Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
utana nezegettem hogy mi lenne a jo Mordecai build es eleg sok helyen a repeatert reszesitik elonyben es daralnak le vele mindenkit mint atom 😊 amugy a trespas skill az minden fegyora hat vagy csak sniperre? mert ha mindenre akkor lehet hanyagolom a madarkat 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

XeeN
Nem kell újrakezdeni. Mindenképpen tedd fel a Knoxxot, sokat ad a játékhoz. Én a pisztolyt részesítettem elõnyben, a madárra nem raktam. Így sem akadt ellenfél, akit pillanatok alatt ne tudtam volna megölni, még playtrough 2-ben sem. Magasabb szinten néhány killenként fejlõdnek az alacsony szintû fegyver skillek, szerintem ráérsz még az smg-kkel szórakozni.

Hunter of Deer
ha felteszem ezt a General Knoxx - Armory-t akkor erdemes elorol kezdeni? most jarok 26os szinten new Heaven kuldiket csinalok. ugy olvastam hogy ez a dlc egy csomo jo fegyot ad remelem nem csak a kiegeszito helyeken hanem a tobbin is. jah es meg annyi kerdesem lenne hogy ha sniper karival tolom azzal erdemes hasznalni smgt meg a masik fajta gepfegyvert? en eddig sniperrel meg pisztollyal toltam, de mivel inkabb a madarkara illetve a pisztolyos skillekre pakoltam igy nemigen pro a sniper (pedig az a pajzs atutos skill se lenne rosz, de sokan azt irtak hogy a madar hasznosabb amikor 6 embert letud utni szal nemtudom :S)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

XeeN
General Knoxx - Armory, esetleg Skagzilla. Más legális lehetõségrõl nem tudok. Aki ekkora pajzzsal futkos, az nem is tudom miért játszik ezzel a játékkal.

MerlinW
trainer..

[merlinw.org]

Hunter of Deer
meg1 dolog. olvasgattam gamepod-on a hszeket es lattam olyan kepeket amin valakinek 246674896-as shieldje volt. ez hogy lehetseges? illetve volt valami cucc generalo palya is arrol esetleg tudtok valamit?

Hunter of Deer
lenne egy kerdesem azokhoz akik g15-ot hasznalnak. feltettem az 1.3 pacthet amiben benne van a g15 support de csak a borderlands kiiras van illetve mission log es friends. csak ez a 3 lehetoseg van benne vagy csak nalam nem klappol valami?

Ezt a játékot stereo 3d-ben mindenkinek látnia kell.

Totál kész.

Synit HUN
Ugyanazt csak végig többen vagytok. A hangulat odabasz. + ki lehet hívni egymást vagy bevonulni vmelyik arénába (?) egymást gyakni.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Magh
Gagyi kérdés, de multiban mit tud a játék?

Synit HUN
És úgy látom ki tudja írni a teljes összeget nem csak 7 karaktert.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Gyüjtsetek inkább 3d projektorra ilyen hülységek helyett( 130+20+áfa), fullos 3d support van borderlands-be , tökély.

XeeN
A g19-es nagyon durva. Animált claptrap (valószínûleg ninja assasin) masíroz rajta. külön oldalon: xp/pénz, fegyver szintek, questek, friends(online/offline).

mod: közben találtam videót s róla: Borderlands logitech g19

Hunter of Deer
nah akkor ezt bekell szerezni kivancsi vagyok a G15 supportra 😊

jah, ennyi:

- Added support for Logitech LCD screens on the G13 gameboard and G15/G19
Keyboards
- Added Steam Achievement

fotográfik kolomp edisön :D

Optimus Prime
Ezzel jöttek a Steam Achievementek meg valami Logitech kütyü támogatás?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Zs0lt1
Borderlands.Patch.1.3.1-RELOADED
ezmegmi? nem is tudtam h lesz frissites.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

wedge31
Globális térkép nincs csak éppen annak a területnek a helyi térképét látod ahol éppen tartozkodsz.

Terminálok vannak amiken listába vannak szedve ahová eltudsz teleportálni.
Az egyik föküldi lesz az lesz hogy az egész rendszert újraindisd mert az elején nincs teleportálgatás, a dlc-ék területei a lista alján lesznek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Ezért jó eredeti játékot venni, a füzetkéjében le volt írva a válasz. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszönöm a választ!

Még annyit csak, hogy a 2 addon az megjelenik a térképen majd, vagy, hogy van?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
1. Nehéz kérdés nekem sp-be már több mint 100 órám benne van multiba meg jóval több, de ez a stilusodtól függ mennyi mellékküldit válalsz be.
A dlc-ék még legalább 15 - 20 óra+ rádobnak.

2.Szerintem a Moxxist meg a zombist érdemes azonnal a knoxxot meg szerezd be mert egy rakat új fegyod ad.

Tinman
Két kérdésem volna:

1. Normal tempóban mennyi játékidõt ad?

2. Kiegészítõlemez is megvan (2 addon van rajta), azt érdemes feltelepíteni már az alapjátékkal együtt, vagy csak késõbb?

crackyS
sziasztok, valaki jönne neten esetleg tunnglen játszani? noob vagyok..mármint a karim, de régebben volt egy nagyobb.

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

IMYke2.0.0.0
HEX-ben igazi élvezet... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Synit HUN
Ez teljesen a te a játékstílusodtól függ. És nem lehet mindent fullra tenni, viszont bármikor lenullázhatod és újrarakhatod a meglévõ pontjaidat.

