6682
Önbizalomhiány
  • Cabell
    Önbizalomhiányra egyébként a konditerem fantasztikus megoldás, én saját szememmel láttam, ahogy a suliban egy "osztály nyomija" típusú srác lett önbizalomtól duzzadó keménygyerek, akinek a kézfogásától kb összeesek, és nem sokan állnának le vele kötekedni, a kiállásától pedig szimpatikus lett sokmindenkinek, és rengetegen kezdtek vele haverkodni, idén ősszel pedig már pletykák keringenek róla, hogy a nyáron hármasba csinálta..:D

Ezt azért kevesen mondhatják el magukról, hogy egy iskolában ez a főtéma nem csak a közeli ismerősei között, főleg, hogy nemrég egy sarokbanülős kövérke hülyegyerek volt...
  • Steve Q
    Én is ismerek egy ilyen csajt, azóta nagyon jóban vagyunk egymással (nekem is hosszú hajam van, év eleje óta növesztem).
    Hogy a többségnek nem jön be? Ki nem szarja le? Elég, ha csak egynek, annak a bizonyos egynek tetszik, máris nem érdekes a "többi" meg a "véleménye" :)
  • Rundstedt17
    biztos nem,talán ha már 40 fölött leszek.deh sajnos én is inkább idősebb nőknek jövök be...miért ver engem isten
  • Ronny
    majd megváltozik a véleményed..:)
  • Rundstedt17
    ugyan már.a friss hús a legjobb 16-21..a 30-asok már széthasználtak,meg már öregecskék
  • tigeroo
    amugy tényleg vannak csajok akiknek a hosszú haj a gyengéje.
    de "cserébe" a többségnek nemjön be :/

• tigeroo
    jah, egy szőke puma...:)

mmmp
  • Ronny
    " kivéve a 30-on 40-en felülieknek:D"

köztudott, hogy a harmincas korosztály a legjobb...micsoda mázlista:D
  • tigeroo
    hát az a baj hogy sohasem lehet tudni :((

lehet hogy szimpatikus vagy neki, amiből kialakulhat:

pár csevej
    barátság
    partnerkapcsolat...

utóbbinak a legkisebb az esélye, és csak ekkor derülne ki hogy azért nézett-e mert tetszettél neki...
  • hologram35
    Engem is NÉHA néz egy csaj de amikor ránézek elfordul.
    A csajnak van barátja.
    Most akkor azért fordul el mert szerény vagy mert nem is azért néz mert tetszem neki.
  • tigeroo
    nincs ugyanmár...

most milyen csaj fenekét nézed meg? aki mackóalsóban van vagy aki neccharisnyás miniszoknyában?:P
  • Rundstedt17
    neked meg miért a jó csajok jönnek be?na látod
  • campy
    ugyan már xD xD
  • campy
    hát nekem mostmár vállig érő hajam van mégsem tetszem senkinek sem:D:D kivéve a 30-on 40-en felülieknek:D
  • campy
    miért a kigyúrtság jön be nekik nem értem:S
  • pLau
    nemvagy egoista nekemis bejön a szitu:D kinek nem?:)
  • tigeroo
    (Y) hajrá:)

kezdj máshogy öltözködni. nmekem könnyű mert faternak van 1 gardrób ingje...

felveszem, mellszőr kivillan:D, kicsit muchosan feltűröm a karon...
    néha felevszek rá 1-1 "egyetemista" mellényt:)

csaj barátaim mindig viccelődnek hogy ki ez a sexy fiu?:D

(a diszkós emós korcsok meg csak fújnak az emberre..háhá!)
  • cucma
    hm hm. remélem az orvosok engedni fogják, ugyanis most készülök elhajítani a szemüvegem és kontaktlencsére váltani...
    remélem én is tapasztalom majd ezt az érzést, ugyanis eddig mindenki leszart :D
  • tigeroo
    jah:)

én nekem nagyon tetszik ez az érzés. lehet hogy egoista vagyok??

hát lehet...de amennyire visszahúzódó voltam ...megérdemlem szvsz:D
  • pLau
    én majdnem igy volt csak én picit megnövesztettem a hajam és most már másfél honapja van barátnőm meg egyre több csajrol tudom, hogy tetszem nekik. Kis változás öltözködés haj és már teljesen más minden.
  • tigeroo
    amúgy szánom-bánom hogy így alakult...
    ez van, tovább kell állni.
    nem rajtam múlt
    (ha meg anno lúzer külső miatt nem tudta elfogadni a belsőmet akkor mostmár ..ez a hajó elment)
  • Különc
    Hibájából tanul az ember, ha nem próbálod meg akkor csak magadra vess.
  • tigeroo
    hát én ebben meg nem hiszek. már annyi mindent hibáztam el ilyen megérzésekkel...:S
    nem tudok olvani a jelekből :)
  • Különc
    Nem akarlak elkeseríteni, tényleg jó, hogy önbizalmat adott a külső változás, de magamból kiindulva mivel én is értem el ilyen "átváltozást" (-35 kg, ami azóta majdnem teljes egészében visszajött csak nem 100% zsír formájában, ennek már 4 éve) és sajnos ahogy hozzászoknak az emberek a "látványhoz", már nem leszel annyira "érdekes"... Jó esetben nem fogja befolyásolni a megjavult önértékelésed mások véleménye.

