7156
-
#3791 Nálam is jó a videód minősége. Milyen formátumban raktad fel és mekkora volt a fájlméret? -
#3790 nálam teljesen jól néz ki standardban is, az enyémhez képest ég és föld -
#3789 Meg lehet venni Steam-en, akit erdekel;) Persze csak azt, akinek nem fontos a doboz (legalabb nem kell pakolgatni) es a Magyar felirat (ez meg minek?:P). 39.99$ + 8$ = 47.99$ (7560 HUF) -
#3788 Itt talaltok camera (moddolt cockpit nezetet)minden autohoz.
Sebessegerzet nagyon allat lett!!!Gamempire -
#3787 én is feltöltöttem most egy videót
, s nekem is jelentkezik az a probléma h egy nagy rakás xar felbontásban rakja ki, annak ellenére h a feltöltött vid 768x576 felbontású , de még a high lehetőséget se írja ki... :(
holnap lehet h törlöm, s majd újra felrakom... -
//de akkor feltöltésnél miért nem kérdezi? annyi új dolgot bevezetett a YT, ezt miért nem csinálják meg... :(// -
ATi0021 #3785 Ha azt szeretnéd hogy a YouTube egyből a high felbontást adja be a következő képen kell beállítani:
1. Kattints a My Account-ra.
2. Az Account hasábban ott van a Video Playback Quality.
3. Azon belül válaszd a I have a fast connection. Always play higher quality video when it's available.
4. Fent katt a Save Settings-re.
És kész is. Egyből a magas felbontásút adja be. ;D -
ATi0021 #3784 Én az avi videókkal jártam így. De wmvbe konvertálva sokkal jobb a videóim minősége.
Most nézegettem a hivatalos fórumot és ha jól értettem amit írtak a készítők, akkor holnap lesz PC patch. -
#3783 "HELP! segítsetek a lámán."
oké, kérésed számunkra parancs....
amúgy, tényleg elég érdekes, h nem engedi a nagy felbontású videót, pedig nem vészes, 14 másodperc csak, az nem lehet olyan hű de nagy videó... meg ha nagy is lenne nem engedné feltölteni... a kikötés amúgy is 10perc vagy 100MB...
megnéztem az oldalam, de nem találtam olyat h alapból a high induljon el először, de ezen biztos tuti nem lehet változtatni, mert nem mindenki kábel nettel nyomja, meg gondolom úgy vannak h aki gyorsabb nettel rendelkezik az úgy is átnyomja egyből high-ra... meg ha változtatni lehetne ezen, akkor a felöltésnél is lenne olyan beállítás h mi legyen az alap felbontás, de nincs....
-
#3782 fps-re gondoltam, nem arra hogy könnyebb úgy vezetni :) -
#3781 Ez jó kérdés. Az enyém is fos lett amit feltöltöttem, pedig amúgy ilyen lenne: Vid -
#3780 HELP! segítsetek a lámán.
miért ilyen kibaszott ronda a youtube-ra feltöltött videóm? pedig nagyon is jó minőségben töltöttem fel. igaz ott van alatta hogy "watch in high quality", de azt nem lehet vhol beállítani, hogy alapból úgy játssza le? mások videók mind úgy jönnek be. mellesleg most már nem is lehet high-ban megnézni, mert "We're sorry, this video is no longer available."
