5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • DJ RX7
    nem megy sajnos sehogy.

routernél kell valami piszkálni?
  • Fpocok
    Mi ugy csináljuk, hogy én hostolok egy public gamet, nem private ot, es meginvelem a friendsbol, igy siman feljon ram.

Fordítva nem megy, csak ha én kreaálom :P
  • Cat 02 #1300
    Én ma néztem meg haverral és ment (neki rld, nekem rzr, szal nem ütközik a 2). Tűzfalat kilőtted?
  • DJ RX7
    üdv újra!
    haverral próbáltuk volna lan-on vagy online-on keresztül de nem jött össze.
    hamachin megcsináltuk a hálózatot de úgy sem akart menni gamespy-on szintén nem. mindig timed out lett. nem ment be 15 mp alatt. havernak csak 1,5 mb-os nete van. az lehet a probléma? pedig egy városban lakunk.
    esetleg portokat kéne fowardolni routeren? egyébként, hogyan tudnám a public game-nél a szervereket valahogy szűrni? mert kicsit idegesítő hogy refresh-kor mind 10-10 új szervert hoz fel.
  • Pretorian
    Ez kurvajó játék lett, nálam nagyon betalált, megvevős. Kb. 5 órát nyomtam eddig, remélem jó hosszú és változatos lesz. Kb. ilyennek kellett volna lennie a Hellgate: London-nak szerintem, persze kicsit más hangvételben.
  • Calver
    pontosan.
    több játékos = keményebb ellenfelek = jobb loot. de ezt írja is a betöltőképernyők egyikén.
  • VRSDM
    ha többen álltok neki egy kvestnek akkor annyival nehezebb is?
  • skyman14
    mi haverral meg beszoptuk mert a steamen rendeltük elő :D a +1t-t még nem is sajnálom a webshoposokhoz képest csak a dobozkáját :(. De péntek reggel már mehet részünkről is a game ;)
  • Pares
    Úristen... má meg is van. LOL... Ilyen helyre rakni... Fél napot kerestem.
  • Pares
    Lenne egy kis problémám... Azt a questet csinálom, amikor a snipernek a részeit kell összeszedni. A 4 alkatrészből három megvan, de az utolsót, a Sniper Rifle Bodyt egyszerűen nem találom.
    Elvileg ott kéne lennie, ahol a Sledge Safe House bejáratához közel van az a kis "falu", ott az egyik ilyen körös búdé mellett. De sehol sincs, egyszerűen nincs ott... Rajta állok pontosan, ott ahol lennie kéne, de a helyébe csak egy nagy kő van. Nem értem, már vagy 15x körbejártam mindent, és sehol se látom... Pls. valaki segítsen aki már megcsinálta.
  • Jobboka
    bocs elirtam... dvd galaxis 8300
  • Jobboka
    Cd galaxis: 9890 +900 ft
    dvd galaxis: 9300 + 1280 ft postai utánvéttel
  • Jobboka
    Eredeti megvásárlása: 1.
    2.
    Nem mind1 :D
  • MrAndree
    Az jó mókva volt, négyen öltünk és mindenki kifogyott a végére... :)
  • RedDevilsza
    Ne aggódj quest lesz, és a rewardja lesz a lila elephant gun. Skagzillát kell megölni.
  • Cat 02 #1287
    Hol van ez az elefánt ?
  • MURopi
    hát elsőre meg haltam de csak kb. 10% élete maradt :D én géppisztolyal és 1 revolverrel estem neki :D messzire futottam és mindig ki nyitotta a száját :D úgy elég izmosan sebeztem
  • cumfu
    Heló srácok vettem egy SMG-t de de nincs nálam! Mit csináltam rosszul, vagy holt találom? Még az elején vagyok!
  • Maxtreme
    uhh ne is mond. Én is adtam neki rakétavetőtől kezdve, gránátokon át, mindennel :D
  • MURopi
    az elefántot én is megszereztem :) kemény állatka volt az a nagy izé :D öltem vagy 2-3 percig :D
  • Maxtreme

:D
  • wedge31
    10 rugó lesz a játék ha még érdekel valakit...
  • MrAndree
    Ezért hívják single playernek. :)
  • 3Error #1279
    szóval single playerben nincsenek társak senkinek?
  • MrAndree
    Találsz még jobbakat...
  • Pares
    OMG Ezt nézzétek. Most vettem az egyik fegyverárus dobozban, speciális ajánlat volt:

• 3Error #1276
    tehát nem egy csapatos játék lesz? :(((
  • MURopi
    én is olvastam valahol AI csapattagokat de amint fel megyek multizni be vágódik mellém 3 lagger ember :S
  • Cat 02 #1274
    Nekem egyedül ment csont nélkül, csak ügyesnek kell lenni (és bugolni :D)

sniper darab: q nem az item helyét mutatja, csak azt h merre van. Nézzetek szét, eléggé látni, hogy hol világít valami zölden.
  • 3Error #1273
    oké, hülye vagyok, de mikor lesz ilyen? mindhol úgy harangozták be a játékot, hogy AI-s csapattársaim lesznek. nem? :)
  • obe
    kiräly, akkor meg nem talälkoztam ilyesmivel..köszi
  • Soad999
    Valaki nézte már h mükszik Hamachival? patchelni kell vagy vmit?:D
    Ruffirant fentvagyok a szervereden Hamachin de nem talált játékot:)
  • obe
    oke, de lvl 13-on vagyok, es meg mindig tudnäm (persze nem) azt csinälni hogy a legkisebb skag-okat meszärlom, böven hänyja meg az xp-t
  • RedDevilsza
    Például:
  • hapi
    Biztos hogy hallani akarod a választ? :)
  • 3Error #1267
    sziasztok !

én vagyok a hülye (lvl 13), vagy nem lesznek társaim? vagy később kapok AI csapattagokat?
  • hapi
    Azon a környéken van mind a 4. tehát nem pont ott. Én is kicsit keresgéltem de ott vannak a cuccok szétdobálva.
  • pluhi
    Screenshot: jobbkatt a cuccon, és lőn. A mentés melletti könyvtárba teszi.
  • Fpocok
    Megtaláltam, a ponttól ahol jelöli, pont balra egy 15 lépés kb...

Eddig mindegyiket pontosan mutatta, kivéve akik mászkálnak, pl marley és moe :P Szóval nem értem egy fix tárgyat miért jelöltek rosszul.
  • haxoror
    Alacsonyabb szintű lények egyre kevesebb xp-t adnak, valaki írta hogy 6+ szintkülönbségnél már semmi xp nem jár értük