Ha egy lány akar valamit, azt a szemében látni lehet. (szvsz)
  • tigeroo
    hát régebben én barátkozni akartam vele, mondom beszélgettünk is sokat..
    de azért azóta eltelt egy kis idő, nemfogok érte úgy "küzdeni" mint régebben...
    most kb. kéthetente ha váltunk szót...de mostmár nincs kínos csend mint régen, mindig előhoz valami témát:)

és azért kérdezem h most akar valamit vagy csak azért néz mert nemtudja hogy mostmár miért nem foglalkozok vele?

• Különc
    "az meg hogy mostmár nem keresem az ő társaságát...ősem keresi az enyémet (nemis kereste régebben sem)
    van barátja amugy..."

Akkor miről beszélünk? xD
  • tigeroo
    amúgy hihetetlen önbizalmat tud adni az egész:)

tavasszal vállig érő barna hajam volt...befestettem feketére.. minden tanár mondta hogy jól áll, (észrevették h kék a szemem), csajok is mosolyogtak meg minden...

jameg nyáron kb. 10kilót leadtam, mell/vállizmom eléggé előjött

aztán szeptember közepén levágtam a hajam, és mindenki mondja hogy kurvajól áll, volt olyan csaj aki a szünetben beszólt a többi csajnak a másik osztályból h jöjjenek már ki:D és csak kuncogtak mint a tinifilmekben (mert elég lúzer kinézetem volt hosszú hajjal)
    jah és még a büfések is megkérdezték hogy milett velem:Dd

tesóm meg csomó lánytól visszahallotta hogy szerelmesek belém...
    én hülye meg első óta azért növesztettem a hajam hogy eltakarjam a "cúna fejem"...
    amit elvett az élet azt kamatostól visszakaptam negyedikre:)
  • tigeroo
    hát igen mert régen kerestem a társaságát (sajna más klikkekben vagyunk) de az olyan volt amilyen...nyáron is párszor ráírtam "lerázott",meg 1-2 szavas válaszokat írt...
    meg volt olyan hogy a beszélgetés közepén kilépett...de állítólag nem azért mert baja van velem...

de mondom nyáron sokat változtam és azóta néz...énmeg nemtudom hogy mitévő legyek, már nem aakrom adni a szerelmes kiskamaszt..
    az meg hogy mostmár nem keresem az ő társaságát...ősem keresi az enyémet (nemis kereste régebben sem)
    van barátja amugy...
  • pLau
    nemhinném ha sokszor észreveszed, hogy néz egy csaj az azért néz mert tetszel neki.
  • tigeroo
    régen volt 1 csaj aki tetszett... de akkor nem nagyon törődött velem, max. beszélgettünk párszor meg néha találkozott a tekintetünk...
    nah azóta kicsit megváltoztam (levágtam a rokkerhajam, kondizni járok stb, pár csaj fülig szerelmes lett belém:D...)
    és azóta nagyon néz az a lány. de tényleg, keresi a tekintetem de teszem a semlegest. (kerülöm a szemkontaktust, de a szemem sarkából látom h néz)

akkor most mivan? lehet h megkedvelt? sokat beszélgettem vele régebben, inkább ilyen lelkizős dolgokról anno...
    de azóta "kerülöm"...
    vagy a csajok mikor szoktak nagyon bámulni? mert szerintem csak próbálgat hogy most is úgy érzek-e mint régen iránta
    csak játszik :(
  • campy
    ez az ami nem mindenkinek van ugyanis baromság a partizás...sztem az az unalmas téma:D beszélgessetek arról milyen jó volt gyereknek lenni, de ezt nem viccből mondom, idézd fel a gyerekkorod és éld bele magad ha kell:D
  • ecneb
    ottapont :D ... beszélgessetek az üvegházhatásról... nemtom nekem ilyen party-s sztorijaim annyi van mint a szar.. sose tudnám abbahagyni :D max kitalálsz valamit... nemnehéz csak ne vidd tulzásba :D
  • kulabácsi
    annyi :DDD
  • cucma
    tetszik a lány aki "kezdeményezett"? ha igen akkor akkor elég annyit mondanod, hogy:
    Ne szólj semmit, fel vagy véve!
  • sz4bolcs
    Ezért kell olyan nő, akivel öröm hallgatni..
  • DaemoonHunter
    Ha szerencsés vagy beszédes a csaj, így ha véletlen kimerülnél mondandó téren akkor ő úgy is felhoz valamit. Ellenben, ha csak erre hagyatkozol unalmassá válhatsz, így inkább keverd a kettőt, tehát beszélgess akármiről, jó helyzetben vagy, ha a csaj érdeklődik akkor nem nehéz ügy. Velem 1x fordult elő, hogy csaj kezdeményezett, bár én direkt módon nem foglalkoztam vele, így abba is maradt az egész egy idő után, de még így is rengeteget beszélget/tünk...
  • saskas
    Hy!
    Van egy kis gondom, mondjuk itt sok tanacsot olvastam de megis kicsit fosok :D:D mert van egy lany aki helyesnek tart, meg erdeklodik irantam, csak ott a bokkeno h most mit csinaljak :D kicsit furan hangzik de nem tom. Az ok h nekifogunk dumalni de ha nincs mit mondjak egy ido utan?? Az eges?? Es hogy o kezdemenyez?
  • Rundstedt17
    engem miért nem?
  • Ronny
    na, Téged nem féltelek..:)
  • Rundstedt17
    így vam nem mintha én nem olyanb lennék:D