7156
  • V43 1105
    "Lehet hogy szar a verzió", hát öcskös ez nem warez topic itt nem tudunk segiteni ..
  • Mobedo
    hello mindenkinek
    AD1 belépek a játékba, s mindíg új profilt kell csinálo mnem menti el soha a rámentek akkor se
    AD2 S ha végigviszem az elsó versenyt a grift world (carrer) ben akkor meg kihoz egy táblézatot s nem reagál semmire lehet hogy szat a verzió?? Vagy csak én vaygok hülye előre is kösz a válasz
  • gurubefree
    Amatorok .... Ha van valakinek a multkori brigadbol vezetni egy kicsit akkor gyertek .

Minden amatort szivesen latok ... Nagy arcok keruljenek !!!!!

gurubefree
    supergamez
  • BaliBoy
    THX!
  • Landor
    ment :P
    (#163491)
  • w77d
    ilyen nálam is volt, de egy újraindítás után megoldódott..
  • Landor
    nem folyik.. szép 100hertzes tv :P
  • GrimReaper78
    Srácok, nálam valami miatt nincs visszajátszás futamok után, pedig a demóban volt. Én vagyok a vakegér, és nem kapcsoltam be valamilyen beállítást, vagy mi a para?
  • armageddon666
    én még csak 1t mentem. tényleg mindig ugyanonnan jön az autó? XD
  • Alexease
    A drift engem egyaltalan nem erdekel, foleg igy jatekban:) A japan palyakon meg egy centit sem mentem;) Pedig vannak hegyi szakaszok, ami jo lenne, de meg a demo-ban el ment tole a kedven, amikor meglattam az extra gagyi arkad "mindigugyanott" szembejovo autot...
  • Alexease
    A ..\Documents and Settings\Alexease\My Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml file-ba piszkalj bele, gyorsan rajosz:)))
  • lac coo
    A HDR-t ( vagy mi az...) hogy tudom a legegysuerűbben kikapcsolni ?
    Soha nem tetszett nekem ....
  • K0CKA
    És mit mondtak?
    Összehasonlították és?
  • petesilver
    Jaja! :) Így aztán tényleg mindegy, milyen a fizika a játékban, külsős hátulnézetnél még a kormány is luxus, csak összezavarja az embert! :)

Hjajj, én ezt a driftet de nem vágom bakker Juan segítségével sem. Mindig akkor sikitozik a gyönyörtől a spotter, amikor nyílegyenes részen próbálom összeszedni az autót, valahogy egyenesbe hozni, kanyarban többnyire keresztben beleállok a falba, vagy ami méj jobb, pörgés közben seggel előre állok a falba :(
  • Máté94
    Magyar?
  • Akylleus
    europe, bmc
  • Akylleus
    inditok:
    ranked, on on, short
  • Szabi1991
    kormánnyal :p

kis negyedórás műsor volt, GTR2-vel, Race 07-el, R-factor-al, Toca 3-al, és még 10 másik játékkal hasonlították össze.. :D

2 kép telóval, a kistévémről xD

• Alexease
    Fizetos reklam:)
    Foleg ha meghivnak valami ismert versenyzo arcot, aki azt mondja, hogy milyen profi szimulator. Kozben banannal a kezeben nyomogatja a gombokat:))))
  • Szabi1991
    Motors TV-n nagyon dicsérgetik a játékot :DDD
    (tv-n fogható, autós csatorna)

a LeMans verseny nagyon teszik nekik, meg a Drift :D
  • Akylleus
    na, egy race?
  • Denes888
    Csináltam egy non ranked servert: europe,damage on, cacht off, race lenght short. Elvileg csak 1 ilyen server van.
  • Martins15
    Látom valakinek nagyon megy
  • Denes888
    JAh, és lehet hogy hülyeség, de mi lenne ha hamachin tolnánk a játékot? Akkor nem kéne várni a privátban.
  • Denes888
    Ezt én is láttam. Legutobb driftlelésnél, hogy multiban, én választhattam egy régi corollát,és egy rx7-et, és egy csomó másik ember pedig ott ment dodge challangerrel.
  • macleody
    Nem folyik ki a szemed attól a tv-től?
    82 centis lcd tv-m van de kell a 2-2.5m hogy normálisan nézhessem.
  • BaliBoy
    Majd ezt a képet tedd már be pls. a PC-s játékoknak leálldozott topikba. Ugyanis a konzolosok szerint csak görnyedve lehet PC előtt ülni. :)
  • K0CKA
    Először fura volt de megszoktam...
    CoD2-zöm és elégjól kenem szal nincsgond.Mondom! szokni kell!
    Grid is jólmegy vele...
  • Landor
    Ez a guminyavaja billentyűzet milyen mondjuk egy ilyen vagy egy fps-t használva?
  • BiG G
    detto bill, bár abból legalább valami normális logitech-em van :D
  • K0CKA
    Ha már itt tartunk...
    én csak ilyen csöves lájtosba nyomom
  • Robez84
    Repülni tanul a sráááác!
  • BiG G
    mondjuk gyorsulást+irányításkönnyítést multiban is meg lehet ilyen elven oldani, de remélem hogy nem így van
  • Alexease
    Igazabol, folyam,atosan javitanak is rajta, ami reszben pozitiv. Pl. a regebbi Toca verziokhoz kepest, folyamatosan javul a cockpit nezet (regen nem volt vagy csak ultra gagyi). A jelszoval vedheto privat szerver is pozitiv. De negativ iranyban is halad a dolog. Mig a korabbiban volt kuplung lehetoseg, valtomeghibasodassal, ebben mar ubergagyi a valtas, hibasodas nelkul;( Tudom, hogy arkad-akcio-szimulator (:DD), de ha van ra lehetoseg, miert nem lehet benn hagyni, kikapcsolhatoan?!?!?!

Csak ez bosszant, hogy a lehetoseg benne van, de rakenyszeritik a gagyit... Ez olyan mint a cockpit allitasi lehetoseg. Minden Toca/Colin verziohoz jott ki maganember altal keszitett utility, amivel lehett allitani. Vagyis van ra igeny, meg lehet csinalni. De nem, a Codies mint ha eszre sem venne... Es meg sorolhatnam (ezt is:D)...
  • Landor
    így reprezentatívabb volt a kép :P
  • Szabi1991
    de ha ellehet még jobban rontani, akkor javítani is lehet rajta, nem ? :DD
  • Alexease
    Gondolom, az AI scripteket irjak at futasidoben;) Online elvileg nem megy;)

De ebbol is latszik, hogy miert nem lesz ebbol a sorozatbol "normalis" jatek;( Erre van igeny, ilyen iranyitasokra, ilyen nezetekre, jatekmenetre, stb.:(

Csak sajnalni lehet, hogy itt egy jo engine (grafika, latvany, hangulat, animaciok, cockpit, fizika, stb.) es csak a nagyuzemi gagyizas van...:(
  • Alexease
    Kormany, pedal es hatulrol tologatod?!:)
  • Szabi1991
    hmm...

remélem multyban nem mükszik...
  • gstup
    Azt nagyon sajnálom hogy egy Seat nem került be a túraautók közé...