5584
-
BlueRain #4424 a telep, ahol bonhead van, a jobb oldalán van hosszan egy párkány, ami a telep mögé visz. Onnan le tudod szedni sniperral... ha van. De így eltarthat egy ideig, inkább fejlődj fel 10. szintre és álj ki szemtől szembe. Egyszerűbb. -
BlueRain #4423 meg be is szaggatok online játékban. -
pite9 #4422 helló :) még a játék elején tartok, a katonacsávóval, 7es szinten vagyok, és azt akarnám tudni, hogy meg lehet-e ölni bonehead-et ezen a szinten, mer nekem egyszerűen nem sikerül. könnyen leviszem az életét, meg van a nagy lerakható gépfegyver,de két(!) lövéssel szétkap... -
BlueRain #4421 attól hogy érdekel a dolog, nem jelenti azt, hogy én most szerkesztett fegyoval akarok másokat online hentelni. Azért ekkora bunkó még nem vagyok:) Egyébként kb. fél órája lenyomtam csapatban ninja assasint, aszem 60-as szintűekkel, azt nem is ismerem őket, csak kerestem egy szobát, ami reális a szintemhez képest. Viszont azt nem vágom, miért dob ki a játék asztalra, amikor netre vagyok kapcsolódva. Ez nem az online játék miatt van, amikor single playerbe nyomom, akkor eleve bontanom kell a kapcsolatot vezérlőpultban, hogy jó legyen. Nem kilép a játékból, csak ledobja a tálcára, aztán vissza tudom hozni egy kattintásra. Ez mitől van? -
#4420 De miért akarsz szerkeszteni? Miért nem jó amit rendesen megszerzel a játékban... mi a fenének kell egy abszolút nem kompetitív játékban is tulajdonképp CSALNI? -
Noodlee #4419 Én nem játszom editált cuccal, de biztos találsz a szerkesztőhöz valami leírást, mit hogy kell benne. -
BlueRain #4418 ok, értem. Najo, lehet megpróbálok szerkeszteni valamit, de én egyelőre csak ezt tudom kezelni: http://gearcalc.50webs.com/
viszont nem vágom, hogy a kapott kódot hova kéne bemásolnom. Tudnál segíteni? -
Noodlee #4417 1. Nem mindenki játszik editált fegyverrel.
2. Ha nem akarsz duelt, akkor nem tudnak megölni. -
BlueRain #4416 Egyébként online-on milyen játszani? Én is kipróbálnám, csak nekem nincsenek szerkesztett fegyvereim willow tree-ből meg ilyenek, csak amit a játékban találtam. Lehet, hogy hamar szitává lőne valaki:( -
#4415 Lvl69-en 2 perc volt a dög. -
BlueRain #4414 Szerintem minden fegyverrel meg lehet ölni 62-63-as szinten, csak jól kell célozi és kerülni a támadásait. Nekem se voltak valami hudde bika cuccaim. -
#4413 Mordecai gunslingerrel meglehet olni Craw-ot? -
Noodlee #4412 Nem kapod meg a legjobb fegyvert, csak Crawnál a legnagyobb az esély a tápos cuccokra. lehet, hogy 30 run alkalmával sem kapsz semmi jó cuccot. -
BlueRain #4411 Állítólag ha megölöd, megkapod a legjobb fegyvert. Nekem szétdobott szószerint vagy 200 pajzsot, fegyvert, mindent a placcon, de egyik sem volt olyan húda nagy szám. Azért voltak jobb cuccok, de kb a 200 fegyverből eltettem 10-et, két pajzsot meg egy grenade modot. Ennyi. De legalább szintet léptem:P -
BlueRain #4410 Megöltem Clawmeraxot egyedül. 63-as Lilith vs 66-os Clawmerax. Egy shotgun és egy sniper kellett. Atom nehéz, phasewalk nélkül szerintem lehetetlen megcsinálni. Két szikla mögött bujkáltam felváltva:D -
BlueRain #4409 Sorban érdemes kijátszani őket, meg mindegyik dlc-ben egyre keményebb ellenek jönnek, azért is érdemes inkább szép sorban menni rajtuk. Én ma vittem ki alapjáték a playtrough 2-t, de ugy, hogy előtte végiggyűrtem az összes dlc-t. Na kb fél órája gyűrtem le 56-os Destroyert 54-es Lilithel, kb 45 percbe telt. Clawmeraxra edzek:D -
lordbalu #4408 Moxxi-ba lehet bankba tenni illetve pénzért bővíteni azt a helyet. + Érdemes a claptrapot utoljára hagyni, mert az úgy illeszkedik be a történetbe. Nem akarok poént ledurrantani XD -
#4407 Milyen sorrendben érdemes játszani? Már biztos kérdeztem, de rég volt, és végre ráér a harmadik ember akivel játszani szoktunk :D első végigjátszás megvolt, most elkezdtük a másodikat, 39 körül vagyunk szintben. Arra gondoltunk, hogy elmegyünk 40-ig, aztán Playthrough 2-ben visszük a DLCket, zombi-moxxi-knoxx-claptrap sorrendben.
