GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ma azt hittem le mans után agyvérzést kapok. most ment eddig a legjobban, vezettem a gt1es kategóriát a kölcsön lambóval, feladat az volt, hogy az aston martin racinget magam mögött tartsam... idõ fogyóban, elszúrtam egy kanyart, az egyik aston elment mellettem, abban a pillanatban lejárt a 24 perc. <#falbav>
VRSDM
eleint nem a versenysorozat technikai szintje, hanem a fölösleges ütközések - tarolások elkerülése lenne a cél.

u dont have to listen anybody else but me

armageddon666
én azt nem értem amúgy, hogyha mindenki ideális íven megy, jókor fékez, jókor ad gázt, akkor mi értelme az egésznek? O.o ugyanolyan autóknál akkor ez azt jelentené hogy a rajtpozíció dönt, nem?

@

VRSDM
elsõ körben segítségek bekapcsolásával gondoltam.

VRSDM
ideális ívben bennevan.

RatBaG
"...túl korán fékez sorolhatnám kérem ne jelentkezzen"

vagy aki túl késõn, ezt kifelejtetted. imádom mikor azt hiszik egyesek, hogy itt mandínerbõl kell venni a kanyarokat és én vagyok a dobbantó... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Egész cool ez a game de még szokni kell 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

armageddon666
30 kör nemolyan nagy pályán és jó pályán még okés is lenne
tudom mi az az ideális ív, az más hogy billel nem feltétlen tudom tartani, meg mivel azt gép általában befoglalja ezért máshogy kell elõznöm.
tudok úgy körözni csak akkor nagyobb a köridõm :S gyorsabb sebességnél sem feltétlen csúszok ki csak hogyha az adrenalin szint elér egy határt akkor x.x rip...
szeretnék egy minõségit autókázni de még noob vok ehhez ^^ majd talán ha kitoltam a gémet 😄 illetve nyáron mikor úgyis rengeteg idõm lesz x)

@

VRSDM
magyarból egyes :$ 😄😄

VRSDM
aki úgy látja 😉

tobias88
erre valaki esetleg? <#szomoru1>
Alexease
Egy kis tores-zuzas, drift de inkabb csuszas-porges, sok fust - vagyis egy nagy fail😊 <#idiota>

en szivesen megprobalnam.
Vege lett?vagy folytatodik meg?

Jimi Hendrix

kuci06
dokumentumokból kell törölni valamit :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nincs jelszo, ez ranked, 2en vagyunk, most europe-open wheel megy, gyertekl
Sziasztok!
Az accountomat valahogy lehet törölni? mert nevet szeretnék változtatni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tobias88
hellosztok, tudom, hogy hogy warez kizárva, de lenne egy kérdésem, aki véletlenül az "open bétát" használja, hogy csomagolta ki??

nekem crc hibát írt ki, pedig feltettem a 3.71es winrar-t, és most ugyan ilyen csomagolást próbáltam más dolgot, azt se csomagolta ki!
Sziasztok!
Bocs. Lusta vagyok visszaolvasni...
Van, vagy lesz ehhez a játékhoz valami normálisabb "fizika" vagy ez ilyen és kész?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

kirol
Utána már láttam ,de akkor még nem volt.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

MerlinW
jelszo?

[merlinw.org]

MerlinW
Én mennék, de nem igérhek semmit😊 Season 3-ban vagyok, ennyi a rutinom😊

[merlinw.org]

VRSDM
nem privátban lesz hanem rankeden, onnan lehet kick-elni a marhákat...

node:
Akik tudnak jól (közepesen) vezetni.
nem csúsznak ki, stablin tudnak autózni tömegben is, azok közül kérdezném hogy vannak-e jelentkezõk sok körös, hosszú versenyekre. 30-40-50 körökre gondolok, komoly versenyre (nemtudom van-e a játékban box, meg benzin, vagy legalább javítás céljára box, majd meglátjuk (bár kétlem)

ha van kedv, és vállalkozó ilyenre akkor kérem jöjjön ide megbeszélni a dolgot!

aki 2-3 körös versenyeken kicsúszik, beleszalad az elõtte lévõbe, túl korán fékez sorolhatnám kérem ne jelentkezzen.

csinalok en: europe - blinstein festival - damage on - catch off - medium, gyertek
ha rankedet csinal valaki, akkor erdemes megbeszelni pontosan milyen palyaval kezdunk, mert infok nelkul lehetetlen beazonositani.
mondom koczkanak, aki elvileg most azt csinal.
Mar vege?nem inditasz ujat?vagy valaki?

Jimi Hendrix

MerlinW
Megoldva😊 Hülye voltam, nem készítettem accountot..😊 Most márt okés. Elõfordul😊

Kirol: mehet a TLJ futam😊

[merlinw.org]

kirol
Pedig lehetne egy TLJ futam! 😊

kuci06
:S

Csak ranked meg unranked? Furcsa...

MerlinW
Gondoltam ránézek a multira, de nálam nincs Private session az online menüben. Miért is?😊

[merlinw.org]

lac coo
Azért még én sem gyalultam le, nézegetem, bár elsõsorbanb az érdekel hogyan van a pálya felépítve... de mi a fenét kezdjek azzal, hogy lomhán reagál a kocsi a kormányra ????

A nagyobbik gépem lazán viszi, a kormány sem késik mégis érezhetõen késõn kezd el fordulni az autó ...

Ez másnál is ilyen ? Emlékszem TRD3 -nál is ez volt a legnagyobb bajom ...

A másik meg a hang... Hogy tudom azt valahogy beállítani, hogy valamit halljak ezért a saját autómból is, ne nyomja el a többi ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Privátban

Név: K00CKA
Jelszó: supergamez

Szeretettel várok minden kedves résztvevõt!<#nyes>

Fentvan uj driver, de semmi. Átirom config file ba, irásvédetté teszem és akkor is 800x600 ba indul...
Nekem se enged a monitoromnak megfelolo felbontast,hoyg miert azt nem tudom,frisitcsd a drivered,estleg tegyel fel egy omega drivert,vagy a power strip programmal probalj allitgatni valamit.

Jimi Hendrix

En is megyek,ha nem is privatra akkor csak rankedbe

Jimi Hendrix

mama2
Van valami online móka? Mert akkor megyek én is😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

jo lenne. de szerintem most erdemes lenne (ha csak kiprobalni is) rankedben jatszani.
macleody
Bakker második lettem GT2-esek között Le Mans-ban. Megelõztek 3-an de kettõt sikerült visszaelõznöm. Igaz, hogy basic-en 😊
Lécci valaki #2557 re.
kuci06
nick neved

Ha csinálok privát servert annak mi lessz a neve?
A nick nevem online vagy mi?Mer azt nem lehetett megadni csak jelszót!

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

petesilver
köszi!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Mai nap lessz még online nyomulás SG-sek?

Írja már majd be valaki az idõpontot meg a server nevet, jelszót!

8-9 körül lehtne!

Mért nem tudok felbontást állítani a játékban, még a felbontás állító programmal sem?? Csak 800x600 ba indul... Nemlátszik semmi a felbontás és a herz sorában sem
En egy 15perc mulva megyek online-ozni.StefanHUN neven.

Jimi Hendrix

magától belép oda a játék, amikor +nyílik ez a lehetõség 😉

Eagle16
Volt egy pár agresszív vezetõ... de azért jó volt 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

petesilver
Mikor nyílik meg kb a csapattárs felvételére lehetõség? Folyton nézzek be a my Team részlegbe, vagy a menedzser szól errõl külön, ha eljön az ideje?

Mission Impossible 2010: PRO Class