Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Hogy mûködik a voice chat a játékban? Mi a gombrá? nincs a beállításoknál. Konzolba kellene bindelni rá egyet?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

lolSL
nem vagy elég magas színtû

fejnelkuli
Hali!
Mitol lehet az,hogy a masodik vagy elso nemtom mar boss-nal gyakorlatilag oneshotol a boss meg fedezek mogott is?
Bone HEad a quest.

Broafka
hmm, arra már rájöttem, hogyha 1024X768-ba teszem, akkor eltûnik a lila körvonal, de ha normálisba, vagyis 1280X1024 akkor megjelenik, de hogy miért, azt még mindig nem értem :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ez sem segített! :-/
olyan mintha egy bizonyos színt valamiért nem tudna kezelni :S

Hát ha még csak most jön a második végigjátszás akkor fogsz még nagyokat nézni, PT1-nél ne ragadj le 😉
Ezzel a játékkal alapvetõen coopban kell(ene) játszani. De nem mindegy milyen összetételben, én szerintemmár az összes végletet láttam, bár ebben nem vagyok biztos. Volt hogy félórán keresztül röhögtem egy jeleneten, ami abból állt , h volt egy kínai aki mindig kihívogatott egy snipert , az meg azonnal lelõtte, õ meg írta hogy NO KILL ME, puff, NO KILL ME, puff devagy negyedóráig . Én meg közben lootoltam crawmeraxyt odúját és röhögtem.<#nyes>

Amúgy azt csinálom hogy két szintenként kimásolom a mentett állást savegame mappából és el van rakva. Szóval tulképp van v 50-60db mentett állásom 30. szinttõl kezdve . Ezt arra használom, hogy ha látom hogy cimbik közül valaki online, vagy értelmes szervert nyitott valaki , akkor keresek egy odaillõ karaktert és azzal lépek be. Utólag persze többnyire másképp fejleszted azt a karaktert is mint eredetileg, nagyon fun.

Aztán az is vicces hogy szerintem az összes érdekesebb fegyveremet úgy kaptam másoktól, magamtól nem sok jót találtam 😄. De így legutóbb már én vittem be a végzetes találatokat crawmeraxynak 2ízben is , régebben meg csak lestem nagyokat rajta hogy csinálják. Szóval szerintem Coop-ban a legjobb a játék,siren+ sniper kombó meg különösen tetszett az elején, de szinte mindig jól alakul , ha kiegyensúlyozott a dolog. Szar fegyókkal is jó a játék akkor is tetszett amikor emiatt totál kiélezett volt, így tápos cuccokkal nem annyira kiélezett, cserébe a nintendós kontroller miatt béna vagyok😄

Optimus Prime
Tegnap éjjel kijátszottam a fõszálat, azt hiszem. 😊 Elég sok küldetés van, de a Tha Vault-osat kiveséztem, legyõztem a nagy szörnyet is. Level 35-ig jutottam majd azt hittem a Credits lévén nincs tovább, de igen. (azt Interplanetery Nijna Assasin Claptrap tetszetz 😄) Elvileg meddig lehet játszani a játékkal? Van vége vagy elfogynak a Bount Board küldetései is? A DLC-k még nincsenek meg, mert így is elég a játék, de ha kivégeztem és lemegy a DLC-k ára. Egyébként azokhoz új játékot/karaktert kell készíteni vagy a meglévõvel lehet nyomulni?
Utólag is kösz a válaszokat! Ja és van itt valaki aki co-opba s szokott játszani? Mert eddig ne nagyon volt rá lehetõségem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Játszottam tegnap a "Nintendós kontrolleremmel" (copyright JethroHUN, LOL) . Nincs még visszarúgás (most csinálják hozzá), de így is elég jó , sõt 😉

JethroHUN
Próbáld ki ezt, #4066 ezzel a progival kilehet kapcsolni a vastag kontúr vonalakat. Hátha az a lila is eltûnik.

Broafka
megpróbáltam mindegyiket, de egyik sem használt! :-/
mi a fenéért van ez? :-/

Lanban indíts játékot. ALT+TAB. Borderlands megint elindít. Lanban join, és bent is vagy egy játékban 2 karaktereddel. Így nem tudod bukni a cuccodat.

JethroHUN
Ne már? Hiába steam, gamespy... az igen. Akkor ne engem okolj mert te megvetted... Nem is gondoltam volna, hogy vannak készítõk akit ennyire nem érdekel. Pedig általában a warez kiküszöbölése az elsõ. Biztos úgy voltak akinek tetszik megveszi, akinek nem az úgysem játszik vele sokáig, én is csak addig amíg megjön a MoH

Úgylegyen!<#violent>

MerlinW
Most olvasom, hogy a következõ patch-ben kaphatunk Playtrough 3-at, ahol lvl70-esek lesznek a badass ellenfelek, illetve a fõcsúnyák, az átlag monszták pedig 69-ig lesznek szintezve. Továbbá az alapjátékra és az összes DLC-re hatással lesz. Ámen.

[merlinw.org]

MerlinW
Miután nincs védelem, ezért tök mindegy hogy tört, vagy sem. Persze mindig jólesik hallani, hogy amiért én 10+k-t adtam, azt te csak letöltötted, de ez most nem érdekes, a lényeg, hogy eredeti+warez együtt játszik.

1.4-et pedig telepítsd, mert aki már 1.4-es az nem fog tudni veled játszani, nemsokára pedig abszolút nem lehet majd 1.3-al.

[merlinw.org]

JethroHUN
Jön valaki 20as szint köröl törtgamet tolni? (1.31)

armageddon666
F-t akart mondani.
Ha az a turbó, akkor meg a spacere gondolt.

Valamelyik 😊

@

JethroHUN
Mi van? Az E betûvel ki/be szállni lehet.

Nemmellesleg nem ártana egy új banner (claptrapp!!), a poszt apokaliptikus jelzõt levenni ( qrvára nem az), vki tudna tenni az ügy érdekében?

"mert csak arra tudok lõni amerre megyek."

akkor nyomogasd szorgalmasan az E betût, az ui. azé van.

JethroHUN
Mért van az hogy a jármûvek, nálam az egérrel kanyarodnak? Pedig wasd volt ki írva. de nem, az ágyú és a jármû is az egérrel együtt mozog, pont emiatt nem tudok megcsinálni egy küldetést mert csak arra tudok lõni amerre megyek.

lolSL
elvileg október elején jön a patch ami rendbe teszi az ellenfelek szintjét, mindig a játékoshoz igazítva + 69 lesz a max level

MerlinW
Igen. Vagy vársz pár hetet, hátha a beígért javítás csinál vele valamit😊
Lényeg, hogy lvl48-50 körüli karakterrel csináld, ha élvezni is szeretnéd😊

Ha nincs ilyen karaktered ahogy nekem, van egy WillowTree nevû program, amivel gyorsan kreálhatsz magadnak akármilyen karaktert.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ergo, a Knoxx elõtt kellene letudni ezt a DLC-t?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Tegnap végigjátszottam a Claptrap-et.. nem értem. Knoxx lvl61-es volt, lvl64-es Craw monszterrel. Erre kijön a Claptrap a max lvl52-es ellenfeleivel. Hol ebben a logika? Aki játszott a Knoxx-al, annak gyakorlatilag értelmetlen hentelés az egész DLC.

Az hogy nem lett emelve a max szint, az meg a másik, bár így, hogy nincsenek lvl61-nél erõsebb ellenfelek a játékban, nincs is értelme.
Egyébként a DLC jó lett ismét, csak a fõszál kicsit rövid lett.

[merlinw.org]

MerlinW
- VGA csere elõtt lepucoltad teljesen az elõzõ driver-t?
- 10.9-es drivert telepítsd
- CCC-ben 3D beállításokban Catalyst AI-t kapcsold ki vagy állítsd standard-ra.

Mondjuk nálam Advanced-en van és semmi baja.

[merlinw.org]

Broafka
de a fegyver körül van egy lila körvonal, és elég idegesítõ, nézd meg nagyban! a 166377 ár melletti kis puska képérõl beszélek.
És az inventorymban is az összes fegyver, meg mod, meg class izé is ilyen lila körvonalas :-/

3 napja vettem az új videókártyát, de amikor azzal kipróbáltam teljesen jó volt, amikor meg föl akartam telepíteni az új DLC-t csak elcsesztem, utána letöröltem, és újrafeltettem a DLC-kel együtt, és azóta ilyen.

