7156
-
#3751 hálaég nem -
#3750 Nem -
#3749 ha az auto torik meg kell csinaltatni ?
olyan mint a pro street ? -
#3748 Ha épp látok következőnek egy versenyt meghirdetve akkor lehet felnézek ^^ bár lami vagyok de nembaj xD megpróbálok majd nem lökdösődni... és izéé, jó egy új profillal is vagy jobb hogyha minnél több cucc unlockolva van? -
#3747 piszokjó verseny volt :)
-
k7000i #3746 Én x360 kontrollerrel tolom :D -
Madmano #3745 Van egy Logitech Wingman Formula kormányom,pedálokkal.Rá akartam rakni erre a játékra.,de csak a kormányt.De nem igazán lehet normálisan belőni.Használja vki ilyen kormánnyal? -
k7000i #3744 Kössz -
#3743 Most csak így üresen is kell? -
#3742 itt van egy letöltések angol, ott találtam FOV szettet autókra. Az ott található xml fájlok elején olvasható a FOV értéke, a normális kiszedés miatt azt használom. A Ripper automatikusan felismeri, csak aztán nem árulja el! hanem neked kell beírni importnál a bejövő ablak első részén, alapból 90-re állítja a progi, ami sehol nem jó :) -
#3741 naja, lehet meg kell várni míg lesz egy normális pssg editor :)...azért az alap zondat 3ds-be oda tuudnád adni? megnézném 3Dsimed-ben :)) -
#3740 Van, de azt nem tudom hogyan szedem ki, mivel csak az ellenfeleknél használja csak, saját autó 1 van csak. -
#3739 van egy low LOD-ja is a kocsiknak ha jól látom, ugye?? -
k7000i #3738 Hi petesilver egyébként te milyen fovokat használsz meg ezt hol lehet eggyáltalán megnézni vagy kiszámítani? -
#3737 Mazda prototype. -
#3736 No, behívtam maxba a Zonda cockpit rippet, hát van csak cockpit persze, és durva is, nem tudom mennyi a duplikáció, mert csak tesztnek behívtam így vacsora közben, de első blikkre a cockpit belső 20748 face, szóval brutális! :) -
#3735 ha elég hosszu az a san fransiscoi lejtő, akkor bármi :)) -
#3734 425??? LOL...mi megy annyit? :PP -
#3733 ilyenek végett nem játszottam offline még egy versenyt sem :D -
#3732 ehh :D igen... előfordul... catch up vagymi ^^
kipróbáltam milyen 425km/h-val ütközni... hát... nice :DDDD már nem frontálisan úgy nem jó... hanem picit meg köll csúszni és akkor onnantól irányíthatatlan bamm falba jó szögből és megy a pörgés :K -
#3731 Áhh, kedvencem LaMans. Előttem a 2 Audi. 1 kört mentem a seggükbe, végig együtt, egyenesben gyorsabbak voltak az én nemtom milyen verdámnál, sikánokban befogtam őket. Tesztből az egyiket úgy elküldtem egerészni, hogy a térképről is lement fél kör erejéig, míg előttem ugyanolyan sebességgel ugyanazon típusú Audi ment ugyanúgy. Aztán látom, hogy másik Audi eccercsak sárga pontként megjelenik a térképen, és úgy zárkózik fel ránk, mint ha hiperűrbe ugrott volna. Na menjen a pitlákba! -
#3730 Nincs valakinek kedve vezetni egyet ???
gurubefree
supergamez -
#3729 Drága pézé lefújatom, a hülye AI meg összekarcolgassaja dukkózást
-
daneszbaby #3728 Sziasztok.
Nekem egy olyan problémám van hogy megyek a versenyen padlogázt nyomok de tök lassan megy a kocsi.Logitech MOMO kormányom van.2-esbe megy végig.Tudtok nekem segíteni?
Előre is köszönöm. -
#3727 Az első egyenesben felkenytem a falra, így egy darabig kussba maradt:D Csak azt furcsáltam, hogy nem volt forgalom. -
#3726 Sziasztok
Ha valaki unatkozik akkor johet vezetni.
gurubefree
supergamez -
#3725 ne is mond...herótom volt tőle..kanyarodok belső ívre..csúszik a verda..ő külsőről megelőz..pff... -
#3724 azzal szívtam én is rendesen :D ad1 alig lehet valamit látni, ad2 ő kívülről vágja a pályát, ad3 richtig a legváratlanabb kanyarból jön egy mazsola... nem egyszerű :D -
#3723 beleszámít az éjszaka futott nappali downhill verseny? :) -
#3722 volt már vkinek éjszakai downhilles versenye?...
nahát én alig tudtam megcsinálni :D
jó h a végénél volt 1 egyenes szakasz..megtudtam előzni...nyertem 0.3mp-vel :D -
#3721 tudom persze :) csak vicceltem :)
-
#3720 ugye tudod hogy ez nem csít? :) nekiülök pár próbálkozásból simán összehozom neked -
#3719 Hát, változott ahogy nézem, már nincs ebben külön cockpit belső, bár nem néztem még a cockpit nézetes rippet. Ránézésre egyébként ebben ugyanolyan asszem. A textura akkor van rajta, ha ki tudja szedni a modelhez tartozó map-ot is. Ezt vagy ki tudja szedni a ripper, vagy nem :( itt asszem nem tudja, ránézésre csak a plane-eken van jó textura. -
#3718 Ez odaba*zott -
#3717 Asszem előkaparom a kormányt -
#3716 Mondjuk igaz.Elég hülyén nézne ki a verdámban egy WASD a kormány meg a pedálok helyett :D -
PacsutaTibi #3715 Nekünk eddig mindent úgy szedett ki hogy a textura már rajta volt mikor beimportáltuk. De mondom a gridet még nem próbáltam. A dirtből próbáltam most de kifagyott,csak a texturákat szedte ki.
Azt akartam még mondani hogy a Dirtbe van egy "külső" belső meg egy kidolgozottabb "belső kamerakor lévő" belső amit elvielg ugy tudsz kivenni ha belső nézetbe csinálod a rippet. Lehet hogy a gridbe is igy van, és akkor jobb lenne ha kivennéd Juannak ezt a kidolgozottabb belsőt is. -
#3714 Sziasztok
Nincs valakinek kedve vezetni egyet ???
-
#3713 Okés. Thx! -
#3712 Jéé, ezt nem is tudtam, csak kerestem mint a hülye a szokásos helyen:) Kínomban a summary infoban néztem meg még a Pontiacot, pár object duplikálva van benn, így asszem olyan 33000 face