7156
-
#3671 Nálam szépen megy Vista alatt. Ott nem volt semmi problémám a játékkal,a hanggal sem. -
Szabi1991 #3670 sry, nem tudjuk :( -
#3669 Háát, csak a Vista művelhet fura dolgokat, ilyen konfiggal XP alatt hasítania kell, mint atom. Ez nagyon számolási probléma, az akadás is, vagy effekt számolás, vagy texturabetöltés során szokott így leakadni alapból. DE ez olyan probléma ami nonszensz, valami nagyon összeakad vista alatt :( vagy xp partícióra, hogy játszani tudj, vagy patch-re vársz, vagy kinti fórumokban vista problémára rákeresel. Eddig akinek Vistája volt, nem igazán tudott játszani. -
#3668 Akkor talán írjon be annyit, hogy nem tudjuk. Ennyi. Így viszont olyan "leszarlak nyomorék" beütése van... -
#3667 Tudnátok segíteni nekemn a következő problémámba?
Egy SoundBlaster Audigy2-es hangkártyám van a gépben és az a problémám,hogy játéko közben bugyog a hang.Lehet ezzel csinálni valamit,hogy kitisztuljon?
Kipróbáltam Vistán is ott nem bugyog,jelenleg XP van fent. -
#3666 Vagy senki sem tudja megválaszolni, és nem akarják, hogy ilyenekkel legyen tele a topik: Nem tudom, fogalmam sincs, kérdezz mást.
Vagy szerinted az jobb lenne? -
#3665 Ti aztán segítőkész emberek vagytok! Remélem nektek is ennyit fognak segíteni, ha valami gondotok lesz... bb -
#3664 Huhhú nagyon jó a gém alsó konfigomon Ultra-n megy 8x-os AA minden effektel 1024-ben nagyon komoly főleg logtech MOMO-val:D -
#3663 Nem telepítettem még soha a 2009-et, sima MAX9-el csináltam, azzl mint látható, műkszik. MAX9 full, Standalone Licence, Ripper hivatalos oldalról 1,5 semmi extra ezen kívül. DE Max 8-al is megy szerintem minden további nélkül. -
#3662 Pete, kiszedtem egy csomó autó és pályatextúrát, meg modellt a GRID-ből a 3D Ripper DX - el, de a 3DStudio Max 2009-hez nem jó a plugin, amit a Ripper telepít, anélkül meg nem tudom átvinni 3DSimED-be, onnan meg BobsTracBuilder-be, szóval érted...
Milyen Studio-t használsz, melyik verziót, illetve honnan van a plugin? -
#3661 NE zrikáld, ne feszítsd!!!!!!! :) -
#3660 kell a ráknak a zonda, akkor már a jupiter eagleray mk5-öt -
#3659 a Zondát öreg, a Zondát!!!! :P -
#3658 Nekem a 3D-s modellt se sikerült kiszednem. Hiába, nem értek a maxhoz A Flatoutból sikerült, ebből nem. -
#3657 az van amit mondtál,ha közel van akkor számolja,ha elmegy akkor sínótó megy mint a meszes. vmik esti pályán csak úgy tudtam lenyomni az ai-t ha kilöktem a picsába a kavicságyba, de úgy visszajött így is hogy csak néztem. ezért árkád, amúgy nekem bejövös cucc mint a dirt. amiket javasoltál azokat beállítottam és így már élvezhető, mondjuk nekem a grip az csak 85,70már meredek volt nekem.:)
én speciel postprocot kilőttem a francba,csak zavart. -
#3656 Jo reggelt
Van valakinek kedve vezetni egyet????? -
#3655 :) A hangsúly azon van, hogy a textura a maxban látott modellen is stimmeljen :) -
sleepyhead #3654 félig szétrohadt! -
#3653 Kiszedi az szépen. Lehet is festegetni.
Sárkánycucc -
#3652 Válogat a rohadék! :) Néha kiszedi pár cucchoz, néha nem. Speciel az autóhoz nem mindig, most nem sikerült pl. :) -
#3651 Alex tudja megmondani, hogy amire te vágysz, az dinamikusan számolva van, vagy sem. Maga az aszfalt textura rengeteg van. -
#3650 Szemre nincs torzulva, jó ez .... Régen néztem ezt a cuccot, de ez ugye nem szedi ki a mapolást ...?
Szerk.: bár az első-hátsó kerék helyzete kérdéses :D -
#3649 -
#3648 Kiszedi, elvileg, bár nekem sokszor csak a nagy fekete semmi a végeredmény :)))) -
#3647 Ilyen lett kiszedve a verda. Ha nem műkszik a kép, akkor az albumomban van a rendernél.
-
#3646 #3604 re nincs senki nek sem valami 5lete? :S -
PacsutaTibi #3645 Hát ha a kocsit kiszedi a pályával akkor a texturáját is elvileg jól kikéne szedni. Bár nemtudom abba hogy vannak a texturák.
Nekem van egy progim ami Dirtből kiszedi a pssgből a texturát, esetleg lehet a gridből is kiszedné.(most nemtom kipróblni mert nincs fenn a Grid) GJ pssg utility 2.0 -
#3644 Az lehet , hogy az autó által rajzolt nyomot kapcsolja ki be .... De ettől még lehet, hogy generált az alapon már a pályán lévő sok nyom ... -
#3643 tuti generált, az a skidmarks aszem, vagyis azt ki-be lehet kapcsolni, hogy maradjon-e, rajzolódjon-e a pályán. Ilyenre gondoltál? amúgy arra mindenképpen jó, hogy texturamekka! :) -
#3642 ki jön nyomni egy menetet?:D -
#3641 Vágom ...
Már ötvenszer megkérdeztem itt.... :D
A beton texturákat nem tudod kihalászni, főleg a felgumizott (csíkos) részeket? Ha egyáltalán az használható textura és nem olyan mint rF-ben a racegroow... -
#3640 hát nagyjából hallani hogy adja a gázt...amikor driftel egy irányba majd jön egy ellentétes kanyar, akkor átbillenti, és el kell venni egy rövid ideig a gázt a legtöbb esetben, kölünben megpördülsz vagy nekisodródsz a pálya szélének...átbillentés után akkor kell gázt adni amikor már érzed hogy fogy a lendület a "farolás"-ból... -
#3639 egy Zonda Racing Series 2.0 modhoz jól jönne -
#3638 Tudtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! :)csak pont írtam, és nem láttam, hogy már kérted is! :D -
#3637 BMW, Subaru jól kidolgozott ma széttörögettem 1-2-t .. -
#3636 Juan lelkesedik egy általunk ismert másik topikban szétszedett verdákért, arra voltam kiváncsi, hogy vannak benne megcsinálva az autók. Ez a pontiac pl nem tartalmaz teljes motort, csak motorteret imitáló texturázott domborzatot a hood alatt :) DE szerintem saleen vagy kőnigsegg:) esetében lesz motor, ott hátulról mintha belátni, és lenne motor. Meg kaphat akár zsírúj Zondát is! :) -
#3635 Zonda-t kiszedhetnéd -
#3634 Lehet játszani nem eredeti Grid-el is nem kell hozzá hamachi.Máskor azért jár utánna :D -
#3633 Ez nem teljesen így van, pár program csak, amibe be lehet rakni az AI-t multiban: rFactor, Nascar Racing 2003 és modjai. -
#3632 És mit akarsz kiszedni belőle? :D