5584
-
haxoror #1262 Nem a tűzsebzésre gondolok, arra azt a jobb allul lévő elementál-jel mutatja.
Az ilyenekre gondoltam:
Ride the wave - hullámosan lövő shotgun
Sometimes I forget to reload - végtelen lőszer
I can do this all day - lőszert regenerál
War is in your blood - a fegyver visszarúgását szinte megszünteti
The cutting edge - esély hogy átlő a pajzson
stb
-
obe #1261 haxoror, reddevilsza
kösz, azt hittem nincs szint limit, valamilyen mäsik jätekkel keverem (meg is van: az arthur king-el)..bocs
reddevilsza:
milyen tärgy lesz az?..talälkozhattam vele eddig?..lvl 13
apropo: ha en mäst nem csinälok csak odaällok egy üreghez ahonnan a pub skag-ok jönnek es csak irtom öket mint ällat (respawn), de nem csinälok küldiket, vagy csak minimälisan...akkor elmeletileg fejlödhetek akär 50-es lvl-ig is?
vagy pl ott a järmü..azt hasznälni szinte csaläs..csak ätgäzolok a legdurväbb skag-on is, hit and run, megcsak löszer se fogy (pedig vegtelen a kocsi löszere)..egy perc alatt 12 olyan dögöt vägtam haza, amit gyalog tuti 20 perces csata, hatalams löszerfogyässal -
hippy #1260 Ha jól emlékszem akkor fent az emeleten a háztetőre kell felmászni. -
#1259 Nem pont ott van ahova mutatja, csak a területet jelöli... Keresd csak ott lesz az valamerre. -
#1258 Szerintem hibás a küldi... én is itt kepesztettem fél órát, és arra jutottam, hogy skippelem ezt a missiont :D
Nincs ott semmi sem :/ -
#1257 A pirosak egy sebzés család részét jelentik - fokozatok vannak bennük, ergo: NINCS über fegyver.
-
#1256 Sniper darabokat kell szednem, márcsak a "sight" kell, de egyszerűen nem tudom hol van, térképen látom hol jelöli, de ott csak egy kő van. Vágja valaki most merre?
-
#1255 Semmi rejtett nincs bennük, mindegyik a tűz sebzésre utal( az első gondolom egyértelmű, a Pelés utalás meg elsőre meglett google-ban). -
#1254 50 a max szint, de ezt csak a 2., nehezebb végigjátszással lehet elérni ami lvl 32-35 körül kezdődik. A 3 slotba kaszt specifikus itemeket lehet rakni, amik például a skilljeidre adnak plusz pontokat. -
haxoror #1253 50 a szint limit -
haxoror #1252 Ezek a piros szövegek általában a fegyver egy rejtett tulajdonságára utalnak, érdekelne egy leírás hogy melyik pontosan milyen bónuszt takar. -
obe #1251 tenyleg, azt irjäk nincs szintlimit...akkor meddig fejlödhet egy karakter?..lvl 1000 ?...milyen sebzesü fegyok lesznek ha eleri vki a 100-at?..egy löves es kihal a puszta? -
obe #1250 sräcok...van a karaktermenü lapon egy slot amibe nem tudom mi illik, a päncel es a gränät alatti slotra gondolok...lvl 13 vagyok, esteleg csak kesöbb tudok oda holmit betenni?...de mit?
köszi -
#1249 OMG nice! -
#1248 Ez meg fun:Pew Pew Pew! -
#1247 -
#1246 Írtam, hogy Print Screennél csak fekete a kép...
