GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
btw második srác, a janika valami 16 éves kisgyerek akinek nagyon sok ideje akadt, és a driftelésen kívül máshoz nem is igen ért, de azt nagyon és sokat 😊 szóval ennek a listának és a rankoknak túl sok értelme nincs... mondjuk erre én is már csak szupersztárságomban jöttem rá <#idiota>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
😄DDDdd

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

RatBaG
valakinek kicsit vastagon fogott a ceruza <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

A GPS szerintem eléggé használhatatlan helyen van, kár volt újítani, felül középen sztem jobb volt.

Én is csak most próbáltam ki, és alapjában véve nagyon tetszik minden, abszolut hozták azt, ami reméltem, még az én gyenge 7600GS-emen is hasít mint állat (igaz, a gép többi része azért viszonylag izmos), és ráadásul nagyon szép is az egész, néha tényleg az államat keresgéltem.

Ugyanakkor sajnos az AI egyszerûen borzalmas, ezt a catchup nevû ökörséget single playerben egyszerûen hülyeségnek tartom, már csak azért is, mert alacsonyabb nehézségi fokozatokon a gép megfelelõen lassú, ifjabbak/bénábbak is tudnák tartani a lépést catchup nélkül is.

Még idétlenebb, hogy a szûk városi pályán is úgy nyomják a riválisok, mintha oválon mennénk, szépen párosával haladnak elõttem, fej-fej mellett, akár körökön át, ha hagyom. Hogy ezt milyen indíttatásból rakták bele a játékba, elképzelésem sincs. Külön gáz, hogy amint elõre megyek, rögtön beállnak szépen mögém vonatozni, egybõl vége a párostáncnak, nehogy valaki véletlenül lemaradjon.

Az a legbosszantóbb az egészben, hogy a fizika hiányosságait leszámítva maga az autózás nagyon élvezetes és látványos, és amint túljutottam a mezõnyön, máris nagyon jókat lehet autózni, de addig...

Nem nagyon tudom mit gondoljak, a nagyon sok pozitívum mellett még szembetûnõbb az AI (hiánya). Azért csak végigtolom, jó lesz a multira gyakorlásnak. (Ahogy visszaolvasgattam, az online futam se éppen egyszerû a sok "csak gázpedállal szerelt" autó miatt, még jó, hogy haverokkal épeszûen tudjuk majd egymás ellen nyomni.)

gabi89
Nekem eddig semmi bajom nem volt vele 😄 szóval nem értem,hogy neked is mi bajod van vele pl.A hangja jó a szoftvere is bár nem nagyon szoktam benne túrkálni és eddig semilyen játékal nem volt baja.Mondjuk mért is lenne hangkártyának nem sok köze van egy játékhoz olyan szempontból,hogy összeakadna vele v. nem indulna miatta.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

alma2
Varhato toled/toletek majd ha kijatszottad magad, egy "ennyit tudtunk kihozni a grid beallitasaibol" pack ? 😊
Arra akkor beneveznek. Dirtnel eleg hamar rauntam a probalkozasokra...

szerintem

alma2
Amin eddig szinte senki nem akadt fent a a grafika.
A varosi palyak es egy ket palya gyonyoruen van kivitelezve, de pl az elso le mans-os palyan csak neztem, ahh de csunyacskara sikeredett.
Aki jatszott az NFS pro streettel /max grafikan/ annal egy-ket palyaja azert kenterbe ver itt eleg sokat, persze akit nem zavarnak a nagy leggombok az ut felett 😊, de az szerintem jo otlet volt...
Joggal lehet szidni a keszitoket, hogy valakinek "lagol" a kormany, beakad a jatek, nem jo a hang, de mint pl nekem akinek semmi baja vele szerencsere, csak les a sok problema lattan, de az ilyen hibak miatt sose azt mondom, hogy a jatek szar, hanem csak a korites amin remelhetoleg nagyon hamarosan javitani fognak.

szerintem

kontrollerrel egész istenes,de hogy minden pálya és kocsi mást igényel,az fix és ezért kicsit véges a türelmem az ilyenekkel😊
alma2
Ha jol ertettem van kormanyod, bar nem tudom mennyire jo, illetve mennyire jol mukodik, es inkabb billentyuvel tolod ? 😊
---

szerintem

hát igen anélkül nem lehet muétizni meg a karriert sem csinálni hogy nem ismerjük az összes pályát!
de multiban meg nem figyelnek és nem vigyáznak egymásra mindig nekemjönnek és kilöknek!
MerlinW
Hát... be kell tanulni a pályákat, ez a valóságban is így megy😊 Mellesleg ott van a GPS baloldalon.

[merlinw.org]

ja nálam is ez probléma vagy idegesít, nem látom a balkanyarokat ! mikor fordúljak rá !
MerlinW
Próbálgattam billentyûzettel a játékot, Steering Strength-et leveszitek 20-25%-ra valamivel kezesebb lesz 100 fölött, de alacsony sebességnél még mindig nyolcat fordul egy gombnyomásra. Számomra kormánnyal még mindig élvezhetõbb, de még mindig nem vagyok kibékülve vele...

Zavar, hogy nem tudok a versenyre és a pályára koncentrálni, mert minden energiámat az köti le, hogy az autót az úton tartsam. Node, csak lesz valahogy.

Nem adom fel, jön a kontroller teszt újabb 2 óra állítgatással...

[merlinw.org]

LackoMester
gratulálok a Soundmax hangkaridhoz,nekem is volt anno a M2N SLI Deluxe deszkámon-ne lepödj meg semmin-nem lehet rendesen beállitani...

élet a legjobb méreg

LackoMester
anno nekem is ez volt,de még a demo-nál....
és szerintem XP-n jobban fut...mint Vistan pedig sem a procko sem a kari nem szar...

élet a legjobb méreg

skyli991
Már úgyis feketelistás volt a kód és csak 7es kaspersky volt, asszem van már újabb is. De köszi szépen, legközelebb kipróbálom!

Mikiller
Késõn láttam meg a problémádat,nekem is Kaspersky van, de nem kellett volna leszedni a vírusirtót.
Jobbklikk az óra melletti ikonjára-Settings-Protection legfelül-majd jobb oldalon a Compatibility with application sel-defense ide takj pipát, nekem úgy lett jó. (Kaspersky fórumból van)

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

The Protector
köszi a válaszodat.Nekem nem volt gondom a gameval de sokaknak igen.nekem 8600Gt-vel Ultran vitte az átlag 20Fps-t.Havernak meg a 8800-asán high-on megy jól-highon jobban megy neki mint nekem highon.viszont neki szaggat ultrán.Pedig mindene veri a gépemet.Ezért kérdeztem az optimalizálást.Még1x köszi a választ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kuci06
1. nem, ugyanolyan
2. van, nem is akármilyen, szezonok, csapatmenedzselés, ponttábla, minden hülyeség 😄
3. csak festést lehet változtatni
4. passz, nekem a demó is jól ment, ez is ugyanolyan
5. aham, nagyon komoly 😄 Az nfs elbújhat... Tetszik, hogy rengeteg mód van benne (pl roncsderby, d1gp, touring car, f1000...)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

The Protector
Én a demoval sokat toltam singleban és multiban.A teljes mijen?
-javult az irányítás?
-carreerr mod van v vmi hasonló?
-az autót lehet tuningolni?külsõ belsõ?
-Optimalizáltabb a game?
-jó game?
Demó alapján favorit volt nkem
Vki válaszolna a kérdéseimre annak nagyon örülnék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG
2nd try:
ki lehet vhogy kapcsolni a chatet, hogy ne lógjon bele a képbe?
elég idegesítõ azt lesni, hogy ki-be lépkednek folyamatosan verseny közben

Per Aspera Ad Inferi.

Blekk Síp
na király, én már bent vagyok

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

gyertek gyertek: ranked - bridgestone - on,on - medium
skyli991
😄DDDDDDDD MEGVAAAAAAAN 😄 Uninstalláltam a kasperskyt, elindítottam(újraindítani se kellett) és egybõl megy!!!!!!!! Kilépni nem volt elég belõle. EZAAAAAAAZ 😄

Valaki Ranked most? inditottam: nevem: StefanHUN
Global - Bridgeston challenge on- on- medium

Jimi Hendrix

gabi89
Nekem is Soundmax alaplapi hangkártyám van (Asus P5B alaplap) és simán fut szóval nincs hozzá köze...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

jaaaaaaa kisbetûvel volt nemláttam<#idiota>

skyli991
Még akkor sem indul el, ha letiltom az alaplapi hangkártyát :S

idézet saját magamtól "csak sajnos volt egy picike problémám... nem találtam a szobát. xD"

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dehogy sikerült elindítani?

Sztem mentünk volna mi is beírhattátok volna...

Ez a mai 8órai tallkozó nagyon királyvolt... gecc olyanokat versenyeztünk... nekem fõleg a HKS drift tetszet... csak sajnos volt egy picike probémám... nem találtam a szobát. xD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

megy meg a jatek?
koszonom.
skyli991
http://www.gamestar.hu/jatek/race-driver-grid
Itt még 2 embernek ugyanúgy nem indul mint nekem.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1155404673

Jimi Hendrix

valaki meg tudna mondani a masik topik linkjet, amiben 30-50koros versenyre varnak pilotakat?
lac coo
Irányítással akkor is gond lesz, legfeljebb velünk nem ...! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

egy ev mulva semmi gond nem lesz az iranyitassal.
addigra mindenki kitanulja, hogy kell vezetni a kocsikat.
szerintem.
lac coo
Igen !Fõként a gumizott részek érdekelnek , bár lehet hogy azt valamibõl generálja a játék ....Mindig ilyent szerettem volna de ezidáig még nem sikerült összehoznom PS-ben 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Valoszinu masnal se fog,max ranked-be lehetne,inditani,ha valaki indit irja le hoyg milyet.

Jimi Hendrix

Blekk Síp
Nah én is multiznék egyet, vki csinálhatna szervert. Akik eddig írták, azokat nem látom én sem.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ki hol van most rankedbe?

Jimi Hendrix

petesilver
Én nem is szenvedek a kormányal, amíg végig nem tolom 1X az egészet billel, majd ha a pályák/autók mennek, jöhet a kormány rész. Faternak felraktam hétvégén a GRID-et, hát ma írta, hogy nem igazán tud menni ezzel az irányítással, pedig végignyomta az összes arcade pc autós játékot eddig, szimulátorral nem is találkozott még. Szóval annyira nem lehet rendben mégse ez a game😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

En nem latlak.

Jimi Hendrix

skyli991
A képpel vmi baj van.

skyli991
Hello!
Feltettem a Gridet, de úgy ahogy a demó, ez sem indul el. Rákattintok kétszer és nem történik semmi. Soundmax alaplapi hangkártyám van, 2gb ramom, 7600gs videókártyám és 3,2-es P4 (ht) procim.
Próbáltam úgy elindítani, hogy futtatás mint...rendszergazda, de úgy kiírja ezt:

Van valami ötletetek, hogy mit próbáljak még meg?

kell játszadozni vele, hogy megtaláld, a számodra tetszõ kormány beállítást, de egy az R-Factorban is így van..

ha +van a jó beállítás, utána tökéletes az irányítás...

SeanJRRussel
csináltam szerót

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
seanjrrussel-re keresetek rá privatba

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb