6682
Önbizalomhiány
-
Ronny #1401 baszki, legyél már életképesebb!:D Azt már most mondom, hogy ennek a tesze-tosza magatartásnak nem lesz foganatja... -
Rundstedt17 #1400 ugyanmár miért lennének buták?:D -
campy #1399 bár meglenne már a munkahelyem:S egyelőre számomra a suliban semmilyen babér nem termett és nem is azon töröm a fejem...suliban valóban nem lehet kapcsolatokat szerezni mert vhogy mindenki buta meg éretlen...
ha egyáltalán eljutok a munkáig ott abban bízhatok lesz egy csaj akivel együtt dolgozhatok:D:D ez az egyetlen esélyem máshogy nem -
#1398 biztosan így van :)
egyelőre éldegélek, ahogy eddig és közben próbálom nem szem elől téveszteni, aztán, ha jön valaki más, akkor jöjjön :D
csak 20 éve várok rá (ez van :S) -
#1397 hát sajnos amit tehetsz,az az,hogy vársz,vagy ismerkedsz tovább :-) Mert az,hogy megfogott,az egy dolog...ha nem ismered miként viselkedik egy párkapcsolatban,akkor max ilyen elképzelt szerelemről lehet beszélni..az ember abba szerelmes,akit igazán ismer,kivülről belülről,hibákkal,meg mindennel együtt. -
#1396 hmm,értem.Hát talán esetleg ha vmelyik barátod ismeri és tartja a kapcsolatot a lány vmelyik barátnőjével,akkor szervezhetnétek vm közös dolgot,kori,biliárd,ilyemsi.Persze ez ilyen kerülőút,de egy önbizalomhiányos topikban mégsem adhatom azt a tanácsot,h menj oda hozzá és kérdezd meg tőle lenne e kedve kávézni :-) most ébredek rá,milyen nehéz is lehet a sracoknak...én nőként ilyet biztos nem mernék :S az abaj,h én osztálytársakon kívül önállóan nem kezdeményeztem semmilyen kommunikatív kapcsolatot senkivel,csak másokon keresztül,tehát pl ha ismerösöm ismert vkit és általa én is megismerkedtem azzal a vkivel :-) v megvártam mig más kezdeményez,mert ugye én lányként kicsit könyebb helyzetben vagyok.
Hát most nem voltam túl bíztató,de...hm...tanácstalan vagyok én is:) Esetleg végső megoldásként vmi ürüggyel megkereshetnéd interneten, közvetetten mindig könyebb beszélgetni,mint élőben :-) -
#1395 nem könnyű, hallod-e :)
találj valamilyen közös pontot, ez az első lépés sztem (amivel közeledni tudsz, és téged is érdekel, meg őt is) -
#1394 lehetséges, mármint hogy vonzódom hozzá az 100 %.
viszont interneten már leveleztünk (lehet hogy hiba volt, de akkor jónak láttam, találtam közös témát, így elkezdtem vele levelezni), és nagyon megfogott...nem találkoztam még hasonló lánnyal sem eddig életemben...de egyelőre várólistán vagyok, aztán kiderül, hogy mi lesz a sorsom -
#1393 Némi infó az #1364ben. -
#1392 Szerintem se próbáld meg,mert annál elkeserítőbb nincs,mint amikor egy harmadik fél annak tudatában van,h a kiszemeltje foglalt,és mégis belerondít a párkapcsolatába.Ez eléggé csúnya,és meggondolatlan húzás.Neked persze lehet,h kedvezően alakulna,de a hármasból egy vkinek biztosan nem.
