Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mitol lehet az,hogy a masodik vagy elso nemtom mar boss-nal gyakorlatilag oneshotol a boss meg fedezek mogott is?
Bone HEad a quest.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
olyan mintha egy bizonyos színt valamiért nem tudna kezelni :S
Ezzel a játékkal alapvetõen coopban kell(ene) játszani. De nem mindegy milyen összetételben, én szerintemmár az összes végletet láttam, bár ebben nem vagyok biztos. Volt hogy félórán keresztül röhögtem egy jeleneten, ami abból állt , h volt egy kínai aki mindig kihívogatott egy snipert , az meg azonnal lelõtte, õ meg írta hogy NO KILL ME, puff, NO KILL ME, puff devagy negyedóráig . Én meg közben lootoltam crawmeraxyt odúját és röhögtem.<#nyes>#nyes>
Amúgy azt csinálom hogy két szintenként kimásolom a mentett állást savegame mappából és el van rakva. Szóval tulképp van v 50-60db mentett állásom 30. szinttõl kezdve . Ezt arra használom, hogy ha látom hogy cimbik közül valaki online, vagy értelmes szervert nyitott valaki , akkor keresek egy odaillõ karaktert és azzal lépek be. Utólag persze többnyire másképp fejleszted azt a karaktert is mint eredetileg, nagyon fun.
Aztán az is vicces hogy szerintem az összes érdekesebb fegyveremet úgy kaptam másoktól, magamtól nem sok jót találtam 😄. De így legutóbb már én vittem be a végzetes találatokat crawmeraxynak 2ízben is , régebben meg csak lestem nagyokat rajta hogy csinálják. Szóval szerintem Coop-ban a legjobb a játék,siren+ sniper kombó meg különösen tetszett az elején, de szinte mindig jól alakul , ha kiegyensúlyozott a dolog. Szar fegyókkal is jó a játék akkor is tetszett amikor emiatt totál kiélezett volt, így tápos cuccokkal nem annyira kiélezett, cserébe a nintendós kontroller miatt béna vagyok😄
Utólag is kösz a válaszokat! Ja és van itt valaki aki co-opba s szokott játszani? Mert eddig ne nagyon volt rá lehetõségem.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
mi a fenéért van ez? :-/
[merlinw.org]
1.4-et pedig telepítsd, mert aki már 1.4-es az nem fog tudni veled játszani, nemsokára pedig abszolút nem lehet majd 1.3-al.
[merlinw.org]
akkor nyomogasd szorgalmasan az E betût, az ui. azé van.
Lényeg, hogy lvl48-50 körüli karakterrel csináld, ha élvezni is szeretnéd😊
Ha nincs ilyen karaktered ahogy nekem, van egy WillowTree nevû program, amivel gyorsan kreálhatsz magadnak akármilyen karaktert.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az hogy nem lett emelve a max szint, az meg a másik, bár így, hogy nincsenek lvl61-nél erõsebb ellenfelek a játékban, nincs is értelme.
Egyébként a DLC jó lett ismét, csak a fõszál kicsit rövid lett.
[merlinw.org]
- 10.9-es drivert telepítsd
- CCC-ben 3D beállításokban Catalyst AI-t kapcsold ki vagy állítsd standard-ra.
Mondjuk nálam Advanced-en van és semmi baja.
[merlinw.org]
És az inventorymban is az összes fegyver, meg mod, meg class izé is ilyen lila körvonalas :-/
3 napja vettem az új videókártyát, de amikor azzal kipróbáltam teljesen jó volt, amikor meg föl akartam telepíteni az új DLC-t csak elcsesztem, utána letöröltem, és újrafeltettem a DLC-kel együtt, és azóta ilyen.
Lehet hogy ez az új Claptrapas DLC okozza? de akkor másnál miért nem ilyen? :S
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindegy most lelkileg nem vagyok felkészülve erre a DLC-re (igazából új projektorvásznat építek). Kurvára bejött az eleje,szóval ennek megadom a módját.

http://kep.psharing.com/438589.jpg
segítene nekem végre valaki, vagy mindenkinek eredeti a játéka, a DLC-je is, és aki meg letöltötte a DLC-t az eredeti játék mappájába mindent bemásolt és minden jól ment neki, ugye?
....
segítenétek!!!???
Nem tudom pontosan, hogy mit csinál, valahogy a játékhoz optimalizálja a drivert. passz hogy mi a jelentõsége. De most már van mindenhol textúra <#nevetes1>#nevetes1>
fotográfik kolomp edisön :D
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036