7156
-
zoltang #29 Jó gyorsan reagáltál a belinkeltekre.
Szerintem, sajnos nagy gépigénye lesz, mivel XBOX-ra fejlesztgetik, tesztelgetik. Legalábbis a képekből kiindulva.
Az linkelt oldalon vannak még képek. -
Szabi1991 #28 remélem nem lesz túl nagy gépigénye, nah meg persze kormányal jól játszható legyen :DD
a Team Orange-s D1GP-s Impreza pedig nagyon jól néz ki -
zoltang #27 Name Race Driver: GRID
Genre Rennsimulation
Entwickler Codemasters UK
Publisher Codemasters GmbH
Webseite http://www.codemasters.de
VÖ-Termin 3. Quartal 2008
Preis keine Angabe
-
zoltang #26
Race Driver: Grid
PCGH meets the developers of Race Driver: Grid
01.02.2008 12:39 Uhr - With a strong focus on racing itself and with its' advanced EGO engine, Codemaster Studios intends to take over the pole position on the racing genre with Race Driver: Grid.
-
#25 Hát az már nem a jó öreg TOCA, de azért kiváncsi vagyok. -
#24 De ha Driftelni kell és ha nagyon eltalálják az írányítást megminden ami kell egy driftes játékhoz akkor sokakat fog vonzani:)[Reméli] -
#23 Ne tőlem kérdezd!:) -
Szabi1991 #22 akkor
"ahogy a játék címe is mutatja, többnyire drift versenyeken vehetünk részt."
a játék címe GRID, a grid pedig rácsot jelent :O
a rácsból következik a drift ? :O -
#21 Ne engem kérdezz!Szerintem DRIFT!:D XD -
Szabi1991 #20 mi az a grift ? :O -
#19 Új hír: forrás.jatekok.hu
Még valamikor a nyár végén jelentette a Codemasters, hogy a Colin McRae DIRT után egy újabb autós játé fejlesztését kezdték el, amely teljesen next-gen lesz és valamikor 2008-ban debütál. Az akkor még Race Driver One néven futó stuff múlt héten névváltozáson esett át, ráadásul újabb információkat is kiszivárogtatott a Codemasters.
A jövőre begördülő játékot ezentúl Race Driver GRID néven tessék majd keresni. A tengerentúlon simán csak GRID néven futó arcade gamma a hagyományokkal szakítva főleg utcai pályákra koncentrál - Washington D.C., Detroit, vagy San Francisco -, köztük jópár Japán asztfaltcsík is helyet kap. A kis sziget pályáin, ahogy a játék címe is mutatja, többnyire grift versenyeken vehetünk részt. A DIRT-ben már jól megismert Neon grafikus motor felpiszkált verziója dübörög majd a motorháztetők alatt. Valamikor 2008. közepén érkezik a gamma PC-re, PS3-ra és X360-ra. -
#18 és akkor mi van? (majd átírom-.-)
Amúgy pár új kép.
-
Djemba #17 nem ONE LESZ A NEVE!!!!!!!! -
#16 elso hsz / uccso kep.
allam a foldon, jaja jo kis render
majd irjatok pm-emet ha barkinek is csinal egy ilyen shot-ot a replaybol :) csokolom :) -
#15 Hi! van valami új hír?
thx! -
#14 Alig várom már, de van egy olyan érzésem, hogy megint csak time trialban tudok játszani. CMRD sem volt a gépem erőssége... -
#13 Még nem lehet tudni:) -
tzsoltika #12 Lesz benne GT?! Mikor jelenik meg? -
#11 de:D
-
#10 én is :) -
#9 őő nem Toca? :D -
#8 Pfff...NFS hagyuk mán, NFS közelébe se ér ennek játéknak. sztem. A TOVA sorozat általába mindig is jobb volt mint az NFS sorozat!
NFS-nek is csak a Porche része volt ami kiemelkedő. A többi utánna lévő sz*r.:( -
zoolee #7 NFS utánzat.-.-..
Tiszta sablon.. -
#6 PhotoShop-ra gondoltam:) -
#5 főleg a Neon engine! sztem is ezek nem ps képek!! -
#4 Amúgy szerintem Nem sok PS munka van rajta. Ilyen grafikát simán kitudnak adni a mai kártyák! -
#3 PS munka..
lehet olyan lesz mint a Toca3.. -
#2 grafika jónak tűnik -
#1 Race Driver One címmel folytatódik a Codemasters szárnyai alatt a TOCA autóversenyzős sorozat. A játékot a Colin McRae Rally szívében is dobogó, saját fejlesztésű Neon 3D motor/middleware hajtja. Az első képek csodálatosak, hála a Photoshopnak. BY: Hardwired