7156
-
#3431 és valóban
thx -
#3430 vicc?? akkor rossz szmájlit használtál. Bár lehet csak az én másnapos gyomrom nem fogadta be hirtelen :D -
#3429 viccelni sem lehet fuck you -
#3428 de tuskó vagy bazdmeg...... -
#3427 a shifttel NOOB -
#3426 Hogy érted azt hogy csak a felbontással? Jópár beállítási lehetőség van a menüben. -
#3425 Nem tudjátok, lehet a grafikát részletesebben állítani, mint amit a játék menüből enged? Gyakorlatilag csak a felbontással tudok érdemben variálni. -
#3424 Akkor az x-akták -
#3423 frissíts drivereket -
Pokerface86 #3422 Biztosan nem a játékkal van a baj, mert én már egy hete nyomom és még egyszer se fagyott le! -
#3421 az a durva hogy minden segédlet be van kapcsolva és igy irányithatatlan akkor mi lenne ha azokat is kikapcsolnám. -
#3420 Nekem maxon fut szaggatás nélkül...összesen 1 órát ha játszottam eddig vele (nemrég szereztem meg), de már 3-szor lefagyott...
Mit lehet ez ellen tenni???
Előre is köszönöm a választ! :) -
#3419 Mivel normális vason normálisan megy, így 2 eset lehetséges. Vagy azt mondom előitéleteid hajtanak, és butaságot beszélsz, vagy ami logikusabb, hogy a gépek nem megfelelők hozzá.
Te választasz.
De itt hagyjuk is abba a személyeskedést, és a vitát.
PEACE! -
#3418 Tényleg nem a vita helye, csak annyit mondok, rég láttál vistát... -
#3417 Aham, még jó hogy tudod milyen gépek vannak nálunk. Grat.. Mentalistának kéne lenned neked is....
-
#3416 az emberek félnek az újtól, amitől félnek az meg ROSSZ XD -
#3415 100-150 ezer forintos centrino-kon meg ilyen hulladék vasakon persze hogy szar. XP is az volt PII-n... Normális vas kell alá, és nem annyit, hanem többet tud mint az XP... Jóval többet. Minden téren. Komolyan, nem értem minek ez a nagy Vista utálat. -
#3414 Az hogy stabilabb a Vista, az erosen relativ es felhasznalas fuggo;)
Es az hogy gyorsabb, szebb egy op rendszer, az meg durvan sokadlagos szempont;) Nem a op rendszert akarom hasznalni, hanem az azalatt futo programokat;) Foleg ugy vicces, hogy sokan elismerik, hogy macerasabbak a driverek, nem fut jonehany utility, lassab jopar alkalmazas, stb., vagyis lehet hogy az desktop szep es gyors (?!), de azok a dolgok, aminek ertelme van es amit hasznalna (alkalmazasok nem a win) azokkal "gond" van vagy lassabb:)))
De ez itt OFF, vagyis lenyegtelen, mindenki azt hasznal amit akar:) -
#3413 Igen. A Cégnél is azért cserélem sorban az új notiokon levő vistákat XP-re, mert annyira meg van vele elégedve mindenki, és annyira stabil meg jól használható...
Nálam is van fent a megjelenés óta Vista (is) csak tudnám minek. -
#3411 Mivel a Vista Xp-hez képest atomstabil, így nem értünk egyet... Gyorsabb is szebb is, biztonságosabb is, egyedül a játékok lasabbak 5%-al kb, és a Vista-XP közti másolás lasabb. A többiben magasan jobb. Tudom, sokáig használtam XP-t, És majd egy éve Vista van a gépemen. Meg kell szokni. Ennyi. -
#3410 Optiosn-Driver assist-Traction control: on
Így nem pörög ki a kerék. Annyira. -
#3409 a Vista 64 bit lényegesen jobb mint az xp 64 bit. Sokan mondogatják, hogy nem mennek rajta játékok, meg lassabb, de én egyiket sem tapasztaltam, tehát nem igaz :)
esetleg néhány telepítés hosszabb ideig tart, de a játék nem lassabb :D -
#3408 Hol lehet az irányitás érzékenységét állitani vagy milyen fileba kell mosositani valamit, már nagyon szeretnék játszani vele,de igy nem tudok tuljutni az elsö kanyaron sem
-
Szabi1991 #3407 én azt bírom amikor a csapattársam ellen kell menni, de persze az első kanyarba lelök a hegyről -.-"
-
#3406 Sem a 64 bitnek sem a Vista-nak semmi ertelme;) Ketlem, hogy az emberek nagyresze olyan prof. alkalmazasokat (NEM jatekokat) futtatnanak, amelyek kihasznalnak a 64 bites szamitasokat es a 3.5 GByte RAM mennyiseget;) -
#3405 az én kedvenc bugom az, hogy aszfaltközeli nézetből negyedannyira sem fontosak a sérülések... hogy értsétek: ha végig aszfaltközeli kamerával megyek, akkor lehet pirosan sérült kerekem, tudok egyenesen menni. amint átváltok bármelyik másikra, rögtön kipördülök. tehát abból az egy kameranézetből toleránsabb a sérülésekkel. -
#3404 na az nem játékra való... -
#3403 64 bites xp :( -
#3402 Ha vista, akkor futtasd rendszergazdaként, egyébként nincs joga a rendszerparticióra irni, ill ott változtatnia bármin is. Ha XP, akkor nemtudom. -
#3401 sziasztok az mitol lehet hogy nem tudja elmenteni nekem a gamet??? ha kilepek jatekbol es vissza elveszik amit addig elertem :( -
#3400 Három kedvenc bugom, egyszerre esett meg az összes.
