7156
-
Sziasztok!
Nekeme egy olyan kérdésem lenne, hogy a c meghajtóm amin a windows van nem valami nagy összesen tíz giga. A hiberfileval együtt marad most jelen pillanatban 3 giga. (winxp ről lenne szó)
van egy könyvtár C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\GRID\DataCache\...\replay\ ami nekem elég nagyra szokott megduzzadni, volt hogy a c-n már csak 70 mega maradt, a játék meg behalt belassult, a windows meg panaszkodott a helyre. A virtuális memória d-n van. Amit lehet win alatt kikapcsoltam.
A kérdés az hogy a replay helyét nem lehet valahogy módosítani valami átirogatással mert így nem jó, hibernálni szoktam.
Amúgy a game sztem jó, a toca race driver 2 3 azért jobb volt irányításban de ez hangulatban ötször jobb, grafikát meg sem említve, ami sztem a mai legszebb autós játékban ban. Logitech wingman formula force feedback-el tolom már megszoktam. Viszont a legidegesítőbb a neten az a sok balfa... ember akik elrontják az elejétől a versenyt.
Ha írták már itt akkor bocsi, de van valami magyar server amin általában nem az első kanyarban leamortizálás a cél, vagy akár külföldi?
Köszi! -
cumfu #3590 Ja és nincs olyan fájl a teljeshez mint a demóhoz h kikapcsolja a postprocessing-et? Mert teljessel nem működik. -
pitbulllll #3589 ejnye greg bácsi :) azt a futamot meg én nyertem :)) -
Elinditod a jatekot, vegiglapozod a szponzorokat es leirod ami kell;) -
Ja azt megcsináltam azt :D -
Szakiyo #3586 Igen ezt a szép autódat sikerült majdnom elkaszálnom. Mert valaki fotózással volt elfoglalva! :P Jó volt tényleg. Remélem összehoz minket még a sors. -
cumfu #3585 Heló! VAlaki letudná nekem írni az összes szponzor elvárását? Előre is köszi. -
A 15 milkás versus-t mondom, a le mans-i pályán. Ha mindegyik megvan, automatikusan beadja. Ja, és a nehézsége extrém, ami nem változtatható. Első kör után, vagy 5 mp előnye volt, már nem is láttam. Ha háromszor fejreáll, sem érem utól. Egyébként biztos nyerhető, de nekem erre az irányitásra ennyire már nem áll rá a kezem. Vissza TDU, és GTL! -
Én is végig toltam de az a bónusz futam hol mikor válik elérhetővé mert én nem tudok róla??
Az ai meg így van megírva a 24 órás versenyen nagyon kijön ez.pl első kör vége 3. vagyok az utolsó gumifalas kanyaroknál mind a két előttem lévö versenyző belemegy a gumifalba és hiba nélkül szinte sebességből alig vesztve száguldok tovább.Odaérek az egyenes szakaszra megyek full sebességen erre annyi látok kis térképen hogy máris jön mögöttem az a két kocsi de vagy 2000-el és le is elöznek :(
-
Most délután derbiztünk picit magyarokkal (is), utána meg véletlenül becsúszott egy muscle kupa, ahol legyaktak mint annak a rendje :D Szegény Boss Mustang pedig nem ezt érdemelte volna...
Btw, látszik hogy nagyon sokat fejlődött a törésmodell az utóbbi néhány évben, de azért sok helyen még mindig megmosolyogtató. Érdemes a kocsi elején a szétmázolt textúrát megnézni, nem valami életszerű sajnos. -
-
Csokis #3580 Látszik, hogy meg se nézted. Először is a PP nincs kikapcsolva, hanem át van "alakítva". A másik, hogy két mappa van benne, ebből az egyik a tracks. Ha csak a tracks-et másolod a játék mappájába akkor ezt éred al, mint amit írtál, mert az effects.xml file-okat is szerkesztettem. -
az általad készitett modban a teljes post process ki van kapcsolva :)
ha valakinek csak a csökkentett bloom kell, íme a nem lekodolt pályákhoz:
low bloom mod -
Csokis #3578 Még jó, hogy ez is szerepel az általam készített "modban"...
-
közben egy forumon találtam megoldást:
minden pályának saját effects.xml-je van
pl:
..\GRID\tracks\usa\san_fran\effects.xml
<Param name="bloomAmount">
1.000000
</Param>
Az 1.000-at megvaltoztatod 0.20000-re es íme,
egymás mellett:
külön:
0.200000
1.000000 (eredetileg) -
miért túl konzolos? O.o na mind1 ^^ nekem tetszett a gém. nem szimulátor de ez van... nem zavar valahogy xD ellenben 1-2 morbid párosítás eléggé -.- Prototype azon a japán pályán ahol Acura NSXel sem tudok menni O.o pfff... na mind1 :D szép apránként meg lesz minden ^^ -
Végére értem én is, uninstall is megvolt.
