1591
10990605341231393056.jpg
  • bardocz
    Az kell minden játékba,pont a kormányok kuszasága miatt:) Még nem hallottam olyan játékról,ahol a Logi kormányok működtek volna nem inverz módban.Amikben meg tudom,hogy csak inverz módon megy:LFS,GTL,RBR,GTR2,rFactor,Race,többet asszem nem próbáltam:)
  • brutaldt
    :D
    Akkor lesz inverz FFB, vagy nemtom... :)
  • bardocz
    Ha ár itt tartunk,akkor a Logitech nem tart semmilyen szabványt,miattuk kell fordított effekt a játékokba:) Csakhogy ehhez is az kell,pl rFactor -40%-ra van állítva.Valami más bibi van.
  • brutaldt
    Ez most komoly??

Így fejlesszen az ember, hogy a kontroller gyártók az alapvető szabványt sem képesek tartani...
  • bardocz
    Köszi:)
  • Szabi1991
    grat :DDD
  • bardocz
    Aha.Használtan megláttam 40-ért,amúgyis kellett új kormány,hugomtól kértem kölcsön pénzt rá:D
  • Szabi1991
    porsés kormányod van ?
  • bardocz
    Fanatec kormánynál az FFB fordítva működik.Tegnap este vettem észre,csak már nem írtam le.
  • samsung123
    ááááá, DE faszaaaaaaa:) VIIII hÚÚÚÚ:)
  • Szabi1991
  • brutaldt
    Holnap. :) Azaz kedden valamikor este kb.
  • brutaldt
    Na ebben én nem vagyok kompetens, de azt tudom, ha valami túl van bonyolítva, azt egyre nehezebb jól belőni... :)
    Szóval, ha nincs meg neked minden adat, meg nem tudsz tesztelni ilyen gépeket, akkor jobb, ha annyira nem bonyolódik a cucc.

Fasza lett a weboldalunkra a kép!
    Köszönjük szépen!
  • samsung123
    Mikor jön az uj béta?
  • kemszi2
    nekem nagy kedvenceim az invictus játékok.főleg az sl.jelenleg is fent van a gépen.a crc-t is szeretem,de azt inkább csak haverokkal lan-on vettük elő mindig.egyedül nem tudott lekötni
  • JuanG
  • milk4
    Végre ezis meglett:D
  • Smicy2
    http://www.dimensiontechnics.com/

KHM
  • Alexease
    Pl. nem tudom, hogy a jelenlegiPRally-ban milyen vagy hogy szamolja a fizikat. Mondjuk motor es eroatviteli cuccok? Nyomatek/teljesitmeny/fordulat egy-egy szam, esetleg egy nyomatekgorbe es kesz? Vagy ahogy mar mashol is csinaljak: motortipus (soros, boxer, Vblok), hengerek szama, merete, suritese, elhelyezkedese, tomege stb.? vagy a tengelykapcsolo szamitasa: "digitalis" (ki-be), linearis vagy sajat keplettel, tipussal, csuszasokkal, melegedessel stb. szamolt? De ugyanigy, szinte a teljes hajtaslancon, felfuggesztesen vegig lehetne menni, hogy melyik milyen, sajat parameterek, gorbek, tomegek, tipusok stb.:)

Ahoz hogy minnel pontosabb lehessen beilleszteni egy-egy uj autot, ahoz minnel reszletesebb beallitasok szuksegesek;) Ha kell uzemanyag szinten:DDDDDDD Lasd StreetLegal (Invictus), ahol tobb tucat alkatreszbol lehetett mar csak motort osszerakni, ahol meg az ekszij tipusa is szamitott a vegleges nyomatek/teljesitmeny kiszamitasakor:DDDDDDDDDD
  • Alexease
    Az a baj, hogy keszult jonehany engine (fleg palyaautora), magan kezdemenyezesre, ami hasznalhato lenne, de kiado, penz, tamogatas nelkul nem sok remeny van. Egyedul az LFS-nek sikerult felnonie.

A terep/rally/dirt engine nem annyira nepszeru, de abbol is volt ami "karba ment". Pl. ott a CRC (Invictus) cucc, ami eleg jo: igen komoly alkatresz/hajtaslanc fizka, eleg jo efektelt gyors grafika (HDR, MotionBlur, onarnyekok, tukrozodesek stb.), jo toresek, serulesek alkatresz szinten stb. De a koncepcio es az eladhatosag miatt kicsit egyszerusitve lett a kezelese:( Ha megcsinaltak/potoltak volna azt az elvetemult kormenyzast, a mai napig fent lenne, a legjobb. De nem:(

Ha valaki uzletelt volna, liszensz vagy akarmi az engine-re, nem kellene elorol kezdeni, a legnehezebb resszel. Az Invictusnak tizeneves komoly tapasztalata van autofizikaban, szimulatorban, azert nagy elony.
  • kemszi2
    akkor kellenek etapok is
  • Alexease
    Ha lenne online es rally, akkor nem csak lehetne, hanem ugyis kellene megcsinalni:)
  • bardocz
    Rally-t meg lehetne úgy csinálni,hogy a szakaszon x időnként indulnak a pilóták,és így egyszere lenne mindenki a pályán.Aztán utol lehetne érni a másikat:)
  • Alexease
    Hat ja;)
    A rally jo, de eleg nagy munka osszedobni egy korrekt szakaszt, amin vegig megy a nagyatlag nehanyszor, aztan annyi. Max rendeznek timetrial-online versenyeket, de azert kulon kulon menni, egymast megvarni, idoket bekuldozgetni meg sem olyan mint egymast gyilkolni buggykkal;)

