7156
  • BaliBoy
    Valaki aki kiszedte a modelleket mondja már meg, hogy egy átlag autó hány poliból áll? (8as vagy régebbi maxban a 7es gomb, 8. után a nézet nevére jobb klikk és show statistic)
  • petesilver
    Még átnézem, csak lastminute kiszedtem. Ahogy elnézem, mapot nem szed ki, szóval gond lesz vele, ha textura is kell.
  • RatBaG #3709
    Volt egy kis freestyle a célegyenesben...
  • JuanG
    ...3ds-be feltöltenéd nekem?? már csak a textúra kéne :PP

többi jöhet privátba!!
  • donpedro
    Azért kezelhető a dolog szerintem, ha nincs durván eltekerve a kormány gázadáskor, akkor nincs gond a kigyorsítással billentyűzeten sem, assistoktól függetlenül. Az egyetlen verseny, ahol ez nem igaz, az a drift, de ott kell is a farolás.
  • w77d
    pedál nélkül egy jó autós játék játszhatatlan. Nem hiába nem gombnyomásra kell gázt adni az igazi kocsiban sem :)
  • svédcsepp
    Gamepaddal próbálkozok,de hát iszonytató ez a kipörgés.
    Szakaszos gázadással kiküszöbölhető,csak hát....eléggé lehúzza a játékot szvsz
  • ShaiHulud
    kormanynal nem porog ki, csak ha padlozol, na de akkro mi nem porogne mar ki:P billentyuzetnel meg ugye az a gaz hogy digitalis aka vagy nem nyomod, vagy padlo:) de talan pocogtetve megoldhato.
  • petesilver
    Többi pár kép a galériában. Ennyi már meg van :)

• svédcsepp
    Egy kérdés...

Most tettem fel a játékot.Anno volt egy hasonló játék a nevét most nem tudom.A hasonlóság alatt most azt értem,hogy ott is mindegyik autó olyan volt,hogy nyomtál neki egy kis gázfröccsöt és ,mintha 4000Le lett volna a vasban kipördült,mint állat.Ez ebben is így van,vagy csak kezdeti nehézség?

• JuanG
    pláne hogy Tv kamerából visszajátszásnál (demo), néha begyorsult az action...főleg a dritnél :)))
  • ShaiHulud
    ha vetted volna a faradtsagot es megnezed a JATEKhoz tartozo READMEt akkro lathattad volna hogy Vistan SP nelkul hibas a jatek, es akkro elkerulheto lett volna ez az EMOzas is.

"xii) Very poor performance using high graphical settings on Vista:

On Windows Vista, if you have not installed the recommended Service Pack 1 patch, you may experience poor performance when running on a high-end card, at high resolutions and detail levels. To fix this, you must install Microsoft’s SP1 patch, available online from Microsoft’s Download Center: www.microsoft.com/downloads (search for “Vista Service Pack 1”). In the near future, the patch will also be available through the Windows Update service."
  • lac coo
    TV kamerából is gyorsabb :)))) Igen , ez árkád ...

De valóban a "másikban " is jó lenne ha valahogy lehetne csalni vele és többel menni mint amennyi ...Csakhát a fizikával nem tom mit lehetne kezdeni :)))
  • Alexease
    Gondolom, furcsa mas jatekokhoz kepest, pl. rF es tarsai;) Sokat szamit a FOV beallitas, itt van motionblur es rengeteg a kornyezo object. De ettol fuggetlenul, lehet hogy gyorsabb... de hat ez arkad;)
    Bar nem tudom melyik a jobb - ha mar valasztani kellene sebessegerzetre -, amikor a "masikban" az 50km/h olyan mint ha setalnek, a 150km/h meg mintha futnek;)))
  • armageddon666
    nekem pont hogy lassúnak tűnik a játék (nemigen ültem még valódi autóban 120 felett :D , autóversenyt sem nézek, szal nincs viszonyítási alap :D) az egyenesekben ^^ kanyarokban már más a helyzet O.o ott durva tud lenni :D
  • SimaSuna #3696
    ez midn szép és jó..csak ott van az a HA :D
  • lac coo
    Ebben a játékban nincs valami csalás a sebességgel ????

Esküszöm nekem a km-óra által mutatott sebesség szemre vagy 100-al gyorsabbnak tűnik :DDDD
  • armageddon666
    höhö, én betonból vagyok :D engem nem lehet kilökni XD (kanyarban belemész 250 környékén aztán kivan lökve te meg bepattansz az ideális ívre ha megfelelő a beérkezési szöged :P)
  • SimaSuna #3693
    azt ne mond h te nem szívod meg ha kilököd?...

ahányszor oldalról lököm..vagy ahogy a nagyok, h a seggét az én orrommal pöckölöm..mint a rendőrök..ránt1et és én csúszok keresztbe..
    :D
    inkább a köv kanyarban előzök :)
  • armageddon666
    én mikor geciskedni próbálnak akkor kitolom a faxba őket -.- ő szopjon már nehogy én :D
  • SimaSuna #3691
    én 1 félprofit "vásároltam" persze hálistennek magyart..
    Driftben eléggé gyenge..de túraautóban alig tudom magammögött tartani :)
  • Alexease
    A csapattars valasztasa eleg osszetett;) Fugg a nemzetisegetol, a specialitasatol, az elert szinjetol, es a kategorian beluli helyezesetol;) A penzkerdes mar masteszta;)

En valami full pro csapattarsat vasaroltam, talan tobb mint 4 millaert, de lenyegtelen, ugyanugy felek tole mint az korabbiaktol;)
  • SimaSuna #3689
    valaki szóljon már janikának h fejezze be ezt a csítet...
    gyerek..míg én 100millát éppen összedrifteltem..addik ő 400milliát...
    :D keni rendesen :D
  • Lunatic83
    OFF2 -csak h legyen téma, 5-10 percig legalább...

ki mi alapján választja a csapat társat?
    úgyis mindegy mind1 alapon, a legolcsóbb pilóta a nyerő, vagy inkább fizessünk többet, csak hozza a pontokat?

nekem jelenleg egy amcsi társam van, Pro szinten van, volt egy nagyobb beugró, és x összeg+30% zsetont kér...

megfigyeltem, bár lehet h ha csak véletlen, de ha nem az ő specialitásán megyünk (drift, derby..stb) és valami csoda folytán utolér, akkor nem kezd el ész nélkül előzgetni, s letolni a pályán, hanem inkább "bekisér"
    de ha olyan pályán megyünk ahol a "kedvenc" kategóriája van, akkor aztán véged, letol a g*cibe... s vígan közli h ő vezeti a versenyt... :)
  • Lunatic83
    OFF

ki milyen szponzort használ a játékban? hogy érdemes beállítani,
    olyan szponzor ajánlott aki sokat fizet, de elvárja az első helyet, de így nem kap a másodpilóta zsetont...
    vagy aki keveset ad, "de mind1, hol érsz be, csak menj végig a versenyen" a kikötése

nekem az egyik "kedvenc" szponzorom, a Momo, elég jól fizet, s csak "végig kell vinni a futamot", így mindkét versenyző elég jó pénzt kap, főleg ha fő szponzor, mert akkor 2x
  • Plebii
    Eddig 10 giga bőven elég volt mindenre xp alatt. Volt mindennel együtt 4 giga szabad helyem, a lapozófájl meg elment a d-n max 8 giga. Kell egy nagyobb vinyó, de hogy egy játék cache-t tesz a windows mellé... ehhh

XXX minek, ha van barátnő :P
  • Lunatic83
    akkor is kuka, s nincs vita ;)

vagy a nagyobb vinyót felezze meg, az egyiken a rendszer és programok, a másikon a játékok, a 10 GB-n pedig az XXX :P
  • kuci06
    "sorry, de egy 10 Gbos vinyóval mit akarsz? kuka! / ha van floppy meghajtód azt is csapd hozzá ;)"

Azt írta, hogy a C meghajtója 10 giga ;)
    Nem a vinyója. Nekem is a 300 gigás vinyómon 20 gigás a C... Minek több? (azért 20, mert Vistám van...)
  • Lunatic83
    erre nem tudok semmit se mondani, max annyit, csókolom, csókolom, 2008van, tessék venni min 250-500 GB-os vinyót és tsá :P

sorry, de egy 10 Gbos vinyóval mit akarsz? kuka! / ha van floppy meghajtód azt is csapd hozzá ;) /
  • Plebii
    Én sem kaptam még igenlő, illetve nem választ sem.
    3591

Köszi!