WTF?! -
#3779 Szerintem, nem ugy gondoljak, hogy so'se csuszal ki mert kirugnak, csak hogy probalj esszel kozlekedni:) -
#3778 Persze, hogy lassabb, a kulonfele kulsonezetek is bizonyos fokig segitsegeknek szamitanak;) -
#3777 cockpit mehet többi ne :D de nem úgy gondolom.. hanem az a 30-40 kör meg "csak az jöjjön aki nem csúszik ki" kb :S ezt meg nemtom garantálni szal inkább nem megyek ^^ -
#3776 Nyomnám én cockpitból, de érezhetően lassabb úgy :S -
#3775 Eleg relativ, hog ebben a jatekban mi a komoly;) Ha mindenki cockpitbol, kormannyal, full manuallal, full segitseg OFF-fal nyomna, akkor meg talan... valamenyire;) -
#3774 Kodolva vannak a kamera file-ok - bar piszkalhatok -, de a tipusok, mukodes es foleg a pontos koordinatak ismerete nelkul, szinte lehetetlen feladat;) Foleg, hogy sok helyen nincs is TV kamera, igy boviteni kellene, ami eleg nehezkes;) -
#3773 de ez komoly embereknek meg skilleseknek van :S -
#3772 -
cumfu #3771 Helósztok! van a teljes játékhoz olyan fájl ami kiveszi a postprocessing-et? A demoé nem működik a teljessel. Előre is köszi -
Szabi1991 #3770 amúgy közben kitettem a fejléc alá is :D -
#3769 még egy hely van ;) grid versenysorozat -
#3768 mikor lesznek PRivát versenyek? vagy mikor és ki szokott szervezni? és hánykor? köszi előre is. -
#3767 ALEX!
valami normális replay kamerállást nem tudnál majdan valamikor összehozni, mert utálom hogy ugrál-vibrál-pörög-forog, jól néz ki nem mondom, de ha valóban vissza szeretnék nézni egy versenyt akkor semmit nem látni az egészből.
érted te milyenre gondolok, sarkokra, egyenesekre, fix kamerák, amik forognak ;) mint a valóvilágban :P -
#3766 Hivatalosan nem lehet allitani, de autonkent a Camera.xml file-okat lehet szerkeszteni. Nehany napja belinkeltem mindegyik autohoz a decrytelt valtozatot. -
#3765 Én is csatlakozok, bár még érintetlen autóval nem sikerült célba érnem... -
Lac878 #3764 Azt szeretném megkérdezni hátha tudjátok, vagy van valami állítási lehetőség arra, hogy a belső nézet pozícióját hátrébb lehessen vinni, mert igy a legtöbb autóban a tükör nem látszik! Végülis valahogy a FOV-ot kéne állítani, ahogy a GTR-ben vagy rFactorban. Tudom ez nem egy szimulátor (sajnos) pedig ilyen grafikával egy Simbin program nem lenne semmi. A GTR és hasonló szimek a GRID után elég haloványan hatnak. Mindenestre előre is köszönöm a segítségeteket! -
#3763 lehet. de a menüben csak a microsoftossal lehet navigálni allitolag. -
#3762 Ez a Single reszben van, vagyis fel lehet allitani barmeddig;) -
#3761 ...de tizenvalahány perc az maradt :))... -
#3760 Na lehet pc-s gamepad-dal nyomni??? -
#3759 Jaja! Szerintem is, egyre több játékkal kompatibilis, olyan mintha konzolon veretném néha... -
Madmano #3758 Igazság szerint nem túl sok a hely az asztal alatt,azért akartam kihagyni a pedálokat.... -
#3757 Beállításokkal nem sokat szöszöltem, egyedül a kormány holtjátéka van 5%-on, annyi kellett, hogy egyenesen ne akarja szétrázni mindig a kezem. Pedálok szintén 5%. -
#3756 Nekem is logitech wingman formula force gp-m van. Volt vele egy kis gondom, pl.: nem mindig akarta a beállításaimat használni a játék, hiába volt beállítva, minden elindításnál újra kellett legalább az egyik pedált vagy a kormányt megadni, de az új driver segített. Szedd le a formula ex-hez valót, vagy akármelyik kormányhoz valót a logitech oldalról.
Ha ott van a pedál is akkor azt miért nem használod?? -
#3755 pedig elég gyenge játék sajna -
#3754 Múltheti Brit top 10:
1.LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
2.Grand Theft Auto IV
3.Race Driver: Grid
4.Mario & Sonic at the Olympic Games
5.Wii Play
6.Ninja Gaiden II
7.Mario Kart Wii
8.Pro Evolution Soccer 2008
9.Call of Duty 4: Modern Warfare
10.FIFA 08
-
#3753 én is. Rohadt jól kompatibilis a játékkal. -
#3752 24 oras Jaram verseny:) Ganyolas, ganyolas, de jobb mint a semmi:))