GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
a feltetelezes is serto. xd
'horseface' megtalalt. frissitgessetek, hatha.
kirol
Nem tiltottál ki a nem eredeti játékokat szerverrõl?

macleody
Téged se látlak a listában.
kirol
És se látom a tiédet. 😞

ha a multiban kirol a neved, akkor nincs a listaban jelenleg.
addig lehet jonni hozzam.
kirol
Amit az autómhoz kiír nem? Na az a kirol.

pw: supergamez.
szerintem ez lehetne a mindenkori kod, hogy ne kelljen vacakolni vele.
csinaltam en, gyertek, nev ugyanez
mama2
nincs.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

a szoba neve az online neved a jatekban. (nem single nev)
kirol
Hogyhogy? Pedig nevet nem kér, csak jelszót. Akkor hol látom, hogy mi a saját játékom neve?

mama2
Mert ha az mint itt(Kirol) Akkor olyan sincs.

kirol
Megvan?

akkor van most gem?
mama2
És mi a neved a játékban?😊

kirol
Indítottam egyet a jelszó ugyan az, mint lent (supergamez), a szoba neve gondolom a nevem: kirol007.

mama2
Nincs olyan szoba:S.

kirol
Nincs is!

Viktorr
Na sikerült megoldanom,ugy hogy átirtam a dolgokat false-ra!
Köszi mindenkinek!

Gyertek privátba online!

Név:-SG-K0CKA
Jelszó:supergamez

18:30-tól!

petesilver
Pontosan mikor látod? A postprocess hatása az elsõ pillanattól él, már a betöltéskor és a garázsban is, meg játék közben, verseny vége után automatikusan a visszajátszás indul el, utána tabella, folytatás vagy újra replay. Szóval mikor száll el a dolog? lehet most replay gondod van?

Mission Impossible 2010: PRO Class

nekem a leggányabb autónál is ha hírtelen lepadlózom akkor kiis csúszik oldalra a hátulja és kitör az autó , nagyon komoly járgányokat alig lehet megfogni... ritka aza a játék ahol ez elõ fordul... hiányoltam mindig is ...

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Viktorr
sajna az eredeti már nincs meg,esetleg egy rapidsaheres vagy más feltöltõ oldalra a tiédet feltudnád tenni? nem sok pár kbyte az egész
elõre is köszi

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

macleody
Tedd vissza az eredeti postprocess mappát. Dokumentumokban keresd meg a codmasters-grid-hardwersettingsconfig fájlban a postprocess enabled=true-t és írd át false-ra. Szerintem.
Viktorr
Hello
Letöltöttem a FAQ-ban lévõ filet,amit ha bemásolok,jobban megy a játék.Azóta,amiota felülírtam az eredeti fájlokat minden pálya után csak fekete képernyõt látok,erre van valami megoldás????

mama2
Ezért kell multin játszani, ott nem AI van...

BaliBoy
options/advenced

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

sziasztok én billentxüvel nyomom és van egy kis gondom nagyon nehezen tudom irányitani mert éppen hozzáérek a gombhoz és rögtön keresztbe áll a kocsi segitenétek hogy holl lehet beállitani hogy ne legyen ennyire érzékeny???
MerlinW
"Rakd" újra az egészet...

[merlinw.org]

MerlinW
"kedves asszonyka"? Ilyen stílussal, szerintem még csak jpeg-ben látott nõt.

[merlinw.org]

petesilver
😊 ez tetszik! Ez GIGALOL! 😊 Kár, hogy amit kifejtessz, annak semmi köze ahoz, amit elõtte írt Panther 😊 De a hasonló tipusú hozzászólások retorikájának megfelel teljesen! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Nekem lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni ez ügyben. Amikor feltelepíteném a játékot, kiír egy hibát:
Error number: 0x80029C4A
Description: Hiba típustár /DLL betöltésekor
Setup will now terminate.
Szóval ez a hiba, én a számítógépre gyanakszom, mert szegényke már elég rossz, újra kéne rakni az egészen. De ha nem ez lenne a baj, és valaki tudna mondani valamit, azt szívesen meghallgatnám 😊 Köszönöm.
mama2
Én mennék. Mikor indulna?

Panther
Jut eszembe: este lesz egy rFactor verseny Le Mans-ban. Ferrari 288GTO. Nem jön valaki? persze billentyûzettel nehéz lenne, meg szerintem sokan kevesek ahhoz, hogy Citizen kolléga mondta....😊)))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Jörg Müller autója 5 sebességes. Biztosan álmodtak a COD-nál, amikor ezta szörnyszülöttet megtervezték.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Szeretem az ilyen embereket, mint te. A személyeskedést már 30 felett is oktatják valahol? vagy alapból ilyen vagy? Most marhára megsértettél tudod. Nézd meg az aláírásomban szereplõ programokat, aztán ha el tudsz indulni velük a billentyûzeteddel, akkor mehetünk egy versenyt a neten, persze minden segítség off.