Persze, kell a rally, mert hianycikk, de ha lenne egy dirtoval-szeru auto, es kesobb van lehetoseg palyakeszitesre, akkor kint szazaval gyartanak a palyakat hozza;)

Talan az elso hivatalos, V1-es (:D), penzes verzio akkor lenne a legszeleskorubb, ha lenne 1 rally auto 1 szakasszal, 1 cross/buggy 1 palyaval (esetleg 2-3 nyomvonalon) es 1 dirtoval auto 1 ovalpalyan.
  • GPx8
    Na szóval, Rally/Rallycross és Cross/Dirt lenne az igazi, amivel eladható lenne külföldön is.
  • uHs Gerzson
    "amit tisztan rallyban nem nagyon lehet megoldani."

És ha lenne rallycross mert ott nagyon kijönne a multis rész.
  • GPx8
    Igaz. A Pannoniáról meg esetleg valakinek motorverseny jutna eszébe.
  • Alexease
    Palyaauto valoban nem kell, az van boven. Bar mindegyiknek van valami elonye, hatranya, de mind 5-8 eves folyamatos fejlesztes, megalapozott hatterrel, amivel nem erdemes "kotekedni":)

Ha kesobbiekben nem csak (terep)rally lesz (A-bol B-be szakasz), hanem barmilyen "korverseny" is (buggy, cross stb.), akkor sem a Pannon(ia), sem a Rally nem az igazi. Foleg ha a nemzetkozi terjesztes a cel. Korabban volt rola szo, hogy Amcsiban nagyon nepszeru a dirt oval, igeny is lenne ra, de ahoz program evek ota nincs. Ami volt az arkadosabb, amivel mostanaban probalkoznak (pl. rFactor), az meg fizikaban hianyos.

Raadasul egy program hosszutavu felhasznalasat az online (az egymas elleni kuzdelmek, a bajnoksagok) igencsak elosegiti, amit tisztan rallyban nem nagyon lehet megoldani.

En mindig amelett vagyok, hog a teljes nevet cserelni kellene, valami tomor, frappans dologra (persze, csak akkor ha nem csak rally lesz benne):)
  • Alexease
    Ha Pannon a nev, akkor el lehet adni a Norvegoknak a projectet, es itthon majd a Pannon GSM-mel reklamozzak;)))))
  • GPx8
    Szvsz. A Pannon jó.
  • brutaldt
    :)

Nem, a cím mint rally mindenképpen marad.
    Azon inkább vitázhatunk, hogy a Pannonia megfelelő e, mert erre még nem mondott senki semmit.

Az előfordulhat, hogy lesz rallycross vagy dakar is benne, de pályaautó semmiképp!
    Az egy telített piac, és nem akarunk vele foglalkozni. Értelmetlen.
    He erre egyszer mégis sor kerülne, akkor az egy másik projekt lesz.

• Penge88
    Viszont ha Pannonia Racing, akkor már Astra kupa is lehetne benne :P
  • GPx8
    PR?
    Nem is rossz.
  • Toya
    Pannonia Racing vagy valami hasonló lenne a jó. Akkor az nem egy kategóriát takarna, hanem csak magát a stílust.
  • Alexease
    Engem most speciel a jatek neve is erdekelne, hogy ez marad vagy esetleg valtozik?:P Persze konvepcio fuggo, de ha valtozik/mas lesz a dolog (pl. tobbfele kategoria, stilus), akkor sem a Pannonia (hosszu, ekezetes, nem egyertelmu) se a Rally nem megfelelo (szerintem:D).

Vagyis a koncepcio "kitalalasa", korvonalazasa, reszben fixalasa ebbol a szempontbol is erdekes, hogy minnel elobb egy egyertelmu nevvel keruljon a koztudatba:D De mas szempontbol is fontos lenne most egy "vegleges" nev:P
  • GPx8
    Rally+Rallycross irányvonal szerintem megfelelő lenne. Rallycrossban nem sok autó megy egyszerre a pályán. Esetleg lehetne sima cross is, "szöcskékkel", ahhoz szvsz. nem is kell autó licenc...
  • Ley Roland
    van már új béta?
  • bardocz
    A fizika még kezdetleges szerinte,vagy csak nagyon az RBR-hez vagyok szokva,de jó lesz ez:)
    A grafika meg csodálatos,1024x768-ban hdr+motion blurral megy szaggatás nélkül,ha a csúszka 1/3-1/4-en áll,és állkoppantóan néz ki,minden elismerésem
  • maffioso
    hát nemtudom, nekem az eddigiek alapján ugy jött le, hogy mindenképpen a rally irányába mennének el, főleg a hazai finomságokkal
    ha frankó fizika lesz hozzá és minden elkészül szerintem nagyon klafa lesz
  • Alexease
    Az FFB-t en is beszivtam;) A drivernel allitsd - ha tudod:P - a Damper/Spring efekteket (azokat hasznalja). Navigator nincs:)