kerekelfordulas), akkor kompromisszummal van lehetosege 0.75-re allitani (405 fok), es allitani a linearitason hog az elejen kevesebbet forgasson.

Hasonlo beallitas van az iRacing-ben is (csak ott nem kormanyszogbeallitas van, ha nem a kalibralasnal lehet forgatassal beallitani a real vs sim kormany aranyat). Annyi hatrannyal, hogy az iR-ben nincs linearitas allitasi lehetoseg.

• lac coo
    Ez a dolog inkább a 240 fokos kormányokon szivatos ....
  • brutaldt
    Hát igen... muszáj volt. :)

következő bétában lesz, bár valamelyest ez csalóka, mert ha maga az autó kormánya csak 540et forog, akkor miért akartok 900at tekerni a G25ön?
  • Solt
    Közben javítanom kell! Én még azon a pályán száguldoztam ilyen időket, amelyiken nem volt lassító!

Ezen 3:41:xx környéke pár kör után...
  • Alexease
    De azert egy kormenyszogallitas jo lenne;) Az elozoben hozza lehetett ferni a file-hoz, de mostmar az is kodolva van:D
  • brutaldt
    Megnéztem.

A látottak alapján pontatlan a kormányodban a poti, és azért ugrál...
    Erre nem hiszem hogy volna igazán megoldás. HW probléma.
    Az én Wingman-em sem tökéletes, de azzal azért még nincsen ilyen ugrálós gond.

Ha megnézel egy G25össel felvett replayt, abban lehet látni milyen preziz és folyamatos a kormány forgása. Azért mert az szorgosan és pontos jeleket küld a gépbe.

A te problémádra én csak valami helpet tudok elképzelni, de az nem biztos, hogy jó lenne... (Mondjuk a kisebb kitéréseket átlagolja, ezzel simítva a nagy ugrásokat.)
  • Solt
    Milyen kormányod van?

Nálam G25 540 fokra állítva, 100% lineáris irányítás... így szuper!
  • copass
    4:04, de komplett idegbajt kaptam, mert egyszerűen milimétereket kell mozdítani a kormáyon és kovályog mint az őrült, majd ha lesz részletes ffb és kormánybeállítás akkor foglalkozom vele szívesen, de így idegbajt kapok mindíg!:)túl ideges a kormány! beállításokat, sokat, sokat,sokat, plz!
    itt egy rec hogy miről is beszélek.
  • brutaldt
    H.264-et meg nem tudok menteni. Kellene ilyen kodek, vagy inkább teljes csomag, mert a jelenlegi összeszórt trágyával tele a ...
  • Szabacs
    A lomtárból. Még jó, hogy nem takarítottam ki :)
  • Goldhand88
    üdv srácok..

a sima 1.1-et honnan lehet lekapni?

1.11nél config.exe abalak...
  • brutaldt
    Az úgy van, hogy fejlődik a játék, és kerülnek bele hibák, melyek a fejlesztők gépein nem mutatják meg magukat. :)
  • brutaldt
    Nekem tetszik az a videó is. :)
    Bebizonyosodik róla, hogy még billentyűkkel is el lehet vele játszani.
  • Szabacs
    Az 1.1-es béta megy, az 1.11 nem. Az hogy van?
  • milk4
    Hétvégén lehet hogy csinálok egy kormányos videót(tehát kormány+monitor látszik).
  • Hegyipapa
    Ezt a videót én készítettem sajnos nem túl jó minőségű de már felraktam a kormányt és remélhetőleg sikerül egy újabb videót készítenem
  • maffioso
    a készitőknek mennyi a rekordjuK?
  • Alexease
    Az 1280x720 az OK (en is akkoraba szoktam), csak en H264-es codekkel 2048kbps bitrataval. Az MP3 az jo.
  • milk4
    Nekem a rekordom eddig 3:52:xx :(
  • brutaldt
    Akkor gáz van...

1280*720-at írtak. DivX 4.xx.
    Hang az mp3 asszem, de gondolom az kb mindegy.
  • Alexease
    Nekem a HD-t 5-15 percen beul meg szokta csinalni. Mekkora felbontasban toltotted fel (kep, codec, hang, stb.).
  • Alexease
    Akkor OK, erdekes lett volna:D
  • passatgt
    igen, kb fél nap még hd elsz
  • brutaldt
    Most néztem, hogy lehet reggelre már meglesz, vagy valamennyit kell rá várni, hogy a HD verzió is ott legyen.
  • brutaldt
    http://www.youtube.com/watch?v=HyYKCHv_Er0

Hát ezt kreháltam, de én HDben akartam feltenni, de a szemét nem mutatja HDben csak ebben a pixeles fosban... :S