Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉN vDIABLOv néven vagyok,ha kijön az új DLC akkor leszek igazán aktív de uj karit kezdve.Aki szeretne party-ba játszani az vegyen fel barát listába vagy küldje el a nevét nekem.
Remélem kijavítják hogy nem csak knoxx ba lesznek lvl61 esek hanem mindenhol.Azért nem játszok mostanába vele mert nincs hova menni lvl 60+ os karival ha mindenhol lvl50 esek vannak😞
Én is nagyon várom már az új DLC-t! Fasza lesz a ninja Assassin claptrap 😄
General Knoxx dlc-t viszem éppen! lvl 41-es hunter vagyok!

Ezek a legjobb stukkereim:

És maga az uj DLC mikor jelenik meg?Úgy tudom szeptemberbe nem?
wedge31
Nálam biztos vétel lesz föleg hogy benne lesz az uj claptap dlc is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
"Claptrap’s New Robot Revolution" DLC:

[merlinw.org]

FSpofon
59.99$
PC, XB360 and PS3

Comes with all four DLCs
Comes with a bonus map that is awesome

It will be available in October

Arab money

FSpofon
DuvalMagic
Borderlands all-inclusive Super Extravasplosive Game of the Year Edition is official! Press release drops any moment 😊
3 minutes ago via txt

Arab money

Sir Quno Jedi
tökéletesen megy hamachi-n is, de a szerver címét be kell írni a shortcutba

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

armageddon666
Na, LAN megvolt, ez a SaveEditor szar... Csalni jó, de "kulturált használatra" nem... Szóval elõröl kezdtük 😊 Viszont most kicsik imbák vagyunk. Most kaptuk el a Rakk Hive-t, és már 33-asok vagyunk... Mikor anno egyedül játszottam, ott asszem 35 lettem a végére, vagy ilyesmi, aztán elkezdtem Playthrough 2-t, és nagyon az elején, de már 39 vagyok.

Most belassul majd a fejlõdésünk, vagy sikerült izomtáposnak lennünk?

Illetve ha végigvittük, akkor Playthrough 2-t kezdjük, vagy inkább a DLCket, illetve DLCket milyen sorrendben?

LAN után itthonról folytattuk nagy nehezen a játékot. Elsõ próba Hamachi, de (nem meglepõ módon) nem sikerült... Régen fasza kis progi volt, de mostanában semmi nem megy vele. Aztán akkor regeltünk GameSpy accountot, nem láttuk egymás szerverét így sem... Végül Garena-n sikerült nagy nehezen megcsinálni :\

DLCk elõtt kell majd gondolom update. Remélem mentések maradnak.

@

IMYke2.0.0.0
Bizony.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

csige791
végigjártam az egészet, nem csak a jel kornyeket, fent is lent is.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

IMYke2.0.0.0
A térkép az állványzat alatti kuka környékén jelzi, pedig odafenn van - megtalálod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csige791
Van egy olyan küldetés, ahol egy mesterlövész puska 4 darabját kell összegyûjteni, ha jól emlékszem a távcsövet egyszerûen nem találom meg. Ahol jelzi a térképen ott nincs, végigjártam az egész környéket, sehol nincs. Ez valami bug? A játékot a steamen vettem meg.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Rage gameplay
egy az egyben Borderlands 😊)))

fotográfik kolomp edisön :D

armageddon666
Köszi, ezt találtam én is. Kis használati útmutató? Mert kicsit ijesztõ az összefüggõ dolgok külön való állítása. (lvl és xp)

@

csige791
Sziasztok, nekem a binkw32.dll- el van gondja, letöltöttem a rad tool-st ugyanaz, letöltöttem a binkw32.dll-t bemásoltam a játék könyvtárba is és a system32-be is ugyanaz.
Tud valaki valami megoldást?
Segítséget elõre is köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Nem szívesen adom meg, mert csalásra használják: Borderlands Save Editor

MerlinW

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem fogod elhinni, de 1,5 óra alatt nagyon magasra fel lehet rántani karaktereket! Saját tapasztalat.

armageddon666
Áh, nem találok elég gyors torrentet DLCkhez, ott meg nem lesz net...
Ettõl függetlenül jó lenne valami megoldás, hogy NAGYON GYORSAN Pt2-es szintre jöhessenek a többiek.

Akarom látni a sokszámjegyû sebzéseket 😄

@

armageddon666
Gyors kérdések:
van-e valami savegame editor
ezzel normálisan állítható-e a karakter
hol találom meg

10-ig kéne a válasz :S

Magyarázat: megyünk LANozni, kiegeket is tolnám a Playthrough 2 után... de másnak nincs meg a játék, szóval egy olyan hasonló szintre fel kéne húzni a karikat egybõl.

Esetleg van erre könnyebb megoldás? Lehet húzni GYORSAN az alacsony szintû karikat?

@

Hogy tüntetted el az erõs fekete kontúrokat az élekrõl?

MerlinW
Van sztori, csak lassan bontakozik ki. Egyébként jah, elsõ sorban online coop-ra lett kitalálva. Indíts egy játékot online, és folytasd az egyszemélyes játékodat. Szép lassan beszivárognak a vendégek és hárman-négyen már nem unalmas😊

[merlinw.org]

Eltüntettem az erõs fekete kontúrokat az élekrõl. Valamelyest jobban tetszik így a látványvilág.

Tulajdonképpen nem rossz játék ez, pozitívan csalódtam. Csak elég unalmas single-ben, sõt, igazából semmi értelme, mert sztori, mint olyan, az mintha nem is lenne, csak idióta küldik egymásutánja az egész... Kb mint egy MMO:
10 menj oda
20 öld meg ezt
30 tápolj
40 lootolj
50 goto 10

Legalábbis eddig ennyit láttam belõle. Egy érdekes sztorival jó kis lövölde lenne, de így szerintem hamar lekerül a vinyóról.