Lehet hogy ez az új Claptrapas DLC okozza? de akkor másnál miért nem ilyen? :S

IMYke2.0.0.0
Üdv a klubban! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

-vicceskedik, aztmondja megvehetem hozzá a knoxxyt , hiába vettem 4packot akciósan !! : DD Hát nyilvánvaló mi a véleményem a steamrõl, nem írom le...

Ahhoz mit szóltok hogy megvehetõ DLC-t nem mutat a steam, ugyanakkor csak a claptrappet észleli telepítve 😄

Mindegy most lelkileg nem vagyok felkészülve erre a DLC-re (igazából új projektorvásznat építek). Kurvára bejött az eleje,szóval ennek megadom a módját.

MerlinW
Nem lila itt semmi..

[merlinw.org]

Hát ezt igazán kilogikázhattad volna, belépsz vki netes játékába, felveszed barátok közé, kidobálod a cuccot vmi rejtekhelyen, kilépsz (nem hagyod menteni a játékot), barátok listájából elõkeresed a fószert , belépsz, megkeresed a cuccaidat, mentesz.

JethroHUN
Arra van lehetõség hogy két karakterem között cuccokat vigyek át?

Broafka
jaj, itt elég vacakul látszik, sorry

Broafka
sorry, mûködik, valahogy sikerült, csak kicsit kiborultam, de ez szerintetek mitõl lehet, ez a lila körvonalazás? Ati HD5770-es kártyám van (most vettem) :-/
http://kep.psharing.com/438589.jpg

Nekem nem eredeti! Csak simán bemásoltam a dlc-t a Borderlands mappába felülírtam amit kellett majd rátettem az 1.4-es patchet hogy online is menjen!

JethroHUN
Nekem nincs dlc, se nem eredeti, csak tegnap kezdtem el kipróbálni, de biztos mûködni fog a dlc, próba szerencse, a játékot nem tudja elrontani szerintem.

Broafka
hahó!!!
segítene nekem végre valaki, vagy mindenkinek eredeti a játéka, a DLC-je is, és aki meg letöltötte a DLC-t az eredeti játék mappájába mindent bemásolt és minden jól ment neki, ugye?
....
segítenétek!!!???

JethroHUN
Megoldva. Ott nem néztem, ahol elõször kellett volna, mint mindig az ATI Catalyst volt a hibás, az A.I. fülön le kellett tiltani a Catalyst A.I.-t
Nem tudom pontosan, hogy mit csinál, valahogy a játékhoz optimalizálja a drivert. passz hogy mi a jelentõsége. De most már van mindenhol textúra <#nevetes1>

JethroHUN
Azt biztos nem, az van fent ami hozzá való. Még nem volt ehhez hasonló hibával dolgom.

JethroHUN
beállításoknál, az mind OFF, kivéve a depth of field, de mondom mindent kipróbáltam. Ki/be kapcsoltam az összeset, semmi, ugyan úgy szar az egész.

cserélj vga drivert

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
Dinamikus árnyékokat kapcsold ki teljesen!

JethroHUN
Már fel tettem az 1.31 patchet is de nem tûnik el a hiba, azoknak az épületeknek a külseje és a belseje is, a falak és a padló, szürke, mintha nem töltene be oda textúrákat. Nem tudom mi lehet a probléma, még shotot sem lehet csinálni, fekete kép annyi lesz. Kipróbáltam az össze grafikai beállítást de még mindig. Eszméletlen zavaró. ötlet valaki?

Szerintem mass effectezek amig nem lesz vmi patch , vagy a steam-el kiderül h mi a fax van.

én se, már visszatöltöttem az 51-es mentést..

STREEX
Figyuzzatok, nem úgy volt hogy lehet tovább fejlõdni még kb nyolc szintet? Mert én a 61 es karakteremmel nekivágtam de semmi xp-t nem kapok semmiért

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Le kb 500 kb/sec fel meg 60 kb/sec! Jó ez! 😄
én meg steam-el szoptam meg, most ott vettem meg a DLC-t , és amit elõzõleg vettem a 15dolláros akcióbanm azt úgy értékeli hogy nincs DLC-m , hogy lehet a gyökér steamet ráébreszteni hogy 4 DLC-m van?

Broafka
üdv, egy kis help kéne. Melyek is azok a fájlok amiket nem "szabad" átmásolni ha a játékom eredeti, de a DLC-k letöltöttek?
köszi