Amúgy amit csináltok az érdekes, ha így megy még akár hamarabb is lehet forma1-es játék a grid motorjával. :D
  • Szabi1991
    egész jó ez a forgalom autó :D
  • Lunatic83
    az 1 gb ram elég kevés,nemelég h vista fut majd rajta, de egy játékot is erőltetni akarsz még mellette... a videókártya, fos...arról nincs mit mondanom...
    ha el is indul, akkor is csak min grafikán...

én még nem próbáltam laptopon, de ha a TDU elfut rajta akkor a grid nem lehet probléma neki... bár nem erőltetem a laptopon a játékot, annak ellenére h 2 gb memó és 256 mbos nvidia van benne.... ha játszok, akkor is csak olyan unaloműző hülyeségekkel, ami ideig óráig leköt és tsá...
    szóval nem assasin's creed és társai :)

és nem off-olok h a laptop nem játékra való :)
    bár laptop billentyűzeten kész élvezet szimulátorral játszani! kurva élethű! mintha egy kispolszkiban ülnél, olyan hülye testhelyzetben fogsz játszani... ;)
  • shrike7973
    Helló!
    Egy ilyen laptopon hogy futna a GRID Race Driver?
    Sajna a gépem fullos eléggé azon maxon megy, nem nagyon tok viszonyitani...
    De mielőtt meglesz véve azért szeretném tudni
    link
  • Lunatic83
    nem értek hozzá, de minek kell ekkora lapozó fájl? a Stalker is beérte 2 Gb-al... a 4Gb memó még sok is, nemhogy kevés lenne...
    szerintem a videókártya illesztő programját kellene frissíteni, ha az se elég akkor format c , mert teli a géped szarral...
  • w77d
    ez a menü alatt a garázs :D
  • Lunatic83
    néha nekem se akar reagálni az Esc-re, ilyenkor ált. a Space vagy az Enter-el lép ki...
  • macleody
    Na, nekem is sikerült kiszednem valamit. De itt meg is állt a tudományom

• McKangi
    Nekted nem jelentkezik olyan probléma,jellemzően multiba,hogy ha nekimegyek a falnak , vagy szétesik a verda akkor hiába nyomok bármilyen billentyűt,még az esc-re sem hajlandó kilépni,nem érem el a menűt!
    Néha meg ha ad ilyenkor menűt, hogy vagy végignézem a versenyt vagy kilépek az eredményhez , akkor csak egy tök fekete képernyőt kapok akármelyik opciót is választom.Amíg ki nem "kick"-elnek a többiek a multiból addig marad a fekete képernyő !!

A gép nem fagy le,alt+tab-al kilépek,belépek.
    Ez most játékbug vagy talán a vid.kártya driver probléma lehet?Ötlet?

1 Geforce 8800GTS(320mb) van a legújabb hivatalos Nvidia driverrel.
  • w77d
    egyértelműen túlmelegedés érzékeny a játék, nekem is vissza kellett vennem a vidkártya húzásból, mert kockásodott a kép..
  • McKangi
    Nálam xp alatt(Vistan nem próbáltam) akkor csinált ilyet ha az alaplapi biosban(gigabyte p35c-ds3r) "race" opcióra állítottam a tunningot.

Ez azt takarja hogy "automatikusan" tuningol a lap,nem pedig úgy hogy fixen felhúzod a ramot,procit....stb,hanem az alaplap ha kell ráad egy kis túlhúzást.
    Lehet tunningolva van a lapod?
    Mindenféle tuningot kikapcsolva megszünt ez a betegség......:)
    Hozzáteszem,más játék bírta a "tuningot",de a GRID nem szeresse.....

De még ettől lehet , valami túlmelegszik a gépedben...ram.provi,videókártya......