7156
  • Denes888
    Csináltam szobát, és a jelszó: magyarok . ha nem jön seenki akkor bezárom.
  • Denes888
    Gyosan csináljon valaki egy private servert!!! CSak 14 van!!!! VAgy akkor cinálok én eggyet dervis néveen.
  • Denes888
    Nekem X360 controllerem van, 10k-ért vettem, és olyannyira kompatibilis a griddel, hogy a kiírások is megváltoznak az xbox gombjaira. Kb ugyan olyan mint ha x-en tolnám.
  • Szabi1991
    lehet az ablakra is szponzorokat rakni ? :O
  • donpedro
    Közben rájöttem, hogy mi van, stability help nélkül nem lehet ugyanúgy menni ahogy a gép megy, az alulkormányozottság miatt, ellenben ha bekapcsolom, akkor én is be tudok ugyanúgy fordulni ahogy az AI (sőt...). Óriási a különbség, egy átlagos hosszúságú pályán 3-4 másodpercet jelent a stability help körönként.

Most komolyan, ez mekkora hülyeség, annyi a különbség off és on között, mintha egy szándékosan elrontott setup helyett kapnék egy tökéletesen belőtt beállítást az adott kocsihoz, pályához, stb. Ezek ismeretében érdekelne, hogy mi értelme van mégis assist off módban menni online? Hisz két hasonló képességű versenyző közül mindig hatalmas fölénnyel nyerne az, akinek a segítsége be van kapcsolva.

Egyébként az egész úgy bukott ki, hogy ki akartam próbálni a test drive opciót, és mentem 5 tesztkört a BMW-vel Nürburgringen. Aztán megnéztem az időket, és nem nagyon értettem, hogy hol veszítek 4-5 másodpercet körönként a legjobbakhoz képest. Tanácstalanságomban arra vetemedtem, hogy bekapcsoltam a stability helpet, és az első körömben alig több mint egy másodperccel maradtam el a legjobb BMW-s időtől a ranglistán.

Ennyi erővel felesleges volt a Codemastersnek ennyit bajlódni különböző assistokkal, elég lett volna 1 help opció, ami egyszerűen levon 3 másodpercet az idődből körönként ha bekapcsolod... Mindegy, most már legalább megoldódtak a gondjaim, így már nem kell úgy menni mint az őrült, és a játék is sokkal élvezhetőbb.
  • petesilver
    Köszi! nekem nem kell rázkódásos fejnézet az tuti, a hideg kiráz tőle, elég lesz a sima cockpit buherálva! :)
  • donpedro
    Mármint próbáltam billel és kormánnyal, és ha jól belövöd, akkor mindkettővel jól lehet menni, a kivételektől eltekintve.
  • donpedro
    Én próbáltam mindkettővel, és rendszerint nyerek is mindkettővel, de van néhány autó (főleg az GT1 és az LMP2 kategóriákban), amelyek eléggé el vannak cseszve, mert egyszerűen nem fordulnak a gyors kanyarokban, csak sodródnak kifelé, miközben a többiek kívűl-belül húznak el melletted ugyanolyan autóval, ugyanabban a kanyarban. Annyira alulkormányzottak ezek az autók, hogy az hihetetlen.

Más kérdés, hogy lassabb kanyarokban elég bénán mennek a többiek is, ott vissza lehet hozni, de néha kibaszottul bevállalós stílusban kell menni, ami egy Endurance, vagyis állóképességi kategóriában oltári nagy marhaság.

A túraautókkal, vagy a japán és amerikai sportkocsikkal sokkal-sokkal könnyebb nyerni.
  • BIZ0906

Ahham :D
  • Alexease
    Meglehet:)
    Tobb tucat allitasi lehetoseg van a kamerakra (cockpit, pilota), korabban mar csinaltam videot is a fejmozgasrol. Lehet allitani a FOV-ot, a poziciokat, es a komplett dinamikus mozgasokat, razkodast (erok, sebessegek, tomeg, tavolsag, csilllapitas, stb.).

Minden autonal kulon-kulon kell allitani a cameras.xml file-ban. Kodolt, de a lenyeg atirhato valamilyen hexeditorral. Ha maceras, akkor itt az osszes auto file-ja decryptelve (a FOV-ok el vannak allitva, kiserleti darab:D):)

http://alexease.extra.hu/files/RDG_Cameras.zip

De remelhetoleg, lesz majd ehez is valami CameraHack, amivel realtime lehet majd tologatni a kamerat;))))
  • macleody
    Ezt nekem is csinálta de később meggyógyult. Ha cseteltem nem tudtam visszalépni a versenybe.
  • DarkSector
    JOY miért nem működik kell ehhez valami progi?????????
  • DarkSector
    IGEN
    demoban már valaki meg tudta oldani.
  • petesilver
    Alex, belső nézetbe el lehet érni valahogy, hogy előrébb menjen a kamera/nézet ? Néhány autónál zavaróan hátul van szerintem :(
  • petesilver
    Meg kell hagyni, ez azért széép! Grat!
  • Vaxi
    nem rossz, csak nekem bugos, befagy ha chatre nyomok.
  • Alexease
    Bar en sosem fogom igy vegigjatszani - szamomra mar tul durvak ezek az arkados szivatasok:) -, de attol fuggetlenul megveszem en is;) A palyak, autok jok, valtozatosak, erezhetok a kulonbsegek (meg ha egyszerusitve is vannak), latvanyos, hangulatos a belsonezet, a grafika, stb. Autozni jo lesz;) A legnagyobb bajom, hogy a TOCA ota kiszedtek a normalis valtast, kuplungot, a meghibasodasokat, stb.:(
  • CitizenX
    Persze, hogy megveszem, sok órányi kellemes kikapcsolódást adott, és azt hiszem, néha még elő fogom venni egy-egy verseny erejéig, meg most már a multira is felnézek majd. Polcon a helye-kategóriás játék ez nekem.

