5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • haxoror
    Nem a tűzsebzésre gondolok, arra azt a jobb allul lévő elementál-jel mutatja.

Az ilyenekre gondoltam:

Ride the wave - hullámosan lövő shotgun

Sometimes I forget to reload - végtelen lőszer

I can do this all day - lőszert regenerál

War is in your blood - a fegyver visszarúgását szinte megszünteti

The cutting edge - esély hogy átlő a pajzson

stb

• obe
    haxoror, reddevilsza

kösz, azt hittem nincs szint limit, valamilyen mäsik jätekkel keverem (meg is van: az arthur king-el)..bocs

reddevilsza:

milyen tärgy lesz az?..talälkozhattam vele eddig?..lvl 13

apropo: ha en mäst nem csinälok csak odaällok egy üreghez ahonnan a pub skag-ok jönnek es csak irtom öket mint ällat (respawn), de nem csinälok küldiket, vagy csak minimälisan...akkor elmeletileg fejlödhetek akär 50-es lvl-ig is?

vagy pl ott a järmü..azt hasznälni szinte csaläs..csak ätgäzolok a legdurväbb skag-on is, hit and run, megcsak löszer se fogy (pedig vegtelen a kocsi löszere)..egy perc alatt 12 olyan dögöt vägtam haza, amit gyalog tuti 20 perces csata, hatalams löszerfogyässal
  • hippy
    Ha jól emlékszem akkor fent az emeleten a háztetőre kell felmászni.
  • RedDevilsza
    Nem pont ott van ahova mutatja, csak a területet jelöli... Keresd csak ott lesz az valamerre.
  • kuci06
    Szerintem hibás a küldi... én is itt kepesztettem fél órát, és arra jutottam, hogy skippelem ezt a missiont :D

Nincs ott semmi sem :/
  • IMYke2.0.0.0
    A pirosak egy sebzés család részét jelentik - fokozatok vannak bennük, ergo: NINCS über fegyver.
  • Fpocok
    Sniper darabokat kell szednem, márcsak a "sight" kell, de egyszerűen nem tudom hol van, térképen látom hol jelöli, de ott csak egy kő van. Vágja valaki most merre?

• Seth
    Semmi rejtett nincs bennük, mindegyik a tűz sebzésre utal( az első gondolom egyértelmű, a Pelés utalás meg elsőre meglett google-ban).
  • RedDevilsza
    50 a max szint, de ezt csak a 2., nehezebb végigjátszással lehet elérni ami lvl 32-35 körül kezdődik. A 3 slotba kaszt specifikus itemeket lehet rakni, amik például a skilljeidre adnak plusz pontokat.
  • haxoror
    50 a szint limit
  • haxoror
    Ezek a piros szövegek általában a fegyver egy rejtett tulajdonságára utalnak, érdekelne egy leírás hogy melyik pontosan milyen bónuszt takar.
  • obe
    tenyleg, azt irjäk nincs szintlimit...akkor meddig fejlödhet egy karakter?..lvl 1000 ?...milyen sebzesü fegyok lesznek ha eleri vki a 100-at?..egy löves es kihal a puszta?
  • obe
    sräcok...van a karaktermenü lapon egy slot amibe nem tudom mi illik, a päncel es a gränät alatti slotra gondolok...lvl 13 vagyok, esteleg csak kesöbb tudok oda holmit betenni?...de mit?

köszi
  • Fpocok
    OMG nice!
  • RedDevilsza
    Ez meg fun:Pew Pew Pew!
  • zorrobomber
  • armageddon666
    Írtam, hogy Print Screennél csak fekete a kép...
    De aztán megoldottam. Windowed mód, és úgy már működik. Viszont így bugos a kép... menüben nem látszik semmi, illetve az árak sem :(

• MURopi
    nem úgy értettem :) de ha azt írom : nem jön valaki játszani? egyedül olyan unalmas akkor ugyan úgy félreérthető :D

szóval akkor most szépen : Nem jössz Borderlandsozni Coop-ban Imyke?
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a lényeg maradt le: [IMG]http://www.thescubasite.com/Scuba-Diving-Forum/]
  • IMYke2.0.0.0
    Vigyázz az ilyen kijelentésekkel:

[]
  • Fpocok
    Print Screen. Aztán alttabbal ki, paintet megnyitom, CTRL V, és akkor kivágom a lényeges részt és ment.
  • MURopi
    nem jönne valaki együtt tolni?:D egyedül elég unalmas :D
  • IMYke2.0.0.0
    FRAPS a legjobb megoldás erre.
  • armageddon666
    Hogy csináltok képeket? :( PrintScreen csak egy fekete képet csinál :(
  • Fpocok
    Ja.

a ven-doboznál ahol veszel lőszert pl, ott a fülnél fönt, tekerd a sell részre és akkor el tudod adni kacatot. A buyback azt jelenti, hogy ha véletlenül eladtál valamit, amit nem akartál volna, akkor vissza veheted egy rövid időn belül.
  • grebber
    Fegyvert eladni lehet?
  • Fpocok
    Van egy hunterem, amivel haverral nyomulok. Annak van ez a revolvere.

A revolvert az első instában találtam, ahol 9 ujj is van. A vége felé ahol a nagy szintűek vannak.

Illetve van egy másik hunterem, amit egyedül húzom...

Ezt találtam most vele, barátom aki soldier imádni fogja

PEWPEW
  • armageddon666
    Siren :)
    Most értem át az új területre. De vissza is mentem, mert lett hirtelenjében 3 új küldetés...

Szerintem túl gyorsan fejlődök... mármint... jó eséllyel még sehol sem tartok a játékban, de már csak szürke meg zöld küldetéseim vannak csak...
  • Maxtreme
    Én még level18-nál (asszem) kaptam valami elefántölő puskát. ~400-as sebzése van (+ 5-ös szintű sebzési skill is megvan) Azóta sem találtam jobbat még így a 23-as szint végénél sem :D
  • grebber
    Én Soldier-re tolom de csak immel ámmal majd akkor foglalkozok majd vele igazándiból ha lesz hozzá magyarítás!
  • gfreak
    uhh...ez nagyon jól néz ki...kéne nekem is vmi fasza fegyó lassacskán...

ki mivel nyomja? nekem van egy hunterem meg egy soldierem :)
  • CamelX
    Dokumentumok/My Games-en belül :) jó tipp, én is csináltam backupot, biztos ami biztos
  • grebber
    Ejha én csak level 7-es vagyok legjobb fegyverem egy 94-es sebzésű sniper!
  • Pares
    Hol találom a mentéseket?
  • Pares
    Úristen, ezt meg hol szerezted?
  • kuci06
    lvl14 és 242-es damage? AS?:_D

basszus, én most vagyok 17, és örülök a 100 körül sebző shotinak :D
    igaz, már azzal is lehet aprítani rendesen
    *chance to cause explosion* ftw ;)
  • pluhi
    Mákerek, semmi normális nem esett nekünk. Már 18. szinten vagyunk és a legjobb cuccom egy lila pajzs, azt is vettem...
    Még valami az elcseszett kari témához: senki sem akadályoz meg, hogy biztonsági mentést csinálj egy-egy hosszabb nyomulás után...
  • Fpocok
    Most vagyok lvl14. Nem tudom, hogy a safe houset hogy csináltuk volna meg haverrel E nélkül:
  • pluhi
    Sokkal nagyobb gáz, hogy a multi képes nullázni a skillpontokat, ott állsz egy deka skill nélkül és nincs elosztható pont se. Azért ez 20. szint felett már meglátszik a kari teljesitményén. De legalább fix sincs még rá, bár dolgoznak rajta.
    A küldiknél is jöhet be bug, szal nem érdemes nagyon idegenek játékába ki-be rohangálni, pláne ha magasabb szintűek. Haverokkal kell menni, együtt. Egyelőre ez tűnik biztonságosnak. Lootokat is jobban el lehet osztani ismerősökkel.
  • Pares
    Külömben se értem milyen hibára gondoltok...