GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én nemtalálom a szobát....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Panther
Hagyd el Alex, azt hittem, ha valaki annyi éves, mint mi már értelmesen tud vitatkozni.

Egyébként sajna, ahogyan láttam az AI különbözõ fokozatai (Savage, Extreme) között csak annyi a különbség, hogy a kanyarokban még jobban tapad, még gyorsabb az egyenesekben és ehhez kell a billentyûzet (persze bekapcsolt segítségekkel), hogy addig nyomjuk a nyilakat, amíg át nem szakad a keyboard.

Kormánnyal valóban a legenyhébb szó az, hogy fura az irányítás, de mi vagyunk balfaszok, merta Codemasters évek óta képtelen egy normális irányítást írni a játékaihoz.

Emlékszem, talán a TRD2-ben elõször nem volt kormányzási linearitás, ami nagy felzúdulást váltott ki, majd ennek hatására egy patch-ben belerakták. Anélkül elég furán, egy finom kormánymozdulatra akár 90 fokot is fordult a kocsi.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Prince23
Na én ezt a játékot csak dícsérni tudom. a versenyautó kivételével minden autót tudok vezetni, és úgy h legalább meg is nyerem a futamokat. Persze eddig csak az alsó tabellában játszottam!
Multis profilt, h tudok létre hozni, h a neten is toljam veletek? vagy ehhez is hamachi kell? mert akkor lényegtelen. hamachival nem foglalkozok:(

ui: úgy érzem ennek a játéknak is multicentrikus társasága lesz, pl a mint a tDM-nek xD
nekem eddig tökéletes ez a játék... mondom... Nfs szériát alázza mindenképpen. Persze csortak onnan is ötletet, pl mikor a japán tabellában "üldözni" kell egymást.

mama2
Szerintem indíthatod. Az a pár perc nem számít.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

proway
5 perc

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

jaja jöhettek indítom...várunk még...

mama2
Akkor 10 perc azt mehet ugye?

mama2
nekem 0%.

Télleg 1 kérdés... kinek hogy van a kormányon a deadzone beállítva a játékban? Mert nekem a kanyarodás meg gáz meg fékezés elég furcsás...

mama2
Én is ott leszek:).

ott leszek... legalább megtom hogy mit tudok ellenetek...

OMG, most aztán elfilozófálok e kinyilatkoztatáson és megtérek hozzád, mester. :D

mama2
És mi? Global, europe, Japan vagy mi? Meg Izstambul park nincs is:S.

Sztem majd patch-el javítani fogják vagy ígyhagyják...nem érdekes az tény!

!!!Multiplayer!!!
Indulás 20:00-21:00-ig!

Privátban!
Név: -SG-K0CKA
Jelszó: supergamez

20:05-ig várunk!

van rankedban is szerver, eleg sokan vagyunk mar, erdeklodni a grid topikban erdemes.
most bug vagy mindenki kiesett?
istanbul park, on, on, medium - ranked
robie18
de azért nem fogom szétverni :D

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

most hogy így mondjátok tényleg wtcc de sztem mind1...GYERTEK AZT KÉSZ!

robie18
okés, most mennem kell itthonról, remélem este még lesztek, akkor majd linkelek képet, addig is köcc a tippeket

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

lac coo
Akkor az a baj, hogy túl jó , bele kell piszkálni kalapáccsal ! :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Akkor a kartya technikailag jo;)
Marad a DirectX, video kartya driver frissites, driver/jatek beallitas.
De ha csinalsz egy screenshot-ot, beteszed a topic-ba (mint LINK), akkor joban lehetne latni, mi a gond.
robie18
Nem elõbb írtam, h 9600gt. Az a gépem a régi csak még itt sgn nem írtam át xD. Szal 9600gt, amd 5600+, 2 giga kingmax, ultra brutal high

lac coo
Végülis tök mindegy... ;)

Alexease
Most WTCC vagy DTM, nem mindegy:) <#idiota>
lac coo
A játszós gépembe beruháztam egy HD 2600 -ost és azon tökéletes ( csak lassú, de minimumon pont elmegy ....)

Alexease
Gondolom 6600GT + LOW beallitas. Ha jol lattam, a minimum gepigeny 6800GT (valszeg nem csak a sebessege, hanem technikailag is).
lac coo
So kicsi map van az igaz, de semmi betonra hasonlítót nem találok, még csak név alapján sem :( Pláne nem a guminyomokat ami alapon a pályán van .

Én csak olvasgatom a topikot, még igazán nincs véleményem a játékról, még ismerkedem vele.
De Te öregem aztán igazán nagypofájú vagy. Mindenkinek megvan a véleménye, hiszen nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be másnak az. Ha valaki leírja a véleményét nem kell azonnal nekiesni. Leírták páran, hogy mondjuk nem tetszik az irányítás, erre Te kiosztod, hogy kib...tt nagy láma mindenki, aki nem tudja irányítani. Na bumm neked pont fekszik ez a légpárnás mód, másnak nem. Tanuld meg tolerálni, elfogadni mások véleményét. Ha esetleg valaki szidja a játékot, akkor nem személy szerint téged támad. Többen akik a játékot szidják, jó pár másikat kipróbáltak és azok alapján mondják el a véleményük. Ez az Õ VÉLEMÉNYÜK.
Az meg, hogy közben Te is kapod a hideget-meleget egyedül a stílusodnak köszönhetõ. Érdemes lenne kicsit elgondolkodnod és közben akár még játszhatsz is.
Egyébként a játékra visszatérve az irányítás így elsõre elég furcsa. Lehet, hogy a késõbbiekben változik a véleményem, de mind billel, mind kormánnyal elég nehéz jó beállításokat találni. Még nem találkoztam ilyen irányítással elsõre. És én kérek elnézést mindenkitõl, ha nem akarom azt a kevés szabadidõmet az irányítás beállításával tölteni.
Na most kioszthatsz engem is.<#wave>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

lac coo
DTM Chevi ???

