Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nem mindenki :)
pl. nézd meg Asit
EVO IX N4
mégis õ irattatja fel a legtöbb infót :)
keresek egy belsõt
itt nézegess
és a csont fordítva az meg ált. az hogy hányasban fér el
bár sztm többen használják az általad leírtat, de ez mind pilóta függõ :)
Charade GTti
www.smart-bus.hu
A grafikai reszletekrol eddig nem volt szo, gondoltam meg az engine "keszul", raer kesobb, es nem is biztos hogy lesz/lehet benne Lada;)
De ha cockpit, akkor az valoban fontos, mint megjelenites! Nem mintha a muszerfalat bamulnam, de az osszkepbe sokat szamit!
Legyen minnel realisztikusabb (texturak, arnyekok, kopasok, koszolodas), es minnel tobb apro 3D-s megoldas! Bar feleslegesnek tunik a 3D-s kapcsolo, muszerkeret stb. az autoba, de megis sokat szamit. A program osszes face szamahoz nem fog sokat hozzaadni, igy is felmillio polygon a kornyezet, es fut "rendesen":)))
Pl.
- iRacing: minimalis shader, semmi extra csicsa, de onarnyekokban profi! Van valamennyi 3D, de megis kicsit rajzfilmes.
- LFS: regebbi engine, de latvanyosan osszerakva, rengeteg cockpit allitassal, kisebb-nagyobb 3D-s megoldasokkal.
- netKarPro: friss engine, de semmi felesleges csicsa. Onarnyek nincs, de a reszletes texturak es a sok 3D miatt megis eleg jo, olyan ipari, oltan "igazis":)
- rFactor: viszonylag friss engine, amit kell tudja, de a "komolyabb" dolgok elmaradna: onarnyek, rendes tukrozodes. bar ennel erosen MOD orientalt a dolog, de altalaban elmondhato, hogy egyszerubb texturak, keves 3D, ezis olyan rajzfilmes;)
Ha vallasztani kell, hogy melyik stilus, akkor talan netKarPro:) De ra lehet nezni a CRC-re is (igaz mar nincs fent, nem emlekszem pontosan), de ott volt minden mint a karacsonyfan;)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A játékos nem türelmetlen, csak gondolta, jelzi, ha már itt van ez a fórum és a fejlesztõk ezt kérték. És soroljátok nyugodtan hátra; tényleg nem akkora kérdés, csak majd a véglegesbõl talán érdemes lesz kigyomlálni.
(egyébként "rendes" FFB-s)
Szóval szerintem inkább a fizika a fontosabb, mint például a mûszerfal valós kinézete. Azt viszont a második verzió helyre tette, legalábbis az én ízlésemnek jobban passzol ez az új. Bár majd biztos kiderül, hogy itt már butítottatok valamit. :-)
De ez sem az a probléma, ami nagy prioritást élvez egyenlõre...
Persze tudom, a játékos más szemszögbõl látja a dolgokat, mint a fejlesztõk.
A kijelzõ ronda fekete sebességi-fokozat kijelzõje, nem ilyen lesz. Köv. bétában javítjuk. (most is akartuk, csak elmaradt...)
Mivel ez egy béta, és még elõfordulhatnak más megoldások is a játékba, esetleg nem csak rally lesz, így egyenlõre ezek a dolgok kijelzésre kerülnek.
Ha az tényleg fontos, a display-t el lehet majd tüntetni egy gombbal, meg a menüben lesz rá egy beállítás.
Mivel tesztelés is folyik ezért jó, ha a játékos látja, hogy éppen mennyivel ment, ezért azt most még biztos, hogy nem fogjuk kiszedni belõle, ha késõbb azt tennénk.
RBR-ben is ki volt írva, szerintem itt sem probléma.
Az alap játékfelépítést nagyon nem szeretnénk reformálni, mert azt többen nem díjazzák, mint ahányan igen.
Egyenlõre koncentráljunk fontosabb dolgokra.
Például furcsállom, hogy a mûszerfal purintánságára senki nem tért ki igazán (vagy egyáltalán), pedig azon mindenképp szeretnék változtatni, csak kellenének hozzá jó képek. Úgyhogy akinek van, az passzolhatna párat! Jó nagy képek legyenek, amin jól látszik minden, mert ilyen kis bisz-basz képeket találtam csak, amivel nem megyek semmire.
Windóz betölt, kormány "bekapcsol", egyéb autós játék betölt, menübe belép, semmi. Amint a pályára kerülök, reszket, mûködik, visszajelez, stb. Ennél nem így van. A vibrások meg szerintem úgy mûködnek, hogy rezgetnek, amikor kell. Ezt az FFB-s is tudja, ha jól tudom, szóval nem lehet köztük különbség.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként tök így van, elszámolod magad, megforogsz, stb. Olyankor kell. És akkor hasznos, ha rápillantasz és rögtön látod, mi újság. Persze akinek H-kulisszás váltója van és úgy is használja, annak biztos tök mindegy. Mindenesetre szerintem a döntõ többségnek szekvenciális megoldása van.
www.smart-bus.hu
De ha kikapcsolhato lesz az egesz overlay cucc, akkor felolem lehet akarmilyen, akarmekkora;)
www.smart-bus.hu
A fokozatot szeretem látni, mivel nem szoktam számolni, hol tartok és néha hasznos tudni azért. Szerintem. Nekem.
Milyen kormanyod van?! Normalis FFB-s vagy csak rezgo kormany? Ha csak rezgo, akkor az valszeg valoban gaz - de amugyis:(
Ha nem, akkor biztos javitani fogjak.

Hát ezt nem igazán értem.
"Az olyan arkados:D Meg ki az, aki nezegeti hogy melyik sebessegfokozatban van az auto?!:) Ha meg kell neznie, akkor mar regen rossz:D"
Aham
"Miert gond, ha bekapcsolodik az FFB az inditaskor?!:)"
Felesleges, zavar. De ezt a kérdést egyszerûen meg is lehet fordítani: Miért ugrál a kormány az orrom elõtt, amikor nincs rá szükség, mert még nem hogy a pályán, de még a játékban sem vagyok.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Miert gond, ha bekapcsolodik az FFB az inditaskor?!:)
A sebességfokozat kijelzõje nem szerencsés színû; alig különbözik a mûszerfaltól. Jobban elkülönülne mondjuk konzervatív fehér színben és egy pillantással látható volna, hogy mi a stájsz.
A másik a FFB; talán elég lenne, ha csak a pályán kapcsolódna be, mert a menüben; de pláne a játék indításakor fölösleges.
A fél megjegyzés pedig már tényleg csak kötözködés: ha már van vízhõfok, akkor az ne hidegen feküdjön; legyen az a motor üzemmeleg, ha már kínozzuk. :-) Esetleg egy késõbbi fejlesztési stádiumban a hûtõ sérülésekor feljebb is kúszhat persze majd, ha túlmelegszik a víz. Már ha tervezitek és nem oltári nagy meló beletenni.
Egyébként király a cucc, grat hozzá és kitartás!
Persze csak akkor ha már kiheverte a szilveszter fáradalmait.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu