5584
-
#382 Értékelések! -
Jobboka #381 Khössz :D -
#380 regisztrálsz. megadod a bankkártyád számát. megrendeled a játékot. szállításkor levonják a pénzed a Forint adott értékének megfelelően. -
Jobboka #379 Le tudnád írni, hogy mivel jár ez a rendelés? (valuta váltás v vmi??) Vki plz mondja el lépésről lépésre -
MrAndree #378 Szintén. Kivéve ha CD Galaxisban kitesznek végre egy árat és egy végleges megjelenési dátumot jövő hét elejéig. De ha külföld akkor mindenképpen innen. -
#377 én HA rendelek, biztosan onnan. -
Jobboka #376 Ki rendel biztosan innen? -
#375 zsír. -
Jobboka #374 ide is kéne majd egy gametag leírás, nem? -
MrAndree #373 Nekem azok közül a második kép kifejezetten tetszik... :) -
#372 vagy valami ilyesmi bannernek
-
#371 levágjuk a nagy darab fejét és karizmát -
#370 Borderlands demo -
#369 ez túl nagy lenne bannernek, 790/780 x 150/200-esnek kell lennie -
#368 "demót" akarok -
haxoror #367 emo Lilith :P -
MrAndree #366 Most már tényleg jöhetne lassan... :) -
#365 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-borderlands/57869 -
-
#363 PC review
ha már van ilyen, akkor igazán elvárható lenne má egy virágbolti verzió.. -
vzajcev #362 Tuti a péntek -
#361 Tuti hogy beszopod!!!!!:)
Én is ha így voltam valami gameval akkor mindíg akkor jött ki amikor pont dolgom volt.:)Én ilyen szerencsétlen vagyok:) -
#360 Csütörtökig kijöhetne, pénteken nem leszek otthon. :) -
#359 Megéri.Jó lesz ez. -
#358 várom már nagyon ! -
Jobboka #357 ja vágesz... :D huntert is csak azért nyomom, mert precíz vagyok xD -
#356 Van fej lelövés és darabokra robbanás is:) -
#355 annyira fos akkor talán csak nem lehet.
-
#354 IGN review
9.0 Presentation
The story's nothing to get excited about, but a great user interface make the game's complexities easy for all to enjoy.
9.0 Graphics
A distinct style and some great enemy animations keep the action interesting and exciting. Detailed environments and some particularly impressive boss encounters.
9.0 Sound
Strong voice acting and a soundtrack that enhances the mood and action onscreen. The class quips during combat help keep you connected with your character
8.5 Gameplay
Solid first-person shooting mechanics and plenty of ways to play. This one should keep you interested and entertained for quite a while.
9.0 Lasting Appeal
Compared to other non-MMO first-person shooters, there's a lot of structured content here. The option to start the game over again and fight stronger foes on your way to the level cap
8.8
Great OVERALL
(out of 10 / not an average) -
Jobboka #353 lol gecc van benne csonkítás... az egyik vidi alatt leszakad a manus karja és így áll be Xd -
#352 új videók -
Jobboka #351 akkor már meg is van xD kössz -
Jobboka #350 Hááát eddig bíztató, de ezek a sorok: There is no playthrough 3, and there doesn't seem to be any way to replay quests that you've completed, either. This seems like it'd eventually lead to a situation where your character is unsuitable as a host for a multiplayer game, since the host determines which quests are active. Ha vki nem értené, ha kipörgetted a játékot és szinte minden questet megcsináltál, akkor a te gamed (szervered) nem túl megfelelő a coop rendszerre, mivel a game a meglévő, még teljesítetlen questekre alapozza a coop rendszert. xD ajaj -
MrAndree #349 Igen. -
Jobboka #348 Kössz a hírt
Vmi olyan megoldás kéne ami nem túl drága, de megéri.... mondjuk én max egy 10 est költök rá Ez megbízható? -
#347 nem véletlen az olcsó ár.
feltörték őket és lopnak a vásárlók bankkártya adataival, amit csak tudnak.
persze, hogy mindent szarért-hugyért adnak.
ps3 topikban csak vagy 5 ember jelezte, hogy hirtelen sok tízezer kámforrá vált a bankszámláról.
senki ne vásároljon innen, aki jót akar. -
#346 Itt csak 5880FT de azt hiszem ezek nem szállítanak Európába :( -
haxoror #345 Ezzel csak óvatosan, most épp úgy néz ki hogy postás-sztrájk lesz Angliában. -
#344 Végigjátszás első rész -
MrAndree #343 Ugyanúgy mint a magyar csak bankkártyával előre fizetsz. És postán jön, nem futár hozza.