GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Ezt pl legelsõ ilyen versenyen elfelejtettem 😊 toltam neki mint az állat, hogy Porche-vel megnyerjem az egész futamot, nem sikerült, de nem sok hiányzott hozzá 😊 Aztán megnyugodtam, mikor írta, hogy sikerült a feladat.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Cápafogxy
Megy valami online verseny?

BaliBoy
Nekem is lett hirtelen egy kérdésem. Mind a 3 kontinensen megvan 80000-es licence (EU-ban már a 250000-es is). Most nem tudom, hogy ennek a hatására-e de megjelent egy Global tálca is legfelül. De nem is ez a lényeg, hanem a menedzser csajom (<#hehe>) mondott volna vmi új versenyzési módot, vagy vmi ilyesmi, csak annyira hangosan ment mellette a zene, hogy csak a szöveg végét kaptam el amikor is azt mondta, hogy: ...viszont a "hírnév pontokat" nem növeli annyira. Nem tudja esetleg valaki, hogy mi volt a mondat eleje? 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

macleody
Köszi.
a laucher cucc nem indul ami a demohoz volt azzal meg ha totálkárosra töröm magam nem tok csinálni semmi csak ALT+F4 vagy van valami trükk?
VRSDM
FAQFAQFAQFAQFAQFAQ

u dont have to listen anybody else but me

a post processing -et nem lehet valahogy kikapcsolni? mer így csak egy homályos szutyok
Más kategóriában versenyzel, ha megnézed majd az eredményt, akkor ott lesz h ki milyen ligában megy (GT1, GT2, stb stb), a lényeg h a kategóriádban legyél mindig elsõ. Ez általában a Le Mans versenyeknél van amúgy azt hiszem.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

VRSDM
itteni szerver lényege nem az lenne hogy elkerülvén a tömegbaleseteket lehessen játszani?

mert komolyan jobban érzem magam a külföldikkel mint veletek.

és akkor ilyet írnak hogy " a játékélményt nézzem " ha valakinek az élmény hogy begyógyít a gumifalba akkor gratulálok, vagy ha csak ennyire képes akkor menjen csak derbin :S idiotta

nekem a viper a rajtnál alig döcögött már majdnem átnyomtam a bilenntyût az asztalon,aztán pause fel a momo és már felfele elsõ voltam😄
f12, jobb also sarok.
Valaki mondja már meg nekem, hogy az a bizonyos flashback button az melyik gomb, vagy hogy lehet elõcsalni. Controlsban nincs ilyen.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Az még nem is olyan vészes, ott csak az a lényeg,hogy beérj. Most valami formula mittudoménhányezres kocsival kell menni, hát borzasztó.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

petesilver
Ne is mond! Förtelem az AI, legrosszabb helyen vagy feltartanak, vagy kilöknek, vagy keresztbe állnak elõtted! A GT1-es verdák kezelhetetlen, megúszó, farsúlyos szutykok. Hihetetlen bakker, a lényges helyeken gázadáskor eldobják magukat, amellett hogy nem gyorsulnak, induláskor meg pörögnek meg farolnak, de kanyarnál pont az ellenkezõjét csinálják, és emellé jön az Ai. Néha horror, és semmi különbség az online baromkodáshoz képest! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

hogy lehet új netes pofilt regizni a játékban?

állandóan belép magától,de rosz a nickem :S

VRSDM
rohattmód nincs már realee-HUN szerver :S

Idõ: 16:00
Helyszín: Multiplayer->Online->Private->realee-HUN
Event: Majd eldöntjük, kezdhetünk DRIFTtel.
Jelszó: supergamez

akkor gyulekezunk?
Eagle16
Megtaláltam, benn vagyok. De drift battle...az nem nagyon megy 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
supergamez

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

macleody
És mi a jelszó a realee-HUN-on?
gabo91
Valami iszonyatosan undorító az irányítás (legleje viper)
27-szer zuztam már szét a kocsit<#idiota> már rohadtul unom...

vicces hogy itt milyen érzékeny az irányitás, ahány játék anyiféle fajta irányítás...

pedig egész good lenne.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ansell
realee-HUN
megvagy!
mindenki ide!

aktív^^ cu@dsnk

VRSDM
akkor menjünk oda!

VRSDM
van egy új.

kuci06
egy realee-HUN szeró van, más HUN tages nincs :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

VRSDM
akkor valami nincsen rendjén :/ csinálok újat, ha akkor sem akkor csináljon más!

VRSDM
pedig ottvan. úgy mint tegnap...

ansell
én se látom... =S

aktív^^ cu@dsnk

Mikiller
Akkor már késõn nézed, mert 10mp alatt "visszahül".
Játék közben amikor már érzed, hogy vmi lesz, akkor gyorsan Alt+Tab és akkor nézd meg mennyi. Ha közel 90 fok v. több akkor szedd le a ház oldalát. Ebben a melegben nem árt.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

kuci06
privátban van? sajnos nem találom sehol sem :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nah srácok!!! akkor chpis szerójára menjünk!!!!!

na indul a szerver pillanatokon belül

VRSDM
jelszó ua: mint tegnap
supergamez

VRSDM
cisnáltam szervert, chpisHUN a nevem, várom a játékosokat!

8.2-es ati drivert használok, de már a legújabbal is kipróbáltam verseny közben megáll a kép elfeketedik és már indul is újra az egész gép, de ami a lényeg hogy maga a játék tökéletesen fut és újraindítás után megnéztem a videókártya hõmérséklete is 57 Fok volt tehát nem a túlterhelés miatt indul újra a gép

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Sziasztok. Csak egy problémám lenne, a játék fut szépen minden rendben van vele, csak az a gond hogy idõnként lefagy az egész és nemcsak kilép de a gépem is újraindul! Szerintetek mi lehet a gond?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

tdu Toyota
kösz 😄 elég amatörmég 😊 majd bele jövök 😄

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

jo lett grat😊

tdu Toyota
elsõ vidim 😊 ez a legjobb ezekkel menni honda nsx 😊katt

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

ansell
Jövök én is!!!^^

aktív^^ cu@dsnk

HKS
kösz am ahogy elnézem nem rövid a játék de legalább meg van az élmény és nem megy el az embernek a kedve hogy végig vigye

direwolf
Xbox360 kontrollerrel tolom, a visszajátszásnál a zöld "A" gombal pause, utána leftTrigger/rightTrigger az ide-oda tekerés, a bal joy meg a nézelõdés.

There\'s no replacement for displacement

kuci06
Well, akkor maradok a sima karrieres festésemnél, annál jobbat úgysem hiszem, hogy tudnék Photoshoppolni 😄

ha átküldöm neked, és te is beteszed, de az alap festések is nagyon jók (amit karrierben lehet a kocsikra tenni) 😄

ChuckyHUN
Holnap hozza brádá a gémet ^^
Nagyin várom mr hogy az SGsekkel együtt toljam énis

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kuci06
hejj, én is jövök 😄

tényleg, amúg ytegyük fel, hogy valaki csinál skint hozzá. akkor az multiban is látszódna?

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy miért nem tudok rendesen gázt adni a játékban?
Tövig nyomom neki de egyszerûen nem gyorsul normálisan.
Mellékes problem de kicsit nehéznek érzem a kormánmyt, annál mit állítsak?
Elõre is köszönöm a segítséget és bocs, hogy nem olvasok vissza.
Jah igen..Momo racing a kormány.

sziasztok.tud valaki gamepadra beállitást? légyszi küldjön.
ha nyertél "pár" versenyt 😊)

HKS
hy all!
nem tudja valaki hogy hogy/mikor lehet csapat társat bevenni a csapatba?