Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem kijavítják hogy nem csak knoxx ba lesznek lvl61 esek hanem mindenhol.Azért nem játszok mostanába vele mert nincs hova menni lvl 60+ os karival ha mindenhol lvl50 esek vannak😞
General Knoxx dlc-t viszem éppen! lvl 41-es hunter vagyok!
Ezek a legjobb stukkereim:

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PC, XB360 and PS3
Comes with all four DLCs
Comes with a bonus map that is awesome
It will be available in October
Arab money
Borderlands all-inclusive Super Extravasplosive Game of the Year Edition is official! Press release drops any moment 😊
3 minutes ago via txt
Arab money
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most belassul majd a fejlõdésünk, vagy sikerült izomtáposnak lennünk?
Illetve ha végigvittük, akkor Playthrough 2-t kezdjük, vagy inkább a DLCket, illetve DLCket milyen sorrendben?
LAN után itthonról folytattuk nagy nehezen a játékot. Elsõ próba Hamachi, de (nem meglepõ módon) nem sikerült... Régen fasza kis progi volt, de mostanában semmi nem megy vele. Aztán akkor regeltünk GameSpy accountot, nem láttuk egymás szerverét így sem... Végül Garena-n sikerült nagy nehezen megcsinálni :\
DLCk elõtt kell majd gondolom update. Remélem mentések maradnak.
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
egy az egyben Borderlands 😊)))
fotográfik kolomp edisön :D
@
Tud valaki valami megoldást?
Segítséget elõre is köszönöm.
[merlinw.org]
Ettõl függetlenül jó lenne valami megoldás, hogy NAGYON GYORSAN Pt2-es szintre jöhessenek a többiek.
Akarom látni a sokszámjegyû sebzéseket 😄
@
van-e valami savegame editor
ezzel normálisan állítható-e a karakter
hol találom meg
10-ig kéne a válasz :S
Magyarázat: megyünk LANozni, kiegeket is tolnám a Playthrough 2 után... de másnak nincs meg a játék, szóval egy olyan hasonló szintre fel kéne húzni a karikat egybõl.
Esetleg van erre könnyebb megoldás? Lehet húzni GYORSAN az alacsony szintû karikat?
@
[merlinw.org]
Tulajdonképpen nem rossz játék ez, pozitívan csalódtam. Csak elég unalmas single-ben, sõt, igazából semmi értelme, mert sztori, mint olyan, az mintha nem is lenne, csak idióta küldik egymásutánja az egész... Kb mint egy MMO:
10 menj oda
20 öld meg ezt
30 tápolj
40 lootolj
50 goto 10
Legalábbis eddig ennyit láttam belõle. Egy érdekes sztorival jó kis lövölde lenne, de így szerintem hamar lekerül a vinyóról.
[merlinw.org]
Ez a legjobb stukkerem amit eddig megszereztem:
Hírben meg olvastam hogy új kiegészítõ érkezik szeptemberben Claptrap Ninja Assassin címen! Amiben a Claptrap-ek fellázadnak és ellenük kell harcolnunk majd! A vezetõjük pedig a híres Ninja Assassin! Nagyon várom! 😄 Itt a cikk is:
Új kiegészítõ
Most neki állok a 3 kiegészítõnek!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
[merlinw.org]
nem látok egy darab online servert sem, miért?
alap+3 dlc felpakolva (sorrendben)
😄
Elkéred a népek GS nevét, felveszed, õk elfogadnak és játszotok😊 Ha Steam-es a játékod, akkor még egyszerûbb.
[merlinw.org]
100 óra single után lenne kedvem online játszani. Gamespy acc van. Hogyan tudlak felvenni titeket?
nevem:
rumkola
közsi
http://pcm54.tvn.hu/TD3%20Combustion%20HellFire.jpg

[merlinw.org]
ezt meg tartogattam, de láttam hasznát
ez meg egy mezei verziója

ezt meg tartogattam, de láttam hasznát <#vigyor5>#vigyor5>
ez meg egy mezei verziója

És találtam mégegy hellfire smg-t ami 41. es szinten rosszabb mint amit eddig használtam és egy német illetõtõl kaptam (25-ös) . Akkor úgytûnik h a 25ös smg-m mindent visz a játékban, 41es skill mellett távcsõ sem kell <#idiota>#idiota>
- Nincs PT3 a játékban. Ha lvl50 vagy afelett megölöd a destroyer-t PT2-ben, elvileg nehezebb lesz a játék, de nem igen lehet észrevenni. Playtrough 3 nem létezik.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor több és jobbfajta lények vannak, badass shock, pyro.
Hellfire smg nélkül énmár kixoptam volna egyedül (senki nem lép be publicon), de azt csak vészhelyzetben használom, mostmár van x4-es korrozív smg -m is. Kéne jó tormentor classmod.
-jön vki pt2 knoxx?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2. - A DLC-k a játékon belüli utazással játszhatók végig, azaz nem jelennek meg sehol a menürendszerben
3. - minden ellenfelet - hosszabb-rövidebb csatában - le lehet gyõzni egyedül is.
Ez a játék NEM "multiplayer only", de mindenképp kooperatívban érdemes végigjátszani, illetve játszogatni vele!
lenne egy olyan kérdésem hogy ha végigtolom az alap játékot(most 31es szinten vagyok) akkor utána egybõl lehet tolni a 2. végigjátszást vagy akkor tolhatom a zombi es Knoxx kiegeket és csak utána jön a második végigjátszás? jah és egyébként egyedül végig lehet tolni? csak mert olvastam valahol hogy valami fõ szörnyet csak coopban tudtak kinyirni olyan kemény volt.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k