5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • MerlinW
    50
  • elitehun
    DLC-k nélkül (ha fel van patchelve) mennyi a max szint?
  • elitehun
    Kösz
  • lolSL
    documents/my games
  • elitehun
    Win7 alatt hol vannak a játék mentései?
  • Lammer
    Sziasztok!

keresoben eszkozoltem par string searchet, de nem talaltam valaszt ra... nosch a problemam a kovetkezo:

Ha partnerrel szeretnek jatszani es neki lassabb a gepe (notebook vs asztali gep raidben) akkor az intro mozik neki kimaradnak... Nem tudtok olyan megoldast, hogy nekem mondjuk addig var esetleg a game mig betolti neki? Igy allanodan ki kell lepni a netre es megkeresgelni az osszes atvezeto (full osszes kieg+1.41) meg kazettas echokat :(

Koszi szepen elore is :)
  • elitehun
    Hát ilyenkor elő kell szedni az elektromos fegyót belelőni egyszer aztán darálni valami brutál dmg-ssel :P
    Vagy ha hunterrel vagy és maxon van a Trespass skill akkor talán elektromos fegyó sem kell.
    Amúgy DLC-k nélkül (ha fel van patchelve) mennyi a max szint?
  • Sir Cryalot
  • Sir Cryalot

az én smg-m ettől messze roszabb LVL 69-en... :D

valakinek van jó anarchy SMG-je?
  • arpjed
    Üdv! Tévedtünk és gyenge a videókari a gépben szóval erről ennyit :(

Valaki nyomja cooperatívban? Nekem játszhatnékom lenne de nincs kivel sajna :(
  • Sir Cryalot
    Titan's End-nél van, LVL 69-en Soldival levert, pontosabban rámrontott :D +50% DMG vladof patroit classmod van rajtam és quad anarchy SMG-vel lelőttem a pajzsát utána lezöldplazmáztam hogy jobban fogja az SMG, lelőttem róla 3/4-et félholtan, aztán elfutott a maradék 1/4-ével az AI lövök utána és nem bírtam lelőni quad SMG-vel olyan fedezékest kezdett játszani :DD
  • Sir Cryalot

mexivatott basszameg
  • arpjed
    Oké köszönöm a segítséget! Jelzek amint vannak új fejlemények!
  • elitehun
    Tedd fel a legfrissebb drivereket
  • arpjed
    Üdv mindenkinek! Lenne egy olyan gondom hogy havernál feltesszük a játékot, az összes dlc-t meg patcheket. Minden klappol egészen a menüig. Ott aztán káosz... az ég valami csúnya kék, és a horizonttól lefelé minden fekete, scak a körvonalak különülnek el valamennyire. Minden grafikai beállítás minimumon van. Elméletileg a gépnek vinnie kéne a játékot. Tanácstalan vagyok ezügyben... ha valaki hallott már hasonlóról és tudna is hozzáorvosságot azért hálás lennék! Előre is köszi!
  • ManoNegra
    én is nagyon ritkán találok értékelhető fegyót, nehezen ad.
  • elitehun
    Amúgy csak nálunk dobálja ilyen nehezen a jó csipákat a játék???
    Tulajdonképpen mindig az a legjobb csipa amit egy küldetésből kapok
  • elitehun
    Dehogyis. A másik az ac ^^
  • rumkola
    első a Just Cause 2? :P
  • elitehun
    Halljátok. Ez a játék nagyon dúrva. Sztem ez lesz a második kedvenc játékom :D
  • Roger6
    Na mi a frász? Te tudsz értelmesen is írni? Megdőlni látszik az elméletem a csekély agyszintedről? Ennek csak örülni fogok, hidd el.
  • elitehun
    Sikerült regisztrálnom nagy nehezen. Csak azért volt fura mert eddig akárhova regisztráltam a 2 nevem közül az egyiket tuti engedte. Itt meg csak akkor hogyha mögé írtam egy számot
  • cikasz
    Igazából gondolom több százezren használhatják a gamespy-t igy előfordulhat, hogy az általad beirt akárhány (nem tudommennyit próbáltál) név tényleg foglalt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    UPPPSZ megyek is mert kapok a pofámra , hogy az agyi aktivitásom csekély...
  • Roger6
    Te, én ebben a pillanatban csináltam egyet, hogy megnézzem, a gond nálad lesz...
  • elitehun
    Mért van az hogy amikor gamespy accaountot akarok regisztrálni akkor minden felhasználónévre azt mondja hogy már van? pedig sztem tuti nincs
  • rumkola
    szerintem bele kell beszélni :D
  • elitehun
    controls
  • DomeW
    Valaki meg tudná még mondani hogy lehet használni a mikrofont ebben a játékban?
  • DomeW
    Kösz a segítséget
  • k2029
    Én végigvittem a játékot és most újra kezdte 2-es fokozatban. Az volna a kérdésem miért nem lehet a gépágyúba beleilleszteni a köveket mind 4-es szinten van. Ez a max?
  • elitehun
    XD
    Sose bízz a google fordítóban :P
  • ManoNegra
    akkor én vagyok a hülye. A goggle fordítóval sose jöttem volna rá erre
  • elitehun
    Kösz a fordítást. igazság szerint csak a mondat második felét nem értettem de gondoltam hogy valami ilyesmi lehet. Hadilábon állok az unless-el :P
  • IMYke2.0.0.0
    "Class Mods skill bonuses do stack even if the specified skills are maxed (5/5), but skill bonuses will not function unless there is at least 1 point assigned to the specified skill."

Magyar fordítása:
    Az Osztály Mod képesség bónuszok akkor is kifejtik hatásukat, ha a képességek maximumon vannak (5/5), de csak akkor, ha az adott képességre legalább 1 pont ki van osztva.
  • ManoNegra
    Irtam olyat?
  • elitehun
    Tehát akkor megnöveli az 5/5-ös skillt is?
  • ManoNegra
    Ha belegondolsz, összesen 64+1 skillpontot kapsz, 105 hely van összesen, ha nem csalsz ahova teheted a pontokat.
  • rumkola
    naneeemá hogy a class skill nem ad pluszban hozzá a kimaxolt tulajdonsághoz mert berosálok mingyááá
  • ManoNegra
    LOL erre gondoltál?

"A sniper without a sniper COM is just a guy with a gun."
    — Marcus Kincaid

Egyébként meg: http://borderlands.wikia.com/wiki/Class_Mod

"Class Mods skill bonuses do stack even if the specified skills are maxed (5/5), but skill bonuses will not function unless there is at least 1 point assigned to the specified skill."
  • elitehun
    Sztem meg pont az az értelme hogy sokkal erősebbé tegyél bizonyos dolgokat különben nem lenne semmi értelme a class modoknak. Vahol olvastam hogy sniper a class mod nélkül csak egy ember egy fegyverrel ;P