6682
Önbizalomhiány
-
#1241 de ez a Nőknél is megvan szerintem! ma már! -
#1240 teljesen egyetértek Veled! ezért szeretek chatelni, meg fórumozni! :-) -
Jacky #1239 "viszont én kialakítottam egy kemény megközelíthetetlen álarcot! egyes haverok azt mondták (lányok) is, hogy úgy nézek ki mint aki ölni készül, s nem is mertek hozzám szólni mikor nem ismertek ugyahogy! :-) de ki jobban ismer az tudja hogy kenyérre lehet kenni! :-) "
Pont erről beszélgettem ma egy Hölggyel. Erről is. Van egy kifelé irányuló arcunk, amit felveszünk ha munkahelyen, vagy egyáltalán a kinti életben tevékenykedünk, megyünk. És van egy másik arcunk, amit otthon mutatunk a párunk felé.
Ez a kettő teljesen eltéről. A külső, kinti az hidegebb, páncélozottabb, míg a belső kedves, bújós, szeretnivágyó, szerető. -
Jacky #1238 "itt, s más fórumon chaten ki meri mondani mit gondol mit érez! mert itt el tud bújni!" - Ez egy nagyon jó meglátás.
Épp ezért derül ki itt a fórumon ki milyen valójában. Mert ki meri mutatni, hogy érez, mit gondol dolgokról. -
#1237 mindenki így van vele! itt, s más fórumon chaten ki meri mondani mit gondol mit érez! mert itt el tud bújni! én is ilyen vagyok azzal a különbséggel, hogy én nem emlékszem sokszor a nevekre sem! :-) viszont én kialakítottam egy kemény megközelíthetetlen álarcot! egyes haverok azt mondták (lányok) is, hogy úgy nézek ki mint aki ölni készül, s nem is mertek hozzám szólni mikor nem ismertek ugyahogy! :-) de ki jobban ismer az tudja hogy kenyérre lehet kenni! :-) de én pont ezt akartam kialakítani, és én így érzem magam "jól"! így nem kell a Hölgyekkel kik nekem tetszenek beszélgetnem. -
campy #1236 ilyet még nem hallottam!!! én mai napig ugyanolyan vagyok mint te voltál élőben!->"Szóval, elég gátlásos, öndizalomhiányos kölök voltam. Ezért senki nem szeretett." kb most is ez a helyzet velem és 18 vagyok!!! nekem tudatt alatt gondom van nem növekszik semmitől sem az egom pedig már teniszezem és felismertem magamba azt h bárkit lepipálok abban hogyan emlékezzek vissza a dolgokra!:P mégis félénk szerény vagyok de csak ha élőben látható vagyok itt kőkeményen megmondok, elmondok mindent:D -
#1235 ez így jó! helyes ez a felfogás! :-) -
#1234 Tetszik, tetszik... De nem az én stílusom... -
#1233 akkor copyzd a sigem XDD
amúgy helyes felfogás -
#1232 Inkább egomán vagyok. :D Vagyis annak tartanak sokan, a fent na jó, lent) említett, megmondom a véleményem, nem szaladok el mások elől, nem tudnak sértegetni, dolgok miatt. De nekem jó így... -
#1231 -
#1230 érdekes! írígy nem vagyok, de az jó ha már kilábaltál ebből az önbizalomhiányos dologból! grat hozzá! csak arra vigyáz hogy egoista ne legyél! :-) -
#1229 Huh, milyen depresszív ez az egész... Úgy gondoltam feldobom a dolgot... Mese következik:
Réges régen, élt egy kisfiú, akit Fantomlovagnak becéztek. NA jó nem, de maradok ennél... Szóval, elég gátlásos, öndizalomhiányos kölök voltam. Ezért senki nem szeretett. Kitaláltam mindent, biztos buta vagyok, ronda, rosz és ezért, és nagyon szomorú voltam. De aztán történt valami. FELÉBRETTEM! Ezt ilyen, fogjukráhogy spirituális értelemben. És elkezdtem látni magam, reális fényben. Ami azt eredményezte, hogy hejde, húde... Felpumpálódott az egóm. A mostani kép az hogy tudom magamról, ki és mi vagyok. Most sem szeretnek sokan, mert nagy az önbizalmam, és megmonodm a véleményem ami ugye mindenkinek van, csak van aki nem mondja el. Rájöttem hogy nem vagyok buta. Sőt... Egész okos srác vagyok. Van aki szerint zseni. Na ezért is szoktak utálni. Mert mikor elmondom nekik amit nem tudnak, azt hiszik lenézem őket. Pedig nem mindíg... Ami a rondaságom illeti, hát nem igazán. Jó, nem vagyok Apolló vagy ilyesmi, de annyira vészes sem. Olyan átlagos, bár van aki szerint a szmem elég szép... Ja, és még mindíg nincs stabil kapcsolatom, de nem nyavajgok igazán... Elérem amit akarok a szebbik nemnél is. Ami pedig a rosszaságom illeti, hát ja... Gonosz vagyok. És rohadtul élvezem.
És mint minden mesének, ennek az unalmas kis bibliográfiának is van ám tanulsága: Fel a fejel emberek. Ne pozitívak legyetek, csak REÁLISAK! Ja, és ne feledjétek, hogy az önbizalom attól lesz, hogy elkezdesz úgy viselkedni mintha lenne. Először szar érzés a gyomorban. De utána már csak a jót éreni. -
#1228 ok lehet hogy akkor sem lenne, de sokkal nagyobb volna az esély rá hogy lenne valakim.
"Csak az a baj, hogy nem állja meg a helyét...." én a magam nevében beszéltem! azt hogy más hogy gondolkodik és hogy cselekszik az más!
"Ha valaki ki akar lépni egy kapcsolatból, ... nem gondolják komolyan ...." igen ez így van! ebben nem tudok vitatkozni!
s utolső két mondat is telljesen igaz! kettőn áll a vásár!
én végig csak magam elképzeléseit, gondolataim, mondtam, s nem általánosítottam! én ezt íggy képzelem, s ehhez is tartom magam!
-
Jacky #1227 "nem vagyok az az udvarlós hódítós típus! az lennék, akkor nem lennék magányos!" - Ezt te csak hiszed. Én már egy ideje ilyen udvarlós, hódítós stílusban nyomom és mégsincs párom!
"de egy kapcsolat az szent, s ha még papír is van róla akkor sérthetetlen." - Szép a hozzáállásod. Csak az a baj, hogy nem állja meg a helyét. Feleségemet kvázi elhódították tőlem. Volt papír, volt kapcsolat, nem is akármilyen, mégis!
Ha valaki ki akar lépni egy kapcsolatból, tökmindegy hogy van-e papír vagy nincs. Ha nem gondolta komolyan annó a holtomiglan-holtodiglant - annyi, kampó! És oly sokan nem gondolják komolyan ....
Az a ritka, aki még megbecsüli a kapcsolatot és tenni is próbál érte, hogy ne menjen tönkre!
Ráadásul ha egy kapcsolat megromlik, oda 2 ember kell, hogy visszahozzák a halálból!!!
-
#1226 hmmm magamat ismerve megfutamodnék. tod nem vagyok beszari ember! mindent bevállalok ami azon a bizonyos határon belül van! nem véletlen dolgoztam a nemzetvédelemnél, s nem véletlen voltam anno alkoholist! (bár ott asszem túllöttemn a határon! :-) ) szóval ha kell balhézok ha kell leülök beszélgetni egy pofa sör mellet! remélem érted! VISZONT!!!! a Hölgyektől rettenetesen rettegek! ha tetszik egy csak akkor elfutok, megsértem stb hogy ne kelljen szóbaállni Vele! eddig egyetlen kivétel a feleségem volt! Ő is úgy lett hogy Ő kezdeményezett, sőtt még a kezem is megkérte, mert nem mertem! :-) de ezt asszem már írtam! tudod én nem vagyok a szavak s a tettek embere ha olyan Hölgyről van szó ki nekem bejön! nem vagyok az az udvarlós hódítós típus! az lennék, akkor nem lennék magányos! száz szónak is egy a vége biztos nem mernék kezdeményezni a Hölgynél! de ha Ő kezdeményezne akkor sem mennék bele a dologba addig biztos nem még el nem vál! mert láttam már tárgyalásról visszatérő s azóta is boldog házasságot élő baráti házaspárt! igaz csak egyet, de egy kapcsolat az szent, s ha még papír is van róla akkor sérthetetlen. -
#1225 értem hát próbálkozok rendesen köszi :) -
Jacky #1224 Na és akkor mit csinálnál, ha van egy baráti házaspár, akinek a hölgytagjával még jobban elvagy és szakadozik a házassága? Ja és tetszik neked a lány. -
#1223 dehogynem! már volt rá példa, hogy tetszett egy Hölgy kiderült, hogy van pasija, s a pasija az ismerősöm, s akkor elkezdtem magamba sulykolni a kisebb hibákat (mi minden emberben megvan)s egy kis idő után rádöbbentem, hogy hiába találkozok Vele nem úgy nézek rá, hogy aki kell nekem! -
#1222 Lehet hogy te tiszteletben tartod,de a tudatalattid nem,annak nem tudsz parancsolni:D -
#1221 persze ha bejönne, akkor lehet nem állnám meg az udvarlást! de szerintem ellen tudnék állni! mivel én rendkívült tiszteletbe tartom a kapcsolatokat! :-)
s az akaraterőm erős annyira hogy ellenáljak az udvarlásnak! :-) -
Jacky #1220 "az tény, hogy külsőre nekem nem jön be!" - Itt van a kutya elásva. Mert mi van, ha bejön? Nem fogsz arra gondolni, de jó lenne vele? Nem hiszem. Az más kérdés, hogy meg tudod-e tartóztatni magad az udvarlástól. De a kisördög még mindig ott lesz. -
#1219 nemtom mért nem hisztek a férfi - női barátságban! nekem az egyik legjobb Barátom Hölgy! van férje, meg gyermeke is! sosem gondoltam arra, hogy megfektetném, vagy valami szeretői kapcsolatba lépjek Vele! mondjuk az tény, hogy külsőre nekem nem jön be! de a belső értékei nagyon jók! szóval én ehhez csak ennyit akartam hozzátenni!
Doog: ne ess abba a hibába, hogy az érzéseid eltakarod! úgy jársz mint én! befordult magányos ember leszel! s én nem hiszem, hogy mindenkinek van olyan szerencséje mint nekem volt, hogy kit szerettem az kezdeményezett, sőtt még annó a kezem is megkérte! :-) mert ugyebár féltem azt is megtenni! :-) s most ide rakjuk ki a pontot! a többi jelen esetben nem fontos! :-) szóval állj elé s mond meg Neki mit érzel, mit szeretnél! s megsúgom a Hölgyeknek van egy olyan nemis tudom 6. érzékük, hogy megérzik ha valakinek naon fontossak, s ezért is érdemes e téma végét lezárni úgy hogy beszélsz Vele! aztán meg majd alakul! -
#1218 én is:)
ugyanilyen helyzetben voltam én is, megpróbáltam, nem jöt be :)
csak aztán a csaj nem tudta mi legyen, pár hét mosolyszünet, aztán haverkodtunk, én meg rájöttem, hogy ez nem gyerebe..., úgy hogy azóta nem is nagyon láttam csak néha, ha megyek be volt sulimba és ő is ott van -
#1217 Inkább a semmi mint a kínos barátság,én azt mondom:) -
#1216 Azért arra készülj fel, hogy az is kisülhet belőle (rosszabbik esetben), hogy többet nem lesztek barátok (haverok), mert nem tudja majd kezelni a helyzetet -
#1215 Köszi a segítséget nektek megpróbálom... -
#1214 egyetértek, jobb ez, mint sóvárogni...én nem hiszek a fiú-lány barátságban -
campy #1213 na éled a topik!
áá ez szar dolog lehet! ezért nem kell a "barátjuk" lenni ezért tartom hülyeségnek a fiú lány barátságot...:S
Szóval próbáld meg bevallani az érzéseid neki, igaz könnyű ezt mondani:S de akkor is próbaszerencse aztán...csak lesz valami! más nem tudok mondani tudom h sablon szöveg
-
#1212 Hát most talán nem is bíztatásért hanem tanácsért írok. :s
Már régebben megismerkedtem egy csajjal csak volt pasija de most szakítottak...
Közbe én dumálgattam vele meg ilyenek, de most meg mondom bepróbálkozok nála, de állandóan egy pasit keres akivel egy busszal jár...
Tőlem kérdezte, hogy nem-e tudom ki.
Most úgy elment mindentől a kedvem mint a szar. Nem hinném, hogy akkor lenne nála esélyem. :( -
campy #1211 :D -
ecneb #1210 fiúkat szoktam bocs :O az trendibb -
#1209 -
#1208 te isi nkább próbálnál csajokat. :D -
#1207 Ezér is jó az automata.. ;-P -
ecneb #1206 bááá nem is gondoltam volna h ennyi fajta van :D végigkéne próbálni mindet...elit az jó teccett -
Jacky #1205 Jaj ne izéljél már. Ennyi idő alatt már megvetted volna.
Ha szerencséd van, ki se lyukasztották tűvel -
#1204 műszaki rajzzal... -
ecneb #1203 hallod bemész egy boltba és veszel egyet :D -
#1202 oké:D De mik a normál paraméterei?:D