GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Sztem abban is menne csak már hozzászoktam a Savage-hez. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Savage? Az alsótagozat kategória. Extrémen illik ezt kinyomni.

BaliBoy
Hát nem tudom. Én nem nagyon találkoztam még olyannal, hogy hátulról szándékosan ki akart volna lökni a gép. Pedig Savage-ben játszok. Általában akkor szokott kekeckedni amikor én elõzök. Vissza nem túl gyakran szoktak elõzni 😊))

Legújabb Catalyst driver (8.5) stb fent van ? DirectX ? bár ezt lehet a játék is felrakja
vissza játszásokatz(flashback) hól tudom vissza nézni?<#szomoru1>
Viktorr
Sziasztok!
A füstöt a játékban hol lehet kikapcsolni?

VRSDM
a lökdösõdés nem egyenlõ az észszerûtlen játékkal,
jó értem én hogy védje a pozícióját, lökdösõdjön, de ne száguldjon belém 😄

u dont have to listen anybody else but me

kemszi2
ja és nem használok
Milyen beállításokkal tolod?

BaliBoy
Én kifejezetten élvezem, hogy nem hagyják magukat az ellenfelek. Az igazi versenyeken is mennek a lökdösõdések. Én is fel szoktam bosszantani magam rajta, de pont ettõl nem unalmas. De igazán az dühít fel amikor valami olyan pályán van verseny - pl amcsiabn - ahol a pálya faltól falig tart és nehéz elõzni. Pl. a asszem a Dodge kupánál volt ilyen. A Vipert választottam ami jóval gyorsabb charger. Hát doszt is a mezõny végérõl kellett indulnom. Mire végig küzdöm magam a mezõnyön, fõleg a chargereken.... de pont ez az élvezet benne. 😊)

kemszi2
asus m2n-e sli am2/amd 4000+ x2 athlon/1giga ddr2/asus 2600pro
VRSDM
nemkell hamachi, privát szerver és had szóljon.

u dont have to listen anybody else but me

Hellósztok!!
Tudtok valamilyen hamachi szobát???
Maxtreme
Elõször is milyen géped van. Másodszor használsz ATi tary toolst? Ha igen akkor kapcsold ki..

-----------------------------

Lõttem 1-2 képet, benyomom ne legyen olyan üres a topik :-D

kemszi2
na srácok,engem ez a kép fogad ha fel akarom venni a grafikát.kizárólag csak a safemod alapgrafján képes menni a játék.nincs valakinek ötlete miilehet a baj?mert a demoval semmi baj nem volt.de azóta újra raktam a winfost
aha, jól megy Peti, de általában "támogatni kell hátulról" (szal picit feltartani a többieket..), és így jó sok pénzt lehet szerezni, ha az elsõ 2 ti vagytok 😊

armageddon666
dejó, két magyart is találtam a gémben ^^ egyiket fel is lehet venni a csapatba. csak az aggaszt hogy a consistency nagyon kicsi neki :S ez mit jelent teljesítményében? ha a többi rész viszont sokkal magasabb mint a mostaninak akkor megéri cserélni?

@

off
katt a "watch in high quality" feliratra 😄

Alexease
Sajos nem az autovezetessel, palyakkal, ivekkel kell kuzdeni, hanem felek az AI-tol😊))

Szandekosan visszavettem a tapadasokat 70%-ra (hogy jobban csusszon, nehezebben lehessen megallni, sodrodjon, kiporogjon, blokkoljon a kerek, stb.). Igy persze duplan szivas, mert az AI csak korulottem szamol fizikat, tolem tavolabb csak droton huzak😉

Az FFB efekteknel is erosebbre vettem a Camber es Toe beallitasokat, hogy kemenyebben lehessen erezni a kanyarokat, kasztnit, stb.😉
Shevchenko
köszi

FORZA MILAN!!!

armageddon666
oh, lehet skippelni? ^^ juppííí, ugye ilyenkor nem vesztek semmit azon a kevés összegen kívül amit nyerhetnék?

amúgy nehéz nem nekimenni másoknak, mert olyan vékony utak vannak és annyi ellenfél hogy nemigen lehet elmenni köztük...

@

Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

SimaSuna
ezt azért ne mond 😛
juj szegény...

esetleg ne meny neki semminek, és nem lesz betörve a szélvédõ -.-"

LeMans meg szintlépéskor jön elõ csak :p
(én általában nyomom is a skip-et neki)

armageddon666
Le Manst már GT2-ben sikerült megnyernem párszor, de GT1ben az AstonMartinok többnyire vernek :S
Bazz a második lépcsõfokos versenyek nehezebbek O.o alig tudok nyerni, sõt... legutóbb úgy vesztettem hogy cél elõtti kanyar és akkor a TÁRSAM! belémjön, bamm... ki a falba -.- flashback persze már nem volt...

