7156
  • Alexease
    Igen.
  • petesilver
    Nos. A 3D Ripper DX kiszedi egész jól a kocsit-pályát a GRID-ből, én a Pontiac Drift-et próbáltam ki drift pályán. Ugye beraktam az 50-es FOV fájlokat/ami megnézve igazából 47/ elindítottam a játékot, álló helyzetben F12, aztán MAX9 alatt importnál a jellemzőkhöz beírtam a standard 90 helyett a 47-et, és utána indult az import. Szokás szerint volt szögeltérés a scene és a max world között, de kis kézi forgatás után egyenesbe hoztam az autót, és nem volt torzulás! Az autó kerekéhez tesztnek odaraktam a Cylindert, és jó volt! Alig hittem a szememnek, de tényleg! Ha van is kicsi torzulás, sokkal kevesebb, mint a DIRT-nél volt, bár ott nem találtam el szerintem a FOV-ot, itt meg ezzel a trükkel eleve tudtam. A többi macerát elvileg ez a MAX script : Max script tutorial megoldja, ezt most nem is próbáltam. Majd írj, ha tesztelted. Hja, az új 1.5a-t használtam a ripperben.
  • DarkSector
    Bár az egyik haveromnak annyi esze sincs mint egy bo(o)t-nak.
  • DarkSector
    De csak azt single-nek nevezik.
    (bocs ezt nem hagyhattam ki) amúgy természetessen nincsenek boot-ok, mint ahhogy eddig sem voltak semmilyen multiban.
  • bgabor
    Multiban nincsenek AI versenyzők?
  • DarkSector
    max hamachin.
  • 16gaborm
    Nem eredeti játékkal lehet Multiplayer-ezni?
  • Plebii
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189556936&no=3591]#3591[/URL]valaki??
  • exTrem
    köszi így már megy :)
  • donpedro
    Sokszor leírtam már, hogy a helpek közül a stability help nem úgy működik, mint más játékokban, és ha kikapcsolva hagyod, akkor csak magaddal cseszel ki. Ha bekapcsolod, egyáltalán nem lesz stabilabb, csak gyorsabb az autó, nélküle sokkal könnyebb egyenesben tartani, meg általában könnyebb vezetni, csak épp nem tudod bevenni néhány helyen a gyors kanyarokat az alulkormányozottság miatt.

Egyébként aki azt állítja, hogy minden help nélkül simán nyer extreme fokozaton minden versenyt, az egész egyszerűen lódít, nem lehet megcsinálni, stability helppel viszont nem is olyan nehéz. Sőt, megkockáztatom, hogy stability help nélkül egyáltalán nem lehet megnyerni néhány futamot extreme fokozaton. Ezt onnan gondolom, hogy kb. 10000 ember közül vagyok olyan 10-20. hely körül a netes ranglistákon a köridőket tekintve, és nekem help nélkül kb. 30. próbálkozásra sikerült hozni egy top 3-as helyet némelyik futamon (a többit help nélkül is meg lehet nyerni, csak pár szemét futam van).
  • ShaiHulud
    pipat allitsd at a customra, ahova beallitottad a kormanyt.
  • w77d
    a felajánlott versenyekben teljesített kocsikat megkapod career-en kívül..
  • grebber
    Hát lehet javítom és megvan az összes bár nem értem hogy vagy valamit benézek?
    Mert megnéztem a view cars menüben ott megvan az összes :D Lehet megnyerés után beadja mindet vagy nemtom.
  • grebber
    Amiket megvettem azok elérhetőek :D De sok nincsen meg.Mert mindig majdnem ugyanazzal mentem!
  • w77d
    a replayt mentené neked játék közben a C-re, de nem tudja helyhiány miatt, ezért nem is jeleníti meg... Töröljél valamit, mert szerintem ennek a játéknak a gyönyörű replay adja a szépségét :)
  • lac coo
    És abban elérhető minden autó ?

Amúgy sok játékban nem lehet átadni a mentéseket ...
  • DarkSector
    Jah de rendszer akkor is igényel helyet magának, a sok bunkó ideiglenes fájlnak, és gondolom ez tesz be.
  • exTrem
    Hiába állítom be a kormányra a beállítást nem reagál a játékban semmire :S. Se ha gázt adok a pedállal se másra :S. segítsetek pls :S
  • grebber
    Simán kölcsön lehet adni a mentéseket nem értem miért ne lehetne!
    Nekem van egy mentésem ahol megcsináltam 1 futam kivételével az egészet Készítők listája is volt és 120 millám van.
    Ha kell felrakhatom!
  • exTrem
    Sziasztok! Kormányra hol tudom beállítani a dolgokat ? Mindenhol néztem de sehol nem találtam erre vonatkozó beállítást csak billentyutere :S. Pls help. Köszi szépen.
  • GrimReaper78
    Hogy-hoy "csoda, hogy tudok játszani"??? Nem lapozófájlról beszélek, az külön partícióra van beállítva; 300MB a szabad hely. Eddig semmilyen játéknál nem jelentett ez problémát. A franc gondolta volna vagy 5 évvel ezelőtt, hogy 5GB-nyi partíció kevés lesz a rendszernek...
  • Szabi1991
    nekem is GTR2-ben :D
  • lac coo
    Itt ugye nem lehet mentéseket kölcsön adni ? :)
    Én szinte csak akkor nyerek versenyt, mikor mindenkit feltolok a falra :))))