Viszont van egy jó hírem.:-) Ha még nem létesítettél azzal a lánnyal párkapcsolatot,tehát nem ismered úgy igazán,akkor nem is biztos,h szerelmes vagy.:-) Lehet,hogy csak egy ilyen...minek is nevezik? fellángolás féle.Vagy csak szimplán vonzódsz hozzá. -
#1391 hát igen, ezeket nem ártana tudni, mielőt tanácsot adunk :D
bár a lényeg, hogy kezdeményezni kell valahogyan, ki kell találni -
#1390 hát jó volna tudni,h milyen közegben vagytok,iskola,v munkahely,v más ?
mert ha iskola akkor nehéz dolog ugy kezdeményezni vkinél,h elötte egy szot sem beszéltetek,talán érdemes "véletlenül" egy mindennapi szituáció keretében ott teremni,tehát ha mondjunk nem csak a szünetben tudsz vele találkozni,hanem van közös foglalkozás,program,amin részt vesztek..
ha munkahely,akk szintén,de ott több lehetőség van,mert az ember a munkatársaira viszonylag jobban rávan szorulva,mint az iskolatársakra.A munkával kapcsolatban több spontánnak tűnő szituációt lehet produkálni,persze függ attól is,h milyen munka.
Aztán,h hogy lehet egy emberrel kommunikálni,akivel még sosem beszéltél,hát...vm közös pontot kell keresni,v nem tudom.Azt se tudom,h egyáltalán tudja-e hogy te ki vagy,v még be sem mutatkoztatok?
Kicsit többet árulj el -
#1389 az nem én lennék...
tiszteletben tartok bizonyos dolgokat, pl. nem rondítok bele senkinek sem a kapcsolatába, ha véletlen szétválnának, megint más lenne a helyzet, akkor lehet, hogy ott teremnék hamar :) -
#1388 Szerintem meg probald meg:)) -
#1387 a)b)
mit veszthetsz? inkább mint hogy tipródj (szerintem)
Akkor jó mondjuk a dolog, ha nincs senkije
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én olyan lányba lettem szerelmes, akinek van már valakije...hozom a formám
És mivel úriember vagyok, még meg sem próbálom... -
#1386 Na kicsit beindult a topik....
Kérdeznék is egyet:Hogy érdemes valakit megszólitani?Szal,hogy mondjam,na....Beszélgetést kezdeményezni.Próbálok várni a megfelelő alkalomra mikor ugy érzem,hogy odamehetnék hozzá de sose alakul ugy a dolog mindig vele vannak a barátnői.
Most
a)Várhatok mig egyedül marad és akkor odamenni->Lehet h mire eljön az alkalom már vki másé,nem akarom sokáig halogatni a dolgot
b)mikor egyedül emgy vhova szünetben megszólithtnám->nem túl nyomulós?2évig egy szót se beszéltünk most meg hirtelene akarok vmit
c)Megvárom mig ő jön->Pfff olyan sose lesz...
Várok minden ötletet. -
#1385 nana! ezt már megbeszéltük.
hidd el,h nem vagy elkésve semmivel sem :-) csak ne add fel! azt nem mondom h ne neten ismerkedj,mert néha az is jó,de légy körültekintő és óvatos :-) -
campy #1384 áh nem volt szerencsém..megismertem egy lányt egy oldalon ő mondta h találkozna velem elhívtam, de aztán nem jött el, mert próbája volt vasárnap du... 30 percet vártam mint a bolond...telszámot nem neten keresztül akartam vele cserélni így benéztem nem tudott szolni...de azóta se semmi pedig próbálkoztam aztán meguntam h sosem jó neki aztán onnantól kezdve nem erőltettem...
Egyszerűen nekem nem jönnek össze az ilyesmi magánéleti dolgok...már nem is hiszek ebben hogy valaha sikerül->kellenek magányos emberek a világnak hát én az leszek -
#1383 akkor jo :-)
remélem a többieknek is sikerül -
#1382 Most nincsenek, kicsit már jobban merek. :) -
#1381 nah,akkor már nincsenek gondjaid?:-) -
#1380 Kösz én megvagyok már sokat segített itt mindenki. :)
Én később találtam meg a topikot, így később csatlakoztam. -
#1379 igen,már olvastam :-)
és veled mi van? nem emlékszem rád -
#1378 Ő még jár ide, bár nem sokat tudok róla. :)
Pár oldallal ezelőtt írt is... -
#1377 én megvagyok köszönöm :-) bár most én sem vagyok toppon férfi ügyileg :-)
azért csak ne add fel,most mennyi idős is vagy?
igen Tigerbácsira gondoltam! -
campy #1376 Tigerbára gondolsz? vagy másra? -
campy #1375 húú Zillo:D de rég hallottam felőled jó hogy újra hallunk felőled:) mi újság? én is ezt kérdezem:) velem semmi nyáron rendbe lettem rakva most sikereim vannak a suliba jegyügyileg de másban továbbra sem:S nem volt szerencsém csaj ügyben még... -
#1374 es campy veled mi a helyzet?
volt még itt egy úr régen,sajnos az ő nevére nem emlékszem,de nagyon el volt keseredve,róla nem tudtok semmit? -
#1373 menjél csak partyzz sokat,amíg lehet :-) szerezz tapasztalatokat,meg uj kapcsolatokat! -
#1372 Tűrhetően vagyok ezen a téren személy szerint.
Bár ma dolgoztam kicsit és hulla vagyok, pedig mentem volna partyzni de így nem.
Ha minden igaz jövőhéten is mennek azok akikkel mentem volna és akkor velük tartok minden bizonnyal. :D
Holnap is hívtak Dunaújvárosba de inkább megmaradok Siófoknak, és Fehérvárnak. :D -
#1371 na hogy vannak önbizalomhiányos barataink?:-)
nagyon reg nem jartam erre,sikerült vmire jutnotok az életben?:) -
#1370 Ha kacsint, az biztos jelent valamit! :D:DD -
campy #1369 Na gondolom megoldódott mindenkinek az önbizalom gondjai:) -
Ronny #1368 "mi lenne utána?"
egy kicsit életszagod lenne és kevésbé naívan állnál hozzá a dologokhoz. -
Rundstedt17 #1367 utolsó?:D.talán meg halni készülsz?:D.mert az utolsóra annyi az esély:D -
Jacky #1366 Pedig készülj fel, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz az utolsó kacsolatod.
Persze úgy kell nekimenni, hogy reménykedik az ember, de azért nem nagy valószínűsége van.
Mindig tanulsz valamit, a csalódásokból is. -
#1365 És ha olvastad az előtte levő hszt akkor tudnád h van mág egy baj ami engem zavar..És mielőtt megkérdeznéd h miért nem léptem 0ban azt modnom,h akkor nem tetszett annyira,meg nem hiszem h sokáig tartott volna...Lehetőleg olyan kapcsolat kellene ami az . és utolsó.Nem akarok olyat,h összejövünk aztán meg x idő mulva szakitunk.Igy is nehezen ismerkedek,mi lenne utána? -
#1364 Ámm a helyzet az,h..ááámmm.Egy ikskolába járunk,ismerem mer osztálytárasm volt előkészytőben...Most harmadikos vagyok az előkészytő meg volt 3 éve és tom h akkor tetszettem neki...Azóta 2 év telt el... -
plump #1363 Ezt nem lehet elmondani, érezni kell.
Talán annyi, hogy tartósan nézel a szemébe nem 3 mp-re és ha huncutul néz vissza egy kicsit közelebb lépsz mosolyogva. Ha továbbra is aranyosan néz téged, akkor mondod, hogy
-Szia XY vagyok (csak keresztnevet)
akkor ő is bemutatkozik, majd mondod, hogy nagyon szép a szeme, megkérded melyik iskolába jár mit szeret csinálni.
én igy tenném, az más kérdés hogy nem lenne hozzá merszem. -
#1362 Ámmm azt meg meg akartam kérdezni,h vannak olyan jelek,mind mozdulatokban,beszédben,szemezésnél ami arra utalhat h az illető szeretne talán megismerni?Vagy illik/meg lehet kérdezni h van-e barátja?