4 körös verseny, 3. körben beépitett a csapattársam a falba. Mondom, visszatekerem, kitérek előle, mert még sértetlen a kocsim... Visszatekerek, kitérek a csatt elől, megyek tovább, jobbra húz a kocsi. WTF? Bal első defekt... Mikor, hogy, nem tudom. Oké, 4. kör, elől vagyok. Beérek a célba, semmi. megy tovább a verseny. Felpillantok, 4. kört ír a program... Na jó, akkor legyen 5 kör... Beérek a célba, kiírja hogy első vagyok, gratuáció, minden. Kövi képernyő, kaptam 18 pontot a második helyért...
Játék kikapcs, itt valami nagyon nem franko... Elötte, azóta nem volt hasonló, de ez így egyszerre tiszta horror volt. -
#3399 En irtam:)
..\Race Driver Grid\forcefeedback\effectsetup.xml
Notepad vagy hasonlo ASCII editorral. -
tullner attila #3398 sziasztok.valaki irta hogy a könyvtárban áttlehet irni adatokat hogy lobb legyen az irányitás.pl:toe:o.oo -át -o.20-ra.de hogyan kell áttirni? -
#3397 Nem tudom, hogy a Codies milyen visszajatszasi technikat alkalmaz, de az hogy 2-5 GByte 1-1 replay file, az eleg erdekes;))) -
#3396 Igen. Az x360 is az usb-t használja. -
#3395 A patch listaban benne van, hogy boviteni, javitani fogjak a kontrollerek beallitasi lehetosegeit, kompatibilitasat.
Aki tud egy kicsit kodolni/programozni/scriptelni probalkozhat az ActionMap konyvtar tartalmaval (0-Keyboard, 1-G25, 2-MOMO, 3-DFP, 4-Xinput, 5-RGP);) Az Xinput tartozik a bananokhoz (X360), talan lehet boviteni, modositani a listat (actionMapPaths.xml). -
#3394 ÉS a 360 kontroller simán belemegy a gépbe??? MErt akkor megyek veszek 1et -
#3393 Másikkal nem lehet megoldani? -
#3392 minden autón máshol vannak a matricák helyei, ezen éppen oda került :)
amúgy bírom ezeket az instant "csináltam-egy-szobát-gyertek-be-de-kurvagyorsan" típusú megmozdulásokat... anno még a demónál mikor 2-3 órára előre be lett harangozva akkor szépen összejöttünk és játszogattunk sokat jól. így nem megy, nem nézik egyszerre ennyire sokan a topikot, és főleg nem akarnak rögtön ennyien játszani. de ha ki van írva, hogy gyerekek ma este 8-kor futam, akkor érdekesmód mindig összegyűlik egy teljes szobányi (ill több) ember... és ez nem csak erre a játékra igaz. itt a szervezésen van a hangsúly. vrsdm jól csinálja, ő már nem is csak egy versenyt szervez, hanem versenysorozatot, állandó időpontokban. így kell ezt, tudja az ember mikor tud majd egy jót versenyezni magyarokkal, és úgy készül h ottlegyen. ha meg mégsem, akkor következő héten bepótolja. -
#3391 most 7k a tescoban a 360as gamepad, de nemtom tart-e még az akcio