Alexease
Ne ugy keresd, ahogy a PC jatekoknal;) Itt nem talalsz "megabites" texturakat:) Ez elsosorban konzol, vagyis sok, kicsi textura, komplex multitext+shader+light+postprocess;) Magyarul "keves" memoria, de gyors processzorok, gyors, integralt memoriaatvitel.
A lenyeg - bar nem neztem meg a texturakat:D - hogy valszeg huzva van minden textura, csempezve, layerezve, stb.
robie18
Neked milyen procid van? olyat hallottam, h az AMDvel van vmi kínja, és frissíteni kell a drivert. Bár nem hiszem, h amiatt lenne olyan az árnyék amilyen

Én is most updateltem 1ébként mindent, de semmi változás

!!!Multiplayer!!!
Indulás 20:00-21:00-ig!

Privátban!

DTM-el kezdünk (BMW,Chevroelte) utána kivánságmûsor!

csak így feltûnõbb...

Nálam is ilyen!
Csikosak az árnyékok naon ronda de nem tom miért...legújabb driver,dx van fent pedig!

robie18
Látom nagyon elfoglaltak vagytok, de semmi ötlet az én kínomra? <#nemtudom>

Alexease
Nagyon profi az engine, es "millimeterre" optimalizalt. Es multiplatform, ami komolyan emeli az erteket.
SpeedXHUN
Ez a Grid marha jó game,ennyi minden 1 gameben.
PC-n sem volt rossz bár ott driftelni 1xûen szar volt..XBOXON ok minden lehet könnyen irányítani.(érzékkel)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Miért, gondolod, hogy én komolyan veszek bárkit? Na, innentõl kezdve vélemények telefosva.

De most ez azért fura, jösz itt valami vitáról autószimekrõl - hol??? -, aztán kiderül, hogy csöcsre futottál ezzel az öklendezéssel, és akkor gyorsba váltasz egyet. - Gondoltam, azért ezt így leírom kikerülhetetlenül, csak hogy megmaradjon az utókornak, mekkora faszsággal nyitottál.

lac coo
Hol a francban vannak ebben a beton texturák ???
Megnéztem vagy ezer DDS-t, de nem találom :P

Bocs hogy nem volt server közbejött valami...

Indítok újat 20:00-21:00-ig!

Privátban!

DTM-el kezdünk (BMW,Chevroelte) utána kivánságmûsor!<#nyes>

Alexease
Szerintem eltevesztetted a topic-ot, vagy inkabb a forumot. Ilyen stilussal, ugy tudom mashol szoktak egyesek izmozni - pl. a kocsmaban, a helyi intraneten:)

Nem gond, csak a hozzaszolasaid alapjan, ne vard el, hogy barki is ezekutan komolyan vegyen...:D

Alexease
Ha tudnad, hogy kivel probalsz vitatkozni autoszimulatorok teren, meg a gepedet is kikapcsolnad:)
petesilver
Szerinted mennyit emészt fel a fizika számolása? Nem lehet, hogy ezzel a megoldással spórol a grafika javára? Mert szépnek nagyon szép, és elfogadhatóan gyors is, ezért gondolom, de lehet rosszul.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ne magadból indulj ki, takonyparádé. Olyannyira van asszonyka, hogy még kisannyony is társul hozzá, na, ezt kapd ki.

Na, és akkor most vázold fel az egész életemet, méghozzá úgy, hogy holtbiztos hogy úgy van, ahogy gondolod. - Ilyenkor ez szokott jönni. :D

T meg szövegértésbõl fogyaték kategória vagy? Láma védenced azt ecsetelte, hogy hú de legyorsul az AI, és hogy mennyire gyorsabb. Nos, ez katasztrófális baromság, és simán lehet ellensúlyozni, mint ahogyan azt voltam kedves leírni.

Ha szerinted nem erre válaszoltam, és nem ezt, akkor keresd fel szakorvosodat, avagy sírásódat.

Látom, nem viseled a kritikát, sebaj, attól még vélhetõen egy noob vagy ehhez ajátékhoz ha itt sírod keresztbe az egész topicot, hogy ez így szar meg úgy szar. Az aláírásodbna szereplõ játékokat csak hallomásból ismerem, mivel nem vagyok szimulátoros. Ellenben ha nagyon erõlködsz, rád csaphatok egy kört Grid multiban.

robie18
Hello! Letöltöttem a demot, és föltettem, szép és jó, tetszik nagyon. Azonban van egy problémm. Az autóra vetõdõ árnyékok nem természetesen néznek ki, furcsa csíkos árnyékokat látok. Vki találkozott már ilyen problémával? Esetleg vmi ötlet? (9600gt, AMD proci)

Lunatic83

A kis csapatom ;)

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
ha tegnap szóltam volna hozzá a témához, elküldtem volna a fenébe a játékot h milyen szar...
de hál istennek pihentem rá, s ma már tetszik, sõt, szét Grid-eztem ma az agyam ;)

Xbox Live: Lunatic HUN

gyertek gyertek rankedban, az a jo :)
kirol
Ranked mód, Custom Match: Global, Bridgestone, ON , ON , medium.