GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ki is írta töltés közben, hogy a Fazio fazon a legföbb vetélytársam pillanatnyilag...
http://www.freetvmaci.info/
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Lehet az út texturája kell nekem, majd átbogarászom ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mert az kéne nekem 😊)
A tapadast a \Cars\TyreGrip.csv file-ban (eredetileg minden 100, azokat lehet lejebb venni, nalam minden 70).
ja, és a tapadást melyik file-ban lehet bütykölni??
Jimi Hendrix
RDG_Skidmarks.zip
Csak halkan : a video végén maradt egy kis üres rész ...
1 dob loop (tok-tok-tok-tok 😄), aztan inditottam egy Record WAV-ot, es es feljatszottam 1 szinti hanggal (regi Rolad 100-as, sok echo es modulator)😊)) 2 perc alatt kesz volt, bar olyan is, de a videohoz eppen jo volt;D
Mutatoba keszult ismerosnek, szandekosan lassitva, hogy lehessen latni ezt-azt😉
Én RBR-ben érek így célba : komoly anyagi kárt okozva a gépjármûben ! 😊)) De legalább stabil vagyok, 10-bõl 10-szer 😊))
Ma mentem Gridben valami prototipus féle kocsival, na apám azon aztán vannak fékek: 15 méteren megáll 300- ról ! 😊))
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Név:K00CKA
Jelszó:supergamez
gtr2-vel játszom, nem mondom hogy vérnyúl vagyok de lehet odakenlek 😉 míg te forogsz a rajtnál 😛
u dont have to listen anybody else but me
Aki nem érzi magát vérprofinak és szeretne versenyezni az ide jöhet!
Név: SeanJRRussel
Jelszó: supergamez
Naon bénák azért csak óvatosan!
Jimi Hendrix
de gondolom láttál már profi autóversenyt, ott is mindenki egymást követi mint egy kígyó, aztán valaki kockáztat, vagy összejön vagy nem.