Persze, ha kedves asszonykád engedi....<#eljen><#eplus2><#idiota>

gabi89
Az a baj,hogy manapság a grafika számít. Jó a grafikával rendelkezõ játékokat ellehet adni 😞 és a sok vérpistike örül,hogy milyen szép és jó a játék a többi már nem is érdekli. Amcsik akik ilyenek,hogy a grafika a lényeg legalábbis szerintem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tobias88
Demó alapján mondtam, hogy verheti a TDU-t a graf alapján, de így... irányítás borzalmas, játékélmény se valami nagy

már alig várom a tdu 2. részét <#zavart1>
Dante73
Én sem vagyok vérprofi, sõt...
Játszható a játék, csak soxor úgy lelomboznak a dolgok menet közben. Pl az, amit Citizen írt itt alattam.
Samsung Jól látja a dolgot, én sem hiszem, hogy elfelejtettek programozni a srácok, erre van igény sajnos.
Most raktam 200 km-et a TDU-mba. Ég és fõld a kettõ. NFS😛S meg már a vicc kategória.
Mégegyszer hangsúlyozom, nem annyira rossz ez a játék, csak hiányzik belõle az, amitõl igazán NAGY lehetne.

http://www.freetvmaci.info/

Annyit kérdeznék, hogy telepítéssel kapcsolatos kérdéseket fel lehet tenni?
Az a te marha nagy bajod, hogy kevés vagy te ebben a játékban az extrém fokozathoz, és most ide hányod ki a keservedet. Én szintén extrémen megyek végig, túl vagyok az általad emlegetet Milánói versenyen, és marhára semmi problémám nem volt. Ha kicsit is éreznéd a dolgot, akkor már sokkal hamarabb leesett volna, hogy amíg a startnál az AI szépen vonatkozik, nyit neked egy iszonyat szûk, de elegendõ alagutat, amit ha kihasználsz, midjárt 5-6-7 helyet csattanhatsz elõrébb az elsõ kanyarig.

Az AI legyorsulását pedig bõven ellensúlyozza a kanyarokban hozott bénázása, ott olyanokat lehet rá verni, hogy az sírvaröhögõs.

Én nem tudom mi ez a rinya néhány noobtól, esetleg vissza kéne menni gyakorolni, nem három rossz rajt után pocskondiázni az utóbbi évek legjobb ARCADE játékát.

macleody
Aha, értem mit mondasz. Kipróbáltam, igaz én billentyûvel játszok ezért a traction controll be volt nálam kapcsolva, eddig azért nem tûnt fel. Ahol lejt az út jobbra vagy balra ott kicsit dobja a seggét a kocsi de tényleg csak kicsit. Nekem ettõl függetlenül bejön, kikapcsolódásnak jó. Elszórakozok vele <#vigyor> Nem vagyok vérprofi szimes, inkább bill-el nyomom, pedig van egy Momo-m.
Az autók hangja viszont nem tetszik. Eddig a kis Chevrolet Lacetti-nek a hangja tetszett benne a legjobban. A prostreet-ben a supra hangja az brutál volt. És ezzel el is mondtam minden jót a ps-rõl <#eplus2>
Sziasztok lenne egy kérdésem nemtudja valaki hogy van-e esetleg magyar nyelvi file a játékban mert a telepitõ magyar és mikor feltelepül minden angol.Ugyan igy volt a TimeShift-nél ott átkellett irni a telepitett könyvtárba egy file-t és magyar lett.Nemtudja valaki hogy itt megoldható a dolog??
samsung123
Ja fejezzük be azzak a fizika megvitatásást, hogy multiba ahol mindenkire ugyanazok a fizika vonatkozik és ebbõl kell a legjobbat kihozni már nem is olyan könnyû elsõnek lenni😊 és azért élvezets mikor tényleg küzdesz valós emberek ellen, ehhez pedig a fizikája aránylag jó, azaz már lehet kicsúszni gumifalba ütközni és vége a versenynek vegy csak lecsúszni azideális ívrõl. azért ja ez nagy szivfájdalom nekem is hogy padlógáznál egyenesbe meg se moccan a hátula. szerény vélenényme szerint az eddig legjobban eltalált fizika amit a GRID is megcélzott az a TDU lett, de ezt csak halkan jegyezm meg. szerintem a codemastereken nagy a nyomás, meg lehetett volna nagyon kis energia ráfordyításával sokkal jobb ralitást adni neki, DE pont szerintem nekik az volt a nagy munka és a nyomás hogy a 12éves konzolos(nem szidom a konzolt) kis pöcs is tudjon játszani

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Teperinke
Mermér, hány sebességes a kérdéses jármû? Itten azt írja Gearbox:6 speed Manual: http://www.ultimatecarpage.com/car/2576/BMW-320si-WTCC.html
Vagy ez nem az?

Nekem sajnos nem megy a telepítõje, valószínüleg már nagyon sza.. a Windowsom, újra kéne rakni az egész gépet. Mekkor játéktól estem el <#rinya> Majd kicsit késõbb 😊
Panther
Akkor sajna ennyi...😞((

Panther
Ne nekünk hidd el, olvass el néhány angol fórumot, ami errõl szól. Gondolom Jörg Müller WTCC BMW 320-asa is azért 6 (!!!) sebességes és azért 200mérföld/óra a végsebessége az egyenesben, mert üzemanyag helyett a Csillagkapu "nakvada" nevû anyagával megy. Legalábbis a Codemastersnél ezt mondták és el is hiszem nekik. <#idiota><#idiota><#bdead><#vigyor3>