Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xreactor
kitart, és meg is öl 😛

o_O -,-\'

nearo
Nem tudom, hogy ez kinek az aláírásban van, de nekem tetszik ez a felfogás:

Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem kerülsz ki belõle élve...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hidd el, jobban jártál, mintha mindet Neked kellett volna "megmûvelned".

Nyarlathotep #75: igen, ha feladják.

KapuBen
(ezt pont jó tápigba mondod😛)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

John Cena
jó neke!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Sir Quno Jedi
Áhhh, én simán ledumálom õket a lábukról (levelezésben meg még jobb vagyok), de úgyis más dugja meg õket! Nem az õ hibájuk, én vagyok válogatós/lusta.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Nos én testvér nélkül nöttem fel, anyám meg apám elváltak kb. 1éves koromban, apám helyet kaptam egy f*sz nevelõ fatert aki kb. csak kibaszni tud velem"

Nem akarlak megsérteni, de ilyenekbõl lesznek a buzik...

Mr Csé
<#wow2>

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

n3whous3
Hááááát ne tom, de talán az, aki legalább szóval tudja tartani az embereket. Mer' én nem :/. Legalábbis a csajokat 😄

púúúúú

rekettyes
igen ez telitalálat kapsz érte egy vállveregetést<#vigyor1>

rekettyes
fúha és ki az igazán érdekes ember?

n3whous3
Az önbizalommal nincs gond addig, míg el nem rontja valaki. Én például kifejezetten utálom, ha nem képes valaki õszinte lenni velem. Csak várakozik az ember és megeszi az idegeit, mert nem képes azt mondani valaki nekem, hogy "Bocs, de azért mégsem akarok SEMMIT tõled". De ettõl függetlenül azért akarva-akaratlanul hülyít hetekig.

Velem meg az a helyzet, hogy elsõre azt hiszik, hogy "mennyire de jó csávó", aztán meg rájönnek, hogy mennyire nem vagyok valami érdekes ember. Legalábbis a mai szétiszomafejemvagyszétbulizomazagyam féle emberek.

Én meg úgy gondolom, hogy nem a megismerkedéssel van a gond (a fenti okaim miatt), hanem akkor, amikor szeretném folytatni is a dolgot.

púúúúú

Sir Quno Jedi
A magány a legbiztosabb társ! Kitart halálodig melletted! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigerbácsi
én is beteg vagyok,
s el is kerülnek a lányok,
lehet stílusra vagy bármire fogni,
Hölgyekkel akkor sem merek beszélni.

nem vagyok a szavak embere,
nem hajlok már a tettekre,
mert ha Hölgyel beszélek,
s valamit iránt érzek,
akkor szavam elkezd remegni,
testem izzadni reszketni,
így már a Hölgyekhez oda sem megyek,
hisz valakinek kell lenni agglegénynek,
így a homyály árnyékában maradok,
szerelmet a Magánynak vallok!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Sir Quno Jedi
Na. Sok embernek pont az ellenkezõje a problémája, hogy túl nagyra van magával és azt hiszi õ szarta a spanyolviaszt. Az sokkal veszélyesebb és ettõl rohad a civilizációnk, de a gyökeréig. Önmegvalósítás rulez! (piha)

sz4bolcs
Ez igaz. Krízis kell ahhoz, hogy egy ilyen állapotból kitörjön valaki, azt pedig nem idézik elõ még a legdurvább, vagy legszebb szavak sem.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Rise Against
ez így szöveg formájában jól hangzik, de igazából semmit nem ér. A tapasztalat azt mutatja, hogy az önbizalomhiányos embereken az oktató szöveg, a pszichológus nem fog, ahhoz történések kellenek, és cselekedetek. Ha szép szavakkal illeted, nem tudod elhitetni vele, hogy nem azért mondod, mert jófej akarsz lenni vele és/vagy kedveled. A szövegelés körvonalazza a helyes utat, a cselekvés elvezet odáig. És ezt egyedül nem lehet, a sors kell hogy megkedveljen téged, mert ha minden szar, a tudatod nem befolyásolhatod. Egyszerûen nem vagy rá fogékony. Aki önerõbõl meg tudja változtatni az életét, soha nem is volt önbizalomhiányos.

Xreactor
Ki kell használni minden pillanatát... :-D

o_O -,-\'

pff...xD

Xreactor
Nekem mondod... :-D

o_O -,-\'

erre muszally irnom 😄D en meg neha olyan fassagokat tudok csinalni ez az egyszer elunk duma miatt hogy az hihetetlen 😄😄DD
John Cena
+találj ki más dumát😄 pl: enm is egyzer élünk reinkarnáció és többször próbálkozol😄

John Cena
ebbe is van igasság de meg kell próbálni amúgy néha optimista néha nem az avgyokez változik mindíg

John Cena
de ha talán an 1 lightos izmom akkor még szivesebben is szólnának hozzám ha én félek be nyõgni 1 szót😊

ez igaz😊 én ezt az egyszer élünk dumát már ismerem, úgyhogy sajnos én nem ezen az elven élek!

Xreactor
Nem rossz ötlet, de nem az izmok a legfontosabb, hanem hogy mennyire vagy megnyerõ 😊

o_O -,-\'

Xreactor
Ezen én is szoktam gondolkozni...aztán amikor valami olyan dolgod kell csinálni ami megrendíti a magabiztosságom, csak annyit mondok: "egyszer élünk" és meg tesztem, ennyi 😊

o_O -,-\'

áá az izmok se érhetnek el mindig erdményt!...:S😛

egyáltalán nem vagyok vallásos sztem túlvilág nem létezik, de ha megszakitanánk az életünket ki tudja mi történne utána?! lehet hogy újjászületünk új testben csak nem emlékszünk majd rá, vagy semmi örök életig alszunk a föld alatt én ezen is gondolkodtam már! minek él az ember 90 évig pl. (átlag életkor 65 az embereknél) minek? ha valaki születéskor meghal? annyira értelmetlen!

John Cena
hasonlóan lustultam kosaraztam 4évet és itthon punynadtam nyári szünetbe nem mozdultam ki de fogok járni kondizni szóval ha kiserül valami izmot is össze szednem akkor talán a csajok fel figyelnek

Xreactor
akkor neked még könnyû dolgod van 😊

o_O -,-\'

hasonló a helyzet nálam is de én még sztem annál is rosszabb vagyok amit te mondtál! és még el is lustultam az évek alatt!

jo talán egyszer bejön! de még az is hiba lehet hogy nem tudom mit akarok, kontrollálni se tudom magam néha!

John Cena
én is néha küzdök evvel a problémával neekm is be játszik az hogy kis koromban anyámék veszekedtek brutám módon de vannak biztos nálam szerencsétlenebb fazonok de nekem mindíg nincs nagyon önbizalmam depressziós nem szoktam lenni nagyobb baj nincs kicsit vissza húzódó vok

"nincsen sok választás, azért nincsen mer elkúrtuk" ...xD

Xreactor
lol 😊

o_O -,-\'

most olyan voltál mint a Gyurcsány!😄

Xreactor
Azér nem megy mert folyton azt mondogatod hogy nem fog menni, mi lenne ha azt mondanád hogy menni fog? 😛

o_O -,-\'

nem tudom hogy csináltad! ez nekem nem fog menni, van valami betegségem valahol az én agyamban is megfordult az öngyilkosság csak nem tudnék kiugrani az ablakon, meg ilyesmi ,mert fájdalmas! haggyuk ez már betegség kategória!

Xreactor
Hidd el a siránkozás és az önsajnálkozás semmit nem ér, csak te tudsz magadon segíteni igazán

o_O -,-\'

Xreactor
Nos én testvér nélkül nöttem fel, anyám meg apám elváltak kb. 1éves koromban, apám helyet kaptam egy f*sz nevelõ fatert aki kb. csak kibaszni tud velem, még régebben nem voltak igaz barátaim, volt egy csomo aki csak átvert vagy kihasznált, most vannak nagyon jó barátaim,önbizalmam és remélem barátátnõ is nem sokára, régebben megfordult a fejemben az öngyilkos gondolata is, de nem tettem, megcsináltam angol vizsgát,felvettek egy jó suliba, változtattam kinézetemen, hozzá állásomon, sokkal több csajnak bejövök mint régen(ezt most nem hencegésként mondom), és könyebben el tudok beszélgetni a lányokkal, minden csuppán hozzáállás és kitartás kérdése...

o_O -,-\'

Xreactor
Nem én nem. én csak hallotam rola. :-)

o_O -,-\'

LasDen
én önbizalom hiányos vagyok......csak ez még párosul egy jó adag paranoiával.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nearo
te is jártál agykontrollra?😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

1-2 ugy akartam irni! nem 12

akkor nagyon beteg ember vagyok agyilag!!! néha vannak gyilkos gondolataim is! bár a légynek se tudnék ártani, de mégis 12 osztálytársam megbánt akkor volt hogy álmomban megöltem õket! SEGITSÉG kelle nekem!!!

édesapám meghalt 13 éves koromban! de nem is élt velünk! sztem ez is gond

én erre képtelen vagyok tehát pesszimista vagyok ez van! uaz a jellemem ami 10 éves koromban volt. 0 az önbizalmam, de semmit nem tudok mit tenni ellene mert pszihésen gyenge vagyok! ja és testvér (30 éves bátyám van akit keveset láttam!) és unokatestvér nélkül nõttem fel lehet hogy ez is gond!

Xreactor
Nem szabad feladni. 😊 Segíts magadon

o_O -,-\'

mámint ott az a "neked" az rám vonatkozik sry, elírtam

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"