7156
  • Robez84
    akkor mondj egy jól irányítható játékot ha ez sem jó neked???
  • petesilver
    thx! próba! :)
  • petesilver
    ismételni tudom magam: saturation az reagálás intenzitását állítja, 100% a leglassabb, kormánynál linearity az irányítás reagálási idejét állítja/legalábbis itt/ deadzone pedig a holtjáték, vagyis mekkore zónában ne történjen semmi, ha megnyomod a billentyűt. Innen már neked kell kísérletezni, játszhatóra be lehet állítani, jó és pontos sosem lesz, mert a játék képtelen rá összességében szerintem.
  • armageddon666
    RX7 vagy Subaru, illetve elvileg a Corolla is jó ^^
  • 30Dani
    Én kormánnyal se élvezem, billentyűzettel pedig képtelenség irányítani (nekem), de azzal nem is várnám el hogy jó legyen. Ami miatt hanyagolom a játékot, az a nevetséges féktáv, gyakorlatilag tökmindegy mikor fékezek, úgyis elfordulok mindenhol, külön furcsa hogy az AI ehhez képest normális fizika szerint vezet.
  • Robez84
    Attila , szerintem az irányítás tökéletes, talán próbáld meg billentyüvel! Üdv.
  • petesilver
    A GRID-ben van olyan autó, ami klassz DRIFT-hez? Amerikai bajnokságba sikerült mondjuk megnyernem egy drift bajnokit, de Nissant választottam, és szerintem nem gyorsul jól, ráadásul a hangja förtelem csirke. Mindig mondta a spotter, hogy nagyobb sebesség több pont, de ha hagytam a hosszú egyenesben, akkor sem igazán gyorsult fel :( Mivel gyakoroljam a driftet ebben? A többi bajnoki kupával nem lesz gond, de drift+japán részbe bele se kezdtem még, nem véletlen :(
  • tullner attila
    sziasztok.43-éves vagyok 1996 ota szimulátorozom ,imádom az autos játékokat de ilyen szar irányitással még nem találkoztam.ti hogyan todtok menni vele?gamapaddal játszom és annyira érzékeny hogy egy kicsit akarok fordulni már megy is el félre.valaki segitsen hogy mit állitsak.köszi.
  • Szabi1991
    hdrxxl festése :)

• Szabi1991
    CD-Galaxis
    "Kategória: szimulátor"
  • zaki
    Huhh, én ilyet vettem az új gépemhez, 5 percet sem bírtam vele, aztán vissza a régi bill... D:
  • Szabi1991
    nem is ugyanott mennek :O

azért ennyire a Codemasters se láma xD
  • ShaiHulud
    c:-re loki a replayt ideiglenesen minden futam utan/kozben. egy alap 3 koros futam kb 2 gigat foglal, szal akar DE, lehet a helyhiany a replayhiba oka.
  • JuanG
    demóban hegyi szakasz??

amúgy meg nem egy nagy vasziszdasz, bár a leghosszabb verziója a harunának elég hosszú, hogy élvezhesd is...de amúgy kibaszott ritmustalan szar lett, és kb 2-szer olyan széles az aszfalt mint a valóságban, hogy a kisgyerek is végig tudja tolni gombokkal
  • JuanG
    jó, hát kérem a jó driftelést min. hónapokig gyakorolni kell :DDD

de ha nincs türelmed inkább nyomdd bill-el meg assistokkal
  • JuanG
    és arra nem gondolsz hogy 300 megája van a lapozón felül??? persze nem sok, de egy ilyen játéknál nem kéne gond legyen...pláne nem ez a replayhiány baja...

nekem sincs replay egyik futam után se, és a jóég tudja mi a faszért nincs, de nem jogosultság, és helyhiány miatt az biztos...
  • JuanG
    na így már egy szimpla rFactor szintű grafika :PP
  • BiG G
    ez tény és való, manapság azért 1 giga memóriából is és pagefile-ból is a szükséges minimum
  • DarkSector
    Jah én monnyuk halottam ugy hogy minimum lapozó a ramok értéke, és a max lapozó a ramok duplája.
    De nemis ez a lényeg, hanem a 300MB ami iszonyatkevés.
  • BiG G
    a fizikai memória másfélszerese kell a pagefile-nak. van 1 giga ramod, akkor másfél-két giga elég. mondjuk látom te nagyon okos gyerek vagy 6 giga rammal, a szabály szerint oda tényleg 10 giga kell.
  • DarkSector
    Nekem 30GB-os C-n van 12Gb hely és 10Gb lapozófájl van megadva.
    Ez több mint sok, de a 300MB az a pentium 3-nak is kevés szerintem nemhogy egy 2008-as játéknak.
  • DarkSector
    Lol 1 GB is gyenge... még csoda hogy fut a játék 300MB-al. Ez nem super nintendó.
    szerintem gyorsan csinázzzá takarítást, mert ez gáz naon.
  • w77d
    ott lesz a probléma, csoda hogy egyáltalán tudsz játszani..
  • grebber
    Na végére értem én is.
    Hát ez az első autós game amit végigtoltam ugy hogy nem hagytam ki egy napot se hogy ne ezzel toltam volna. (pl Carbon megjelenés óta fenntvan a gépen 20%-on áll) Ez teljes mértékben lekötött és nagyon jó volt!
  • GrimReaper78
    Hát, én már többször is újraindítottam a gépet azóta, hogy legutóbb játszottam, mégsincs replay. :S Valaki korábban azt írta, hogy ha nincs elég hely a C:\-n, az lehet a gebasz. Nomármost nekem nem sok van (300 mega körül), tényleg ez a gond?
  • V43 1105
    Optionsban vissza lehet kapcsolni a Motion Blurt ;D
  • K0CKA
    Csokis által buherált fájlokkal:ű

Nem nézne ki rosszul ha a motion blur belenne kapcsolva de ő azt is kibuherálta belőle...így nem élvezet játszani hogy nagysebességnél nincs elmosódás!
  • lac coo
    Hehe...tényleg van tesztvezetés, AI nélkül ghost car-ral, azzal el lehet játszadozni :)))
  • DarkSector
    csinálj a modosított fájlról biztonsági mentést, és már nyugodtan elba....od.
  • K0CKA
    Am hiába állítok rajta sz*rt se csinál ugyan úgy néz ki!
  • K0CKA
    Kihagynám!
    mégelb*szom...
  • 30Dani
    Nem kicsit gyorsult a játék, de ugyanennyit vesztett a grafika ütősségéből. Notebook nem játszásra való :C
  • Alexease
    o postprocess enabled - az "utolag szamolt efekteket" kapcsolja ki/be
    o blur - motionblur ki/be
    o dynamic_ambient_occ enabled - altalanos feny valtozas

De mindent lehet reszletesen allitani, szinekkel, kontrasztokkal, idokkel, stb. a ..\Race Driver Grid\postprocess\ konyvtarban talalhato file-okkal. De ha ez a 3 kapcsolo nem ment, akkor oda bele se nezz:))

Amugy a BE az a TRUE, es a KI az a FALSE (ha esetleg meg ez se menne;D).
  • K0CKA
    Melyik mit csinál?
  • Alexease
    <postprocess enabled="true" blur="true" />
    <dynamic_ambient_occ enabled="true" />
  • K0CKA
    Valami kontrasztosítást, élesítést lehetne tenni a játékba vagy visszábvenni a homályosságból...valahogy úgy hogy nincs ez a homály de viszont az a sebességmosódási izé megmarad az tökjó lenne!Erre mérnem figyelnek a fejlesztők?
  • Alexease
    Windows jogosultsag beallitas...
  • Mobedo
    na mind 1 majd csak kitalálom valahogy
  • 30Dani
    és ott melyik érték?
    kösz
  • Mobedo
    nem is az ezért írok!!!