6682
Önbizalomhiány
-
campy #1081 és mégegy fontos dolog az a kegjobb ha magát adja a ember nem pedig egy ego-s menő valakit , közben lehet h otthon nem is olyan valójában az illető, de társaságban játsza az eszit én főleg ezt utálom...:S -
campy #1080 más vagy ez van, én is más vagyok mindenki más...de te inkább az átlag vagy Bence én pedig az egyéniség réteg teljesen különc vagyok az emberektől szinte mindenben felfogásom más szval...pár hónapja volt az már sztem 1 év is oltári hülyeségeket írtam 2-3 topikba akkor kicsit dilis voltam már emésztettem magamat nem tudtam mit csinálni, most talán rendben vagyok... de az sem véletlen h nem akarom váltogatni majd a leendő csajaim hanem 1 nél elég megragadni ha összejön, mert 18 év alatt nekem nem volt:D ezenkívűl ugye egészséges alapelvem van és 1-2 dologra haragszom ami a világban folyik dehát ez van... én pl leszarom teljesen a pénzt ha van ok, de nem fontos h gazdag legyek:) -
#1079 jah, hiba -
campy #1078 "am meg annél egyszerűbb dolog nincs, minthogy odamész és köszönsz neki, h helló, én vagyok az a srác akivel szoktál beszélni msn-en" :) annál egyszerűbb? -
ecneb #1077 Jah úgy már érthetőbb a dologtól való undorodásod.
Monnyuk énse vok az a nagy alkesz... max mostanában 18as szülinapok egymás hegyén hátán... :D hát na egyszer tizennyóc az ember :D
Meg ugye mióta megvan asszony..általában mindig tudatomnál maradok, mert próbálkoznak nála... kicsit fosok is néha :D de ha már lement pár feles akkor simán elküldök mindenkit a faszba :D
Am meg nyomjátok... ezt is fel lehet fogni mint életed értelmét.. a csajozást :D -
#1076 ezt hol olvastad? :O -
#1075 ki mondta h nekem nincs? :) -
campy #1074 Tigerbácsi sajnálom az esetet ezt nem is tudtam h házasok voltatok:(:( helyedben tuti nem keresnék én se senkit!! bár ki tudja ettől ne menjen el a kedved mert ezt mondtam -
#1073 sry ezt nemtudtam, így érthető, aszittem h 15 körüli vagy, azt azé nevettem :) -
#1072 Hát megpróbálok összehozni valamit. :) Azért köszi! :) -
campy #1071 jó persze nem neked van önbizalomhiányod hanem neki:) de azért hajrá Doog:D, csak legalább egy találkát hozz össze vele abból csak nem lehet gond -
#1070 Van egy barátom, aki ismeri egyszer behívta közösbe beszélgetni, megkérdezte felvehet-e azóta van meg... -
campy #1069 18 és egy normális egészségesen élő állampolgár már korábban írtam h minden ilyen h cigi alkohol egyszerűen undorodom...eleve az h apám is alkoholista volt és meghalt benne na neeem!!!
többek közt a családi életem instabilitása, nem volt normális tesom, és a furcsa félénk jellemem miatt nem volt sosem önbizalmam viszont fontos az intelligencia ami ugy érzem megvan bennem... -
#1068 lol hogy vettétek fel egymást msn-en?
am meg annél egyszerűbb dolog nincs, minthogy odamész és köszönsz neki, h helló, én vagyok az a srác akivel szoktál beszélni msn-en! együtt örültük aztán... :D -
#1067 Hello!
Én is jövök hozzátok. :)
Felvett egy csaj msn-re és ott dumálgatunk, és pár beszélgetés után kiderült, hogy ugyanabba a suliba jár mint én. Én már láttam is őt, de szerintem kevés az önbizalmam, hogy odamenjek hozzá és beszéljek vele. Valahogy változtatnom kellene csak nem tudom hogyan. Na meg ha odamegyek hozzá, azt sem tudom mit mondjak neki :/.
Kicsit visszaolvastam és valahogy erőt kellene merítenem, hogy beszéljek vele, és szerintem nekem is el kellene hívnom valahova. -
#1066 "alkohol megöli az embert"
te hány éves vagy? :DDD -
#1065 Drukkolunk! -
campy #1064 hmm napszemüveg hatásos bár nem tudom h ez bejön e neki:D:) -
campy #1063 úgy érzem a tenisszel amit nyár elején kezdtem, ismét van valami értelme van az életnek korábban igencsak unott állapotban voltam, meg aztán ez a nyár annyira jól sikerült, nekem annyi elég volt h lementünk a családdal a telkünkre sokat bringáztam, sétáltam, ettem a friss levegő sokat segített és még voltunk a család barátainál nyaralni is 2-3 napot is összehaverkodtam egy nálam 5 évvel idősebb vendéglátósal aki sok tanáccsal ellátott, szval csak kicsit jobb kedvű vagyok és vasárnap fogok találkozni egy csajjal akinek pont a billiárdot ajánlottam fel:P és mivel ő is hasonló és sportos csaj ezért nem lesz nehéz dolgom mivel ő mondta h szeretne megismerni:D:D asszem sínen vagyok, de nem bízom el magam, mert eddig még kevés dolog sikerült... -
#1062 Nem merek a szemébe nézni: Szerintem ma msnen célzok neki egy enyhét:) -
campy #1061 na jo, nem mindenki él ilyen életstílust mint te... bulik am szarok van más is, alkohol megöli az embert...máshogy is meglehet oldani:) -
ecneb #1060 az h összebarátkozol vele az tényleg hülyeség..mert akkor bekerülsz a barát zónába és onnan már cseszheted... hívd el valahova..vagy valami buliba menny el ahol valszeg őis ottlesz és csapj le rá... ha mindketten kicsit alkoholos állapotban vagytok, nem nagyon csak kicsit, ugye az jobb, de elég tré ha részegen csókolod meg elősször akkor inkább hagyjad..ha meg besülsz mondhatod azt, hogy részeg voltál és tégy úgy mintha nem emlékeznél rá :D stb stb.... -
#1059 Én moziba szoktam haverjaimmal járni, at ideáklisnak találnál majd:) -
#1058 reklám :S -
campy #1057 sziasztok! rég jártam erre:D húú volt itt nyáron történés alig voltam itthon szval alig voltam gépnél elvileg megkellett volna h nőjjön az önbizalmam...de figyeljetek holnap feljövök még aztán írok 1-2 dolgot, mert ugy néz ki nálam is megtörik a jég pont a billiárd volt az első ötletem nekem addig is ajánlom minden önbizalomhiányosnak az oldalt->www.lovebox.hu -
#1056 Sajnos vidéki vagyok, jó nektek.. :-D -
Jacky #1055 Margitsziget, Városliget, Gellérthegy se rossz randihelyszínek.
De a biliárd is nagyon jó! -
Jacky #1054 Én már nem is tudok mit mondani, mindent elmondtatok helyettem! -
#1053 Lényeg: Második talin végy neki egy vörös rózsát. Tutira le fog neki esni a tantusz..és jobb mintha el kezdenél neki magyarázni, nekem el hiheted :D. Szóval hajrá :-) Jah és ha randi tipp kell..mivel gondolom mindennap találkoztok suliban ezért lehet nem csak egy beszélgetés kéne, hanem vidd el billiárdozni..én is oda szoktam menni a lány ismeröseimmel/barátaimmal és hihetetlenül jól elszoktam velük szórakozni.(mindig el vernek mint a rongyot..de hát ez van:D)
-
így van... bevadulnak tőle ha kipakolsz nekik mindent... -
#1051 Nem, sőt erőt adtál, köszi!!
Tanácsok jöhetnek, Egyre jobban ki van tlaálva mindne:)
Szal kettesben is. ok -
#1050 wow! egy másik oldalad! :-D de igazad van az tutifix! -
#1049 nem :DDD -
#1048 "bántorítottalak"
ez tetszik... direkt volt? :) -
#1047 azért óvatosan, mert az ilyen barátságból lévő szerelmek gyakran nagy csalódásokkal és minden mással járnak :(
nem eltántorítani akarlak, de szoptam már be énis ilyet, 2 féle is volt, egyik h nem léptem időben (ez a legjobban bántó dolog, amikor nyuszi vagy, ami csak akkor derül ki amikor már van vkije h pedig összejöhettetek volna...) a másik meg h csak elcsesztem mindent, nem örökre de egy jó időre nem nagyon tudtunk úgy barátságból együtt lenni... szal óvatosan, de ha kicsit is azt érzed h neki is okkés lehetne a dolog, akkor ne tökölj és csapj le rá :) sok sikert, pár 2esben találkozás után és apró célzások után úgyis rájössz h mehet e vagy nem. de barátot elveszíteni mindig tré, bár nemtom mennyi idős vagy... remélem azért nem bántorítottalak el, tényleg nem az volt a cél :) -
#1046 jaja ha cselekedni akarsz akkor minél hamarabb! s én csak azt tudom ajánlani hogy ne legyél olyan puhapöcs mint én! mert lehet Neked nem lesz akkora szerencséd mint nekem! -
#1045 :(
Értem. -
#1044 Nincs mit, csak ne tökölj sokáig mert ha össze szed valakit akkor már nem lesz semmi esélyed :-( -
#1043 Kössz, az ilyen tanácsoknak nagy hasznát veszem:) Meglesz nemsokára a jogsim m-re és megigértem h hazaviszem meg ilyenek, szal most megpróbálok hozzá közelkerülni. -
#1042 Hát semmi kép se mond el neki hogy szereted szerintem..elöször inkább jöjjetek össze..szerintem hívd el valahova a sulin kivül és beszélgessetek..kérdezd meg hogy nincs e kedve komolyab szintre emelni a kapcsolatot..vagy egyszerüen hívd el valahova, és aztán hívd el megint 1 héttel késöbb és vegyél neki egy szál vörös rózsát..nők oda vannak az ilyenért..föleg hogy a vörös rózsa a szerelem/szeretet jele. De amég össze nem jöttök ne mond el neki hogy szereted(sőt ha már össze jöttetek akkor se, ő mondja ki elöször hogy szeret) mert hidd el hogy azzal valszeg tönkre tennél mindent..lehet még a barátságot is. De nem akarok beleszolni csak ötletek. Azér hajrá, sok sikert :-))