1591
-
#791 Hogyan tölthetem onnan le?Leszedtem az extrás oldalról,nincs ffb,gondolom az a régebbi béta,jah meg navigátor sincsenm:) -
#790 En "kiirtam a palyazatot", ez tobbeknek tetszett, kimaradt;) Ha jon "jobb", megszavazzak, csereljuk. -
#789 Na most komolyan ez a banner marad? Csak poénból összegányoltam valamit, a fene nem gondolta, hogy egyedüli leszek és Alex kirakja :)))
Tessék már valamit csinálni az uraknak... ! -
#788 Terep rally, rally-cross.
Ezek nincsenek, sem külföldön sem idehaza .....Fizika és FFB legyen korrekt, többi részlet kérdés .
Nekem ez kéne ! :DDD
Bár ez a grafika nem igazán arra lett-lesz belőve, hogy 20 autó gyilkolja egymást :)Úgyhogy valószínűleg marad a rally, ez viszont szerintem pazarlás (feltételezve a jó fizikai motort ...) ! -
#787 Hogy mi a cel pontosan, az max a keszitok tudjak;) De kivancsi lennek, kinek mi lenne az, ami szerinte megerne, amit erdemes lenne csinalni? De ne tegyunk kulonbseget a szubjektiv "en mit szeretnek" es a mit lehetne valoban kozott;)))
Pl. nagyon jo lenne, egy magyar Rally-t feldolgozo jatek, magyar palyakkal, "magyar" autokkal (Lada, Skoda, Dacia, Trabant stb.):) De ezt el lehetne adni nemzetkozi szinten?! Magyar eladasokban ne gondolkodjunk, abbol a nehany tucatbol tyukot dobni nem lehet normalisan:D -
#786 szerintem nem is az a cél.... -
#785 Jó kérdés ! :D
-
#784 Mit nevezunk LFS-klonnak?:) -
GPx8 #783 Világos.
Azt döntsétek el, hogy miben akartok mást mint az Lfs. Egy "Lfs-klónt" készíteni szerintem nem is érdemes és nem is fogja megérni. -
#782 Erdekessegnek, azoknak, akik nem programoznak, nemigazan tudjak, hogy milyen alapok szuksegesek egy dinamikai modelhez (pl. autoszim):)
Ez a modell (Lajber fele Jarmu Dinamikai Modell - 2000. majus - Lajber®) kifejezetten szamitogepes szimekhez keszult, 3 fele "melysegben" (Arcade, Simulator, Realistic modellek), kepekkel, grafikonokkal, sok-sok-sok-sok keplettel:))))))
Aki egyik naprol a masikra var kezenfokhato eredmenyt, az olvasson bele, aztan megerti, hogy miertis olyan macera:D
- http://alexease.uw.hu/files/Lajber_Jarmu%20Dinamikai%20Modell.pdf
- http://alexease.uw.hu/files/Lajber_Modell.zip
- http://alexease.uw.hu/files/Lajber_Motszim.zip -
brutaldt #781 Azt meg kell hagyni, hogy a fórumosok közül te látod a legreálisabban a képet.
A játék valóban nem egy hobbi projekt. (már nem)
A verdalicenszek sokmindentől függenek, de persze a reális az az, hogy fake autók lesznek, melyek lehetőleg hasonlítanak majd a valódiakra. Tudtommal 30% eltéréssel már nem lehet gond.
A moddolhatóság különleges témakör valóban.
Gondoljon bele mindenki abba, hogy online a hivatalos szerveren futtatott játékban nem megengedhető, hogy eredeti modellek szerepeljenek, mert azért a teamet vonnák felelősségre.
-
#780 Esetleg egy Rally superspecial pálya,online,16 versenyzővel,egyenes kieséssel:) -
#779 Persze az iR csak negativ/pozitiv pelda volt, kovethetetlen, nem lehet cel;)
Az LFS az igen!:) En legalabbis azt az iranyvonalat probalgatnam:) LFS Dirt:DD Liszensznelkuli, de hasonlito-kasztnis auto(k) (:D), folyamatosan bovulo, egyre pontosabb adatokkal, csak palya modolasi lehetoseggel:) Mint mar korabban tobbszor is irtam:P -
Solt #778 Tudom, ismerem! :)) Nekem is van előfizetésem náluk, de ez már a ló túloldala anyagilag! Én arra akartam kilyukadni, hogy "erőből" visznek át dolgokat... tehát sok esetben tuti, hogy eszük ágában nincs valamire ésszerűbb megoldást keresni, megoldják izomból, pénzből. Tehát, ha nem is utolérhetők a lehetőségeik, de a magyaros, és pénzszűkés találékonyság segíthet abban, hogy megközelíthetőek legyenek! :) Ha "csak" az LFS szintjét sikerül elcsípni raliban, tuti siker... amit meg eddig láttunk, azt sugallják, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen! ;) -
#777 Penzuk az van, az tuti:) De legalabb nem szorjak el "felesleges" dolgokra;) Eddig van 9 auto, igen komoly markak, tipusok, sorozatok, es meg keszul meg ennnyi:) Van majdnem 30 palya, mind hivatalos, es "centire" pontos. Es keszul meg jon nehany;) Es honaprol honapra egyre jobb lesz. Hatranya persze az, hogy 1-2 komolyabb paya annyiba kerul, mint egy masik jatek teljes ara;D Nem lesz belole kozonsegdijas termek, az biztos;D -
Solt #776 Én nem mondtam, hogy hülye! :) Viszont az tény, hogy még így is több a pénzük mint az eszük! :D -
#775 Azert Kaemmer nem hulye, a GPL/NASCAR eleg tudatos, es a mai napig toppos:P -
#774 Csak viccelődünmk;) -
#773 Az rFactor addig jo, amig leernek a kerekek:) -
#772 De ahogy neha olvasgatom a topic-ot, lehet hogy van egy kis felreertes a programmal kapcsolatban;) Lehet hogy nehany dolgot erdemes tisztazni, mint hogy valaki csalodjon:) Bar kozom nincs a csapathoz, de tippelni azert lehet:)
- Nem valoszinu, hogy ez egy hobbybol fejlesztett, ingyenes cucc, amit majd mindig belinkelgetnek, sok igazi autova, palyaval es persze modolhatoan:)
- Egy ilyen cucc fejleszteset nem napokban, hetekben kell merni, hanem honapokban;)
- Ha meg fizetos a cucc, akkor sem kell szamitani sok igazi autora, mert meg egy Lada-nak a jogdija is sokszorosa a befektetheto penzmennyisegnek;) Audi, Lancia es a tobbi eleve felejtos;) Ezekhez igen komoly kulfoldi befekteto/kiado kellene:P
-
GPx8 #771 Meg természetesen a folyamatos fejlesztéseket... -
GPx8 #770 Igen, tudom.