( Csendben jegyzem meg, hogy pár nap Race lazítás után komoly gondjaim voltak GTL-ben a féktávokkal :))))
  • petesilver
    izé, én nem találtam ghost módot:) hol is van olyan opció?
  • BiG G
    billentyűzettel nem is leszek olyan marha, hogy segítségek nélkül játsszak :)))
  • arty
    segitségekkel, talán.
  • BiG G
    nemtom' miről beszélsz :) serious nehézségen mindegyik versenyt elsőre lehet nyerni :)
  • Nightwish006
    Sziasztok! Valószinüleg leleszek ugatva a kérdésem miatt, mert lehet sokan kérdezgettek már hasonlóakat, de nincs időm végig nyálazni ezt a sok hsz-t... Naszal a problémám az, hogy jóformán tökmind1 mien beállításokkal játszom, folyamatosan akad a game... Ilyen 20-30 másodpercenként akad1et :\ és néha a verseny kezdésénél megőrül, és 1fps el megy végig... Nagyon idegesítő! :S Gép : q6600 - 8800gt - 4gb ram - 40gb szabad hellyel, 15-25gb között van megadva a lapozó file. Ja, és 32bites vista, sp nélkül
  • DJ Skyline
    én ma délutánra vittem végig, mondjuk basic fokozaton, meg full rásegítéssel, direkt az agyrák ellen :D a játék végülis nem rossz, csak jobb lett volna úgy megoldani, hogy csak akkor nyílik meg global sorozat, ha mindent teljesítettem. pl az euro sorozat master részét már meg sem kellett csinálnom :S a játéknak rég vége, de még van 4 versenysorozat. egyedül az nem tetszett, hogy a Le Mansi versenyek túl sűrűn jöttek, a felét skippeltem szinte.
  • Alexease
  • Alexease
    Csinaltam 1-2 versenyt, megkaptam a Global sorozatot...

Elhiszem, hogy ez arkad, meg ez stilus, de van aki elvezi, hogy szetszivatja a gep?!?! Ennek semmi koze a autoversenyhez, ez egyszeru csalas, szopatas;) Idomilliomosok, mazohistak elonyben:)

A lenyeg, hogy megvan majd' az osszes auto, palya, lehet tesztelni EGYEDUL:)
  • Akylleus
    en szivesen
    ranked - eur - blinstein - on - on - short
  • proway
    nem akar vli gyorsan csinűlni host-ot?? :D
  • Ariakus
    Nekem ugyanez a problémám van. Utána néztem a játék hivatalos fórumán ennek a dolognak és ott is jópáran írták , hogy nekik is hasonló problémájuk van. Sőt az a vicces , hogy a Project Torque-ban ugyanez a hiba van, de minden más játék pedig működik rendesen. Remélem a patch majd segít rajta, bár nem hiszem.
  • petesilver
    no. amikor balos kanyarnál driftből átcsapja egyből jobboskanyarba driftbe, drift abbahagyása nálkül, akkor mi van a gáz/fék combóval? Nekem a nissannal meg pár autóval a kézifék nem működött igazán, ott gondolom gáz/fék kell, arra meg nem érzek rá, nem tudom mennyi gáz kell, illetve, az végig padló, csak féknél picit felenged, vagy a gázadagolás is folyamatosan változik??? Azért remélem olvasható, hogy nem megy :)
  • arty
    bevallom tényleg nem néztem meg, mivel mások által betett képeken az látszott, h a PP teljesen ki lett kapcsolva a mododban :)
  • Akylleus
    5.1-ed van? nalam ez akkor fordul elo, amikor stereora van allitva es a kozepso hangszorora nem kuld hangot.
  • esfrost
    Sziasztok!
    Egy problémával fordulnék hozzátok:Belépek a játékba, minden jónak tűnik menüben szól a zene rendesen müxik minden, de versenyen az autó motor hangja nagyon halk vlmikor nem is hallani kizárólag csak fedett helyeken erősődik fel.Esetleg volt már másnak is ilyen gondja?Lehet e vele vlmit kezdeni?
    Ha vlki tudja a megoldást írja meg pls :)
    Előre is thx.
  • JuanG
    Akina Drift Real :)))
  • grebber
    Leirni nem fogom mert baszott sok van de csináltam róluk képeket.
    Innen leszedheted!---> Grid Szponzorok