• Plebii
    Sziasztok!

Nekeme egy olyan kérdésem lenne, hogy a c meghajtóm amin a windows van nem valami nagy összesen tíz giga. A hiberfileval együtt marad most jelen pillanatban 3 giga. (winxp ről lenne szó)
    van egy könyvtár C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\GRID\DataCache\...\replay\ ami nekem elég nagyra szokott megduzzadni, volt hogy a c-n már csak 70 mega maradt, a játék meg behalt belassult, a windows meg panaszkodott a helyre. A virtuális memória d-n van. Amit lehet win alatt kikapcsoltam.
    A kérdés az hogy a replay helyét nem lehet valahogy módosítani valami átirogatással mert így nem jó, hibernálni szoktam.

Amúgy a game sztem jó, a toca race driver 2 3 azért jobb volt irányításban de ez hangulatban ötször jobb, grafikát meg sem említve, ami sztem a mai legszebb autós játékban ban. Logitech wingman formula force feedback-el tolom már megszoktam. Viszont a legidegesítőbb a neten az a sok balfa... ember akik elrontják az elejétől a versenyt.

Ha írták már itt akkor bocsi, de van valami magyar server amin általában nem az első kanyarban leamortizálás a cél, vagy akár külföldi?

Köszi!