Hunter of Deer
Hali szerintetek ha mesterlovesz csavot kezdek azzal melyik iranyban erdemes fejlodni? sniper revolver vagy a madarkat is fejlesszem? illetve ha masodszor is vegigtolja az ember akkor mar minden skillt maxra lehet tanulni?

Optimus Prime
70 Steam Achievement! Bár nem tudom a retail verziók hogy élvezik ennek az elõnyét.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nem õ rágja a kefét bammeg, hanem mi. 😄

wedge31
IMYke most rághatja a kefét mire kész lenne a forditásal mindig jön egy új DLC....<#idiota>

Synit HUN
Fuckyeah!

Amúgy hova tûnt a banner?

ÚJ DLC INFÓK!

KLIKK

Akor jobban járok ha újrarakom knoxx nélkül?
Elvileg akkor is tudok mindenkivel játszani csak knoxx részre nem tudok menni ugye?
MerlinW
Lesz még DLC, már dolgoznak a következõn.

[merlinw.org]

FSpofon
a general knoxx dlc nélkül rendesen emelkedik az ellenfelek szintje, nem tudni fogják e javítani ezt valaha is, ahogy azt se hogy lesz-e még dlc, de esélyesebb hogy már új játékon dolgoznak inkább

Arab money

DLC4 röl lehet tudni valamit mi lesz benne vagy mikor jelenik meg?
Mert csak kis részen lehet játszani mert mindenhol 50-51 esek vannak max kivéve fort ba szóval nem tudok máésfele menni.😞
Vagy valamit nem vettem észre és belehet nyomni hogy 60-61 esek legyenek az ellenefek?
Ezt még régebben leszedtem és ez 1 rip volt, majd töröltem és most újra letöltöttem de most meg nem mûködik, pedig elvileg kellett volna neki.
és ezután próbáltam reloaded-es és razoros crackekkel, de így is semmi ezért most szedem le a reloaded-es releaset.
IMYke2.0.0.0
Ez már csak azért is érdekes, mert a Reloaded csapat release tartalmazza a rld.dll-t...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi a segítséget de sajna így se müködik, inkább leszedem a reloaded-es verziót.
Még1x THX
MerlinW
Ha eredeti játékod van, akkor telepítsd a legfrissebb javítást.

Ha nem eredeti (vagy csak a DLC-k nem azok), akkor az rld.dll-t másold be újra a helyére, mert a vírusirtód letörölte. Vírusirtóban a kivételek közé kell tenni, különben nem fogja békén hagyni. Nem azért mert vírusos, hanem mert "crack".

[merlinw.org]

Szeva mindenki, nem tom hogy volt-e már valakinél ilyen probléma de nálam ezt írja ki inditásnál:
General protection fault!
History: GThread:😮nExit() Address = 0xaab2ea (filename not found)

Ha valaki tudja mi a baj kérem segítsen!!
Hali!
Lehet tudni milyen állapotban van a fordítás? Ha jól tudom,az alapjátéké kész, már "csak" a DLC-k vannak hátra. Kb. mikorra lehet számítani rá? Mert addig nem kezdeném el a singleplayert.
Igen, és ugyanabban a sorrendben is raktuk fel.

Mármint elejétõl kezdés mehetne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez engem érdekelne! Milyen Dlc-k vannak fent neked?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek azonos DLC-i, játékverziói vannak?

Szasztok! Kellene némi help! Haverokkal szeretnénk tolni LANban, de csak az alap játékkal látjuk egymást! 1. DLC, 2. DLC, +PATCH volt a sorrend a telepítésnél. Van vkinek vmi tapasztalat? Köcce

Sajnos nem tudok fel menni a szerverre.Kikapcsoltam a tüzfalat igyse sikerült.Kapcsold ki a tüzfaladat ha nincs kikapcsolva és próbáljuk meg úgy a játékot.
Solid Snake
Tudom hogy senkinek sem lenne kedve az elejétõl nyugiban farmolgatva végig haladni,<#idiota>de ha mégis akkor írjon pm-et. Szervert csinálok, idõpontot egyeztetünk, stb. köszi <#hehe>
Sir Quno Jedi
Banki belsõ hálózatban nem kell használni szoftveres tûzfalat. ámde NEM ÁRT. Szívtam én már eleget és ha valaki bejut a belsõ hálózatba, zónásítás ide, avagy oda, garázdálkodhat és jobb félni, mint megijedni. Nem utolsó szempont, hogy saját fõnökeidtõl és kíváncsi kollegáidtól is védekezhetsz ezáltal, mitöbb a logolásnak hála, bizonyítékaid is vannak, hogy mire kíváncsiak a kedves érdeklõdõk.

Sokan a truecryptet is túlzásnak tartják sok helyre, pláne virtuális gépeken belül (pedig az a finom ám), én nem.

Egy szó mint száz, a TÖBB védelem mindig jobb, mint a kevesebb. Tudnék vitázni veled és volna mit, de felesleges, mivel én a biztonságra szavazok, még ha ez több kellemetlenséggel is jár. (pl. Comodo Defense Shield-je erõs hajhullással tud járni, pláne a virtualizációs védelme, de igen hasznos is tud ám lenni)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Jah, VPN jóság.

[merlinw.org]