Összeségében egy játszható játék, de egy PC-s játékos számára ez túl konzolos game. Végére belejöttem az irányításba, egyedül a rengeteg törés zavart, illetve az, hogy folyamatosan dobálta felfele a La Mans-i pályát. Így az utolsó "bónusz" futamot sem csináltam meg. Kicsit frusztráló volt, hogy én az első kanyarból jövök ki, az ellenfél a harmadikba megy be...
Végeredményem;
-
Csokis #3574 Ez így nem igaz, mert pl. az amerikai pályák adatai nincsenek lekódolva. -
nem a PostProcess a gond, hanem a tulzott (kifehéredik minden :( ) HDR.
azt pedig minden egyes pályához külön kell belőni, de sajnos a DIRT-el ellentétben itt a fájlok le vannak kodolva, reménytelen :(
thx CM :( -
Csokis #3572 Ne használd, illetve használjátok a módosításomat, mert bugos lesz tőle a játék. :( -
K0CKA #3571 Hát a képen kivan...
De én a motion blurt nemtom elővarászolni!
csokis cuccában az is kivan lőve! -
Ha már annyira nem tetszik a pp miért nem kapcsoljátok ki? Egyszerűbb és nem bugos tőle a játék. -
bal... -
melyik az eredeti?? -
én is visszaraktam az eredetire, mert valami nem franó, nekem is csinálta 
-
csak én nem látok ezen a képen semmi érdekeset? a baloldalon lévő kontrasztosabb, osz' mivan? :) -
K0CKA #3565 Öszehasonlítás
-
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\GRID\DataCache\...\replay\ -
K0CKA #3563 Faxa!! -
Tyco #3562 Szia! Felraktam a módosítást amit csináltál. Szerintem is jobban néz ki így. De ha játék közben megnyomom az Esc-et és utána vissza akarok lépni a játékba akkor nem megy. Ha Esc-et nyomok megint vagy entert a continue-ra akkor sem. Visszaraktam a régi file-okat akkor müködik!
Te tapasztaltál ilyet? -
donpedro #3561 Nekem se tetszik különösebben az irányítás, de azért meg lehet szokni, az Audival pl elsőre is simán nyertem a Le Mans-i versenyt, nem is nagyon találkoztam a többiekkel, annyira lemaradtak. Igaz, a stability help be volt kapcsolva, nekem ugyanis pont az a bajom, hogy túlságosan tapadnak az autók, és a stability help valamiért épp az ellenkezőjét csinálja, mint amire a neve utal, könnyebben megforog tőle az autó, viszont a gyors kanyarokat így sokkal nagyobb tempóban lehet bevenni.
Furcsa, hogy a legtöbben épp az ellenkezőjére panaszkodnak, és az a bajuk, hogy állandóan csúszkálnak. Mindenesetre a gyakorlás sokat segít, bele kell jönni. -
loál :D ez jo -
gstup #3559 Szia!
Pontosan hova teszi a c-re a replayt?
Üdv -
Nekem kormánnyal is gáz .... Lomha . A kerekek elfordulnak de az autó mggondolja megy-e utána :))) -
Nekem is az volt a véleményem az elején, hogy sz@r az irányítás, de már teljesen mexoktam, már nem zavar egyáltalán... Billel tolom, van gamepadom is (Rumblepad 2), na azzal tényleg nehéz... :P
Lehet én is veszek egy kormányt... -
De ha már árkád: Flat Out ! Ott a fizika és az irányítás is rendben volt, kár hogy kanyarban elveszi a gázt ..... -
Mondok én! :))) A DIRT ehez képest irányítható volt élvezetes szinten. De ezt már soxor kiveséztük itt! :) Az irányítás tényleg szar. Ha jobb lenne, kiderülne, hogy nem sokat használ, mert a játékba rakott fizikai jellemzők, ami alapján az autók viselkednek az úton, na azok mégszarabbak még az irányításnál is! DE ez ilyen! Valaki vagy idomul hozzá, mert sokrétű, és látványra szép, vagy nem. Akinek meg így jó ahogy van, az szerencsés! Ettől még az irányítás/autók viselkedése szar marad, objektív szinten :) -
tullner attila #3554 szerintem a toca race driver3 irányitása tökéletes volt.az rfactor is jo -
RBR !!!
Próba !!!!!
-
Érdekes módon a GT1, meg muscle car-ok esetében a bitang erős, de lomhán mozgó autóknál bill-el úgy érdemes menni mint gokartal, gázadás billentyű kis pöcögtetésével gázfröccs, viszonylag hatásos kanyar közben, valamint soxor hatásos a bill-nél a gáz mellé benyomni a féket, árkád jellegzetesség, máshogy reagál rá, mint no gáz-padlófék.