GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stultus78
Hello mindenki.
Nem tudja valaki megmondani nekem hogy hogy lehet jojpad-ra állítani a billentyüzetet mert nem találom.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

proci szerintem kevés lenne :S milyen videókártyád van?

Maxtreme
vga nélkül nem hiszem....

1ébként a cpu miatt nem.. (nincs sse2)

16gaborm
AMD Sempron 3100+(1,8GHZ)
1 GB RAM
512mb DDR3 Ram

Menne?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

ez fájhatott 😄 velem olyan volt egy nem tom milyen mapon hogy megdobott a map valahol, és a kocsi felrepült, nekicsapódott a teteje a falnak hát 😄D😄 durván nézett ki

Maxtreme

au <#sir><#schmoll2><#vigyor>

jawohl! 😊

rototti
Elméletileg egész Európában 30.-án kellett volna megjelenni... Júliust nem tartom valószínûnek, sztem az egy régebbi kiírás... Remélem hó elején meglesz... Nagyon várom...

Kimi - The King of Spa

ram szamithatsz.
sziasztok.
delutan verseny? lehetoleg minel tobben?
cdgalaxis szerint júliusban és szó nincs magyarításról,még feliratról sem,nemhogy szinkronról,mint a DIRT-nél...az talán majd pár hónapra rá,ha nagyon jófejek és a hasonlóság végett áldoznak rá
szerintem jó az irányitás csak meg kell szokni... billel engem nem zavar 😊

rototti
És az irányítás ugyanolyan mint a demoban? Sok helyen azt olvastam, hogy teljesen megváltozott, ráadásul a játékélmény rovására. Igaz ez?

Kimi - The King of Spa

énis <#gonosz1><#buck><#vigyor3>

k, megpróbálok ott lenni <#vigyor3>

Idõ: 16:00
Helyszín: Multiplayer->Online->Private->realee-HUN
Event: Majd eldöntjük, kezdhetünk DRIFTtel.
Jelszó: supergamez

Ha el nem felejtem TF2zés közben <#vigyor5>

Magyarországon valszeg ebben a hónapban jelenik meg.. magyar nyelven...

VRSDM
külföldrõl.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
délután bennevagyok de most elmentem itthonról 😉

rototti
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy hol vettétek meg a játékot? Mert én már sok helyen keresgéltem, kérdezgettem, de sehol sem volt...
üdv

Kimi - The King of Spa

mikor, hol, milyen mód ? 😄

mondtam hogy jó játék 😄 ma is kéne SG partyyyy 😊

VRSDM
istenem Fischkatze-val akkora versenyt nyomtunk hogy az valami eszméletlen . végig a seggemben volt, centikre, tökéletes összhangba a féktávokon, centiket javítva még az idõkön, uccsó körben céleegyenes elõtti kanyarban megcsúszott, kilökött engem is. majd a szûk szélegyenesben, én tolotva mentem be a célba és nyertem, Õ meg próbálkozott leelõzni, de tényleg épphogy 2autó elfér ott, (yokohama) úgyhogy kemény volt, mindet 400W-nyi mackie-vel a seggem alatt. szóval pumpált a szívem rendesen :]

i love this game.

najó lehet mégse 😄 ez a piros-zöld-kék szinek nem vágom mik o_O Majd ha lesz kedvem átnézem ... 😊

ah köszkösz 😊 asszem összedobok egy SG-s skint majd 😊

D:\Program Files\Codemasters\GRID\cars\user_liveries\liveries

PSSG konvertáló

(én még nem csináltam festést a játékhoz, még nem volt türelmem 😊

Prince23
Nekem ez a játék nagyon tetszik. Az írányítás most már jobb, csak vezetni kell, ennyi az egész. Csak egy bibi van, miután csináltam csapatot, és az izomautó-futam után vettem egy versenyautót, de azt meg qrvára nem tudom vezetni, ill. tudom, d emindig az utolsó szakaszokba érekbe... szal elsõnek lenni nem tok.
Izomautót, sportkocsit könnyû vezetni. d emár versenyautót nem, számomra.

kössz!

Szabi megsúgnád a titkodat, hogy melyik fájlban vannak a textúrák? 😊 és mivel lehet megnyitni ha photoshoppal nem...

a FAQ-ban van egy grafika állító progi..

Na azt mondja meg nekem valaki, hogy a rákba kell visszaállítani a grafikát ha a játék a kódmester videónál már akadozik és utána kifagy??

Állítottam a grafon megakartam nézni hogy viszi e 8x élsimításon de ezek szerint nem!

A játék szerintem üt. A hangulata nagyon zsír, szép az egész, nem szaggat (1024*768 és 16XQCSAA), nem olyan lehetetlen nyerni, mint anno a TOCA2-ben. Szóval azt hiszem az utóbbi idõk egyik legjobb autós játékával van dolgunk. Ja igen, néha a zene is nagyon ütõs, szóval 10-bõl 10-et nálam simán összehozott a cucc. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

grebber
Azt a VGA driveren belül tudod beállítani!

Next PC upgrade: 2022

én gyakran szemétkedek velük 😄

direkt picit lassan megyek elõttük, belém jönnek,kapnak +2mp-et, utána megint +2mp, majd +10mp büntit, és így tovább xD

Anistropic filtering-et hol lehet álltani?Lehet egyáltalán? Vagy elkerülte a figyelmem?

armageddon666
Tougen én lehagyom az ellenfelet mindig :S

@

nekem az elsõ ablakomnak nem bírnak nekimenni, de a hátsó lámpáim gyakran összetörik... Touge-n legalább kapnak büntetést érte 😄DD

armageddon666
Minden on/high/illetve ahol van ultra, 16XQCSAA (élsimítás) szûrõt nemtom milyen és hol lehetne megnézni, jah és 1280*1024 ^^

szépes^^

lehet többet kihozni belõle?

@

Dante73
Rosszul olvastad a hsz-em....
Nem én megyek nekik, õk jönnek nekem! Kanyarban rendszeresen nekemroncsol oldalról, rajtam fékez a genya. Ablak + azonnal törik. Ennyi a panasz, nem több, de motortetõ nézetbõl kivédhetõ a dolog, úgyhogy max sajnálkozás van a belsõ nézet miatt, nincsen semmi rinya...
REmélem, most érthetõen irtam...

http://www.freetvmaci.info/

Maxtreme
8xMSAA/16XAf.. (meg 1440x900 csak hogy ne legyen több kérdés <#nyes>)

több KM van benne, többször volt összetörve, kb. ennyi 😄D

élsimítás?

kiprobáltam a gémet, szerintem ilyennek kéne lennie az nfs soroztanak. szép, eseménydus, gyors, nemtul bonyolult autos kikapcsolos játék. tetszik. rég mondtam már ilyet.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Maxtreme
Ultra, Motion blur off (mert nem tetszik)

Szolnokboy1
a visszajátszásban hogy lehet így lelassítani a felvételt? és hogy lehet forgatni a kamerát a kocsi körül?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Heló! Ha használt autót veszek az miben különbözik az újtól? (nem megy annyira, vagy tönkremehet versenyközben egyáltalán? (ezt úgy gondolom h "szétesik" a motor vagy valami.) Vagy csak simán annyi h olcsóbb, de annak meg semi értelmét se látom h csak simán olcsóbb. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

BaliBoy
Nem-e? Nézz körül a youtube-on pl DTM-es versenyket. Szabályosan lezavarják néha egymást a pályáról.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

direwolf
Nem lett rossz a fizika a játékban: link
Próbáltam a lényegen tartani a kamerát a visszajátszás közben, így szépen látszanak a blokkoló kerekek, a gyûrõdõ, leszakadó karosszériaelemlek stb.

There\'s no replacement for displacement

VRSDM
*íven

VRSDM
nem érted, arról van szó, hogyha belsõ ívek beslisszantom az autómat, akkor is rámhúzza a kormányt. valóságban nem igen célod összetörni a verdádat...