Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem kerülsz ki belõle élve...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nyarlathotep #75: igen, ha feladják.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem akarlak megsérteni, de ilyenekbõl lesznek a buzik...
púúúúú
Velem meg az a helyzet, hogy elsõre azt hiszik, hogy "mennyire de jó csávó", aztán meg rájönnek, hogy mennyire nem vagyok valami érdekes ember. Legalábbis a mai szétiszomafejemvagyszétbulizomazagyam féle emberek.
Én meg úgy gondolom, hogy nem a megismerkedéssel van a gond (a fenti okaim miatt), hanem akkor, amikor szeretném folytatni is a dolgot.
púúúúú
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
s el is kerülnek a lányok,
lehet stílusra vagy bármire fogni,
Hölgyekkel akkor sem merek beszélni.
nem vagyok a szavak embere,
nem hajlok már a tettekre,
mert ha Hölgyel beszélek,
s valamit iránt érzek,
akkor szavam elkezd remegni,
testem izzadni reszketni,
így már a Hölgyekhez oda sem megyek,
hisz valakinek kell lenni agglegénynek,
így a homyály árnyékában maradok,
szerelmet a Magánynak vallok!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
o_O -,-\'
o_O -,-\'
o_O -,-\'
o_O -,-\'
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"