5584
-
#422 Szerintem két játékos típus nem nagyon csalódhat ebben. Egyrészt az arcade FPS -eket kedvelők másrészt a Diablo rajongók. Aki netán mindkét stílust szereti annak ez a Nirvána! :D
Írom ezt úgy, hogy még én sem játszottam vele... -
#421 legalább vmi demo lenne. ez elég újszerű játék, nem akarom csak úgy megvenni...
mondjuk vhol azt irták, hogy akinek tetszett a Far Cry2, annak ez is fog. Én utáltam a FC2-t:D -
#420 Igen hivatalosan csak 30. -án lehet majd itt Európában megvásárolni szóval addig várnunk kell, hogy megvegyük. Viszont ha előtte lesz jól működő warez verzió attól még le lehet tölteni egy próbakörre. -
Jobboka #419 iiigy van (végre rokonlélek) azok a gamek amik jók multiban, azokat kell megvenni....akk majd coop? :D -
#418 pedig úgy az igazi -
Jobboka #417 ja meg tök más lesz XD szentem a tört game egy ideig nem lesz coopos :D -
#416 annyi, hogy később érkezik meg -
Jobboka #415 Én eleve le se töltöm... megveszem, felrakom, play
am van vmi hátulütője ennek a külföldi rendelésnek? -
#414 Ez messze nem szokott ennyire egyszerűen működni! Általában ezt úgy oldják meg, hogy a dátumig amikor a játéknak hivatalosan aktiválódnia kell nem tudsz letölteni hozzá némi létfontosságú adatot a hivatalos szerverekről. Szóval a játék relatíve nem teljes, ahogyan feltelepíted első induláskor letölt valami kis mennyiségű, de létfontosságú adatot a netről. Ha ez netán így van ennél a játéknál is akkor senki ne is számítson arra, hogy a PC verziók működni fognak akár eredeti akár kalóz példányról legyen szó a hivatalos dátumig.
Amúgy szerintem hivatalosan sehol sincs megerősítve, hogy ilyen védelem lenne a játéknak. -
haxoror #413 Előre állítod a dátumot a gépeden ;) -
#412 Akkor asszem' értem. Szóval ha van valami ami megtetszik a listában akkor van még X időm arra, hogy összeszedjem rá a lóvét nem az van, hogy amint kilépek a gép menüjéből már változik is meg a lista. Jó ötletnek tűnik. -
MrAndree #411 Emlékszem, a fallout 3nál is volt olyan, hogy beírt dühöngve valaki, hogy mekkora szar, nem halnak fejlövéstől a népek. Neki is kedvesen elmagyaráztuk, hogy ez nem a CoD. :) -
Jobboka #410 Hát amikor lejár a visszaszámlálás, megváltozik a cucc ami benne van.... addig tárolja a cuccokat a gép amig ott a számláló, ha lejár új cuccok -
#409 Na ja, meg megfelelő skill. Mennyenek haza a fikáskodók komolyan, inkább tegyétek össze kezeiteket, hogy a kakás ikszbokszotokon már játszhatjátok : D -
#408 gamespot teszt -
#407 TF2 is FPS, mégsem döglik mindenki egy csipa fejlövéstől :))
sztem sokat codoztál:D -
MrAndree #406 Ez nem FPS hanem RPG. A Fallout 3ban is lőhetted fejbe a népeket, ott is kellett némelyiknek jópár fejlövés. -
#405 Az ilyen típusú játékokban ne várd, hogy egy headshot halálos lesz! Az is nagyon korrekt megoldás a készítőktől, hogy az ilyen lövések azonnal "critical" -nak számítanak és nagyon sokat sebeznek. Kicsit később egy ilyen ellenfelet majd egyetlen lövéssel kinyírhatsz ahogy fejlődsz! -
#404 Azért egy headshottól illő lenne kifeküdnie, már nem azért -
#403 nem mindegy, hová lősz -
#402 Nem a sebzésrendszerrel van ott a baj! Ez jellemző a Diablo típusú "loot hunting" játékokra. Lépsz pár szintet, valamelyik ellenfél eldob egy komolyabb csúzlit és megeszed őket reggelire. Addig viszont nehezebb egy kicsit. -
#401 Egyébként nagyon szar sebzés rendszere van a gémnek:( Bele őszülök míg leölök egy patkányt. abba is kell egy tár -
#400 "Rifle"...
Mennyire utálom ha egy fórumban nem lehet alapjáraton szerkeszteni a hozzászólásokat. "Hálából" itt egy dupla. -
#399 TESCO gazdaságos Combat Difle?! :D -
#398 Addíg akciós egy termék -
#397 pedig annak is megvan a varázsa, ha ismeretlennel játszol :D Resi 5ben próbálkoztam így:D
Amúgy remélem tényleg jön majd egy Patch a PC-s verzióhoz. Elég gáz pl. a mikrofonos dolog. -
MrAndree #396 Ismeretlenekkel sose játszom, már Diabloban se tettem, ha senki sem online majd várok. Vagy futok pár kört egyedül. -
#395 Azt meg tudjátok mondani, hogy mi a nyavalya az a visszaszámláló a "vending machine" -oknál?! Mit számol és mi lesz ha lejár? Kicsit fura... -
#394 Csak a te játékodat fogja elcseszni. Bár ha csak ismerősökkel játszol, akkor ez nem áll fel természetesen. De az ismerősök sem mindig akkor online-ok, mikor kedved lenne játszani sztem. -
hapi #393 Én úgy tudom hogy dátumhoz kötött aktiválással működik a játék. Ezért senki ne gondolja hogy 26.-ánál hamarabb lesz virágbolti verziója. -
MrAndree #392 Hát csíteljen aki akar, ha ettől jobban érzi magát. -
MrAndree #391 Azért én nem reménykednék különösebben abban, hogy ma még lesz is nekünk használható verziónk. Bár szép lenne. -
#390 egészségükre -
#389 Winyón tárolja a karaktered adatait.:( Így majd könnyű lesz csítelni is. Remek....... -
#388 Jó lesz ez!! -
#387 PostPosted: Wed, 21st Oct 2009 07:38 Post subject:
I know a few Australian stores have the PC version for sale already.
NFO-n -
lennyke #386 Lehet hülye kérdés, de a mai no-LAN időkben már muszáj:
lesz lehetőség LAN-on keresztül co-op játékra? Ha igen, akkor mindkét fél adatai megmaradnak (saját-saját gépen ofc), vagy csak a hosteré?
Előre is köszönöm a választ! -
#385 live adás -
ricsa008 #384 én is nagyon várom már
zrccik ez a graf
kicsit a XIII es időket idézi -
#383 Te ne játssz az idegeimmel, máskor csak azt írd felkiáltójellel, ha kijött.. : D