Extrák: Stáblista. :D Egyébként semmit, csak azután,hogy megvettem minden elérhető autót, adott két bonusz kocsit.

A mentést feldobom, ha van rá igény, de igazából extrákat nem fogtok találni.
  • Alexease
    Amugy meg:
  • Alexease
    Es ezekutan megveszed a jatekot (vagy mar meg van)?:)

Adott valami extrat, amit amugy nem lehetne megszerezni (palyak, autok), csak ha az ember igy full-ra "vegigkinlodja"?

Feltehetnel egy komplett mentest (a teljes \Documents and Settings\TENEVED\My Documents\Codemasters\GRID\savegame\ konyvtar tartalmat:D):)
  • DarkSector
    Miért nem megy Joypad-dal???????????
  • CitizenX
    Na, ez király játék volt.

• DarkSector
    PrtScrn gomb megnyomása után nem látható a kép.
    Menj be a Paint-be és utána szerkesztés->beillesztés
    És mindig az utolsó lenyomást jegyzi meg a gép.
    De fraps-al is lehet.
  • Hunor1
    Sorry , de újra megkérdezem: Screeneket mellik billentyüre csinálhatok? ( valaki írta hogy printScreen, de nem müxik, vagy nem látom hova menti a képeket )
    thx
  • DarkSector
    Szereztem egy gamepad-ot!!!
    Van rezgés a játékban???
    P2600
  • repvez
    Én sem vagyok béna, de eddig még a simes kategoriás autos játékokat is gond nélkül tudtam kezelni (rFactor, GTR stb),de ennél alig érek a bilhez és már keresztbe van az autó nem érezni egyáltalán .
  • ajem kisa
    Nekem is 3870 HIS van, annyi van, hogy melexik, mint az állat, 1650x1050-ben van full minden...
    Semmi graf. hiba nincs!

Valaki még nemakar tolni neten?
  • SeanJRRussel
    Nem halloottam a radeonos híírt meg nem is láttam de nekem a 3870 es atimon simán fut a gém max beállítással és nem is bugos de még grafikai hiba sincs:-)
  • SeanJRRussel
    Nem tom h mi bajotok van a billel.Én azzal nyomom és már majdnem a fél játékot végig vittem és sose töröm szarrá az autót.Szerintem elég könnyű vezetni a koscikat.Most vagy én vok túljó vagy ti nem tudtok bille játszani(nem nagyképűségvől mondom)
  • sleepyhead
    ez eléggé félig szétrohadt...
  • Csokis
    Eredeti PP-vel: KÉP!
    Módosított PP-vel: KÉP!
  • repvez
    Tudnátok abban segiteni, hogy honnan lehet megsszerezni a felbontás állitó progit, mert a faq-ban lévö linkröl lejön, de inditásnál kiirja hogy hibát észlel és leáll.1680x1050-es felbontást akarnék választani,de nem lehet a menüben.A másik, olvastam, hogy sokan panaszkodnak az irányitásra billel, köztük én is, erre van már valami megoldás?Hol lehetne az érzékenységen állitani vagy valamit tenni hogy egy kicsit kezelhetöbb legyen billel is az irányitás, mert kemény 1 milest tudtam eddig menni mig rommá nem tört az auto gyakorlatilag az elsö kanyarig.
  • petesilver
    Mentem volna, de nem láttam sajna a szervert:( volt 20 szerver, de nem volt közte sg kocka
  • kuci06
    képet tudsz róla dobni? :)
  • Csokis
    Készítettem egy kis módosítást. A postprocessing-et "fehéríti" ki, így nem lesz olyan sárgás a kép. Feltöltöttem ide! Az állomány két mappát is tartalmaz. Az Old-ban vannak az eredeti file-ok (ha mégse tetszeni a kreálmány), míg a New-ban a módosítottak. A játék mappáján belül irassátok felül a file-okat (megtartva a mappastruktúrát). Talán valaki hasznát veszi.
  • Denes888
    Az csak szerncse volt, hogy életemben 3. szor játszom ezzel a játékkal, és multiban rankeden első vagyok formula versenyen? Elötte non rankeden mentem pár kört, és ott 3-böl egyszer első másodszor 5., mert elején kilöktek, és 3.szorra 2.
  • zaki
    Jó volt ,köszi a gamet!
  • K0CKA
    Privát nyomulásunk ma este igen jól sikeredett!
    Kössz srácok!

• Denes888
    Srácok! CSinál valaki egy non ranked magyar servert? Jó lenne magyarokkal nyomlulni. Vagy van?
  • VRSDM
    egyszerű:
    egyszerre csak 20privát szerver élhet.
    ha már van 20 akkor hiába csinálsz, nem látják.