7156
-
"Lehet hogy szar a verzió", hát öcskös ez nem warez topic itt nem tudunk segiteni ..
-
hello mindenkinek
AD1 belépek a játékba, s mindíg új profilt kell csinálo mnem menti el soha a rámentek akkor se
AD2 S ha végigviszem az elsó versenyt a grift world (carrer) ben akkor meg kihoz egy táblézatot s nem reagál semmire lehet hogy szat a verzió?? Vagy csak én vaygok hülye előre is kösz a válasz
-
Amatorok .... Ha van valakinek a multkori brigadbol vezetni egy kicsit akkor gyertek .
Minden amatort szivesen latok ... Nagy arcok keruljenek !!!!!
gurubefree
supergamez -
THX! 
-
Landor #3507 ment :P
(#163491) -
ilyen nálam is volt, de egy újraindítás után megoldódott.. -
Landor #3505 nem folyik.. szép 100hertzes tv :P -
GrimReaper78 #3504 Srácok, nálam valami miatt nincs visszajátszás futamok után, pedig a demóban volt. Én vagyok a vakegér, és nem kapcsoltam be valamilyen beállítást, vagy mi a para? -
én még csak 1t mentem. tényleg mindig ugyanonnan jön az autó? XD -
A drift engem egyaltalan nem erdekel, foleg igy jatekban:) A japan palyakon meg egy centit sem mentem;) Pedig vannak hegyi szakaszok, ami jo lenne, de meg a demo-ban el ment tole a kedven, amikor meglattam az extra gagyi arkad "mindigugyanott" szembejovo autot... -
A ..\Documents and Settings\Alexease\My Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml file-ba piszkalj bele, gyorsan rajosz:))) -
A HDR-t ( vagy mi az...) hogy tudom a legegysuerűbben kikapcsolni ?
Soha nem tetszett nekem .... -
K0CKA #3499 És mit mondtak?
Összehasonlították és? -
Jaja! :) Így aztán tényleg mindegy, milyen a fizika a játékban, külsős hátulnézetnél még a kormány is luxus, csak összezavarja az embert! :)
Hjajj, én ezt a driftet de nem vágom bakker Juan segítségével sem. Mindig akkor sikitozik a gyönyörtől a spotter, amikor nyílegyenes részen próbálom összeszedni az autót, valahogy egyenesbe hozni, kanyarban többnyire keresztben beleállok a falba, vagy ami méj jobb, pörgés közben seggel előre állok a falba :( -
Magyar? -
Akylleus #3496 europe, bmc -
Akylleus #3495 inditok:
ranked, on on, short -
Szabi1991 #3494 kormánnyal :p
kis negyedórás műsor volt, GTR2-vel, Race 07-el, R-factor-al, Toca 3-al, és még 10 másik játékkal hasonlították össze.. :D
2 kép telóval, a kistévémről xD
-
Fizetos reklam:)
Foleg ha meghivnak valami ismert versenyzo arcot, aki azt mondja, hogy milyen profi szimulator. Kozben banannal a kezeben nyomogatja a gombokat:)))) -
Szabi1991 #3492 Motors TV-n nagyon dicsérgetik a játékot :DDD
(tv-n fogható, autós csatorna)
a LeMans verseny nagyon teszik nekik, meg a Drift :D -
Akylleus #3491 na, egy race? -
Csináltam egy non ranked servert: europe,damage on, cacht off, race lenght short. Elvileg csak 1 ilyen server van. -
Martins15 #3489 Látom valakinek nagyon megy 
-
JAh, és lehet hogy hülyeség, de mi lenne ha hamachin tolnánk a játékot? Akkor nem kéne várni a privátban. -
Ezt én is láttam. Legutobb driftlelésnél, hogy multiban, én választhattam egy régi corollát,és egy rx7-et, és egy csomó másik ember pedig ott ment dodge challangerrel. -
Nem folyik ki a szemed attól a tv-től? 
82 centis lcd tv-m van de kell a 2-2.5m hogy normálisan nézhessem.
-
Majd ezt a képet tedd már be pls. a PC-s játékoknak leálldozott topikba. Ugyanis a konzolosok szerint csak görnyedve lehet PC előtt ülni. :) -
K0CKA #3484 Először fura volt de megszoktam...
CoD2-zöm és elégjól kenem szal nincsgond.Mondom! szokni kell!
Grid is jólmegy vele... -
Landor #3483 Ez a guminyavaja billentyűzet milyen mondjuk egy ilyen vagy egy fps-t használva? -
detto bill, bár abból legalább valami normális logitech-em van :D -
K0CKA #3481 Ha már itt tartunk...
én csak ilyen csöves lájtosba nyomom
-
Repülni tanul a sráááác! -
mondjuk gyorsulást+irányításkönnyítést multiban is meg lehet ilyen elven oldani, de remélem hogy nem így van -
Igazabol, folyam,atosan javitanak is rajta, ami reszben pozitiv. Pl. a regebbi Toca verziokhoz kepest, folyamatosan javul a cockpit nezet (regen nem volt vagy csak ultra gagyi). A jelszoval vedheto privat szerver is pozitiv. De negativ iranyban is halad a dolog. Mig a korabbiban volt kuplung lehetoseg, valtomeghibasodassal, ebben mar ubergagyi a valtas, hibasodas nelkul;( Tudom, hogy arkad-akcio-szimulator (:DD), de ha van ra lehetoseg, miert nem lehet benn hagyni, kikapcsolhatoan?!?!?!
Csak ez bosszant, hogy a lehetoseg benne van, de rakenyszeritik a gagyit... Ez olyan mint a cockpit allitasi lehetoseg. Minden Toca/Colin verziohoz jott ki maganember altal keszitett utility, amivel lehett allitani. Vagyis van ra igeny, meg lehet csinalni. De nem, a Codies mint ha eszre sem venne... Es meg sorolhatnam (ezt is:D)... -
Landor #3477 így reprezentatívabb volt a kép :P -
Szabi1991 #3476 de ha ellehet még jobban rontani, akkor javítani is lehet rajta, nem ? :DD -
Gondolom, az AI scripteket irjak at futasidoben;) Online elvileg nem megy;)
De ebbol is latszik, hogy miert nem lesz ebbol a sorozatbol "normalis" jatek;( Erre van igeny, ilyen iranyitasokra, ilyen nezetekre, jatekmenetre, stb.:(
Csak sajnalni lehet, hogy itt egy jo engine (grafika, latvany, hangulat, animaciok, cockpit, fizika, stb.) es csak a nagyuzemi gagyizas van...:( -
Kormany, pedal es hatulrol tologatod?!:) -
Szabi1991 #3473 hmm...
remélem multyban nem mükszik... -
gstup #3472 Azt nagyon sajnálom hogy egy Seat nem került be a túraautók közé...