Illetve melyikben van valami láda vagy ilyesmi? Mert van egy csomó fegyverem amiket nem használok, de azért mégse dobnék el. Piros szöveg, vagy szimpla legendary mivoltja miatt. -
BlueRain #4406 Ok, már előbb sikerült megcsinálnom, azért kösz. Mükszik mind a 4. Csak olyat olvastam, hogy az 1.41-es patch crackeli mind a 4 dlc-t, de az csak a dlc támogatást adja hozzá az alapjátékhoz. A NoDVD_Borderlands_v_1.4.1 a cracket kellett bemásolni. Nem ugyanaz. -
Noodlee #4405 Nekem minden reloados, és semmi gond velük. -
Noodlee #4404 Crack? -
BlueRain #4403 helo. Nekem egyáltalán nem működnek a letöltött Dlc-k, mert kéri, hogy helyezzem be az eredeti dvd-t. Valahogy lehet őket futtatni, vagy csak ha megvásárolom boltban őket? -
Knabb #4402 Hát bocs, hogy nemadok az aranyos kis errorodra egy gyógypuszit, de kérlek... az a minimum, hogy beírod szépen szóról szóra, a hibát, esetleg csinálsz róla egy csini kis screenshotot és máris beljebb vagyunk. Ahhelyett, hogy felháborodnál, gondolkozz kicsit. -
ApPa123 #4401 Okés kövezzetek meg mert kiírta a játék hatalmas betűkkel h error.... Bocsi h nem így írtam hanem h "mi miatt ír ki hbát". -
#4400 Ezt persze le bírtad írni értelmesen :) Az egész téged minősít. -
Noodlee #4399 Pedig Knabbnál a pont.
Ha leírtad volna, hogy mi a konkrét hiba, akkor lehet, hogy még válasz is született volna :P -
ApPa123 #4398 Talán ha értelemesen beszélné az emberrel nem "nyögnél" nem tartanálak 1 parasztnak..... Már megoldottam más fórumon mert itt nem sok segítséget kap az ember,de köszi. -
Knabb #4397 Talán ha benyögnéd, hogy mit ír ki akkor még segíteni is lehetne. -
ApPa123 #4396 Stenem.... felraktam a játékot bemásoltam az összes dlc-t bemásoltam reloadet cracket és nem megy..... mi miatt ír ki hbát?? :S 1.4.1 es patchet meg nem is engedi telepíteni errort ír ki az is :S -
ApPa123 #4395 Esetleg priviben tudnál segíteni?? -
Noodlee #4394 Gond nélkül lehet. -
Knabb #4393 Sehogy... -
ApPa123 #4392 ööö Törtel lehet játszani neten vhigy? -
ManoNegra #4391 Prohardverről: friendly fire
Micsoda szerencsés nap...megtaláltam,bár nem próbáltam még...
WillowGame.ini
[WillowGame.WillowCoopGameInfo]
bIgnoreFriendlyFire=true
Set it to...
bIgnoreFriendlyFire=false
And now you can blast your teammates. -
Sir Cryalot #4390 borderworlds az jó lenne mer az mintha azt jelentené hogy a konzolosok kimaradnak , nekünk meg jöhet a renderkinézet meg a gpu-s fiziksz :D -
#4389 Nincs külön warez, mond mi a gondod -
ApPa123 #4388 Hy ez warez topik? Mert nem találtam sehol külön warez topikot :S -
#4387 Épp ma gondoltam arra hogy tuti lesz második része :D -
#4386 Borderworlds??? -
#4385 Megtaláltam wikián és ott azt irja hogy 58
http://borderlands.wikia.com/wiki/Patch_1.4.1