6682
Önbizalomhiány
-
campy #1121 pontosan... egyetemet elvégzem ha eljutok oda aztán dolgozom és viszem haza a pénzt én így terveztem! lehet netevni nyugodtan ilyen a felfogásom... -
#1120 Nem a muterja tartja el..dolgozik. -
#1119 sztem ez nemszégyen! de ha a muterja tartja el akkor az! -
#1118 a hagnemem az élethez igazítottam mert ilyen az élet! rideg kemény s kurva büdös! s tényleg nem személyedet akartam megsérteni!
köszönöm! :-) -
#1117 van egy ismerösöm 26 éves és még muterjánál lakik. :-) -
#1116 s arra gondoltál, hogy mi lesz majd a remélhetőleg távoli jövőben? ha majd nem lesz Ő sem? akkor? akkor Te is követed, mert Rá van szükséged? önállóságot is meg kell tanulni, s a szülő utolsó feladata az, hogy rászoktasson! hogy megtanítsa, hogy fel tudd hívn: anya ebbe a kibasz... kq... pörköldbe mennyi hagyma meg só kell?
s igen vannak ilyen emberek! de legtöbb ha elkerül otthonról rádöbben a valóságra s akkor kezdi el Tisztelni a szüleit! tudod jobb késöbb mint soha! de persze vannak gyökerek kik akkor sem! dehát ezért vagyunk különbözőek! -
campy #1115 jó de nem tetszett a hangnemed ahogyan előadtad...rendben elhiszem! öcséd segítése nagyszerű dolog...tudom h normális vagy úgyhogy ne aggódj... -
campy #1114 hidd el sokkal jobb világ lenne ha több szeretetet kapna az ember a szüleitől több törődést mint ami manapság van, mert manapság mindenki ellenszegül a szüleinek már azon izgul a sok baromarcú hülyegyerek h húú legyek már 18 aztán elhúzok hát ez az undorító sztem... okkal ok nélkül csak szidni tudják őket ez csak az emberek egy részre csinálja akik valamiért sosem tudtak kijönni velük... önállóságról annyit h nem könnyű dolog és azt tom h én írtózom tőle... -
#1113 akkor férreértettél! nem azt mondtam hpogy költözz el azonnal! én csak azt, hogy a szülőnek is kell pihit hagyni, de úgy hogy azért érezze hogy fontos!
nekem is egy szülőm él! s nem kell ezt bemutatni! tod nekem is fontos, s ezért is tartom el Őt s az Öcsém!
látom az baj ha az ember keményebben, de őszintén tárja fel a valóságot! egyből kétszínű s ellenség! de ebbe nem mék bele! inkább dobbantok s melózom tovább! merthát az ember azért él, hogy melózzon hogy el tudja tartani magát s szeretteit! s azt minél jobban! -
campy #1112 te most nagyon gyanusan kétszínű kezdesz lenni Tigerbá... én dolgom én mindig jó gyerek voltam miért kéne elköltözzek? ne te mond már meg nekem nem ez az elkézelésem h kireplök mondtam h más vagyok...sztem baromság a szülők a fontosabbak az életben bárminél és sajnos nekem márcsak 1 szülőm él aki rengeteget tett értem:( -
#1111 Erre csak annyit tudok mondani hogy mindenki más..aki meg van gyözödve arrol h mi jó neki azt nem fogja senki rávenni másra..föleg forumon nem..
Nem vagyok az a veszekedős tipus x-D -
#1110 ez a legnagyobb hiba az életben! tudni kell kiröpülni! mindig anyuci szoknyájába kapaszkodni nem jó! nem gondolod, hogy Anyukádra is ráfér a pihenés? hogy végre saját érdekeit is szem előtt tudja tartani? s nem mindig csak a drága kicsi fiának ,, nyalni a seggét,,? -
#1109 csak így mindenkinek: múlt s jövő jelen!
mért tanulunk történelmet! régen én is azt mondtam, hogy hülyeség! a történelkmet csinálni kell, nem tanulni! de mára már látom! a múltból tanulunk, a jelenben hibázunk, s a jövőben szopunk meg odafigyelünk, hogy mégegyszer ne hibázzunk!
igen én a múltban élek, mert ott voltam valaki! nem egy gép ki mindig azt csinálja amit kell!
KulaBá: lehet hogy most még így érzed, de eljön majd az idő amikor nem Téged tartanek el, hanem Te tartassz el egy családot!
Campy: a Barát a legnagyobb ellenséged! nem tom ezt ki mondta de igaza volt!
Xreactor: ha megölne! de csak megsavanyítja az életet! -
campy #1108 de figyelj nekem az a mázlim h édesanyám kiáll mindenben mellettem és maximálisan segaíteni fog ha bajban leszek... nem az vagyok aki leszarja a szüleit sőt nem is tervezek elköltözést itthonról mert anyám nélkül nem bírnám ki én ilyen vagyok... legfeljebb hozzánk kölzötik a barátnőm is:D -
#1107 ha most bunkó köcsög lennék akkor azt kívánnam Neked hogy soha ne legyen elég pénzed! DE NEM! EZT NEKED NEM KÍVÁNOM! ATTÓL JOBBAN KEDVELLEK! de ok kimész a hegyre hmm gyalog? nem pénzen veszel jegyet, vagy pénzen vettél kerót stb. megnézed mondjuk haverokkal, esetleg lefotózod! mivel? a semmivel? valamivel mit pénzért vettél! aztán megszomjaztok! ihattok forrásvizet a fegyekben! megsúgom nem egészséges! de ezt Tudjátok, ergó vesztek pénzért vmit! mai világban minden a pénzről szól!
másik persze vannak kis örömök! csak nézd meg egy napból 10 dolog történik Veled! abból 7 kaki! 2 jó, s 1 közömbös! s Te tudsz örülni egész nap a 2 dolognak! hát én nem! lehet sőt tuti hogy gyenge vagyok, de ez akkor is túlzás! -
campy #1106 hát vki szeret a múlton rágódni én is azok közé tartozom eléggé kozervatív vagyok... ez van
de most nehogy összevesszünk ezen:D -
#1105 sajna mindig tud csalódni az ember :( de az már egy másik topik asszem (márha van:D) -
#1104 de nem is lehet mindig a múlton siránkozni, mert akkor befásulsz, értelme 0
én pl csak a mának élek állt, nem foglalkozom nagyon azzal h mi volt tegnap, a holnapot meg nagyon alapszínten tervezem csak meg, megyek a saját fejem után, ha nekem az tetszik h jobbra menjek, akkor arra is fogok menni, nem érdekel h az út balra visz. nekem ez így jó, én így érzem magam "jól", lehet ez másnak kicsit fura, de sztem mindenki úgy éljen ahogy jólérzi magát, ha alkoholista akar lenni, akkor legyen az, ha abban látja örömét, vagy éppen bánatát, amíg ez nem megy a körülötte élők rovására addig sztem az ember azt csinál amit akar (persze egy bizonyos kereteken belül) -
campy #1103 wow ez gyönyörű volt:)))(h5) elismerésem nem mondhattam volna szebben -
#1102 de hogy nem..mégis mi értelme folyton a multon rágódni? sehova nem vezet..csak a lebegsz a semmi közepén, szomorkodsz..igy ölöd meg magad. -
campy #1101 azt hiszed én nem tudom? mit gondolsz miért van kevés barátom mert megválogatom őket... és tudom h sosem vernének át akik vannak...ez is egy forma sokan meg összevissza hébe hóbával haverkodnak:D -
#1100 soha nem tudhatod h mi rejlik benned :) max elképzeled h mire lehetsz képes, de ha nem kerülsz kész helyzetek elé akkor nem tudhatod h mire is vagy valójában képes...lehet h többre mint gondolnád, lehet inadba száll a bátorság egyből. -
#1099 csak az a baj ezzel, hogy a tegnap nélkül nincs ma, s a ma nélkül nincs holnap! nem lehet mindig a jövőt kémlelni! meg csak a mának élni! -
#1098 ez azért elég elkeseredett beszéd! boldogságot sokmindenben lehet találni, egész életében senki nem boldog, amikor meg az vagy akkor meg kell ragadni azt...nem kell hozzá feltétlenűl barátnő. az meg h apénz boldogít az egy darabig igaz, utána még szarabb lesz neki hidd el, mert mindene megvan, mégsem boldog, elkezd azon gondolkodni h az a nőp akivel együtt él az vajon tényleg őt szereti vagy csak a pénzét? (legtöbb esetben csak a pénzét, mert sry h ezt mondom, de vhol minden nő kurva!) ez persze csak azokra igaz akik már abba nőttek bele h mindenük megvan, és ha ránézek egy ilyen emberre akkor én azt szoktam magamban mondani h: tod mit? én nem szeretnék ilyen ember lenni! nekem sokkal több örömöm van abban h a barátaimmal elmegyünk vhova sörözni, főleg ha szabadba, van hegy tetejére ahol szép a kilátás, elbeszélgetünk, elmélkedünk, megyünk a saját fejünk után és nem mondhatja meg nekünk senki abban a percben h mikor mit csináljunk...ehhez pedig nem kell pénz! egy szép naplementét/felkeltét megnézni ingyen van, és sztem gyönyörű dolog...sokminden szép van az életben amihez nem kell pénz, a pénzzel egy idő után csak a baj lesz. -
#1097 Én is annak idején ki voltam borulva valami hülyeség miatt..depis voltam és nem láttam az értelmét az életnek 1 héten keresztül..aztán vasárnap meguntam és rájöttem h f*szság ez az egész depi,önsajnálat,ilyesmi és hagytam a picsába inkább foglalkoztam azzal hogy mi lesz ma meg holnap mint hogy a tegnap miatt sírtam volna :-) -
#1096 igen szar! de jobb ezt fiatalon tudni, mint késöbb rádöbbeni!
igen nem ismerlek! ez tény! de lehet Te sem ismered az ismerőseidet! lehet úgy használnak ki hogy rá sem jössz! lehetsz marha intelligens, de vannak alattomos geci emberek, kiknek az intelligenciája az átbaszásra fejlődött, s igen jól is csinálják! -
campy #1095 jó nem tudok máshogy fogalmazni pl volt... de én tudom h mi rejlik bennem, lehet h neked is van valami nagyon jó amit magadban rejtesz! -
campy #1094 nem tudnak kihasználni amiatt ne fáljon a fejed nem ismersz!!!!nem volt soha ilyen jellegű problémám, sosem szóltak be nekem csúnyán általában semleges vagyok mindenkivel, Tigerbá pont ezek a dolgok miatt amiket mondtál ezek miatt voltam depis kicsit:S de ezek még annyira a jövő dolgai h kár belegondolni...am szar az élet és nincs értelme ez is egy vélemény, dehát mit lehet tenni:S -
#1093 annyi! -
#1092 őőő felvilágosítalak h attól még nem leszel inteligens h emlékszel bizonyos dolgokra, énis emlékszem...de az h folyamatosan azt hajtogatod h te milyen inteligens vagy, azzal sokra nem mész, attól még lehetsz szar ember :) -
#1091 tod az intelligenciából nagyon kevesen élnek meg! ha nem leszel talpraesett, akkor véged! akkor csak egy hétköznapi emberként fogsz meghalni! -
#1090 azt énis! -
#1089 ok s így mit érsz el? mire gyűjtesz? házra, külföldi útra? vagy hogy halálod után a rokonság civakodjon (rossz esetben) a vagyonod után?
s szerinted jobb belenyugodni, s elfordulni a problémától? majd megoldódik valahogy? megsúgjak vmit? nem fog! a látszat lehet az lesz, de akkor meg majd egyszer a nyakadba zuhan az egész s lenyom a földre! bakker gyúrjá ember hogy fel tudj állni!
másik hogy így akkora papucs lezsel, hogy a csak na! ki fognak használni mind a melóhelyen mind az Élet más területein! -
campy #1088 nem fogok változtni mert hihetetlen erős intelligenciám van és ezt nem nagyképűségből mondtam... figyeljetek már milyen már az h én emlékszem a negyed 3 éves koromra mik történtek...memóriám, meg az intelligenciám ér vmit talán:D:D:D de am ilyen élet dolgok nagyon nem fekszenek nekem -
#1087 igen aki keres talál! de ide jut minden kapcsolat, s vagy megszokod vagy elfutsz, vagy az egyik fél belehal!
hmmm nem tom én nem így látom! persze az elején szárnyaltok, s a lábatok nem éri a földet! de majd ha jön a házasság, vagy csak az összeköltözés, na akkor majd meglátod hogy igazam van! -
campy #1086 hmm...nem izgat a pénz és ,de rem jó munkahelyem lesz, arról nem is beszélve h rohadtul spórolos vagyok semmi fölöslegre nem költök el pénzt, mondjuk nekem még korai dolgozni:D:) én nagyon gyerek vagyok még ahhoz:S veszekedni pedig utálok inkább akkor belenyugszom, de ez csak az életben van így itt a Fórumon vagy a neten nem nyugszom bele semmibe:D:D -
#1085 ahh nem attól megy el a kedvem! hogy Te mondtad! csak ha meglátok egy Hölgyet, akkor úgyis Őt keresem benne, csak nem lelem.
s hidd el Campy még mindig fogsz változni! fiatalabban énis azt jittem, hogy egyéniség vagyok! azt a lokakit! én is egy porszem vagyok a sivatagban!
s ezt most nem sértésként mondtam! ezt ne felejsd el! -
#1084 Ugyan, ugyan..ez mind csak hozzá állás kérdése. :-) ha ez a véleményed a kapcsolatrol akkor ezt is fogod kapni. Ha viszont a boldogságot keresed akkor meg is fogod kapni..megfelelő partner kell.(és ugye aki keres talál, sose szabad feladni :-)) -
#1083 jaj emberek! mit képzeltek? hogy a kapcsolat az mindig a felhők felett szárnyal! akkor felvilágosítalak Titeket, hogy minden embernek van hibája! az egyik félénk, a másik bunkó a harmadik csak egyszerűen barom! a kapcsolat kibékülésről s előtte a veszekedésről szól! meg vannak a köztes állapotok amikor csak vagytok egymásnak! boldogság????? ne is keressétek! úgysem találjátok meg! ebben a világban vagy kőgazdag vagy s talán van esélyed az örömre, vagy hajtassz egész nap a melóhelyen hogy kajálni tudj a számlák kifizetése után! s aztán hazamész, hallgatod az asszony problémáit, majd elmeséled a tiedet, aztán ha nem vagy elég hulla, akkor duktok egyet, s megint kezdődik előről az egész!
hát akkor emberek kapcsolatra fel! -