GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
@
vagy aki túl késõn, ezt kifelejtetted. imádom mikor azt hiszik egyesek, hogy itt mandínerbõl kell venni a kanyarokat és én vagyok a dobbantó... <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
tudom mi az az ideális ív, az más hogy billel nem feltétlen tudom tartani, meg mivel azt gép általában befoglalja ezért máshogy kell elõznöm.
tudok úgy körözni csak akkor nagyobb a köridõm :S gyorsabb sebességnél sem feltétlen csúszok ki csak hogyha az adrenalin szint elér egy határt akkor x.x rip...
szeretnék egy minõségit autókázni de még noob vok ehhez ^^ majd talán ha kitoltam a gémet 😄 illetve nyáron mikor úgyis rengeteg idõm lesz x)
@
Jimi Hendrix
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az accountomat valahogy lehet törölni? mert nevet szeretnék változtatni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
nekem crc hibát írt ki, pedig feltettem a 3.71es winrar-t, és most ugyan ilyen csomagolást próbáltam más dolgot, azt se csomagolta ki!
Bocs. Lusta vagyok visszaolvasni...
Van, vagy lesz ehhez a játékhoz valami normálisabb "fizika" vagy ez ilyen és kész?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
node:
nem csúsznak ki, stablin tudnak autózni tömegben is, azok közül kérdezném hogy vannak-e jelentkezõk sok körös, hosszú versenyekre. 30-40-50 körökre gondolok, komoly versenyre (nemtudom van-e a játékban box, meg benzin, vagy legalább javítás céljára box, majd meglátjuk (bár kétlem)
ha van kedv, és vállalkozó ilyenre akkor kérem jöjjön ide megbeszélni a dolgot!
aki 2-3 körös versenyeken kicsúszik, beleszalad az elõtte lévõbe, túl korán fékez sorolhatnám kérem ne jelentkezzen.
u dont have to listen anybody else but me
mondom koczkanak, aki elvileg most azt csinal.
Jimi Hendrix
Kirol: mehet a TLJ futam😊
[merlinw.org]
Csak ranked meg unranked? Furcsa...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
[merlinw.org]
A nagyobbik gépem lazán viszi, a kormány sem késik mégis érezhetõen késõn kezd el fordulni az autó ...
Ez másnál is ilyen ? Emlékszem TRD3 -nál is ez volt a legnagyobb bajom ...
A másik meg a hang... Hogy tudom azt valahogy beállítani, hogy valamit halljak ezért a saját autómból is, ne nyomja el a többi ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Név: K00CKA
Jelszó: supergamez
Szeretettel várok minden kedves résztvevõt!<#nyes>#nyes>
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A nick nevem online vagy mi?Mer azt nem lehetett megadni csak jelszót!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Írja már majd be valaki az idõpontot meg a server nevet, jelszót!
8-9 körül lehtne!
Jimi Hendrix
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius