6682
Önbizalomhiány
  • kulabácsi
    tod ilyenkor a legjobb választás az h elbeszélgettek, elszórakoztok, azt ha úgy adódik akkor jön vmi, ha nem akkor nem :)
  • cucma
    rendben. Igazatok van! érzem én ezt már rég, csak nehéz elfogadni :) hagyom a csába :D
  • plump
    én is szokam lányokkal beszélgetni akik nem a barátnőim, és nem is hajtok rájuk :)
  • cucma
    ja még annyit, hogy mindig ő "kezdeményez" szóval ő jön oda beszélgetni. nekem korábban nem lett volna bátorságom, tehát teljes zavar van nállam.
  • cucma
    plump szavából én pont azt veszem ki, hogy van remény :D

de ez nem megy ilyen könnyen. 17 vagyok soha nem éreztem még így. ez nállam kb 1 év mire "kiheverem" és megint vagy 2 év mire bátorságot vennék magamon és egy másik lánynál is megpróbálnám :S
  • kulabácsi
    csatlakozom az elöttem szólóhoz, ne legyél láma, hagyd a csába :)
  • plump
    ha ennyire nem érted a számomra egyértelmű célzást és továbbnyomulsz, jót fognak rajtad röhögni a barátnőivel.. meg velem :)
  • Jacky
    Hívd el egy szórakozóhelyre!
  • cucma
    akkor röviden a történetem:
    tetszik egy lány. 2 év után elé álltam és szerelmet vallottam neki. azóta többet beszélünk, mint azelőtt, de a "vallomásomra" nem válaszol. csak annyit mondott akkor, hogy jó, hogy elmondtam. ennyi. haveri viszony van... mi a picsát csináljak?
  • plump
    Vagy élénk a fantáziám... Még sose mertem kikezdeni lányokkal (hacsak egyértelmű utalást nem kaptam tőle)
    fránya borderline :(
  • cucma
    túl sok krimit nézel :)

Doog: iwiw, myvip -en nézelődj hátha megtudsz róla valamit.
  • plump
    Lesd meg hol lakik, kövesd készits feljegyzéseket. Ha kiderül h jár táncolni olvass utána a táncnak és lesz közös téma. Beiratkozol a könyvtárába megnézed mit szokott kikölcsönözni és azt olvasd el és legyen a kedvenced. Majd vizsgáld át a szemetét. Mondjuk találsz benne a félig teli heringes dobozt másnap mondod neki, hogy tegnap épp ettél heringet de szar volt. Erre mondja, h ő is, és ennél a pontnál együtt örömködtök.
  • plump
    Ez most nagyon off topic :)
  • Doog
    "Ti meg továbbra is ülhettek a kis barlangotok biztonságában."

Azt nem mondanám magamról, hogy mindig itthon ülök.
  • rooney8
    Egyéb ötletek? :D
  • kulabácsi
    hmm pl egy "jössz dugni?" kérdéssel kezdeném, utána meg improvizálnék
  • rooney8
    Hali!

Van a sulimba (évfolyamtárs) egy csaj és eléggé bejövős :) Csak nem tudom mit mondjak neki... Addig oké, hogy odamegyek hozzá, de utána? :) Egyébként nem ismerem a csajt, csak megtetszett :)
  • Ronny
    túl sokat szarakodtok és úgy látom, hogy az energiáitokat is olyan nőkre fecsérlitek, akiktől igazából nem várhattok semmit. Ez talán a tudatalatti védekezési reakciója: pár bátortalan próbálkozás, úgysem fog összejönni, Ti meg továbbra is ülhettek a kis barlangotok biztonságában. Talán egy kicsit nyers voltam, de azt hiszem tudom miről beszélek.
  • Doog
    Ezért is kedveltem meg.. de mindegy majd keresek mást
  • Doog
    Nem rossz csaj, de nem úgy ismerem, hogy csak szórakozásból járna valakivel mert az olyasmit utálja...
  • campy
    Runstedt mit csinálsz itt fent? milyen régen beszéltünk már:P mi ujság a fősulin? vagy koleszos vagy ha jol emlékszek?
  • Rundstedt17
    mert ha az a helyzet olyat ne is képzelj egy olyantól fiatalon hogy komoly kapcsolatot akar sőt akar e egyáltalán:D.lehet még csak szórakozási szinten van:D
  • Rundstedt17
    pontosan
  • Rundstedt17
    valami jó csaj nem?:D.
  • gercse
    attól, hogy volt pasija, az még nem jelent semmit...
  • Doog
    nemtom... volt pasija csak szakítottak
  • gercse
    nem érett még...ez van...:(
  • Doog
    Csak ez úgy néz ki mintha hamar feladnám és nem is küzdenék érte.
    De hát abban igazatok van, hogy minek küzdjek érte ha nem akar semmit.

Mert néha szokott így irogatni meg én is neki, de olyanról még nem volt szó, hogy legyen is köztünk valami.
    Csak én gondoltam rá, hogy mi lenne ha?... aztán egyik nap kérdezte azt a szarságot, hogy nem ismerem-e azt a fiút stb. (ez kicsit szarul esett) és egy sokadik alkalommal mondtam neki hogy szeretném jobban megismerni... pontosan azt írta vagy 5 perc után: "hát erre most nem tudok mit mondani..."

Úgyhogy nem tudom szerintem is hagyom. :(
  • plump
    Egyszerűen nem tudok benne megbizni, de engem nem zavar.
    És hogy ontopic legyen van egy jó adag önbizalomhiányom is amivel nem tudok mit kezdeni.
  • Jacky
    Hát ez most nem önbizalom, inkább csak bizalom kérdése.
    És ez így jó neked, hogy nem bízol meg benne, holott ő benned igen?
  • plump
    Ezt kétlem. Olyan kényes dolgokat is megoszt velem, amit én forditott esetben biztos nem mondanék el neki.
  • Jacky
    Honnan tudod, hogy te mindent tudsz róla? És ha ő is úgy tartja, hogy csak a felszínt kapirgálod nála és nem tudsz többet 30%-nál?

De ez nem álcázás. Ez egész más. Lehet, hogy te sem adod ki neki magad, mert egyszerűen nem akarod. Vagy ő ehhez túl felszínes. Nem kell ahhoz álcáznod.
  • plump
    Milyen ismerős??! Ő az egyik legjobb barátjának tart engem.. én viszont csak havernak őt (bár ezt nem mondtam neki). kb. 6 éve ismerjük egymást, én mindent tudok róla, ő nagyjából csak a 30%-omat ismeri.
    de ennél sokkal bonyolultabb a dolog!

ennyit arról, hogy sokáig nem lehet álcázni az igazi valómat!
  • Jacky
    De hát az ismerősöd nem is akar megismerni téged. Meg igazából te sem őt.
  • plump
    Jacky 1248 ill. 1251-es üzenetére volt ellenérv..
  • Jacky
    Látom, igen, hogy kétfelől közelítjük meg a kérdést. De valamelyikkel a 2 dolog közül kezdenie kéne valamit. És ez érzésem szerint a gyász lezárása lenne. Utána lehetne önbizalmat növelő dolgokat tenni.
  • Rundstedt17
    igen.de én úgy látom hogy a gyászba temetkezik épp pont az önbizalomhiánya miatt.
  • Jacky
    Először szét kéne választani a gyászt az önbizalomhiánytól.
    Elsőnek a gyászt kéne a maga helyére raknia. Oda ahova való, a múlthoz. Ami elmúlt, végleg. Ezt kéne megérteni.
    És csak utána jöhet tigernél az önbizalom megerősítése.
    Amíg nem rakja rendbe a gyászt, nem is fog menni semmilyen ismerkedés.
    Ez ugye tiszta ügy?
  • Rundstedt17
    nem vesztesz sokat
  • Rundstedt17
    jah finoman nem szólt semmit.egyértelmű jelzés.nincs értelme próbálkozni ha már elsőre láthatólag nem érdeklődik irántad