Ezért ezt nem is várom egy kis magyar fejlesztőgárdától. Csak egy jó rally-szimet (játékot) szeretnék (mint az RBR +néhány finomság...)! -
Solt #769 Csak ők amerikaiak! :D Nekik pénzük van, eszük kevesebb... a nagy számok törvénye alapján dolgoznak... annyit tudnak kísérletezni, hogy egyszer csak véletlenül sikerül! :D
Nem is a tökéleteset várjuk, hanem a lehetőségekhez képest tökéletest... :) -
#768 Abban nagyon elbaszottak a rallykocsik,legalábbis amikor legutóbb próbáltam,PP meg érdekes egy kicsit:) -
#767 Teljesen tuti fizikai engine-t irni, es abba igazi autok igazi parametereit belepiteni, eleg nehez, szinte lehetettlen;) Lasd iRacing: igazi legcsatornaval es annak szimulalasaval "jatszanak", igazi gumi gyarto/tesztelo/vizsgalo/mitudomen "reszleg", abszolut kozvetlen kapcsolat a gyartokhoz, csapatokhoz 100%-os telemetria adatokkal, mernoki gardaval, es nem utolso sorban eleg sok penzzel (most mar >20milla dollar):) Es meg igy is honapokig tart 1-1 autot osszerakni, tesztelni stb.;) -
GPx8 #766 Az rFactor-t már "feltalálták" erre... -
#765 Mint például a Pikes Peak Audi S1 quatro,vagy DeTomaso Pantera GT,és Imola -
GPx8 #764 Pont ezért kár ragaszkodni ezekhez a dolgokhoz 100%-ig. Mivel ez egy játék(!). Bőven elég, ha hozza a RBR szintjét a szívünknek kedves pályákkal és autókkal... -
#763 Mondjuk felőlem belekerülhet épített is,tökmindegy,csak hasonlítson valamelyik igazira:D -
#762 Mikorra várható az új béta? -
#761 Épp' ezért senki nem tudja pontosan milyen vezetni,illetve ennek ellenére mindenki tudja ... megint a régi nóta ...! :)))) -
#760 Van itthon 1db full gyári VFTS.Szerinted milyen gyakran indítják be?:) -
GPx8 #759 Ahhoz elég szoros együttműködés kéne egy rally-teammel, hogy egy autó pontos paramétereit le lehessen programozni, be lehessen állítani. És az akkor csak egy autó, ráadásul az lehet, hogy az meg csak "sufni tuningos", nem full gyári... -
brutaldt #758 Hát igen...
Egy autót faszán behangolni nagyon sok beállítás, és ha ezekről nincsen adat, akkor mondanom se kell, hogy nagyon nehéz jól belőni. -
brutaldt #757 Arról, hogy mi legyen a megbeszélés tárgya a PRallyval kapcsolatban.
Még sok mindenre nyitottak vagyunk, ha van benne fantázia.
Ami bizonyos, hogy online alapú lesz, ha elkészül, és folyamatosan fejlesztjük, ha igény mutatkozik rá.
Megcsinálhatnánk idővel a Magyar Bajnokságot is, ha ebben partnerek lennének. Akár hivatalos partnerként is.
Konkrétumokat most nem tudok írni, de ha látnak benne fantáziát, akkor szívesen felvennénk velük a kapcsolatot. -
#756 Sajnos egy Nm/LE beiarasa edes keves a pontos beallitashoz;) Motortipusonkent, hengerenkent - bazi hosszu a lista:P - valtozik minden. Es ez meg csak az aroatviteli cuccoknak az eleje, jon meg a kuplung, valto, kardan, diffi, felfuggesztes;) A regebbi autok nem csak teljesitmenyben kulonboztek (nem szamolva a teljesitmenygorbekkel, kompressiokkal stb.), hanem a sulyelosztasban es foleg a felfuggesztesgeometriaban. Eleg hoszu a lista, egy normalisabb fizikahoz, nem is sorolom;DDD -
#755 Pont ezekrol az infokrol lehet majd kooperalni;) -
#754 Azert a Codies nem hulye, szerintem eleg profi az az engine (grafika+fizika+tores), es ahoz kepest amit nyujt, nem is annyira lassu. Foleg, hogy extra multiplatform, egy nagy script az egesz;) Az egy dolog, hogy a beallitasok kicsit arkadosak, de hat a celkozonseg ugenye:) -
brutaldt #753 Hát nagyon úgy néz ki, hogy az lesz nálunk is, mert 176Nm-ból nem jön ki a 7 sec... -
#752 RBR 2009 update-ban van éjszakai mod ....