MerlinW
lvl36-nak nem rossz. Nekem 4x fire, 900 dam, 98 acc, 1,7 fr-es távcsövesem van lvl56-on😊

[merlinw.org]

Én is minap vittem végig az alap játékot! LvL 36-os Hunter!
Ez a legjobb stukkerem amit eddig megszereztem:

Hírben meg olvastam hogy új kiegészítõ érkezik szeptemberben Claptrap Ninja Assassin címen! Amiben a Claptrap-ek fellázadnak és ellenük kell harcolnunk majd! A vezetõjük pedig a híres Ninja Assassin! Nagyon várom! 😄 Itt a cikk is:
Új kiegészítõ

Most neki állok a 3 kiegészítõnek!

Hunter of Deer
Nah végre én is végigjátszottam a pt1-et kemény 22óra alatt és 37 (gunslinger) lettem a végén 😊 belekezdtem a pt2-be hát elég kemények az ellenfelek, kell beléjük töltény keményen és elég jókat is sebeznek rám 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

MerlinW
Válassz ki egy karaktert utána join. Alacsony szintû karakterrel kevesebbet fogsz találni, de szokott lenni 1-2. Nincs dedikált szerver, csak júzer szerverek. Indítsd egy publikus host-ot és kezdj el játszani, szép lassan csatlakoznak majd hozzád.

[merlinw.org]

nyomtam már rége invite-t, annyi eszem azért volt 😊

nem látok egy darab online servert sem, miért?
alap+3 dlc felpakolva (sorrendben)

MerlinW
Meg bizony😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Meg fogsz lepõdni... 😊

akkor mondjad a GS nevedet!
😄

MerlinW
Wow, én egy órát sem játszottan single-ben😊 Coop-ban viszon majdnem 300-at😊

Elkéred a népek GS nevét, felveszed, õk elfogadnak és játszotok😊 Ha Steam-es a játékod, akkor még egyszerûbb.

[merlinw.org]

Sziasztok!
100 óra single után lenne kedvem online játszani. Gamespy acc van. Hogyan tudlak felvenni titeket?
nevem:
rumkola

közsi

MerlinW
Steam-en ~11€ a játék, ~3€ minden DLC. Az egész pakk nincs 20€.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem használunk space-t fájlnévben. Ha mégis van, helyettesítsd itt a fórumban %20-ra õket:

http://pcm54.tvn.hu/TD3%20Combustion%20HellFire.jpg

[merlinw.org]

hátb+

ezt találtam,

ezt meg tartogattam, de láttam hasznát

ez meg egy mezei verziója

ezt találtam,

ezt meg tartogattam, de láttam hasznát <#vigyor5>

ez meg egy mezei verziója

IMYke2.0.0.0
Lesz még DLC.

nahát. Pedig reméltem hogy a knoxx felsrófolódik 61.-re (az ellenfelek).

És találtam mégegy hellfire smg-t ami 41. es szinten rosszabb mint amit eddig használtam és egy német illetõtõl kaptam (25-ös) . Akkor úgytûnik h a 25ös smg-m mindent visz a játékban, 41es skill mellett távcsõ sem kell <#idiota>

MerlinW
- Amióta megjelent megy a multi warezzal, semmi köze a törésnek hozzá.
- Nincs PT3 a játékban. Ha lvl50 vagy afelett megölöd a destroyer-t PT2-ben, elvileg nehezebb lesz a játék, de nem igen lehet észrevenni. Playtrough 3 nem létezik.

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
psszt, psszt, van egy pár hetes reloaded crack amivel megy a multi is, csak gamespy acc kell . Ha valakit érdekel a téma tudok adni egy pt2-es soldiert

Szóljatok ha jöttök, el vannak rakva a mentett állások 47.szintõl 55-ig

-bizony DLC-t csak pt2 pt3-ban érdemes csinálni!!!

Akkor több és jobbfajta lények vannak, badass shock, pyro.

Hellfire smg nélkül énmár kixoptam volna egyedül (senki nem lép be publicon), de azt csak vészhelyzetben használom, mostmár van x4-es korrozív smg -m is. Kéne jó tormentor classmod.

szereztem pt2-es végigjátszáshoz combustion hellfire smgt 😉

-jön vki pt2 knoxx?

Sir Quno Jedi
Rögtön tolható a pt2 az alapjáték után is, egyedül is. A DLC-ket akkor tolod mikor jólesik. Jobb is tán elsõre kiahgyni, mert mink túl erõsre tápoltuk magunkat a pt2 elejéhez képest (vagy 10+ szint+ és brutál fegyók).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
1. - végig lehet "tolni" egyedül is
2. - A DLC-k a játékon belüli utazással játszhatók végig, azaz nem jelennek meg sehol a menürendszerben
3. - minden ellenfelet - hosszabb-rövidebb csatában - le lehet gyõzni egyedül is.

Ez a játék NEM "multiplayer only", de mindenképp kooperatívban érdemes végigjátszani, illetve játszogatni vele!

Hunter of Deer
hali!
lenne egy olyan kérdésem hogy ha végigtolom az alap játékot(most 31es szinten vagyok) akkor utána egybõl lehet tolni a 2. végigjátszást vagy akkor tolhatom a zombi es Knoxx kiegeket és csak utána jön a második végigjátszás? jah és egyébként egyedül végig lehet tolni? csak mert olvastam valahol hogy valami fõ szörnyet csak coopban tudtak kinyirni olyan kemény volt.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k