Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
végülis minden nagyobb rallys dolog pécshez kötõdik😛
lásd: Ranga
\"If in doubt, flat out!\"
Nem pécsiek vagyunk, de ha lesz egy ilyen konkrét találkozó, arra elmennénk mindenképpen szívesen!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jovohet kedden ismet "munkamegbeszeles - bableves mellett a ForSale-ben😄DDD
Vagyis jovohet keddig kellene nekem egy jelenlegi, tervezett koncepcio, hogy tudjak pontosabb infokat is mondani nekik😊 Termeszetesen, mar most jeleztem, hogy egyelore egyoldalu lesz a dolog, vagyis Ok adnak: info, fenykep, adat, telemetria, muszkaileiras, homogenizacio stb.
Ja, es Budapestiek vagytok?😊 Az esetleges talalkozo miatt, es ha el kell menni fotozni, adatot gyujteni stb.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Ja, ehhez már normális drivert se igen lehet letölteni.
Gyakorlatilag a kx-project féle volt a legjobb, amit használtam vele.
Mindent a maga idejében!
Meg lehet oldani minden játéknál a moddolhatóságot, de felmerülhetnek egyéb körülmények, amik ezt nem teszik lehetõvé. (nem megengedhetõ pl. licensz problémák miatt)
Nekem is van egy SB Live amivel problémázik a gamex, erre még nem találtunk megoldást. (persze sok idõt nem is szántunk még rá...)
http://connect.creativelabs.com/openal
Probald ezzel, talan segit: OpenAL32.zip (nem biztos, nekem a regivel is mukodott😛)
A hangokról nem tudok véleményt mondani, mert nekem valahogy vagy nincs hang, vagy ha van, akkor búg hörög recseg... volt amikor a tempó növekedésével hangosodot a búgás...120nál már üvöltött... erre van valami fix? Mert eléggé zavaró, hogy folyton lesnem kell a rpm-et...
Valamit még akartam mondani, de elfelejtettem... ... .. nah mindegy majd eszembe jut!
www.smart-bus.hu
Nekem személy szerint az jön be,ha ,megmondják hanyasban fordulhatok be😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2x512 azért már mostanság elég.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Azaz 3 17 colos tft már elég neki és olyan combos vidkaresz sem kell ehhez a felbontáshoz. (1920*1080-ban kb 300K-val kevesebb képpontot kell csak számolnia.)
A Lényeg úgyis a videomemória méret.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
ha van alapon egy 22 es moncsid, akkor amellé kell két darab 19 es elforgatva.Amit meg meghajthatsz 2 darab raeon 48xx el vagy 38xx el...
Csak a lényeg, hogy legyen mellé jó proci meg jó lap...
Ahogy számolja az ember....2 darab 3870 es az most 40 rongy...
Ahoz kell egy 20 rongyos gigabyte márkájú AMD lap ami támogatja rendesen a CF et, abba kel egy ocsó, de jó proci ami kihajtja a 2 videokarit és kész.
könnyebb, mint 60-70 ért tripplehead2Go-t venjni, majd még jócokért 2 darab kissebb moncsit.
brutaldt: A strech-elt nézet nagyon jó ötlet! Nekem 22"-os a monitorom, viszont 4:3-as, így ez nagyon jól jönne. A pattogást meg köszi😊
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
De amúgy nemsokkal jobban mint ezelõtt, mert még fos az alaplap.
Nem akartunk normálmappal szórakázni, inkább polyból van rendesen kidolgozva.
A realtime törésmodell miatt amúgy is újra kell számolni a kasztni normáljait ahol törik, az meg textúrából csak bonyolítaná a helyzetet.
Törésmodell és a pályaépítés kihasználja a második, vagy 3dik magot a cpuban, ha van olyanod.
FOV az lesz benne, de sztem az nem megoldás, meg a torzítás mellet gyorsítja, vagy lassítja a sebességérzetet is.
Majd meglátjuk, nekünk sikerül e valami összehozni.
Tibber állított rajta, de majd mondom neki, hogy talán mégse kellene ilyen kimerevített nyakkal vezetni, még megsérül a driver nyaka... 😊
Egyelore - szerintem - meg nincs pilota szimulacio, igy annyit raz amennyit az auto (szo szerint cockpit kamera😛).
Ezt a pattogós dolgot majd átgondoljuk. Változtatni éppen lehet rajta.
A cockpit nézetre nem egyszerû a megoldás, mert "keskeny" hozzá egy monitor, hogy olyan lát-teret adjon vissza, mint az ember szeme, ráadásul két szeme...
Lehet próbálkozunk majd egy strechelt nézettel, ahol is a filmekhez hasonlóan fekete lesz a kép teteje és alja, és szélesedik a látómezõ.
Eddig nem láttam még hasonló próbálkozást... ,de nagy moncsin ez is jó lehet. Nekem itt 24"os van, ezen nem lenne olyan gázos a dolog.
Valójában belógnak.
A vöfti kerekekkel 50ezer polyt kóstál egyébként.
A pálya és a környezet nagyot fog ütni ha ilyen lesz a véglegesben, ez már azért elég szép. Az autó alapvetõen jól viselkedik, ami nem tetszik az a kormányzás, a legkisebb mozdulatra is nagyot fordul, nehéz így vezetni..., nyilván lesz majd erre a véglegesben valami beállítási lehetõség, legalábbis remélem. És ami nagyon nem tetszik, cockpitbõl nagyon "kamerás" az egész. Onboard videókon valóban így látszik az út, de élõben egy kicsit "szélesebben" látható. Valamint nagyon pattog az egész, világos hogy a szar magyar utakon pattog egy kemény futómû, de az emberi test ezt sokkal jobban tompítja a szemnek, mint amit itt látni. Nem sokkal kellene visszább venni, de egy kicsivel mindenképpen. Jahh, és nagyon halk! 😊
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...