5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Steve Forte Rio
    Elég csak az 1.4.1 vagy sorba mindet fel kell tenni?
  • elitehun
    Javítják a hibákat mindenképpen tedd fel őket
  • lolSL
    rakjátok fel a legújabbat
  • Steve Forte Rio
    Hello!

Ma kezdtem a gamet és unokaöcsémmel szeretnénk játszani.
    De mikor invitálom multiplayerre akkor azt írja ki, hogy nem sikerült a kapcsolat létrehozás.
    Alap game van fent, semmi patch, lehet ez a baj... nem tudom.
    Gondoltam megkérdezek először titeket mielőtt bármit is felraknék.
    Am a patch ek mire jók pontosan?

Minden jót!
  • Optimus Prime
    Nem. Dobozos és Steam-es verzió nem keverhető sehogy.
  • ProEvoFan
    Érdeklődnék, h ha megvan steamen az alap játék, ehhez hozzátudom regelni a dobozos Game of the Year (GOTY) kiadás DLC-it?
    Tehát Steamen regisztrálható a dobozos GOTYban található DLC-k?
    Mert a GOTY alapjátéka az nem, de a DLC-k?
  • BlueRain
    Rájöttem, a mentésemben van a hiba. Betöltöttem Hunterem, akivel még nem vittem ki a játékot, és nála mindent engedne szerkeszteni. Lilithnél csak a level, skillek, tapasztalatpontok, pénzt lehet szerkeszteni meg hogy hogy Finished Game: Yes vagy No. Na én itt totál lenulláztam magam, hátha legalább az visszaköszön a játékban, de semmi sem változott.
    Ellentétben hunternél beírtam 10000 dollár(nem csalásképpen), hogy lássam, azt viszont látom e a játékban. Az működött. Tutira Lilith mentésemmel van valami gáz.
  • BlueRain
    Namármost betöltöttem 69-es Lilithem editorba, de nem vágom, hogyan tudnám szerkeszteni a küldetéseket. Van egy quest rész, amit nem tudok megnyitni. Finished game-re a Yes van bejelölve, gondoltam megadom azt, hogy NO és save. De úgysem tudom szerkeszteni a küldetéseket vagy csak én vagyok hülye hozzá.
  • BlueRain
    Na, már meg is oldottam, 1.2.2-es Willow Tree mükszik. Angol fórumból szedtem le.
  • BlueRain
    ok, aszem közelebb kerültem a probléma megoldásához. Feltettem a Framework 4-et, most már a "Net Framework initialization Error"-t írja ki Save editor indításnál, fantasztikus. Nem kompatibilis szerintem a Framework 4 ezzel a verzióval, de ez hülyén hangzik vagy a Save editorból van már újabb a 11-nél. "Unable to find a version of the runtime to run this application"
  • MerlinW
    4-es, de elég a 3.5 is neki.
  • BlueRain
    Melyik a legújabb Net framework? Lehet, hogy az kéne.
  • BlueRain
    az se működik, azért kösz, hogy megpróbálsz segíteni.
  • ManoNegra
    lesz a
  • ManoNegra
    nem a legfelsőt kell leszedni!! a közepén lesza 11-es.
  • BlueRain
    De ha szoktál online játszani, én szívesen segítek ledarálni a rákot:D
  • BlueRain
    Ezzel szoktam gyilolgatni. elírtam:P
  • BlueRain
    4x205-ös smg:P
    Pontosabban:
    HX 4 Steel Anarchy
    Damage 4x205
    Accuracy 31.7
    Fire rate: 13.8

+23%Damage
    +40%Fire rate
    +54Magazin size
    egy tárban 82 golyó van.

Ezzel szoktak gyilolgatni:D
  • BlueRain
    69-es Lilithem van. Stukker, Smg, Shotgun, Combat rifle tudás 50. szinten van, maxon. először nehéz csak kinyírni, aztán egymásután kinyírod egyedül vagy 4-szer, ha úgy tartja kedved, de komolyan, egy idő után pedig nagyon beteg fegyvereket ad. A csicskásait pedig rém könnyű kinyírni, nem számít az se, ha 61-es szinten vagy, a férgeket sokkolóval, a lila homárokat korrózióval, a zöldeket tűzzel lehet nagyon hamar kinyiffantani, másra nem nagyon reagálnak. Crawot pedig 3x205-ös sebzésű smg-vel lövöm, de több felé szórja a golyókat, szóval majdnem minden lila foltot sebez, sztem ez is ilyen speciális fegyver, ezt is tőle kaptam:D
  • pointer4
    Mi a bánatot csinálsz te ott 5 percen keresztül ? Annyi ideig ott maradni, hogy nem nyírnak ki, az az igazi művészet :D
    Annyi idő alatt 15x kinyírnak engem :D
    Viszont a nagy dög 30 sec sortűz. :D
  • BlueRain
    Leszedtem a linkről, amit adtál beta 10-et, de ugyanúgy nem tudom elindítani.
  • BlueRain
    Crawmeraxtól a következőt kaptam tegnap:
    SPR1200 Terrible Carnage(ez egy shotgun:D)
    Damage: 1009
    Accuracy: 51.3
    Fire rate: 1.0
    +530% Damage
    3.6x Weapon Zoom
    +23% Fire rate
    (egy tárba 12 golyó fér).
    Szerintetek? Ráadásul a Shotgun tudásom is 50. szinten van:D:D

