GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Egyébként sajna, ahogyan láttam az AI különbözõ fokozatai (Savage, Extreme) között csak annyi a különbség, hogy a kanyarokban még jobban tapad, még gyorsabb az egyenesekben és ehhez kell a billentyûzet (persze bekapcsolt segítségekkel), hogy addig nyomjuk a nyilakat, amíg át nem szakad a keyboard.
Kormánnyal valóban a legenyhébb szó az, hogy fura az irányítás, de mi vagyunk balfaszok, merta Codemasters évek óta képtelen egy normális irányítást írni a játékaihoz.
Emlékszem, talán a TRD2-ben elõször nem volt kormányzási linearitás, ami nagy felzúdulást váltott ki, majd ennek hatására egy patch-ben belerakták. Anélkül elég furán, egy finom kormánymozdulatra akár 90 fokot is fordult a kocsi.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Multis profilt, h tudok létre hozni, h a neten is toljam veletek? vagy ehhez is hamachi kell? mert akkor lényegtelen. hamachival nem foglalkozok:(
ui: úgy érzem ennek a játéknak is multicentrikus társasága lesz, pl a mint a tDM-nek xD
nekem eddig tökéletes ez a játék... mondom... Nfs szériát alázza mindenképpen. Persze csortak onnan is ötletet, pl mikor a japán tabellában "üldözni" kell egymást.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
!!!Multiplayer!!!
Indulás 20:00-21:00-ig!
Privátban!
Név: -SG-K0CKA
Jelszó: supergamez
20:05-ig várunk!
istanbul park, on, on, medium - ranked
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Marad a DirectX, video kartya driver frissites, driver/jatek beallitas.
De ha csinalsz egy screenshot-ot, beteszed a topic-ba (mint LINK), akkor joban lehetne latni, mi a gond.
De Te öregem aztán igazán nagypofájú vagy. Mindenkinek megvan a véleménye, hiszen nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be másnak az. Ha valaki leírja a véleményét nem kell azonnal nekiesni. Leírták páran, hogy mondjuk nem tetszik az irányítás, erre Te kiosztod, hogy kib...tt nagy láma mindenki, aki nem tudja irányítani. Na bumm neked pont fekszik ez a légpárnás mód, másnak nem. Tanuld meg tolerálni, elfogadni mások véleményét. Ha esetleg valaki szidja a játékot, akkor nem személy szerint téged támad. Többen akik a játékot szidják, jó pár másikat kipróbáltak és azok alapján mondják el a véleményük. Ez az Õ VÉLEMÉNYÜK.
Az meg, hogy közben Te is kapod a hideget-meleget egyedül a stílusodnak köszönhetõ. Érdemes lenne kicsit elgondolkodnod és közben akár még játszhatsz is.
Egyébként a játékra visszatérve az irányítás így elsõre elég furcsa. Lehet, hogy a késõbbiekben változik a véleményem, de mind billel, mind kormánnyal elég nehéz jó beállításokat találni. Még nem találkoztam ilyen irányítással elsõre. És én kérek elnézést mindenkitõl, ha nem akarom azt a kevés szabadidõmet az irányítás beállításával tölteni.
Na most kioszthatsz engem is.<#wave>#wave>
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A lenyeg - bar nem neztem meg a texturakat:D - hogy valszeg huzva van minden textura, csempezve, layerezve, stb.
Én is most updateltem 1ébként mindent, de semmi változás
Indulás 20:00-21:00-ig!
Privátban!
DTM-el kezdünk (BMW,Chevroelte) utána kivánságmûsor!
csak így feltûnõbb...
Csikosak az árnyékok naon ronda de nem tom miért...legújabb driver,dx van fent pedig!
PC-n sem volt rossz bár ott driftelni 1xûen szar volt..XBOXON ok minden lehet könnyen irányítani.(érzékkel)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
De most ez azért fura, jösz itt valami vitáról autószimekrõl - hol??? -, aztán kiderül, hogy csöcsre futottál ezzel az öklendezéssel, és akkor gyorsba váltasz egyet. - Gondoltam, azért ezt így leírom kikerülhetetlenül, csak hogy megmaradjon az utókornak, mekkora faszsággal nyitottál.
Megnéztem vagy ezer DDS-t, de nem találom :P
Indítok újat 20:00-21:00-ig!
Privátban!
DTM-el kezdünk (BMW,Chevroelte) utána kivánságmûsor!<#nyes>#nyes>
Nem gond, csak a hozzaszolasaid alapjan, ne vard el, hogy barki is ezekutan komolyan vegyen...:D
Mission Impossible 2010: PRO Class
Na, és akkor most vázold fel az egész életemet, méghozzá úgy, hogy holtbiztos hogy úgy van, ahogy gondolod. - Ilyenkor ez szokott jönni. :D
Ha szerinted nem erre válaszoltam, és nem ezt, akkor keresd fel szakorvosodat, avagy sírásódat.
de hál istennek pihentem rá, s ma már tetszik, sõt, szét Grid-eztem ma az agyam ;)
Xbox Live: Lunatic HUN