GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ugyanakkor sajnos az AI egyszerûen borzalmas, ezt a catchup nevû ökörséget single playerben egyszerûen hülyeségnek tartom, már csak azért is, mert alacsonyabb nehézségi fokozatokon a gép megfelelõen lassú, ifjabbak/bénábbak is tudnák tartani a lépést catchup nélkül is.
Még idétlenebb, hogy a szûk városi pályán is úgy nyomják a riválisok, mintha oválon mennénk, szépen párosával haladnak elõttem, fej-fej mellett, akár körökön át, ha hagyom. Hogy ezt milyen indíttatásból rakták bele a játékba, elképzelésem sincs. Külön gáz, hogy amint elõre megyek, rögtön beállnak szépen mögém vonatozni, egybõl vége a párostáncnak, nehogy valaki véletlenül lemaradjon.
Az a legbosszantóbb az egészben, hogy a fizika hiányosságait leszámítva maga az autózás nagyon élvezetes és látványos, és amint túljutottam a mezõnyön, máris nagyon jókat lehet autózni, de addig...
Nem nagyon tudom mit gondoljak, a nagyon sok pozitívum mellett még szembetûnõbb az AI (hiánya). Azért csak végigtolom, jó lesz a multira gyakorlásnak. (Ahogy visszaolvasgattam, az online futam se éppen egyszerû a sok "csak gázpedállal szerelt" autó miatt, még jó, hogy haverokkal épeszûen tudjuk majd egymás ellen nyomni.)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Arra akkor beneveznek. Dirtnel eleg hamar rauntam a probalkozasokra...
szerintem
A varosi palyak es egy ket palya gyonyoruen van kivitelezve, de pl az elso le mans-os palyan csak neztem, ahh de csunyacskara sikeredett.
Aki jatszott az NFS pro streettel /max grafikan/ annal egy-ket palyaja azert kenterbe ver itt eleg sokat, persze akit nem zavarnak a nagy leggombok az ut felett 😊, de az szerintem jo otlet volt...
Joggal lehet szidni a keszitoket, hogy valakinek "lagol" a kormany, beakad a jatek, nem jo a hang, de mint pl nekem akinek semmi baja vele szerencsere, csak les a sok problema lattan, de az ilyen hibak miatt sose azt mondom, hogy a jatek szar, hanem csak a korites amin remelhetoleg nagyon hamarosan javitani fognak.
szerintem
---
szerintem
de multiban meg nem figyelnek és nem vigyáznak egymásra mindig nekemjönnek és kilöknek!
[merlinw.org]
Zavar, hogy nem tudok a versenyre és a pályára koncentrálni, mert minden energiámat az köti le, hogy az autót az úton tartsam. Node, csak lesz valahogy.
Nem adom fel, jön a kontroller teszt újabb 2 óra állítgatással...
[merlinw.org]
élet a legjobb méreg
és szerintem XP-n jobban fut...mint Vistan pedig sem a procko sem a kari nem szar...
élet a legjobb méreg
Jobbklikk az óra melletti ikonjára-Settings-Protection legfelül-majd jobb oldalon a Compatibility with application sel-defense ide takj pipát, nekem úgy lett jó. (Kaspersky fórumból van)
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
2. van, nem is akármilyen, szezonok, csapatmenedzselés, ponttábla, minden hülyeség 😄
3. csak festést lehet változtatni
4. passz, nekem a demó is jól ment, ez is ugyanolyan
5. aham, nagyon komoly 😄 Az nfs elbújhat... Tetszik, hogy rengeteg mód van benne (pl roncsderby, d1gp, touring car, f1000...)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-javult az irányítás?
-carreerr mod van v vmi hasonló?
-az autót lehet tuningolni?külsõ belsõ?
-Optimalizáltabb a game?
-jó game?
Demó alapján favorit volt nkem
Vki válaszolna a kérdéseimre annak nagyon örülnék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ki lehet vhogy kapcsolni a chatet, hogy ne lógjon bele a képbe?
elég idegesítõ azt lesni, hogy ki-be lépkednek folyamatosan verseny közben
Per Aspera Ad Inferi.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Global - Bridgeston challenge on- on- medium
Jimi Hendrix
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Sztem mentünk volna mi is beírhattátok volna...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Itt még 2 embernek ugyanúgy nem indul mint nekem.
Jimi Hendrix
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
addigra mindenki kitanulja, hogy kell vezetni a kocsikat.
szerintem.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jimi Hendrix
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Jimi Hendrix
Mission Impossible 2010: PRO Class
Jimi Hendrix
Feltettem a Gridet, de úgy ahogy a demó, ez sem indul el. Rákattintok kétszer és nem történik semmi. Soundmax alaplapi hangkártyám van, 2gb ramom, 7600gs videókártyám és 3,2-es P4 (ht) procim.
Próbáltam úgy elindítani, hogy futtatás mint...rendszergazda, de úgy kiírja ezt:
Van valami ötletetek, hogy mit próbáljak még meg?
ha +van a jó beállítás, utána tökéletes az irányítás...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb