6682
Önbizalomhiány
-
ecneb #1161 én nem buktam meg semmiből :)
nagyarc off :) -
#1160 Bla... bla... blaaaaa...
Mégis milyen vagy ha nem nevetséges?
Én mindig a kudarcaimból tanulok a legtöbbet, mert azok mutatnak rá a defektes javítandó részeimre.
A siker nem tanít semmire - haszna nem sok van.
Én mikor vezetni tanultam az a cél lebegett a szemem előtt, hogy legyen jogsim.
És attól hogy kétszer meghúztak még mindig az a cél lebegett a szemem előtt, hogy legyen jogsim.
És lett. Miért? Mert szerettem volna jogsit. És addig dolgoztam az ügyön ameddig el nem értem a célom.
És nyilván nem a [korábban már] hibás[nak bizonyult] módszerekkel próbálkoztam [ismételten]. -
campy #1159 milyen szemét vagy te is h kiröhögsz...topikokban hozzászoktam...de am ez csak gép és ha nem látod a másik arcát akármit mondhatsz:D:D soha az életben nem fogjuk egymás arcát látni... -
campy #1158 elkéstem de akkor felvoltam készülve szarul jött ki a dolog... am csak 2 perc volt a késés! a második alkalom miatt pedig éppen nyaralni voltam de már bevolt fizetve a dolog, de vhogy nem bírtam rá készülni másodszorra... és nem kell sajnálni ezt nem is vártam csak elmondtam mi volt... -
#1157 #1156, #1155 most akkor sajnálnunk kellene téged mert nem értesz az élet dolgaihoz, s ráadásként nem is akarsz érteni hozzá?
Vagy mit vársz?
KRESZ-ből kiábrándulni azért mert:
1. nem tanultad meg a tananyagot és
2. elkéstél vizsgáról
és ezért megvágtak?
Mu-ha-ha... -
campy #1156 na jól van akkor nálatok minden rendben ilyen téren:) jó figyelj más környezetben nőttél fel én pedig nagyon gyerek vagyok felnőtt gondolatokkal, de a cselekvés egyelőre nem az erősségem... ez van:D:D:D -
campy #1155 úúú én 2007-ben kezdtem el és még mindig nem tettem le a KRESZT ennyire nincs önbizalmam... egy bukás mert elkéstem, egy bukás azért mert készületlenül mentem oda,és nem fekszik nekem ez a 10 hibapontos rendszer az a baj! de am sem akartam letenni ez erőltetett dolog dehát így nem is lehet semmit megcsinálni:S:S pedig nem vagyok se nyomorék , se pancser de szépen kiábrándultam ebből az egész KRESZ dologból...úristen már 2008 szeptembere van:D:D jujjj már régen letehettem volna -
cucma #1154 off-ot fejezzük be -
#1153 Végülis én nem vagyok munkaellenes mert hát másképp, hogy is lehetne pénzt keresni?
És azért jó dolog ha van itthon egy kis háttér, mert akármi történik, nem kell az ősöket egyből lehúzni. Meg ha ők is kérnek természetesen segítek amiben tudok. :)
Szóval nem vagyok olyan, hogy most kerestem nyáron pl. 100-at akkor azt el is költöm egyből. Jó nem azt mondom nem veszek magamnak valami cuccot de nem költöm el az összeset.
Főleg most, hogy Októberben szeretnék a jogosítványnak nekiállni. :) -
campy #1152 az a röhej h fiatalabb vagy mégis te már hamarabb megízlelhetted a munka ízét... -
#1151 Egész nyáron dolgoztam, és van amikor még iskola alatt is beugrok... -
campy #1150 majd talán egyszer minden jobbra fordul mostmár elég a depiből legyünk pozítívak:D -
campy #1149 avval is mázláim van hogyha akarnék költözni ami sosem fog összejönni mert nem akarok:D akkor tutira van mégegy lakásunk, + ott van a telek is...ami már jogilag az én nevemre lett iratva -
#1148 hát sajna a lakosság nagyobb százaléka van így ezzel MO-n :S -
#1147 ja a túlélésre elég a kevés pénz, de másra nem! :-(
tisztelet, hogy melózol, s hogy önálló vagy!
-
#1146 asszem énse fogom elsietni az elköltözést, tök 1szerű h miért: ey normális albit kivenni kb havi 60-75+rezsi+kaja és akkor még nem csináltál semmit, nem költöttél magadra...ilyen állást manapság nagyon nehéz találni amivel ezt a "semmiből" megteheted sajnos. lakásvásárlásról meg nem beszélek mert az egyértelmű dolog h még több :) -
#1145 menj el dolgozni :D -
#1144 ezzel egyetértek maximálisan, én kb itthon már csak lakom, kaját takarítást, mosást magamnak végzem, mert nekem ez így egyszerűbb, én pont az ellenkezője vagyok mint campy, én szeretem az önállóságot :) -
#1143 persze eljön az az idő, de ha azt mondom neked h én 14! éves korom óta melózom, ami azt jelenti h már 7 éve (bazmeg:S) akkor elhiheted h vmi kis szemléletem már van a munkáról...am meg a robotos dolog az inkább csak a multiknál lévő melózásra érthető, azokat meg messze el kell kerülni...nekem eddig szerencsére össze is jött (mondjuk jelenleg nagyon jó helyzetben vagyok merthát itthon melózom, de voltam én meki is, soha többet ilyen helyre!) am meg sajna ez van, ezt kell szeretni -
#1142 jó persze most itt a gazdagokról beszéltem, nem arról h semmi pénze nincs az embernek...a lényeg az lett volna h kevés pénzből is el lehet lenni, ebben a világban már elenyésző pár ezer forintokból, a kis örömök meg mindig öürömök, ne legyé már ennyire negatív :D -
campy #1141 csak sajna ezt kevesen csinálják meg mert ugye az ember társas szokásos érzelmi sablon szöveg:S mindenesetre ha eljutok oda és nem fog összejönni semmi ilyen kapcsolatozás akkor nem erőltetem és legfeljebb lesz egy jó munkahelyem... ez van kellenek az aggkegények a világnak -
campy #1140 mindenki elkötelezi magát és rögtön rossz... ha meg egyedül viszi a pénzt nem kell ugye se "asszonyra" se gyerekre költeni szinte... -
Jacky #1139 Van egy ismerősöm, 35 éves és a szüleinél lakik. Egy csomó pénze van, mert ugye nem költ semmire. Hiszen mindent alátolnak, egyke. -
#1138 :-DDDDD
a korral nem mindig több a tapasztalat! vagy ha több nem biztos hogy olyan is van közte, mi Neked segítene! :-D
Emese jó poén! :-DDDD vagy nem poén? :-DDDD -
campy #1137 pedig azért idősebb vagy jópár évvel...:) de köszönjük Emese akkor is:D -
#1136 na az én fejem nem ezmiatt fáj! meg én nem tanácsot adtam! nekem nincs annyi tapasztalatom! csak véleménytnyílvánítottam! :-) -
campy #1135 mondtam már h életemben nem ittam egy korty alkoholt se a pezsgőt kiköptem az ablakon maradok az üdítőknél meg a víznél... ízlés kérdés és elv kérdése h nem iszom...kikapcsolódás nyugi megvan...de köszi minden tanácsot, megfogom oldani emiatt ne fáljon a fejed:) -
#1134 hmmm vagy csak igaznak látod! ez majd idővel kiderül!
ebbe nem is szabad belegondolni! de azért érzed mit akartam mondani ezzel! merthát ez az élet menetrendje! s itt nincs következő járat! -
#1133 első: tényleg ne menjünk bele!
második: kikapcsolódás kell! na nem a diákkorra gondolok, mert az olyan menőzés inkább! de nemtom elmész vhov pl múzeumokat látogatni, vagy akát mozi, vagy színház hogy kúltúra is legyen benne kellene az ha majd dolgozol hogy kicsit kikapcsolódj! hogy pihenjen az agy! s néha kell a pia is a lazításhoz, hogy akkor ne azon gondolkodj, hogy hú de szar az élet! majd csak másnap!
dehát ha úgy teszel mint én, akkor inkább veszel egy doboz sert, vagy kettőt megiszod, s a maradék 15 - 20 000-t meg hazaadod azzal a szöveggel, hagy anyám itt van x huf! vegyél rajta magadnak rzhát, mert ezt már lassan 2 vagy 5 éve hordod, s talán jut már egy másik könyvre, mert ezt a könyvet is 5ször olvasod! -
campy #1132 nem szeretek a jövőre gondolni...:( főleg nem ilyen módon... -
campy #1131 neki mindig igaza volt eddig olyan nagyon ritkán van... -
campy #1130 először is: máshogyan nőttél fel mint én, nekem szerencsésebb ebből a szempontból a helyzetem, nem volt sosem öcsém, csak egy bátyám aki börtöntöltelék és állandóan idegesítette anyámat, de ebbe ne menjünk bele
Másik: mi az élvezet ha elmész táncizni és közben az italra, bulira pazarlod a pénzt? ezt ugysem értem meg soha...ezekre sosem fogok költeni... de am is semmi igényem nincsem sosem vágyom semmire , ha viszont vmit megkapok utána már tudok neki örülni valamiért...ígyen aggyal nőttem fel ez van
Rendes dolognak tartom h a fél fizetésed odaadod:) -
#1129 huhh az kemény lenne! :-DDDDD
én imádom a párom szüleit, de hogy 3 Nő mondja meg mit csináljak! :-DDDDDD -
#1128 ez nem ígyvan! meg azt mondtam, hogy az leszel ha nem lessz önálló döntésed!
s attól hogy valaki idősebb, nem biztos hogy igaza van! s nem biztos hogy igazat kell adni neki! azt mondom mindig legyen saját véleményed, s hangoztasd úgy ahogy azt a környezeted teszi! -
#1127 gondolom annyit nem keres hogy el tudjon szakadni, de tudjon is hazaadni! sajnos ilyen világot élünk, de legalább Ő megadja az anjának a szabadságot! -
#1126 én is dolgozom már középsuli 2. osztály óta, mert muszáj volt! akkor éjszaka meló nappal alvás a suliban, s ez azóta megy ment a fősulin is! s akkor az összes pénzem hazaadtam! na nem mindig fősulin annyit hogy maradjon nekem is bebaszni! ott alkoholista lettem, de jó kerestem, s a szülők is jól éltek abból amit hazaadtam. most is fél fizetésem hazaadom, bár már nem iszom! csak alkalmanként! meg nagyon ritkán bánatomban!
s vállalok még 2 melóhelyet, hogy évente legalább egyszer elküldjem Bratyim, Öcsit s Anyám külföldre nyaralni pár hétre!
-
campy #1125 Doog jól látod sajnos:(:S -
campy #1124 nincs abban szégyen...igazából az kellene hogy a csaj meg a srác szüleik mind együtt összeköltöznének:D mint az Olaszoknál kb... ez lenne a normális igaz lehet h sok vita lenne:D -
campy #1123 és papucs sem vagyok, mert vannak önálló döntéseim, de adott pillanatban kell hallgatni az idősebbre... -
#1122 Igaz én nem vagyok annyi idős mint ti, de ha nincs pénzed nincs semmid.
Hiába az a mondás, hogy "A pénz nem boldogít."
De sajnos a mai világ ilyen, hogy pénz nélkül semmit. :s