Viszont kihívott Ravenwest akik többnyire elvernek :K de 1v1be ha nehezen is de nyertem... oké nem volt fairplay mert párszor durván blokkoltam meg kitoltam a falnak... de muszáj volt :S kanyarba nem tudtam kigyorsulni mert egyszerûen padlógáz ha megnyomom a gombot és akkor farolok is -.- mondjuk nyomkodva a gombokat sikerült XD

@

Alexease
Nekem meg nem jott ossze eredmenyesen😉
Az elso versenyen csak azert nem lettem utolso, mert a mogottem levo amikor kiakart lokni, felrealltam, es osszetorte magat😉 Elozni mar nem tudtam, mert mindig felkentek a gumifalra;P Ha meg egyenesben probalkozom, akkor meg tolnak le az utrol😉
Dante73
Az az igazság, hogy nemtudom...
Állandóan belémjön az AI, ezzel 2 perc alatt felb@ssza az agyam, onnan meg én megyek nekik, és akkor megy is a játék.
Megmondom õszintén, szerintem a bennem lévõ mazohizmus nem engedi uninstallálni a játékot.
Vannak hibái a játéknak, de összképét tekintve nem rossz azért. Most már csak 2 dolog zavar. Hogy a belsõ nézet használhatatlan, (megtörnek, ablak összetörik-> nem látok ki) így motortetõ nézetbõl kell tolni, a másik Le Mans. Hogy az mért jön elõ állandóan... Utálom!! Mindegy, Biztos nyerhetõ, és ahogy elnézem, párszor még összefutok majd vele....

http://www.freetvmaci.info/

és ezt hova kell bemásolni.met ha az alap mappába teszem akkor nem jó neki😄
beírod googléba :p

elméletileg ezt kell leszedned..

hali!

mikor beindítom a játékot ezt a hibaüzenetet írja: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert XINPUT1_3.dlll nem található.Az alkalmazá újratelepítése megoldhatja a problémát."
De már kétszer újratelepítettem és ugyanez. plz segítsetek
Bocsi tudom hogy OFF
megvan elnéztem egy blentyüt <#zavart2>

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

petesilver
Hát, elsõre néztem ki a fejembõl, másodszorra ráncoltam a homlokom, harmadszorra 2 kanyart elszúrtam, de negyedszerre már meglett LeMans! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

nyomsz asszem egy ctlr-t,de oda van írva hogy mit kell, és akkor bejön a részletes beállítás 😉

grafikai beálitásokban csak az a pár dolog vabn? a hdrt hogylehet kikapcsolni , és az árnyékokat?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

BiG G
Nekem steering deadzone 45%, a szaturáció 85%, linearity ugyanígy 4-en. Így nagyon fordulékony, de még könnyel el lehet kapni 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

a Steering Deedzone is mehet úgy 10-15%-ra !
(akkor nem fog minden apró mozdulatra keresztbeállni a kocsi)

fikázza itt "mindenki" a gémet, mégis egész nap ezzel kockulnak, mert annyira jó <#beka2>

BaliBoy
Mégsem bántad meg, hogy nem uninstalláltad? 😊)

2orat gameltem online,es eszmeletlen jo volt,eddig ez a legjobb arcade autos game amit lattam,es meg online is mukodik.
Mikorlezs megint magyar verseny?

Jimi Hendrix

RatBaG
na ilyenkor mi van?!

sok csókost nem lehet egyszerûen félre állítani, úgy tûnik... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
Hú ez nagyon jó gém! Sokkal jobban van optimalizálva mint a Dirt 1.2-es változata!!!!
Mondjuk az irányítása szokatlan, de nem baj, hátha jön patch rá, mint a dirtnél.
Grafika szenzációsnak tûnik, Pro Streetet mindenképp alázza minden terén.

teljesen jol iranyithato kormannyal. csak ne esz nelkul taposd a pedalokat😛

Dante73
Én pl nem véletlen vettem G25-öt. Bármelyik autós játékban gyorsaabb vagyok manuális váltóval, mint autómatával. Kivéve ezt, és a Dirt-et. Itt 1-3mp a veszteségem körönként, míg más autós játékoknál ugyanennyi a nyereségem, a kör nagyságától, bonyolultságától függõen.
Viszont kezdek belejönni, élvezem. Már csak a Le Mans állandó eljövetele zavar...<#mf2><#idiota>
Shevchenko!
Billnél pillanatra engedd fel, mikor megpördülne, analóg esetén pedig finoman adagold a gázt. Elsõre engem is meglepett a dolog, de kis gyakorlás, és vált az idõben!

w77d
no kipróbáltam a játékot, és igen élvezetes lett. A grafika naggyon szép és élethû, fõleg visszajátszásoknál. Nálam csak egy aggasztó hiba jelentkezett, de az nem biztos hogy a játék hibája: egy 20-30 perc játék otán fekete kockás lett a kép a játékban. Az asztalra kilépve már nem. Én a VGA-m ra gyanakszom, gyorsan mértem is egy játék közbeni hõmérsékletet: a csúcsponton 98fokos volt. Ez sok egy húzott 8800GTX számára???

MerlinW
Ismét köszönöm értékes hozzászólásodat.

[merlinw.org]

Shevchenko
Lehet egyszerübb lenne,ha nem gamepaddal kellene játszani.

FORZA MILAN!!!

lac coo
Ha már autós játék, meg kell tanulni váltani és a pedálokkal bánni !

Máskülönben akár lehetne ez gyufásdoboz-tológató játék is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Shevchenko
Még 1-et nemértek Automatára rakom a váltást és pl a Vipernél alig akar 2-est váltani megvárja míg kipörög a kerék.Erre nincs valami megoldás manuálison váltáson kivül?

FORZA MILAN!!!

grebber
A duplarétegû wareznak igen 10GB kell de a DVD5-ös (2,9GB-os)nak csak 8GB mivel abban nincs benne a többi nyelv ami - 2GB.

Next PC upgrade: 2022

Dante73
<#idiota>