7156
-
#3471 mondjuk van összvissz egyetlen audi a játékban, az r10-es le mans-i verda :D érdekesen mutatna a túrautók között... -
#3470 hmm akkor nemvágom :) köszi ;) -
Landor #3469
-
#3468 ja bocs. hát ez tényleg valami csít lesz, amit pedig nem zár ki hogy többször láttad, az csak azt jelenti hogy nem egy ember ismeri a mutatványt. de amit példának felhoztál, a túraautós kupában csak bmw 320i meg a chevy lacetti van, audival semmiképp nem mehetett senki _elvileg_ -
#3467 ugratom a lovam...
-
#3466 Nem zárja ki egymást de szerintem itt arra céloznak hogy szimulátorhoz köze nincs a játéknak. -
#3465 -.-
olvasd el kérlek még1x, amit írtam előtte. köszi -
#3464 A Saját motorhangomat feljebb tudnám venni valahogy ? -
#3463 ctrl-t nyomsz és tudsz választani ha van miből :) -
háát nekem olyan érzésem van mintha megcsinálták volna a drift-et, és azt a fizikát tették volna a többi kategóriába is, független milyen autóval mész.
Ezt csak én látom így.
Amúgy meg néha érdekes húzásai vannak.
Volt, hogy mentem-mentem, egyszercsak 2 másodpercre begyorsult, mint állat, majd normál sebesség, és 5-10 másodperc múlva megint 2 mp turbospeed!
LOL
meg néha hang is akad, ezért fogom skyline-omat, és beduranok vele egy abSprint-re. Ez viszont olyan érzés, mintha a halálos iramban lennél. -
#3461 :D nemhiszem, többször láttam már ilyet :D -
Szabi1991 #3460 akkor valszeg csitel :O -
#3459 neem :) nem a demora!
hanem mittomén fel van kínálva, hogy BMW meg Lacetti és amaz meg Audi-val megy ez csak példa. -
#3458 Jeg?! Eppen ellenkezoleg, tulsagosan tapad, tul eros az oldaltartas, irrealisan rovid a fektav, stb.:) -
#3457 Éppen hogy kis tüskék borítják az utat ! Amik fékezéskor még jobban kibújnak .... -
#3456 átállítja a kasznit!
gondolom a demora gondolsz.
Nézd ez esetben FAQ-t. -
#3455 LOL
mondasz valami.
Valami fagyos bolygóé, ahol mindent jég borít!
-
#3454 zaki | #3438 erre van ötleted? -
#3453 Irányítai én sem tudom, de nam azért mert nehéz, hanem mert valami más bolgyó fizikája van benne :))) -
#3452 Meg igy is sokan panaszkodnak, hogy nehez es nem tudjak iranyitani:) -
#3451 Én jövök :D -
#3450 "It shouldn't be considered a sequel to the race driver games ,more of a reboot as a game with emphasis on fast, action filled race and not on simulation"
Hogy kettő miért zárja ki egymást, fel nem foghatom !!!!!!!!!!!! -
#3449 Itteni angol letöltés linken találtam egy nagyon jó camera pack-et, a friss verzióban már működik a hátranéz opció is, nekem az 50-es FOV jön be. Esetleg ha a látöszöggel is lehetne variálni picit.....:) -
#3448 A vendegloben is fizetes nelkul szoktal tavozni, mert mar ugyis megetted az ebeded?!:) Komoly hozzaallas, gratulalok;)) -
#3447 Nem az en kamera nezetem, en csak feltoltottem Neked;) Nem azokat hasznalom, csak azert azt adtam oda, mert azokhoz jo a notepad, nem kell hexeditor;) De mint irtam, piszkalni kell, mert ki tudja milyen beallitasok vannak benne;))) -
#3446 Ezek után biztos van értelme megvenni ha már kijátszottad! -
#3445 Ha valaki lemaradt volna akkor, itt az újabb lehetőség! Tempó srácok 1 hét és a szezon kezdetét veszi a bemelegítő edzésekkel!
[center]plakát
ha érdekel klikk -
#3444 Alex, a kamera nézetednél lélegzik a dallara bakker! :) Álló helyzetben cockpit nézetnél orr széles, első antenna látszik. Gázadás, majd antenna lebukik, és keskenyedik az orr! Jarmában fék-gáz sűrűn, olyan, mintha egy nagy halat vezetnék!!! :) -
#3443 Lomha, szenvedős kőnigseggel befejezem a kört Detroitban úgy, hogy a célhoz kacsázva érkezek első helyen, miközben majdnem alvázra bontom a verdát, erre megszólal a spotter: Ez egy remek kör volt! Majdnem kiestem olyan röhöghetnékem támadt! Lecseréltem az akcentusos németet egy amerikaira, végre isteni beszólások vannak, nincs akcentus, és nagyon cool-ba nyomja az amcsi a szövegelést! :) -
#3442 ez engem is érdekelne. mennék egy roncsderbit mondjuk Imprezával XD -
#3441 Xp, DirectX, vírusírtó megy közben...hely van elég (20 GB).
Nem tudom mi lehet a baj... :S
És csak nekem van ilyen gondom... :(
Na valahogy csak megoldom...
Azért köszi! -
#3440 A program, a videokartya es valszeg a drivere OK.
Mas problema lesz. Milyen rendszered van? DirectX? Hangkartya es drivere? Hatterben fut valami program (tuzfal, virus/spam irto, stb.)? Mindent le kell (illik) loni! Van eleg hely a rendszer particion? milyen jogosultsaggal vagy bejelentkezve? Es meg sorolhatnam... -
shrike7973 #3439 Mi meg a ChosenOne ok vagyunk... xD -
#3438 lehet, hogy gyík kérdés, bocsánat érte akkor, de van úgy, hogy egy versenyben valaki más autoval indul, mint amit alapból felkínál (tehát nincs benne az autolistámban) ez hogyan kivitelezhető?
köszönöm :) -
#3437 gondolom tört. -
#3436 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189556936&no=3420]#3420[/URL]
Erre azt válaszoltátok, hogy tegyem fel az új drivert. Fel is tettem az új nVidia drivert (GeForce 8600 GTS-hez), erre meg már a legelején lefagy a betöltésnél...
Valaki tudna nekem segíteni???
Nagyon megköszönném! :S -
#3435 OFF
Maradjunk annyiban, hogy az M$ is belátja, mekkora ballépés volt a Vista, jövőre jöhet az új Windows, közben bejelentett egy újabb 5 éves XP szupportot.
Az, hogy sokkal többet tud, mint az XP, valamilyen szinten igaz, feltéve ha céges hálózati állomásként használod, vagy fejlesztesz rá.
Egyébként Alexease teljesen jól beszélt, az OS csak egy keret legyen az alkalmazások számára, és ne az zabálja meg a hardvert.
De nem vitatkozom, ha neked jó, használd.
-
Szabi1991 #3434 -
#3433 nekem W77D, ez tuti nincs senknél XD -
Gibor #3432 LoooOOOOl.... full ugyanez a csapatnevem nekem is :D...... xD yD