De aztán megoldottam. Windowed mód, és úgy már működik. Viszont így bugos a kép... menüben nem látszik semmi, illetve az árak sem :(
-
MURopi #1245 nem úgy értettem :) de ha azt írom : nem jön valaki játszani? egyedül olyan unalmas akkor ugyan úgy félreérthető :D
szóval akkor most szépen : Nem jössz Borderlandsozni Coop-ban Imyke? -
#1244 Csak a lényeg maradt le: [IMG]http://www.thescubasite.com/Scuba-Diving-Forum/] -
#1243 Vigyázz az ilyen kijelentésekkel:
[] -
#1242 Print Screen. Aztán alttabbal ki, paintet megnyitom, CTRL V, és akkor kivágom a lényeges részt és ment. -
MURopi #1241 nem jönne valaki együtt tolni?:D egyedül elég unalmas :D -
#1240 FRAPS a legjobb megoldás erre.
-
#1239 Hogy csináltok képeket? :( PrintScreen csak egy fekete képet csinál :( -
#1238 Ja.
a ven-doboznál ahol veszel lőszert pl, ott a fülnél fönt, tekerd a sell részre és akkor el tudod adni kacatot. A buyback azt jelenti, hogy ha véletlenül eladtál valamit, amit nem akartál volna, akkor vissza veheted egy rövid időn belül. -
#1237 Fegyvert eladni lehet? -
#1236 Van egy hunterem, amivel haverral nyomulok. Annak van ez a revolvere.
A revolvert az első instában találtam, ahol 9 ujj is van. A vége felé ahol a nagy szintűek vannak.
Illetve van egy másik hunterem, amit egyedül húzom...
Ezt találtam most vele, barátom aki soldier imádni fogja
PEWPEW
-
#1235 Siren :)
Most értem át az új területre. De vissza is mentem, mert lett hirtelenjében 3 új küldetés...
Szerintem túl gyorsan fejlődök... mármint... jó eséllyel még sehol sem tartok a játékban, de már csak szürke meg zöld küldetéseim vannak csak... -
#1234 Én még level18-nál (asszem) kaptam valami elefántölő puskát. ~400-as sebzése van (+ 5-ös szintű sebzési skill is megvan) Azóta sem találtam jobbat még így a 23-as szint végénél sem :D -
#1233 Én Soldier-re tolom de csak immel ámmal majd akkor foglalkozok majd vele igazándiból ha lesz hozzá magyarítás! -
#1232 uhh...ez nagyon jól néz ki...kéne nekem is vmi fasza fegyó lassacskán...
ki mivel nyomja? nekem van egy hunterem meg egy soldierem :) -
CamelX #1231 Dokumentumok/My Games-en belül :) jó tipp, én is csináltam backupot, biztos ami biztos -
#1230 Ejha én csak level 7-es vagyok legjobb fegyverem egy 94-es sebzésű sniper! -
Pares #1229 Hol találom a mentéseket? -
Pares #1228 Úristen, ezt meg hol szerezted? -
#1227 lvl14 és 242-es damage? AS?:_D
basszus, én most vagyok 17, és örülök a 100 körül sebző shotinak :D
igaz, már azzal is lehet aprítani rendesen
*chance to cause explosion* ftw ;) -
#1226 Mákerek, semmi normális nem esett nekünk. Már 18. szinten vagyunk és a legjobb cuccom egy lila pajzs, azt is vettem...
Még valami az elcseszett kari témához: senki sem akadályoz meg, hogy biztonsági mentést csinálj egy-egy hosszabb nyomulás után... -
#1225 Most vagyok lvl14. Nem tudom, hogy a safe houset hogy csináltuk volna meg haverrel E nélkül:
-
#1224 Sokkal nagyobb gáz, hogy a multi képes nullázni a skillpontokat, ott állsz egy deka skill nélkül és nincs elosztható pont se. Azért ez 20. szint felett már meglátszik a kari teljesitményén. De legalább fix sincs még rá, bár dolgoznak rajta.
A küldiknél is jöhet be bug, szal nem érdemes nagyon idegenek játékába ki-be rohangálni, pláne ha magasabb szintűek. Haverokkal kell menni, együtt. Egyelőre ez tűnik biztonságosnak. Lootokat is jobban el lehet osztani ismerősökkel. -
Pares #1223 Külömben se értem milyen hibára gondoltok...