Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
s a kivételek erõsítik a szabályt!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
de nem vagyok fõnök! én csak egyszerû halandó vagyok! nem vaok gerinctelen! :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ezaz
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
köszönöm!
trendy srác vagyok de valahogy a csajok elkerülnek
azt mondják ez már túl trendy
de hogy legyek nem ennyire trendy? :-o
én csak songukuséróval és a nadrágomból kilátszó alsógatyával tudok élni
egyébként még nem volt szexuális élményem csajjal, csak majdnem, de leblokkoltam.
nagymellû szõke, már 15 éves volt a csajszi és nagyon tudta mit akar ettõl én megijedtem
mondta, hogy olyan még nem volt, hogy amikor õ belenyúl egy srác gatyájába ott nem kemény a kuki.
azt is mondta így nem is veszi a szájába mint ediig mindenkiét akivel együtt volt, mert ez így égõ.
nem neki hanem nekem.
na innentõl rá se merek nézni a csajokra, mi van ha megint besülök?
pedig otthon gond nélkül megy a recska.
mi lesz velem így?
elmegyek apácabácsinak. :-(
nade péttyu! :-[
Egyébként sajnálom, nagyon megdöbbentett.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az igazság az, hogy az a Hölgy ki felszedett engem, szóval Õ már nem él! tod volt egy mandulamûtéte, s nem élte túl sokáig!
de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt B.Nõm! sõtt Vele el is tudtam volna képzelni az Életem! de sajna nem lehetünk már együtt! s senkivel nem leszek már úgy együtt soha!
ennyi!
elfásult hangom mit mondjon,
mirõl szóljon feledhetõ énekem,
mikor oly sötét a lelkem.
hiszen rettegek ha Hölgyet látok,
összesem ha eléállok,
megnémulok ha kérdeznek,
s leégek mert kinevetnek.
a csendes hatalmas hullámokra,
melyek a fejem heltt átcsapnak,
s a tenger fenekére tapasztanak,
ahhonan nem enged feltörni,
s tüdömbe vizet fog hréselni.
csak az a baj, hogy csak így tok írni, beszélni! amint megvan a kontaktus, akkor ennyi leblokkoltam! ezért mondom énh ogy nem vaok a szavak embere!
a másik, hogy nem igazán vaok bõbeszédû. s azt sem tom mirõl lehet, kell beszélgetni egy csini Hölgyel! szóval
maradok én a kis világomnak,
maradok meg a a munkának,
s a Hölgyeket csak messzirõl nézem,
s ha közelednek lesütöm szemem.
maradok csendben egyedül,
még a halál orcámra ül,
s akkor a pokolban,
úszkálok minden yoooban.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
púúúúú
Aki pedig tud kivételt, az itt jelentkezzen <#vigyor4>#vigyor4>
púúúúú
Azért, hogy lehessen elpanaszkodni, hogy mennyi a ribanc?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amúgy meg FCK $$$ , Személyiség FTW... <#vigyor4>#vigyor4>
púúúúú
Amúgy sem kár értük. Aki eljut arra a pontra, hogy ahelyett, hogy küzdene, a könnyebik utat választja, azért nem kár... Persze vannak kivételek, akik tudatosan teszik és céllal, mások érdekében, na AZ más.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szeritem mindnekinek megkell találni a saját kis hazai pályáját ahogy kicsit érdekesen fogalmazzak...vagyis ahol mindenki tudja adni magát és a legjobb formáját...de az ismerkedés téma még ígyis nehézkes...asszem ezentúl sûrûn fogok itt írkálni 😊
Szal velemis sokszor fordultak elõ dolgok néha é is önbizalomhiányba szenvedek hol ott a mondhatni munkám nem épp errõl árulkodik, hogy ilyen vagyok...néha én csak gyári szabályozásnak hívom a dolgot mert sokszor úgyérzem amit tennék hülyeség vola és ha nemérzem nagy szükségét felsleges is megtennem, de hát nemtom érdekes esetek fordulhatnak elõ, de sok a hülye ígyis nem akarok egy lenni közülük aki minden baromságot megcsinál bár azért már sikerült párat megtennem különbözõ súlyúakat 😊
Lányok terén meg azt veszem észre mostanába sokkal nemlehet semmire s emenni csak az én vagyok a menõgyerek kell nekik me azthiszik az jó aztán hameg jól kicsesznek velük mennek a jófiú ismerõsükhöz sírni.
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
...nekem inkább az számít, hogy a csajok mit gondolnak rólam. Jó, volt azért, hogy látszattra bejöttem egy csajnak, de a konkurencia mindig gyõzelmeskedett.
Pár dologgal még kiegészíteném a listát. Mennyi pénzed van, illetve ismersz-e ismertebb személyt, vagy te vagy az ismert személy. Sajnos sok lánynál azt tapasztaltam, hogy képesek lennének a személyemet elviselni, HA LENNE pénzem. De mivel nincs, és általában sóher vagyok, elhúzhatok jópár lánytól ahova csak akarok, de minél távolabb tõlük. Hát ez van, mindenesetre felnõttebb ésszel kezdek belesz*rni abba, hogy ki mit gondol rólam, persze azért még próbálok minél normálisabb lenni.
Kicsit felnõttebb korban már önbizalomhiány - barátok elhanyagolása - depresszió - kocsma - és irány a nyerõgépek, megélhetési betörések világa...
<Önbizalomhiányos vagyok én is>Önbizalomhiányos vagyok én is>
Ez már az itteni népnek szól:
Attól még nem vagytok satnya kis valamik, ha visszahúzódóak vagytok (persze,ha nem betegesen), csak ilyen a személységetek. Valakinek ez is bejön. Például egymásnak (már nem úgy....😊) elvagytok, nevettek stb. Most attól, hogy nem tartoztok az "elitbe" nem dõl össze a világ. Így is képes az ember nagyon jó barátokra szert tenni, ha meg már van akkor gondolj bele, hogy õk a barátaid legyenek, azért TE is megdolgoztál. Ez talán tud adni egy kis löketet nektek. Azaz remélem. 😊
Live for nothing or die for something.