De nagyon bika combat riflem, smg-im és revolvereim is vannak, amit tőle kaptam. Szúrnék be screenhotokat, csak le vagyok korlátozva 20Kbyte-os képekre. 5 perc alatt darálom le a rákot egyedül, pedig egyik fegyverem sem editált:D:D:D
  • BlueRain
    2.1.1-es, arra írja ki a hibaüzenetet. Kösz a linket, megpróbálom onnan leszedni, hátha az mükszik.
  • ManoNegra
    http://xander.x-fusion.co.uk/WillowTree/

A 11-est szedted le? az a legújabb.
  • BlueRain
    Valaki tudna segíteni. Sürgősen szükségem van Save editorra, de nem tudom elindítani, kiírja "hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő". Valahová be kéne másolni? Nem csalni akarok, csak a minap le akartam menni Tartarus-ba és nem tudom kinyitni az ajtót a lépcsőházban. Mindegyik Dlc-t kivittem, csak egyszer, amikor Lilithel rákapcsolódtam egy szerverre, egy rakás küldetést visszakaptam, amiket már megcsináltam. Viszont azt, amivel lejutottam Tartarusba, azt épp nem, szóval nem nyitja ki nekem az ipse az ajtót.
  • BlueRain
    Most indítottam egy Bersekert playtrough 1-ben, nagyon az elején vagyok még. Szoba név: Kaboom. Ha valakinek kedve lenne csatlakozni. Online nevem: boom6991
  • BlueRain
    sikerült, felvettelek, csak vissza kell jelezned.
  • BlueRain
    akkor máshonnan jött be, nem tudom. tök mindegy már, sikerült helyrehoznom:D
  • BlueRain
    köszi. megnézem.:)
  • MerlinW
    A Windows frissítő tuti, hogy nem tölt le semmilyen vírust, hidd el:)
  • Knabb
    Hát online, friend list, és ott add friend.
    Hcore88 vagy 882 pontosan nem emlékszem XD
  • BlueRain
    ok, én benne vagyok. Hogy kell felvenni friends-be? Elég láma vok még ehhez, most kezdtem online nyomni:p Felvennélek.
  • BlueRain
    lövésem sincs. Eddig mindig hagytam, ha gép kikapcsolásnál elkezdett frissítéseket telepíteni, gondolom össztevők, programok, egyebek. De már volt ilyen, hogy így jöt le egy vírus. Pedig folyamatosan frissítem az avastot.
  • Knabb
    Én szoktam indítgatni, ha felveszel friendbe akkor láthatod is és joinolhatsz vagy max én hívlak.
  • elitehun
    Ahogy Noodlee is mondta nincsenek fix lobby-k. Te is indíthatsz egyet ha akarsz. amúgy a legjobb egy haverral tolni, vagy ha nem ismersz olyat akinek megvan akkor kérdezz rá itt a fórumon, sztem tuti akad valaki
  • Noodlee
    Nincsenek fix "szobák" ahol magyarok vannak, a névből esetleg lehet következtetni, hogy magyar indította a játékot.
  • Roger6
    "És 10000%, hogy megint az egyik automatikus frissítéssel jött be. Ki is fogom kapcsolni a fszmba." - mármint minek az automatikus frissítésével jött le a vírus?
  • BlueRain
    egyébként tök jó online nyomni, csak kéne egy olyan szoba is, ahol magyarok is akadnak. Valaki tudna mondani egyet:) Mer már megint oroszokat fogok ki, mint anno half life 2-ben. Legalábbis oruszol dumálnak a mikrofonba...meg németül. Nem baj, csak azért érdekelne egy szoba, ahol magyarok is vannak.
  • BlueRain
    na bszki, megvan a hiba, miért dob le mindig a tálcára. Nem is a játékkal van gáz, hiszen kb. 3 hónapja megvan és azelőtt netkapcsolattal is normálisan ment. Bekapott egy vírust az rendszer és nem tudom kiiktatni a szemetet. Folyamatosan kapom a pop up ablakokat, akkor is, amikor nem vagyok neten, de nem gondoltam, hogy ez miatt ledob a tálcára játék közben. Legalábbis más játéknál nem dodott ki ez miatt. Nem hiszem el, hogy megint újra kell telepítenem a rendszert
    És 10000%, hogy megint az egyik automatikus frissítéssel jött be. Ki is fogom kapcsolni a fszmba.
  • Knabb
    Én is akörül gyilkoltam le, kb 7-8 lehettem.